2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kızlaar

Bencede buna şükür canım sonrası yavaş yavaş gelir. Eşlerdeki bu rahatlık zaten beni bitiryo. Benmkininde umurunda değil dünya.. Benim iznime çok az kaldı allaha şükür 29u son. Ama cumartesi gitmeyi düşünmüyorum cumadan bırakıcam sanırım. Sinecek inşallah artık ilk aklım kalan olcak sanırım hepte öyle oluyo zaten de.
Magnezyumdan olabilir canım. Ben 3 4 gün kullandım bidaha hiç kullanmadım ama senin ağrıların aşırı ise ondan kaynaklanıyo olabilir. Bi dene bikaç gün daha içince ağrıların azalır sanıyprum :)

merhaba rozahak
ben de 48 kilo ile hamile kaldım.
şu an 57
2 hafta önce de 56.5 idi ve doktor fazla buldu canımı sıktı biraz dikkat et dedi ama edemedim
bebeğinin kilosu bana normal geldi ama doktorun bilir tabi.
umarım bir sorun yoktur, yarın benim de randevum var 2 haftada bire düşürdü 30-32-34 şeklinde gidiyorum
bakalım bana ne diyecek.
kilo konusunda yine kızmaz umarım.

malesef her şey arttı
ebebekten dün internetten huggies 2 numara aldım 10 tl idi 34 lü paketi. 6 paket aldım istersen sen de bi bak.
daha önce unibaby yenidoğan ıslak mendilinden 6 paketi 30 tl ye almıştım şimdi 54 tl olmuş alamadım tabi.
hipp marka aldım
baby&me marka ıslak mendiller de iyiymiş.

Eğer ilk beğendiğinse hiç vakit kaybetmeden siparişini ver ki gelişi seni bunaltmasin o çıksın en azından aradan sonrası çok kolay allahım izniyle . Şaka gibi ama bu ay da bitmek üzere. Ben Ekim sonunda bekliyorum bebisi sezaryen düşündüğüm için bakalım doktor ne zamana gün verecek . Eşler de bizdeki telaşe olsaydı çok tan bitmişti herşey :) senin artı yönün kendi maaşının var olması. Ben eşime söylüyorum onu da bi sonraki ay halledelim diye diye son aya kaldık çok buseyi kalmadı ama şimdiye bitmiş olması lazımdı diye düşünüyorum ben . Boşu boşuna fazladan masraf olacak fiyatlar malum ortada. Geç olsun güç olmasın diyelim:)

Sleepy almayı düşünüyorum ben de bebek bezi ve ıslak mendili , ama huggies de hem uygun hemde memnun kalan insan çok kafam karışık bu konuda. 1 numara almayi düşünüyordum 2 numarayı bilerek mi aldın? Yoksa 1 almıştın 2 yi yedek mi aldın

1 ve 2 numara birer paket Prima premium care almıştım indirimden (128 ve 120 tane var içlerinde 90 tl idi)
sonra 2 numara aldım 108 li Prima yenidoğan (50 tl ye aldım bunu da)
günde 7-8 tane değişiyor ilk başta dediler o yüzden 2 numaradan huggies de aldım.
bundan başka 2 no almam artık.

Günaydın herkese
Bu ara pek giremiyorum buralara, pazar günü kardeşimin düğünü var sürekli dışarılarda koşturma halindeyim. Gündüzleri koşturunca da akşam ağrıdan zor doğruluyorum yerimden. Özellikle kasığımda ağrı oluyor, geçen haftaki kontrolde doktora sorduğumda magnezyum eksikliği olduğunu söyledi ve magnezyuma başlattı. Biraz daha hafifledi gibi o zamandan beri. Yoksa yarım saat yürüyüp 1 saat dinlenmem gerekiyordu. Şimdi biraz daha iyi gibi sanki.
Bu arada kızım da 1325 gr - 37 cm olmuş şükür herşey yolunda dedi doktor. 1 hafta haftasından önde gidiyor şimdilik. Bebeğin eşi de bebekten aşağıda olduğu için doğum şeklim hala belli değil. 34. haftada netleşirmiş. Hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah.
Geçmişe pek göz atamadım, kaçırdığım bişeyler olmamıştır umarım. Keyifli günler herkese.

