- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Bencede buna şükür canım sonrası yavaş yavaş gelir. Eşlerdeki bu rahatlık zaten beni bitiryo. Benmkininde umurunda değil dünya.. Benim iznime çok az kaldı allaha şükür 29u son. Ama cumartesi gitmeyi düşünmüyorum cumadan bırakıcam sanırım. Sinecek inşallah artık ilk aklım kalan olcak sanırım hepte öyle oluyo zaten de.Kuruldu canım ama eşimin şu ara üşengeçliği üstünde boya ve yapılacak hiç oralı değil. Ben acele ettikçe o ağırdan alıyor. Bende akışına bıraktım artık bu kadarı oldu gerisi olur diye. İnşallah bi an önce karar verirsin canım boşuna stres inan ki . 10 gün kalmış sanırım iznine inşallah içine siner herşey:) magnezyum vermişti ama 3 4 kere ara ara içmiştim bi kaç gündür içiyorum her.gün inşallah faydası olur magnezyum eksikliğinden midır ki ?
Aynen canım inşallah emerler hem bize kolaylık hemde bütçeye:)
Neredeyse 6 aydır bu muhabbet var ama anlamadım ben gerçeklik payı nedir. Bezleri baya.uygunladtirdilar
Ben de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
Bebek 2.200 gelişimi de bir tık az dedi. Plasentada problem olabileceği ihtimalini düşünürüz bu durumda dedi. Özellikle ilk gebelikte olabiliyormuş. Takip edeceğiz dedi.
2.5 hafta aralıkla 37. Haftaya kadar randevu verdi. 37. Haftada çatı muayanesi olacak dedi. Şu an normal doğum gözüküyor dedi. Ben de korkuyorum bu doğum şeklinden.
Eşimle sonunda kızımıza vereceğimiz ismi kesinleştirdik. Deniz, asya, ipek, eylül, yağmur’ u eleyip bilge de karar kıldık.
Kızlar bi dışarı çıkıp geldim. Fiyatları görünce şok oldum bebek bezlerine, ıslak mendillere fena şekilde zam gelmiş . Bebeğe yatak alacaktık e bebekten 2 hafta önce uygun bi şey alalım diye gidip baktım 107 TL gibi bir rakamdi eşimde ekimde alırız dedi bugün gidip baktım şok oldum aynı yatak 160 TL olmuş nereye gidiyoruz nasıl yapacağız bebeklerle nasıl geçinelecek düşünüp duruyorum . Resmen çok basit A101 in ıslak mendili bile 6 TL olmuş. Allahyardimcimiz olsun.
Eğer ilk beğendiğinse hiç vakit kaybetmeden siparişini ver ki gelişi seni bunaltmasin o çıksın en azından aradan sonrası çok kolay allahım izniyle . Şaka gibi ama bu ay da bitmek üzere. Ben Ekim sonunda bekliyorum bebisi sezaryen düşündüğüm için bakalım doktor ne zamana gün verecek . Eşler de bizdeki telaşe olsaydı çok tan bitmişti herşey :) senin artı yönün kendi maaşının var olması. Ben eşime söylüyorum onu da bi sonraki ay halledelim diye diye son aya kaldık çok buseyi kalmadı ama şimdiye bitmiş olması lazımdı diye düşünüyorum ben . Boşu boşuna fazladan masraf olacak fiyatlar malum ortada. Geç olsun güç olmasın diyelim:)Günaydın kızlaar
Bencede buna şükür canım sonrası yavaş yavaş gelir. Eşlerdeki bu rahatlık zaten beni bitiryo. Benmkininde umurunda değil dünya.. Benim iznime çok az kaldı allaha şükür 29u son. Ama cumartesi gitmeyi düşünmüyorum cumadan bırakıcam sanırım. Sinecek inşallah artık ilk aklım kalan olcak sanırım hepte öyle oluyo zaten de.
Magnezyumdan olabilir canım. Ben 3 4 gün kullandım bidaha hiç kullanmadım ama senin ağrıların aşırı ise ondan kaynaklanıyo olabilir. Bi dene bikaç gün daha içince ağrıların azalır sanıyprum :)
Sleepy almayı düşünüyorum ben de bebek bezi ve ıslak mendili , ama huggies de hem uygun hemde memnun kalan insan çok kafam karışık bu konuda. 1 numara almayi düşünüyordum 2 numarayı bilerek mi aldın? Yoksa 1 almıştın 2 yi yedek mi aldınmerhaba rozahak
ben de 48 kilo ile hamile kaldım.
şu an 57
2 hafta önce de 56.5 idi ve doktor fazla bulducanımı sıktı biraz dikkat et dedi ama edemedim
bebeğinin kilosu bana normal geldi ama doktorun bilir tabi.
umarım bir sorun yoktur, yarın benim de randevum var 2 haftada bire düşürdü 30-32-34 şeklinde gidiyorum
bakalım bana ne diyecek.
kilo konusunda yine kızmaz umarım.
malesef her şey arttı
ebebekten dün internetten huggies 2 numara aldım 10 tl idi 34 lü paketi. 6 paket aldım istersen sen de bi bak.
daha önce unibaby yenidoğan ıslak mendilinden 6 paketi 30 tl ye almıştım şimdi 54 tl olmuş alamadım tabi.
hipp marka aldım
baby&me marka ıslak mendiller de iyiymiş.
