- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
ben banyo sonrası zeytinyağı sürüyorum uçlarına birazcık yumulşatıyor o kadar çatlayacak korkum yok çünkü büyümediği için endişelerim inşallah yersiz çıkarcanim b3nim goguslerimde buyumediler 80 idi hala oyle . bende bir ara sutum olmazmi vs. diye aklima geldi ama alakasi yok. tamamen bunye ile alakali durum. dus sonrasi catlak onleyici krem kullandiktan sonra badem yagi ile masaj yapiyorum goguslerime bir kac dk. ayrica gogus ucu kremide simdiden kullanmaya basladim ne olur ne olmaz diye.
canim bende aldim mecburen gecelik rahat oluyor diye. bu mavi olaniKızlar bu lohusa geceliği diye geçen boydan gecelikler hem ince hemde niye o kadar pahalı aranızda doğum için alan var mı. nasıl birşey almak lazım. hepsi ince penye. kaç kere giyilir ki bu gecelik...
Evet canım malesef ücretleri değişiyor ve 40 ın çıkana kadar anca giyersin belki..netten bak istersen 110 tl gibi başlıyor fiyatları ama tavsiyem pijama mecburen penye olur ama üzerinin sabahlığı triko veya polar olanları var onlardan al ben öyle yapıcam yatak zaten sıcak olur kalkınca üşütmemek lazım
şuan zetyinyağ sürüyorum uçlarına yumuşatıo hindistan cevizi yağı aldım ondan da süreceğim siz neler kullanıyorsunuzCanım sütun büyük veya küçük göğüsle hiç alakası yok emin ol, sen kendine negatif enerji gönderme şimdiden. Sadece yara filan olmaması için önceden krem sürmeni tavsiye ederim
Bakalım doktorun ne diyecek ama olmamıştır içini ferah tut. Bilmeden neler neler yapıyoruz. Gebeliği bilmeden diş röntgeni çekildim,tedavi oldum. Allah’a şükür hiçbirşey olmamıştı Ahmet’te. Ki birkaç ay önce KBB ye gittim hamilelere önerilmeyen ilacı verdi doktor.Hayırlı sabahlar kızlar, dün vinalac (multivitamin) sanıp apranax fort içmişim. Tipleri aynı, karıştırmışım. Bugün gördüm ve şok oldum... Bebeğe zararı olmamıştır inşallah ya, çok korktum... Hamileyken kullanan hiç duydunuz mu? Çok kötü oldum ya
cüsseme göre gögüslerim çok küçük ama bnmmm :))) ben iri yapılı kiloluyum ama gögüs yok ilk olunca süt acaba gelir mi gelmez mi die sorgularken buldum kndimi sizlere sormak istedim teşekkür ederimbenmkide öyle canım hala bile aynı sütyenlerimi takıyorum ama hiç bunu kafama takmak aklıma glmemişti. cüsseme göre zaten hiç yoklar göğüslerim bence takma kafana sütün büyüklüğü küçüklüğü ile alakası yok :)
Vajinismus atlatip normal dogum düsünen tek ben degilim demekki :) o alttan muayene geceleri kabusum oluyor kalbim sıkısıyor düsndkce. Ama yinede dogal akisina birakmak istiyorum. Saglik sorunu yasamadigimz muddetce normal olsn istiyorum sezeryanda beni cok korkutuyor allah yardimcimz olsn.Ayni korkular bende de var canim basimiza ne gelecegini bilmeden bebegimizin doğacağı gunu bekliyoruz oyle:) sabaha karsi uyanip sanci animi dogum animi falan dusunuyorum bi fena oluyorum Allah yardim etsin hepimize kolayca doguralim insallah herkes nasil doguruyorsa bizde dogururuz ben bide vajinismus atlattim o muayene kabusum ama basa gelen cekilir:)
gogus ucun yok ise gogus ucu al canim mutlaka cunku tutamaz bebis.ememez . gogus kalkani emmekten yara olan gogusler icin sart temas edince sutyen atlet ile dahada kotu olmasin diye .Benimkiler de küçücük uçları yok napcam die düşünüyorum sürekli kalkan mı alsam uç mu alsam yoksa atlet sütyen mi alsam diorum bakıorum eskiden olan sütyenlerimi hala takıorum hala da boşluk war en iyisi bişey almım deyip oturuorum yerime inşallah bnmde öyle olur kızıma sütüm yeter
canim bende aldim mecburen gecelik rahat oluyor diye. bu mavi olani Eki Görüntüle 2190613 aldim.
wayyy ne güzelmiş gerçekten inşallah bnmde sütüm gelir eltim canımı sıktı snn memelerın kucuk yok gelmez snden sut falan sen mama al sımdıden dıe bnde saf hemen ayyy oylemı dıe taktım kafayaBunu hiç dert etme canım, sütün memenin büyüklüğüyle hiç alakası yok. Annem hep anlatır, çok yakın arkadaşıyla aynı anda hamile kalmışlar. Kadın hep üzülüyormuş, dümdüz memelerim nasıl emzireceğim diye. Anneminkiler dolgundur, ona çok özenirmiş. Sonra doğurmuşlar ,annemden bir damla süt gelmemiş ( ki ben yeterince emek vermediğini düşünüyorum maalesef) o kadın bebeğini 2,5 yaşına kadar emzirmiş.