Hayırlı sabahlar kızlar, dün vinalac (multivitamin) sanıp apranax fort içmişim. Tipleri aynı, karıştırmışım. Bugün gördüm ve şok oldum... Bebeğe zararı olmamıştır inşallah ya, çok korktum... Hamileyken kullanan hiç duydunuz mu? Çok kötü oldum ya

Canim gorusebildinmi Dr
İle ne dedi

Canım dün gittim görüştüm açlık 67 çıkmıştı birinci saat tokluk 122 doktor değerlerinde şeker hastalığı yani insülin gerektirecek bir durum yok. sabah açlığın yüksek değil hatta düşük. diyetine dikkat et ekmek tüketme dedi. bende 2 dilim kepekli yada tam buğday yiyorum dedim. yersen de sadece bir dilim ye dedi.. ( zaten hele kahvaltıda ekmeksiz hayatta doymam ..:)...) dedim cihaz benim sabahları 100-105 ölçüyor oda dedi cihazlarda parmaktan alınanda 10-15 oynama olabiliyor dedi. bende napim diyete biraz dikkat ve arada aile hekimliğine gidip açlık tokluk veririm kontrol ettiririm diye düşünüyorum...

2.200 e doktorun az mı dedi canım? Bence bi gariplik var haftana göre maşallah fazla bile bebeğinin kilosu Allah Allah çok ilginç geldi.
Ayrıca düşük kiloyla hamile kalmışsın kilo alımında bence fazla değil yani düşük kiloyla hamile kalanın yüksek kiloyla hamile kalana oranla fazla kilo alması normal yani.
Bebeğinizin ismi de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Doktorun boşuna endişelendirmiş seni gibi geldi bana ama yine de doktor daha iyi bilir tabiki

Baya stok yapmissin yine :) sağlıkla kirletsin ufaklık. 1 numaradan başlamak lazım öyleyse.
Doktorunun numarası varsa ara canım . Yanlış ilaç kullanımından bi sıkıntı olmasın. Olmaz allahın izniyle ama danışmakta fayda var

İçini ferah tut annesi bu konuda bi fikrim Yok ama bişey olmaz inşallah/ doktorun ne dicek bakalım

Canım unibaby ile dalinin yeni doğan 'yeni' yazan ıslak mendilleri bebek sağlığı için en iyisi olanlar. bu ikisinden birini tavsiye etmen daha iyi olur bence. ben ıslak mendil almadım temizleme pamuğu aldım ama dalin alıcam sanırım bikaç pakette
sen çalışmıyomuydun canım ben çalışıyosun sandım. tabi canım maaşımın çok katkısı var istediğimi ona hesap vermeden alabiliyorum ötelenmiyo Allaha şükür. ay senin zaman yaklaşmış ben kasımın 2.haftasından sonra gelir diye düşünüyorum bakalım erkenmi gelecek zamanındamı bilemedim :) tek maaşla herşey zor valla canım ben ayın 31inde beğendiğim bebek odası kamerasını salak gibi almadım 450 tl idi indirimli fiyatı . dün baktım 560 tl olmuş indirimli yastayım.. almaktan vazgeçtim kesinlikle..
ben sleepy aldım canım. ıslak mendilde de unibaby yada dalin yeni doğan al.
ay inşallah bişey olmaz canım. bizi de haberdar et merak ettim. istersen bi ara mesajlara geç bakabiliyo

Kızlar bu lohusa geceliği diye geçen boydan gecelikler hem ince hemde niye o kadar pahalı aranızda doğum için alan var mı. nasıl birşey almak lazım. hepsi ince penye. kaç kere giyilir ki bu gecelik...

Günaydın hanımlar..
Herkese selamün aleyküm aşure gününüz mübarek olsunn..
Aylardır yazamadım umarım herkes sorunsuz bebişleriyle devam ediyordur
Neler yaptınız bakalım bebişlere ne isim buldunuz? Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Kızlar bu lohusa geceliği diye geçen boydan gecelikler hem ince hemde niye o kadar pahalı aranızda doğum için alan var mı. nasıl birşey almak lazım. hepsi ince penye. kaç kere giyilir ki bu gecelik...
Evet canım malesef ücretleri değişiyor ve 40 ın çıkana kadar anca giyersin belki..netten bak istersen 110 tl gibi başlıyor fiyatları ama tavsiyem pijama mecburen penye olur ama üzerinin sabahlığı triko veya polar olanları var onlardan al ben öyle yapıcam yatak zaten sıcak olur kalkınca üşütmemek lazım

Baya stok yapmissin yine :) sağlıkla kirletsin ufaklık. 1 numaradan başlamak lazım öyleyse.

Kimi bebek büyük oluyormuş
Erkek bebekler özellikle
Direkt 2 numarayla başlayanlar da var
Bebeğin durumuna göre almak lazım aslında
Ben de eşim de minyon insanlarız bebeğimiz de bize benzer diye düşündük
BiZi şaşırtıp 4 kilo falan doğarsa o zaman yandık

Temiz içerikli olanlar listesi şu şekilde

Benimkiler de küçücük uçları yok napcam die düşünüyorum sürekli kalkan mı alsam uç mu alsam yoksa atlet sütyen mi alsam diorum bakıorum eskiden olan sütyenlerimi hala takıorum hala da boşluk war en iyisi bişey almım deyip oturuorum yerime inşallah bnmde öyle olur kızıma sütüm yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…