2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar 2 gündür karnımın sağ alt tarafı acıyo gibi bisey. Ayağa kalkınca filan sanki aşağı kayıyo gibi geliyo böyle olan ve doktora soran oldu mu? Randevum salı gümüne

teşekkür ederim canım bende kndime hep diyorum normal doğum yapacağım bebişim annesini üzmeden gelecek sütüm artacak aralığı bulacak doğumum diorum bakalım inandklarım ve istediklerim olacak mı :))) teşekkür ederim desteğiniz için iyiki varsınız iyiki bu topik var

şimdiden mi almak lazım yoksa doğumu bekleyip olayın akışına göre mi almalıyım sizce
simdiden al bence icin rahat etsin hem arastirma imkaninda var zman oldugundan. dr ilede gorus mutlaka durumu muhtemelen oda yonlendirecektir. dogum sonrasi baktin tutamiyor bebis hemen gogus ucunu koyup o sekilde tutturursun. dogum sonrasi ihtiyacin olsa esinin gidip almasi zman gecer vs. belki iyice strese girersin.gerek yok oyuzden.asla sikintiya girme simdiden beden olarak.
sutlerimiz bol bol aksin bebisler guclu guclu emsin insallah. kimseyede kulak asma.

Ayrıca formül mamalar da zehir değil sonuçta o da bebekler için üretildi ve çok şükür ki icat edilmiş boylece sutumuz olmasa bile bebeğimiz en güzel şekilde beslenebilir. Yani sütun gelmese de dünyanın sonu değil. Eşimin yeğeni anne sütü alamadı mesela mamayla büyüdü bu sene 1. Sınıfa başladı ama maşallah benim boyumda tosuncuk :) yani yavruların nasibi neyse o oluyor hiç kafana takma dünyanın sonu değil. Öyle negatif insanlara da hiç prim verme. Bir daha o lafı derse benden 5 ay sonra sen doğum yapacaksın yengesi olarak sen emzirirsin artik de gul suratına

Evet tek maaş canım o yüzden zor oluyor bizim için. Asgari ücretle çalışıyor bide eşim ama Allah büyük bi şekilde bereketleniyor şükür. Keşke bende çalışsaydım diyorum bu yil ama hamile olacağımı bilseydim çalışır kenara üç beş kuruş atardım. Nasipleriyle gelsin yavrular inşallah .
Eyvah olmaz inşallah anne babaya çeker kime.çekecek ki . Bizde öyleyiz ama son ana da bırakmak biraz risk bebek bezini sonra bizim gibi kalmak var 2 bez fiyatina 1 alabilcez resmen .
Evet canım hatirladim joker de görmüştüm. İyi aklıma getirdin sağol. Bi onlara bakayım ben .

Çok şükür canım çok sevindim az kaldı inşallah hayırlısıyla tamamliycaz bu sureci

yoruma bayıldım harikaaa oda dünden meraklı zaten ben yaptım sen yapamadına insanlar neden böyleler anlamıyorum neden hep sidik yarışı peşindeler biz olsak üzülürüz elimizden geleni yapmaya çalışırız ama bazıları öyle değiller ne diyek nasibimizi yaşayacaz bizde bakalım neler bizi beklio

haftaya kontrolüm war doktorumla konuşacagım mutlaka dedıgın gıbı suan kafam rahat arastırırım en azından begendıgım kullanabılecegım bısey bulunur zten bakalım doktorum ve ebem ne dıyecek

Tabi canım zor oluyodur ama rabbim bereketini versin inşallah. yeri gelir 3 eksik yeri gelir 5 fazla olur nasip herşey. olsun çalışsanda ksmetinde yoksa o parada uçup gidiyo bak ben hamile kaldığımdan beridir para koyacaktım kenarı herşey uçtu gitti şu son 2 aydır sıkıyorum kendimi.. çalışmanında pek faydası yok yani tutamıyosan

Herkes kendi kalitesini gösterir canım sen kaliteni bozma ama bu tarz yaklaşanlara da kulak asma.
Benim kayınvalidem de sütun mu yetmiyor acaba filan derdi ama bilirdim kotu niyetle soylemedigini. Bebek aç kalacak diye korkuyordu. yine de insan sinir oluyor :) suratına hiç kotu bise demedim olabilir anne okula git gel yoruluyorum tabi azalmıştır elbette sütüm filan diyordum. Kotu niyetle söylediğini düşünsem onu dediği an suratına sütü fışkırtir al bak sütüm var mı yok mu derdim o sinirle

Yaaa haklısın canım. Bu seferde onan umutlanip belki her gördüğümü alacaktım benim için de bir artisi olmayacaktı. Ki ben yapardım sanırım har vurup harman savururdum bebek için

şuan zetyinyağ sürüyorum uçlarına yumuşatıo hindistan cevizi yağı aldım ondan da süreceğim siz neler kullanıyorsunuz
kakao yağını duydum ben iyi geliyormuş ondan alacağım. Kendini süt gelmezse falan diye üzme orası hiç belli olmaz canım. Benim ilk bebeğimde sütüm geldi gayette artacaktı belliydi ama sadece 20 gün saüıp verebildim sonrada çekildi zaten. Ha evet bunda memesini çok istiyorum tabiki ama emme dede dünyanın sonu değil. Mamalarşada gayet iyi büyüyorlar. Mamalar biraz fazla pahalı land ama yapacak bişey yok

Yaaa haklısın canım. Bu seferde onan umutlanip belki her gördüğümü alacaktım benim için de bir artisi olmayacaktı. Ki ben yapardım sanırım har vurup harman savururdum bebek için
ben savurmadım ama sağolsun eşim savurdu hep paraları bende son zamanda baktım başa çıkılmıyo kemer sıkma politikasına geçtim yoksa onun maaşıyla kenara para koyamıyoruz doğum ücretini toparlayamıycaktım

Kızlar 2 gündür karnımın sağ alt tarafı acıyo gibi bisey. Ayağa kalkınca filan sanki aşağı kayıyo gibi geliyo böyle olan ve doktora soran oldu mu? Randevum salı gümüne
Benimde karnımın içinde hafif hafif bir a cı oluyor ama çok dikkate almıyorlar bişey yok heralde

Gelecek olanı da yorumlar mısın?
Canim degisimden geldi. Bu seferkinin penyesi daha iyi. Orijinalde gogus kismindaki fistosu daha canli ve hos gorunuyor. Gelen urunde ise o kisim soluk ince dantelimsi. Baska materyal kullanilmis. Birebir kesinlikle degil. Artik kalsin boyle kullanirim ama alisveris etmem bi daha lohusa sepetinden. Memnun kalanlar varmis. Bana mi denk geldi anlayamadim valla.

açardım mememi fişkirirdi ileri hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…