2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben banyo sonrası zeytinyağı sürüyorum uçlarına birazcık yumulşatıyor o kadar çatlayacak korkum yok çünkü büyümediği için endişelerim inşallah yersiz çıkar

Kızlar bu lohusa geceliği diye geçen boydan gecelikler hem ince hemde niye o kadar pahalı aranızda doğum için alan var mı. nasıl birşey almak lazım. hepsi ince penye. kaç kere giyilir ki bu gecelik...
canim bende aldim mecburen gecelik rahat oluyor diye. bu mavi olani aldim.

Anladım canım ben onu sadece hastanede giyerim diye düşünüyorum. polar sabahlıklı olanlar evet çok güzel ama çok çok pahalı... takım 250 olur mu giyeceğimi bilsem içim yanmaz.. neyse azıcık daha bekleyeyim yavaş yavaş pazara geliyor bu tür ürünler ordan alırım artık olmadı..

Canım sütun büyük veya küçük göğüsle hiç alakası yok emin ol, sen kendine negatif enerji gönderme şimdiden. Sadece yara filan olmaması için önceden krem sürmeni tavsiye ederim
şuan zetyinyağ sürüyorum uçlarına yumuşatıo hindistan cevizi yağı aldım ondan da süreceğim siz neler kullanıyorsunuz

Bakalım doktorun ne diyecek ama olmamıştır içini ferah tut. Bilmeden neler neler yapıyoruz. Gebeliği bilmeden diş röntgeni çekildim,tedavi oldum. Allah’a şükür hiçbirşey olmamıştı Ahmet’te. Ki birkaç ay önce KBB ye gittim hamilelere önerilmeyen ilacı verdi doktor.

cüsseme göre gögüslerim çok küçük ama bnmmm :))) ben iri yapılı kiloluyum ama gögüs yok ilk olunca süt acaba gelir mi gelmez mi die sorgularken buldum kndimi sizlere sormak istedim teşekkür ederim aslında taktığım herşeyin boşa olduğunu anlıorum aldığım cevaplardan

Vajinismus atlatip normal dogum düsünen tek ben degilim demekki :) o alttan muayene geceleri kabusum oluyor kalbim sıkısıyor düsndkce. Ama yinede dogal akisina birakmak istiyorum. Saglik sorunu yasamadigimz muddetce normal olsn istiyorum sezeryanda beni cok korkutuyor allah yardimcimz olsn.

gogus ucun yok ise gogus ucu al canim mutlaka cunku tutamaz bebis.ememez . gogus kalkani emmekten yara olan gogusler icin sart temas edince sutyen atlet ile dahada kotu olmasin diye .

canim bende aldim mecburen gecelik rahat oluyor diye. bu mavi olani Eki Görüntüle 2190613 aldim.

Canım güle güle kullan. Çok şık zarif. ben bilsem ki biraz kullanacağım alacağım ama ben gecelikle rahat edemem. sadece hastane için alacağım... pazardan anne tipi alayım bir tane çiçekli çiçekli giyerim. üzerine de polar bir sabahlıkla kamufle ederim... :)

wayyy ne güzelmiş gerçekten inşallah bnmde sütüm gelir eltim canımı sıktı snn memelerın kucuk yok gelmez snden sut falan sen mama al sımdıden dıe bnde saf hemen ayyy oylemı dıe taktım kafaya

şuan zetyinyağ sürüyorum uçlarına yumuşatıo hindistan cevizi yağı aldım ondan da süreceğim siz neler kullanıyorsunuz

Ben şimdilik birşey sürmüyorum canım arada sizlarsa evdeki kremlerden suruyorum. Doktora sorup kullanacağım aklımda lansinoh var bakalim

tesekkur ederim canim bende gecelikle rahat edemem. ama mecburen aldim hastanede iyi olur diye herkes oyle soyledi.
gezebiliyorsan dedigin gibi anne geceligininde bunlardan farki yok hem daha uygun polar sabahlikda guzel olur hastane ne kadar sicak olursa olsun dogum olacagindan usumezsin . bende bir yun hirka alacagim ekstradan yanima.ince cunku bunlar

