teşekkür ederim canım bende kndime hep diyorum normal doğum yapacağım bebişim annesini üzmeden gelecek sütüm artacak aralığı bulacak doğumum diorum bakalım inandklarım ve istediklerim olacak mı :)))Canim hic bosuna takma kafana benim kuzenimin göğüsleri 85 bedendi gayet dolgundu ama cocugu icin hic süt gelmedi emzirmedi. Arkadasimin gogusleri 75 sutyenin icine biraz pamuk koymadan doldurmayacak kadar küçüktü ama o bir bucuk yasina kadar emzirebildi. Istese daha cokda emzirirdi kendi istegiyle kesti. Yani göğüsün ucuyla boyutuyla alakali degil süt olayi sen bakma eltine kendi sütünle büyütüceksin insallah minnagi simdiden mamalara bakma kafanada bosuna takma çünkü ben birazda böyle seylerin psikolojik olduğuna inananlardanim neye nasil inanırsak sanki onu oyle yasiyoruz gibi geliyo bu yuzden herseyin olumlusunu en guzelini hep düşün
şimdiden mi almak lazım yoksa doğumu bekleyip olayın akışına göre mi almalıyım sizcehic endise etme silikon gogus ucu al onunla rahat rahat emer bebisin. gorumceminde yoktu o sekilde halletti.
simdiden al bence icin rahat etsin hem arastirma imkaninda var zman oldugundan. dr ilede gorus mutlaka durumu muhtemelen oda yonlendirecektir. dogum sonrasi baktin tutamiyor bebis hemen gogus ucunu koyup o sekilde tutturursun. dogum sonrasi ihtiyacin olsa esinin gidip almasi zman gecer vs. belki iyice strese girersin.gerek yok oyuzden.asla sikintiya girme simdiden beden olarak.şimdiden mi almak lazım yoksa doğumu bekleyip olayın akışına göre mi almalıyım sizce
ayy allah korusun oda hamile onun ikinci bebeği benim ilk lohusalıkta onunla görüşmek istemiorum zaten insan bilmeyince bide hemen herşeye inanıyor malesef fazla panik biriyim hemen karamsarlık hemen üzüntüye düşüyorum bu aralar hele hemen herşeye ağlıorum saol kuzum 3maymunu öğrenmeliyim görmedim duymadım bilmiorum die kndi kabuğumda kndimi izlemeliyim sanırım
bübchen yada mustela almanı öneririm. Bende sebamed aldım ama pişmanım artık bitene kadar mecbur kullanınca.içinde olmaması gereken bişeyler var alkol mü ne.
Evet tek maaş canım o yüzden zor oluyor bizim için. Asgari ücretle çalışıyor bide eşim ama Allah büyük bi şekilde bereketleniyor şükür. Keşke bende çalışsaydım diyorum bu yil ama hamile olacağımı bilseydim çalışır kenara üç beş kuruş atardım. Nasipleriyle gelsin yavrular inşallah .Canım unibaby ile dalinin yeni doğan 'yeni' yazan ıslak mendilleri bebek sağlığı için en iyisi olanlar. bu ikisinden birini tavsiye etmen daha iyi olur bence. ben ıslak mendil almadım temizleme pamuğu aldım ama dalin alıcam sanırım bikaç pakette
sen çalışmıyomuydun canım ben çalışıyosun sandım. tabi canım maaşımın çok katkısı var istediğimi ona hesap vermeden alabiliyorum ötelenmiyo Allaha şükür. ay senin zaman yaklaşmış ben kasımın 2.haftasından sonra gelir diye düşünüyorum bakalım erkenmi gelecek zamanındamı bilemedim :) tek maaşla herşey zor valla canım ben ayın 31inde beğendiğim bebek odası kamerasını salak gibi almadım 450 tl idi indirimli fiyatı . dün baktım 560 tl olmuş indirimli yastayım.. almaktan vazgeçtim kesinlikle..
ben sleepy aldım canım. ıslak mendilde de unibaby yada dalin yeni doğan al.