şuan zetyinyağ sürüyorum uçlarına yumuşatıo hindistan cevizi yağı aldım ondan da süreceğim siz neler kullanıyorsunuz
tesekkur ederim canim bende gecelikle rahat edemem. ama mecburen aldim hastanede iyi olur diye herkes oyle soyledi.Canım güle güle kullan. Çok şık zarif. ben bilsem ki biraz kullanacağım alacağım ama ben gecelikle rahat edemem. sadece hastane için alacağım... pazardan anne tipi alayım bir taneçiçekli çiçekli giyerim. üzerine de polar bir sabahlıkla kamufle ederim... :)
Sleepy almayı düşünüyorum ben de bebek bezi ve ıslak mendili , ama huggies de hem uygun hemde memnun kalan insan çok kafam karışık bu konuda. 1 numara almayi düşünüyordum 2 numarayı bilerek mi aldın? Yoksa 1 almıştın 2 yi yedek mi aldın
gögüs ucum yok evet birinde gene azcık var ama öbüründe hiç yokgogus ucun yok ise gogus ucu al canim mutlaka cunku tutamaz bebis.ememez . gogus kalkani emmekten yara olan gogusler icin sart temas edince sutyen atlet ile dahada kotu olmasin diye .
hic endise etme silikon gogus ucu al onunla rahat rahat emer bebisin. gorumceminde yoktu o sekilde halletti.gögüs ucum yok evet birinde gene azcık var ama öbüründe hiç yok
Canim hic bosuna takma kafana benim kuzenimin göğüsleri 85 bedendi gayet dolgundu ama cocugu icin hic süt gelmedi emzirmedi. Arkadasimin gogusleri 75 sutyenin icine biraz pamuk koymadan doldurmayacak kadar küçüktü ama o bir bucuk yasina kadar emzirebildi. Istese daha cokda emzirirdi kendi istegiyle kesti. Yani göğüsün ucuyla boyutuyla alakali degil süt olayi sen bakma eltine kendi sütünle büyütüceksin insallah minnagi simdiden mamalara bakma kafanada bosuna takma çünkü ben birazda böyle seylerin psikolojik olduğuna inananlardanim neye nasil inanırsak sanki onu oyle yasiyoruz gibi geliyo bu yuzden herseyin olumlusunu en guzelini hep düşünwayyy ne güzelmiş gerçekten inşallah bnmde sütüm gelir eltim canımı sıktı snn memelerın kucuk yok gelmez snden sut falan sen mama al sımdıden dıe bnde saf hemen ayyy oylemı dıe taktım kafaya
ben bu muhendisbaba mıydı neydi ondan baktım canım bunlarda temz listede ise iyiymişTemiz içerikli olanlar listesi şu şekilde
Eki Görüntüle 2190612
kız bende 80 kg varım şuan göğüslerim 75 hatta azıcık bol bile. yatınca yada destekli sütyen takmayınca hiç yoklarcüsseme göre gögüslerim çok küçük ama bnmmm :))) ben iri yapılı kiloluyum ama gögüs yok ilk olunca süt acaba gelir mi gelmez mi die sorgularken buldum kndimi sizlere sormak istedim teşekkür ederimaslında taktığım herşeyin boşa olduğunu anlıorum aldığım cevaplardan
teşekkür ederim canım inşallah bol bol sütümüz olur hepimizinben bu muhendisbaba mıydı neydi ondan baktım canım bunlarda temz listede ise iyiymiş
kız bende 80 kg varım şuan göğüslerim 75 hatta azıcık bol bile. yatınca yada destekli sütyen takmayınca hiç yoklarama rabbim rızkıyla yollayacak eminim, o yüzden takma kafana
ayy allah korusun oda hamile onun ikinci bebeği benim ilk lohusalıkta onunla görüşmek istemiorum zaten insan bilmeyince bide hemen herşeye inanıyor malesef fazla panik biriyim hemen karamsarlık hemen üzüntüye düşüyorum bu aralar hele hemen herşeye ağlıorum saol kuzum 3maymunu öğrenmeliyim görmedim duymadım bilmiorum die kndi kabuğumda kndimi izlemeliyim sanırımBirumuttur yasamak canım bak ben normal doğum yapmama ragmen goguslerim de gayet buyukler ama ilk 3 gün sütüm gelmedi o dönem baya karamsarlığa kapılmıştım hiç mi gelmeyecek diye ama pes etmedim. Habire süt arttıran çaylar kompostolar içtim. Allah'ın "ya rezzak" esmasini okudum devamlı. Daha sonra birden öyle bir süt geldi ki ikiz bebek bile olsa rahat emzirirdim yani. Sonra oğlum 3 buçuk aylikken çalışmaya başlayınca sütum de azaldı. Stresin etkisini bariz gördüm. Eltin sacmalamis resmen. Zaten yeterince paniksin bir de bu laf söylenir mi? Doğumdan sonra da kulağını bu laflara tıka belli ki bu kadın senin moralini bozacak lohusayken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?