Canım ben sleepy nin yeni doğanlar için merhaba bebek seti var içinde 4 adet kutu ıslak mendil bir paket 10 lu alt açma bezi bir paket 40 lı 3-5 kg yenidoğan ve bir paket 40 lı 2 numara bebek bezi var. bu kutu 30 t idi zamlarla şuan çok artmış ama ben 3 lü kutu aldım yine N11 de falan 3 kutu 105 liraya falan satılıyor. bence çok uygun. bez fiyatına ıslak mendiller alt açma örtüleri bedevaya geliyor. hepsi yeni doğan için bezden de 2 farklı numara oluşu çok iyi. düşünürsen tavsiye ederim.

wayyy ne güzelmiş gerçekten inşallah bnmde sütüm gelir eltim canımı sıktı snn memelerın kucuk yok gelmez snden sut falan sen mama al sımdıden dıe bnde saf hemen ayyy oylemı dıe taktım kafaya
Canim hic bosuna takma kafana benim kuzenimin göğüsleri 85 bedendi gayet dolgundu ama cocugu icin hic süt gelmedi emzirmedi. Arkadasimin gogusleri 75 sutyenin icine biraz pamuk koymadan doldurmayacak kadar küçüktü ama o bir bucuk yasina kadar emzirebildi. Istese daha cokda emzirirdi kendi istegiyle kesti. Yani göğüsün ucuyla boyutuyla alakali degil süt olayi sen bakma eltine kendi sütünle büyütüceksin insallah minnagi simdiden mamalara bakma kafanada bosuna takma çünkü ben birazda böyle seylerin psikolojik olduğuna inananlardanim neye nasil inanırsak sanki onu oyle yasiyoruz gibi geliyo bu yuzden herseyin olumlusunu en guzelini hep düşün

Son düzenleyen: Moderatör:
Birumuttur yasamak canım bak ben normal doğum yapmama ragmen goguslerim de gayet buyukler ama ilk 3 gün sütüm gelmedi o dönem baya karamsarlığa kapılmıştım hiç mi gelmeyecek diye ama pes etmedim. Habire süt arttıran çaylar kompostolar içtim. Allah'ın "ya rezzak" esmasini okudum devamlı. Daha sonra birden öyle bir süt geldi ki ikiz bebek bile olsa rahat emzirirdim yani. Sonra oğlum 3 buçuk aylikken çalışmaya başlayınca sütum de azaldı. Stresin etkisini bariz gördüm. Eltin sacmalamis resmen. Zaten yeterince paniksin bir de bu laf söylenir mi? Doğumdan sonra da kulağını bu laflara tıka belli ki bu kadın senin moralini bozacak lohusayken.

Temiz içerikli olanlar listesi şu şekilde
Eki Görüntüle 2190612
ben bu muhendisbaba mıydı neydi ondan baktım canım bunlarda temz listede ise iyiymiş
kız bende 80 kg varım şuan göğüslerim 75 hatta azıcık bol bile. yatınca yada destekli sütyen takmayınca hiç yoklar ama rabbim rızkıyla yollayacak eminim, o yüzden takma kafana

teşekkür ederim canım inşallah bol bol sütümüz olur hepimizin

ayy allah korusun oda hamile onun ikinci bebeği benim ilk lohusalıkta onunla görüşmek istemiorum zaten insan bilmeyince bide hemen herşeye inanıyor malesef fazla panik biriyim hemen karamsarlık hemen üzüntüye düşüyorum bu aralar hele hemen herşeye ağlıorum saol kuzum 3maymunu öğrenmeliyim görmedim duymadım bilmiorum die kndi kabuğumda kndimi izlemeliyim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…