ay inşallah bişey olmaz canım. bizi de haberdar et merak ettim. istersen bi ara mesajlara geç bakabiliyo
EyvahKimi bebek büyük oluyormuş
Erkek bebekler özellikle
Direkt 2 numarayla başlayanlar da var
Bebeğin durumuna göre almak lazım aslında
Ben de eşim de minyon insanlarız bebeğimiz de bize benzer diye düşündük
BiZi şaşırtıp 4 kilo falan doğarsa o zaman yandık
Evet canım hatirladim joker de görmüştüm. İyi aklıma getirdin sağol. Bi onlara bakayım ben .Canım ben sleepy nin yeni doğanlar için merhaba bebek seti var içinde 4 adet kutu ıslak mendil bir paket 10 lu alt açma bezi bir paket 40 lı 3-5 kg yenidoğan ve bir paket 40 lı 2 numara bebek bezi var. bu kutu 30 t idi zamlarla şuan çok artmış ama ben 3 lü kutu aldım yine N11 de falan 3 kutu 105 liraya falan satılıyor. bence çok uygun. bez fiyatına ıslak mendiller alt açma örtüleri bedevaya geliyor. hepsi yeni doğan için bezden de 2 farklı numara oluşu çok iyi. düşünürsen tavsiye ederim.
Çok şükür canım çok sevindim az kaldı inşallah hayırlısıyla tamamliycaz bu sureciCanım dün gittim görüştüm açlık 67 çıkmıştı birinci saat tokluk 122 doktor değerlerinde şeker hastalığı yani insülin gerektirecek bir durum yok. sabah açlığın yüksek değil hatta düşük. diyetine dikkat et ekmek tüketme dedi. bende 2 dilim kepekli yada tam buğday yiyorum dedim. yersen de sadece bir dilim ye dedi.. ( zaten hele kahvaltıda ekmeksiz hayatta doymam ..:)...) dedim cihaz benim sabahları 100-105 ölçüyor oda dedi cihazlarda parmaktan alınanda 10-15 oynama olabiliyor dedi. bende napim diyete biraz dikkat ve arada aile hekimliğine gidip açlık tokluk veririm kontrol ettiririm diye düşünüyorum...
yoruma bayıldım harikaaa oda dünden meraklı zaten ben yaptım sen yapamadına insanlar neden böyleler anlamıyorum neden hep sidik yarışı peşindeler biz olsak üzülürüz elimizden geleni yapmaya çalışırız ama bazıları öyle değiller ne diyek nasibimizi yaşayacaz bizde bakalım neler bizi beklioAyrıca formül mamalar da zehir değil sonuçta o da bebekler için üretildi ve çok şükür ki icat edilmiş boylece sutumuz olmasa bile bebeğimiz en güzel şekilde beslenebilir. Yani sütun gelmese de dünyanın sonu değil. Eşimin yeğeni anne sütü alamadı mesela mamayla büyüdü bu sene 1. Sınıfa başladı ama maşallah benim boyumda tosuncuk :) yani yavruların nasibi neyse o oluyor hiç kafana takma dünyanın sonu değil. Öyle negatif insanlara da hiç prim verme. Bir daha o lafı derse benden 5 ay sonra sen doğum yapacaksın yengesi olarak sen emzirirsin artik de gul suratına
haftaya kontrolüm war doktorumla konuşacagım mutlaka dedıgın gıbı suan kafam rahat arastırırım en azından begendıgım kullanabılecegım bısey bulunur zten bakalım doktorum ve ebem ne dıyeceksimdiden al bence icin rahat etsin hem arastirma imkaninda var zman oldugundan. dr ilede gorus mutlaka durumu muhtemelen oda yonlendirecektir. dogum sonrasi baktin tutamiyor bebis hemen gogus ucunu koyup o sekilde tutturursun. dogum sonrasi ihtiyacin olsa esinin gidip almasi zman gecer vs. belki iyice strese girersin.gerek yok oyuzden.asla sikintiya girme simdiden beden olarak.
sutlerimiz bol bol aksin bebisler guclu guclu emsin insallah. kimseyede kulak asma.
Tabi canım zor oluyodur ama rabbim bereketini versin inşallah. yeri gelir 3 eksik yeri gelir 5 fazla olur nasip herşey. olsun çalışsanda ksmetinde yoksa o parada uçup gidiyo bak ben hamile kaldığımdan beridir para koyacaktım kenarı herşey uçtu gitti şu son 2 aydır sıkıyorum kendimi.. çalışmanında pek faydası yok yani tutamıyosanEvet tek maaş canım o yüzden zor oluyor bizim için. Asgari ücretle çalışıyor bide eşim ama Allah büyük bi şekilde bereketleniyor şükür. Keşke bende çalışsaydım diyorum bu yil ama hamile olacağımı bilseydim çalışır kenara üç beş kuruş atardım. Nasipleriyle gelsin yavrular inşallah .