Sleepy almayı düşünüyorum ben de bebek bezi ve ıslak mendili , ama huggies de hem uygun hemde memnun kalan insan çok kafam karışık bu konuda. 1 numara almayi düşünüyordum 2 numarayı bilerek mi aldın? Yoksa 1 almıştın 2 yi yedek mi aldın
Canim gorusebildinmi Dr
İle ne dedi
Ben de muayaneden geliyorum. En son kontrolden bu yana 3 kilo almışım. Doktor fazla buldu. Şeker ihtimalim vardı, ona bağladı. Çok yemiyorum çünkü. 48 le başladığım hamilelik 61 le devam ediyor. Tansiyonumu ölçtürmem gerektiğini söyledi ödem şikayetimden dolayı.
Bebek 2.200 gelişimi de bir tık az dedi. Plasentada problem olabileceği ihtimalini düşünürüz bu durumda dedi. Özellikle ilk gebelikte olabiliyormuş. Takip edeceğiz dedi.
2.5 hafta aralıkla 37. Haftaya kadar randevu verdi. 37. Haftada çatı muayanesi olacak dedi. Şu an normal doğum gözüküyor dedi. Ben de korkuyorum bu doğum şeklinden.
Eşimle sonunda kızımıza vereceğimiz ismi kesinleştirdik. Deniz, asya, ipek, eylül, yağmur’ u eleyip bilge de karar kıldık.
Baya stok yapmissin yine :) sağlıkla kirletsin ufaklık. 1 numaradan başlamak lazım öyleyse.1 ve 2 numara birer paket Prima premium care almıştım indirimden (128 ve 120 tane var içlerinde 90 tl idi)
sonra 2 numara aldım 108 li Prima yenidoğan (50 tl ye aldım bunu da)
günde 7-8 tane değişiyor ilk başta dediler o yüzden 2 numaradan huggies de aldım.
bundan başka 2 no almam artık.
Doktorunun numarası varsa ara canım . Yanlış ilaç kullanımından bi sıkıntı olmasın. Olmaz allahın izniyle ama danışmakta fayda varHayırlı sabahlar kızlar, dün vinalac (multivitamin) sanıp apranax fort içmişim. Tipleri aynı, karıştırmışım. Bugün gördüm ve şok oldum... Bebeğe zararı olmamıştır inşallah ya, çok korktum... Hamileyken kullanan hiç duydunuz mu? Çok kötü oldum ya
Whatsapptan yazdım canım. İnşallah hemen cevap verir..Doktorunun numarası varsa ara canım . Yanlış ilaç kullanımından bi sıkıntı olmasın. Olmaz alla
Hayırlı sabahlar kızlar, dün vinalac (multivitamin) sanıp apranax fort içmişim. Tipleri aynı, karıştırmışım. Bugün gördüm ve şok oldum... Bebeğe zararı olmamıştır inşallah ya, çok korktum... Hamileyken kullanan hiç duydunuz mu? Çok kötü oldum ya
Bende merak ettim inşallah kötü bişey olmaz yaz buraya canım bizimde bilgimiz olsunWhatsapptan yazdım canım. İnşallah hemen cevap verir..
Canım unibaby ile dalinin yeni doğan 'yeni' yazan ıslak mendilleri bebek sağlığı için en iyisi olanlar. bu ikisinden birini tavsiye etmen daha iyi olur bence. ben ıslak mendil almadım temizleme pamuğu aldım ama dalin alıcam sanırım bikaç pakettemerhaba rozahak
ben de 48 kilo ile hamile kaldım.
şu an 57
2 hafta önce de 56.5 idi ve doktor fazla bulducanımı sıktı biraz dikkat et dedi ama edemedim
bebeğinin kilosu bana normal geldi ama doktorun bilir tabi.
umarım bir sorun yoktur, yarın benim de randevum var 2 haftada bire düşürdü 30-32-34 şeklinde gidiyorum
bakalım bana ne diyecek.
kilo konusunda yine kızmaz umarım.
malesef her şey arttı
ebebekten dün internetten huggies 2 numara aldım 10 tl idi 34 lü paketi. 6 paket aldım istersen sen de bi bak.
daha önce unibaby yenidoğan ıslak mendilinden 6 paketi 30 tl ye almıştım şimdi 54 tl olmuş alamadım tabi.
hipp marka aldım
baby&me marka ıslak mendiller de iyiymiş.
