2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İyi yapmışsın canım herkes bi şekilde bi yer de durduruyor kendini . İnanıyorum allah yardımcımiz olacak hepimizin inşallah . Ama tedbir bizden artık biraz. Allah korusun hastanede bişeyler alan diye de korkuyorum biraz bakalım hayat ne getirecek .

hastanede bişeyler alan diye de korkuyorum, bu cümleni anlamadım canım
her bebek rızkı ile gelir Allahın izniyle canım ben buna inanıyorum. eski forsumuz gezmemiz olmaz ama olduğu kadar artık ne yapalım :)

hastanede bişeyler alan diye de korkuyorum, bu cümleni anlamadım canım
her bebek rızkı ile gelir Allahın izniyle canım ben buna inanıyorum. eski forsumuz gezmemiz olmaz ama olduğu kadar artık ne yapalım :)
Şu otomatik düzeltme yok mu ah
Allah korusun hastanede daha fazla kalmak zorunda kalırsak bişey olursa müdahale gerektiren şeyler falan fa düşünmeden edemiyor insan demek istedim

Kızlar meraba herkese. Kontrolden geldik artık 2 hafta 1 gorusuyoruz dedı. 1.700 geldi kuzucuk 40cm suyu epey bol ondan bu rahat hareket etmeler dedi. Baş aşağı zaten sanki normal doğacak bende 60kg geldim yarım kg dusersek 59,5 54 le hamile kalmıştım zaten. Bundada sanırım oğlumdaki gibi 64 e ulaşcam öyle görünüyor. Minnoşun yuzu açıktı ama bi türlü kime benziyo çıkaramadım uyuyodu. Dr yanaklı bi bebek gelıyo yuvarlak surat dedı bizde durumlar böyle ekim 1. Haftası görüşcez dedi ama 4 gün için bi daha muayene ücreti vermez giderim heralde

Şu otomatik düzeltme yok mu ah
Allah korusun hastanede daha fazla kalmak zorunda kalırsak bişey olursa müdahale gerektiren şeyler falan fa düşünmeden edemiyor insan demek istedim
ALLAH KORUSUN CANIM İNŞALLAH ÖYLE BİŞEYE GREK KALMAZ
OY MAŞALLAH CANIM KUZUNA.

Sleepy merhaba bebek kolisinden bir tane sipariş verdim bende şimdi, 50₺ bir kutusu joker de,
Hastane içinyeterli olur sanırım,
Bebek ilk doğduğunda sling kullanıp onunla taşıyan oldu mu bebeğini ?

Yenidoğanda sling kullanımı hakkında ki görüşleriniz nelerdir anneler

Ben de sleepy aldım 35 liraya internet fiyatı 59 liraydı. Görünce kaçırmadım valla. İçinden çıkan bezlere baktım yeterli olacaktır canım hiç aklın kalmasın

Canım 2 numara 4-7 kg arası ya kaç aylığa kadar bu kilo arasında olur acaba.64lu Yenidoğan 1 numaradan var kipadan almıştım 2 paket. Bari bundan da alayım da kaç paket alsam

Emira SY canım peki sen 3 gün süt gelmeyince mama mı verdin bebeğe

İlk iki gün zaten hastanedeydim. Daha önce de yazmıştım yanıma biberon, süt sağma makinesi filan almamisim o yüzden mama veremedim. Bir iki damla su gibi birşey geliyordu göğsümden onu bebeğin ağzına vermeye uğraştım 2 saatte bir. Erken dogmustu ya emmeye gucu yetmiyordu habire uyuyup kaliyordu. Sarılık oldu o yüzden yavrum zaten. Neyse sonra 3. Gün eve gidince mama verdim. Kendim de duş aldim dinlendim bide süt pompasiyla göğsümu sagdim bı baktım süt geldi :)

Peki onunla doydu mu bebk 3 gün. Yetiyor muydu o? Mesela bizimde gelmezse hemşireler mama verin falan diyor mu? Bende yanıma aldım pompa ve biberonu.

Ya cok sevindim yalniz olmadigima insallah korktugumuz gibi olmaz kolayca dogururuz:)

Peki onunla doydu mu bebk 3 gün. Yetiyor muydu o? Mesela bizimde gelmezse hemşireler mama verin falan diyor mu? Bende yanıma aldım pompa ve biberonu.

Valla doğduğunda geceydi ertesi gün de pazardı hemşireler gelip gidip emiyor mu sütun geldi mi diye soruyordu ben de bilmiyorum ki anlamadım dedim hemşirenin biri göğsümu sıktı o gelen suyu gördü bu onu doyurur 2 saatte bir ver dedi. Neyse işte ben sanki sutum yok dedim hemşireye o da aç olsa ağlardi bu bebek hep uyuyor dedi meğer sariliktan uyuyormus. Çocuk doktoru p.tesi sabah geldi bakti bu çocuk sarılık olmuş dedi. Sonra bebeği tarttilar 2600 olmuş yani doğum kilosundan 200 gram vermiş, sütun yok mu niye mama vermediniz filan diye kızdı bir sürü neyse sonra Allah'tan sarılık degeri sınırın altında çıktı eve gönderdi işte mama verin 3 gün sonra gelin eğer değer yükseldiyse bebeği yatiracagiz dedi. 3 gün sonra sarılık düşmüştü ve doğum kilosunu yakalamıştı yani ben sadece 1 gün mama verdim sonra sütüm geldi sukur...
İyi ettin yanına makine ve biberon alarak canım bebek güçlü ememez de sütü getiremezse sagarak getirirsin insallah

hıımm o muymuş yalancı doğum sancısı. Ama sertleşme yok. Buarada seninle günlerimiz aynıymış.

Benim sata göre 27kasım aslında ama geriden geliyo deyip tarihi düzeltti doktor. Hayırlısıyla vaktinde gelsinnkuzular inşallah :) benim karnım taş gibi suyum fazla olduğu için

Anladım cnm sağolasın. Peki sen biberonla mamayı verdinn ya hani biberonu alınca meme tutmaz dedikleri için korkuyom ama sende öyle bir şey olmamış tabi aç da kalamz bebek.

Ben de dün gece vermiştim sipariş. Biraz da tuzlu bişeyler aldım. Beğenmezsem geri iade edeceğim. Pijama gecelik işi beni baya zorladı. Oysho falan dediler ama orada lohusayı rahat ettirecek ürünler görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…