Eyvaholmaz inşallah anne babaya çeker kime.çekecek ki . Bizde öyleyiz ama son ana da bırakmak biraz risk bebek bezini sonra bizim gibi kalmak var 2 bez fiyatina 1 alabilcez resmen .
Evet canım hatirladim joker de görmüştüm. İyi aklıma getirdin sağol. Bi onlara bakayım ben .
yoruma bayıldım harikaaa oda dünden meraklı zaten ben yaptım sen yapamadına insanlar neden böyleler anlamıyorum neden hep sidik yarışı peşindeler biz olsak üzülürüz elimizden geleni yapmaya çalışırız ama bazıları öyle değiller ne diyek nasibimizi yaşayacaz bizde bakalım neler bizi beklio
Yaaa haklısın canım. Bu seferde onan umutlanip belki her gördüğümü alacaktım benim için de bir artisi olmayacaktı. Ki ben yapardım sanırım har vurup harman savururdum bebek içinTabi canım zor oluyodur ama rabbim bereketini versin inşallah. yeri gelir 3 eksik yeri gelir 5 fazla olur nasip herşey. olsun çalışsanda ksmetinde yoksa o parada uçup gidiyo bak ben hamile kaldığımdan beridir para koyacaktım kenarı herşey uçtu gitti şu son 2 aydır sıkıyorum kendimi.. çalışmanında pek faydası yok yani tutamıyosan
kakao yağını duydum ben iyi geliyormuş ondan alacağım. Kendini süt gelmezse falan diye üzme orası hiç belli olmaz canım. Benim ilk bebeğimde sütüm geldi gayette artacaktı belliydi ama sadece 20 gün saüıp verebildim sonrada çekildi zaten. Ha evet bunda memesini çok istiyorum tabiki ama emme dede dünyanın sonu değil. Mamalarşada gayet iyi büyüyorlar. Mamalar biraz fazla pahalı land ama yapacak bişey yokşuan zetyinyağ sürüyorum uçlarına yumuşatıo hindistan cevizi yağı aldım ondan da süreceğim siz neler kullanıyorsunuz
ben savurmadım ama sağolsun eşim savurdu hep paralarıYaaa haklısın canım. Bu seferde onan umutlanip belki her gördüğümü alacaktım benim için de bir artisi olmayacaktı. Ki ben yapardım sanırım har vurup harman savururdum bebek için
Benimde karnımın içinde hafif hafif bir a cı oluyor ama çok dikkate almıyorlar bişey yok heraldeKızlar 2 gündür karnımın sağ alt tarafı acıyo gibi bisey. Ayağa kalkınca filan sanki aşağı kayıyo gibi geliyo böyle olan ve doktora soran oldu mu? Randevum salı gümüne
Canim degisimden geldi. Bu seferkinin penyesi daha iyi. Orijinalde gogus kismindaki fistosu daha canli ve hos gorunuyor. Gelen urunde ise o kisim soluk ince dantelimsi. Baska materyal kullanilmis. Birebir kesinlikle degil. Artik kalsin boyle kullanirim ama alisveris etmem bi daha lohusa sepetinden. Memnun kalanlar varmis. Bana mi denk geldi anlayamadim valla.Gelecek olanı da yorumlar mısın?
Benimde karnımın içinde hafif hafif bir a cı oluyor ama çok dikkate almıyorlar bişey yok heralde
hıımm o muymuş yalancı doğum sancısı. Ama sertleşme yok. Buarada seninle günlerimiz aynıymış.Yalancı Doğum sancısıymış sanırım biraz araştırdım. Su az içince de olurmuş cannm
Herkes kendi kalitesini gösterir canım sen kaliteni bozma ama bu tarz yaklaşanlara da kulak asma.
Benim kayınvalidem de sütun mu yetmiyor acaba filan derdi ama bilirdim kotu niyetle soylemedigini. Bebek aç kalacak diye korkuyordu. yine de insan sinir oluyor :) suratına hiç kotu bise demedim olabilir anne okula git gel yoruluyorum tabi azalmıştır elbette sütüm filan diyordum. Kotu niyetle söylediğini düşünsem onu dediği an suratına sütü fışkırtir al bak sütüm var mı yok mu derdim o sinirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?