sen çalışmıyomuydun canım ben çalışıyosun sandım. tabi canım maaşımın çok katkısı var istediğimi ona hesap vermeden alabiliyorum ötelenmiyo Allaha şükür. ay senin zaman yaklaşmış ben kasımın 2.haftasından sonra gelir diye düşünüyorum bakalım erkenmi gelecek zamanındamı bilemedim :) tek maaşla herşey zor valla canım ben ayın 31inde beğendiğim bebek odası kamerasını salak gibi almadım 450 tl idi indirimli fiyatı . dün baktım 560 tl olmuş indirimli yastayım.. almaktan vazgeçtim kesinlikle..Eğer ilk beğendiğinse hiç vakit kaybetmeden siparişini ver ki gelişi seni bunaltmasin o çıksın en azından aradan sonrası çok kolay allahım izniyle . Şaka gibi ama bu ay da bitmek üzere. Ben Ekim sonunda bekliyorum bebisi sezaryen düşündüğüm için bakalım doktor ne zamana gün verecek . Eşler de bizdeki telaşe olsaydı çok tan bitmişti herşey :) senin artı yönün kendi maaşının var olması. Ben eşime söylüyorum onu da bi sonraki ay halledelim diye diye son aya kaldık çok buseyi kalmadı ama şimdiye bitmiş olması lazımdı diye düşünüyorum ben . Boşu boşuna fazladan masraf olacak fiyatlar malum ortada. Geç olsun güç olmasın diyelim:)
ben sleepy aldım canım. ıslak mendilde de unibaby yada dalin yeni doğan al.Sleepy almayı düşünüyorum ben de bebek bezi ve ıslak mendili , ama huggies de hem uygun hemde memnun kalan insan çok kafam karışık bu konuda. 1 numara almayi düşünüyordum 2 numarayı bilerek mi aldın? Yoksa 1 almıştın 2 yi yedek mi aldın
ay inşallah bişey olmaz canım. bizi de haberdar et merak ettim. istersen bi ara mesajlara geç bakabiliyoHayırlı sabahlar kızlar, dün vinalac (multivitamin) sanıp apranax fort içmişim. Tipleri aynı, karıştırmışım. Bugün gördüm ve şok oldum... Bebeğe zararı olmamıştır inşallah ya, çok korktum... Hamileyken kullanan hiç duydunuz mu? Çok kötü oldum ya
Evet canım malesef ücretleri değişiyor ve 40 ın çıkana kadar anca giyersin belki..netten bak istersen 110 tl gibi başlıyor fiyatları ama tavsiyem pijama mecburen penye olur ama üzerinin sabahlığı triko veya polar olanları var onlardan al ben öyle yapıcam yatak zaten sıcak olur kalkınca üşütmemek lazımKızlar bu lohusa geceliği diye geçen boydan gecelikler hem ince hemde niye o kadar pahalı aranızda doğum için alan var mı. nasıl birşey almak lazım. hepsi ince penye. kaç kere giyilir ki bu gecelik...
Baya stok yapmissin yine :) sağlıkla kirletsin ufaklık. 1 numaradan başlamak lazım öyleyse.
Canım unibaby ile dalinin yeni doğan 'yeni' yazan ıslak mendilleri bebek sağlığı için en iyisi olanlar. bu ikisinden birini tavsiye etmen daha iyi olur bence. ben ıslak mendil almadım temizleme pamuğu aldım ama dalin alıcam sanırım bikaç pakette
Benimkiler de küçücük uçları yok napcam die düşünüyorum sürekli kalkan mı alsam uç mu alsam yoksa atlet sütyen mi alsam diorum bakıorum eskiden olan sütyenlerimi hala takıorum hala da boşluk war en iyisi bişey almım deyip oturuorum yerime inşallah bnmde öyle olur kızıma sütüm yeterGiyerken yanında bir yardımcı oluyor merak etme. Hatta annen olsa bile o değil hasta bakıcılar kendi giydiriyor. Bende öyle oldu normal Doğum yaptım. Geçen yıl da kız kardeşim sezeryanla Doğum yaptı bizi bile odadan çıkardılar hasta bakıcılar bir güzel giydirdiler kendini.
Ah canım benimkilerde 75 bile değiller. İlk çocukta hamileykende büyümediler emzirirken de ve ben o minicik göğüslerle tam 2 yıl emzirdim oğlumu. Sütüm hiç taşmadı bol bol gelmedi ama oğlumu çok iyi besledi ek mama falan bile vermedim hiç sadece anne sütüyle besledim. Sen korkma küçük diye önemli olan sütün besleyici olması. Ay hatta şöyle bir özenti kaldı içimde benim çevremdeki kimse emzirme atleti sütyeni falan kullanmadılar. Memeler büyüktü direk sütyenden çıkarıp veriyorlardı. Ama ben hep kullandım çünkü minicikler nerden çekip de çıkarıcambana da sen nasıl kullanıyorsun bu emzirme atletini falan diyorlardı hep ay kızım napiyim hepinizinki kocaman benimkiler ceviz kadar çocuğun ağzına zor ulaşıyor diyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?