- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
İyi yapmışsın canım herkes bi şekilde bi yer de durduruyor kendini . İnanıyorum allah yardımcımiz olacak hepimizin inşallah . Ama tedbir bizden artık biraz. Allah korusun hastanede bişeyler alan diye de korkuyorum biraz bakalım hayat ne getirecek .ben savurmadım ama sağolsun eşim savurdu hep paralarıbende son zamanda baktım başa çıkılmıyo kemer sıkma politikasına geçtim yoksa onun maaşıyla kenara para koyamıyoruz doğum ücretini toparlayamıycaktım
hastanede bişeyler alan diye de korkuyorum, bu cümleni anlamadım canımİyi yapmışsın canım herkes bi şekilde bi yer de durduruyor kendini . İnanıyorum allah yardımcımiz olacak hepimizin inşallah . Ama tedbir bizden artık biraz. Allah korusun hastanede bişeyler alan diye de korkuyorum biraz bakalım hayat ne getirecek .
Şu otomatik düzeltme yok mu ahhastanede bişeyler alan diye de korkuyorum, bu cümleni anlamadım canım
her bebek rızkı ile gelir Allahın izniyle canım ben buna inanıyorum. eski forsumuz gezmemiz olmaz ama olduğu kadar artık ne yapalım :)
ALLAH KORUSUN CANIM İNŞALLAH ÖYLE BİŞEYE GREK KALMAZŞu otomatik düzeltme yok mu ah
Allah korusun hastanede daha fazla kalmak zorunda kalırsak bişey olursa müdahale gerektiren şeyler falan fa düşünmeden edemiyor insan demek istedim
OY MAŞALLAH CANIM KUZUNA.Kızlar meraba herkese. Kontrolden geldik artık 2 hafta 1 gorusuyoruz dedı. 1.700 geldi kuzucuk 40cm suyu epey bol ondan bu rahat hareket etmeler dedi. Baş aşağı zaten sanki normal doğacak bende 60kg geldim yarım kg dusersek 59,5 54 le hamile kalmıştım zaten. Bundada sanırım oğlumdaki gibi 64 e ulaşcam öyle görünüyor. Minnoşun yuzu açıktı ama bi türlü kime benziyo çıkaramadım uyuyodu. Dr yanaklı bi bebek gelıyo yuvarlak surat dedı bizde durumlar böyle ekim 1. Haftası görüşcez dedi ama 4 gün için bi daha muayene ücreti vermez giderim heralde
Sleepy merhaba bebek kolisinden bir tane sipariş verdim bende şimdi, 50₺ bir kutusu joker de,
Hastane içinyeterli olur sanırım,
Bebek ilk doğduğunda sling kullanıp onunla taşıyan oldu mu bebeğini ?
Yenidoğanda sling kullanımı hakkında ki görüşleriniz nelerdir anneler
merhaba rozahak
ben de 48 kilo ile hamile kaldım.
şu an 57
2 hafta önce de 56.5 idi ve doktor fazla bulducanımı sıktı biraz dikkat et dedi ama edemedim
bebeğinin kilosu bana normal geldi ama doktorun bilir tabi.
umarım bir sorun yoktur, yarın benim de randevum var 2 haftada bire düşürdü 30-32-34 şeklinde gidiyorum
bakalım bana ne diyecek.
kilo konusunda yine kızmaz umarım.
malesef her şey arttı
ebebekten dün internetten huggies 2 numara aldım 10 tl idi 34 lü paketi. 6 paket aldım istersen sen de bi bak.
daha önce unibaby yenidoğan ıslak mendilinden 6 paketi 30 tl ye almıştım şimdi 54 tl olmuş alamadım tabi.
hipp marka aldım
baby&me marka ıslak mendiller de iyiymiş.
Sen nerden aldın canım?Ben de sleepy aldım 35 liraya internet fiyatı 59 liraydı. Görünce kaçırmadım valla. İçinden çıkan bezlere baktım yeterli olacaktır canım hiç aklın kalmasın
Emira SY canım peki sen 3 gün süt gelmeyince mama mı verdin bebeğe
Peki onunla doydu mu bebk 3 gün. Yetiyor muydu o? Mesela bizimde gelmezse hemşireler mama verin falan diyor mu? Bende yanıma aldım pompa ve biberonu.İlk iki gün zaten hastanedeydim. Daha önce de yazmıştım yanıma biberon, süt sağma makinesi filan almamisim o yüzden mama veremedim. Bir iki damla su gibi birşey geliyordu göğsümden onu bebeğin ağzına vermeye uğraştım 2 saatte bir. Erken dogmustu ya emmeye gucu yetmiyordu habire uyuyup kaliyordu. Sarılık oldu o yüzden yavrum zaten. Neyse sonra 3. Gün eve gidince mama verdim. Kendim de duş aldim dinlendim bide süt pompasiyla göğsümu sagdim bı baktım süt geldi :)
Ya cok sevindim yalniz olmadigima insallah korktugumuz gibi olmaz kolayca dogururuz:)Vajinismus atlatip normal dogum düsünen tek ben degilim demekki :) o alttan muayene geceleri kabusum oluyor kalbim sıkısıyor düsndkce. Ama yinede dogal akisina birakmak istiyorum. Saglik sorunu yasamadigimz muddetce normal olsn istiyorum sezeryanda beni cok korkutuyor allah yardimcimz olsn.
Peki onunla doydu mu bebk 3 gün. Yetiyor muydu o? Mesela bizimde gelmezse hemşireler mama verin falan diyor mu? Bende yanıma aldım pompa ve biberonu.
Kayseri deyim canım. Talas ta Kayseri Gross'tanSen nerden aldın canım?
hıımm o muymuş yalancı doğum sancısı. Ama sertleşme yok. Buarada seninle günlerimiz aynıymış.
Anladım cnm sağolasın. Peki sen biberonla mamayı verdinn ya hani biberonu alınca meme tutmaz dedikleri için korkuyom ama sende öyle bir şey olmamış tabi aç da kalamz bebek.Valla doğduğunda geceydi ertesi gün de pazardı hemşireler gelip gidip emiyor mu sütun geldi mi diye soruyordu ben de bilmiyorum ki anlamadım dedim hemşirenin biri göğsümu sıktı o gelen suyu gördü bu onu doyurur 2 saatte bir ver dedi. Neyse işte ben sanki sutum yok dedim hemşireye o da aç olsa ağlardi bu bebek hep uyuyor dedi meğer sariliktan uyuyormus. Çocuk doktoru p.tesi sabah geldi bakti bu çocuk sarılık olmuş dedi. Sonra bebeği tarttilar 2600 olmuş yani doğum kilosundan 200 gram vermiş, sütun yok mu niye mama vermediniz filan diye kızdı bir sürüneyse sonra Allah'tan sarılık degeri sınırın altında çıktı eve gönderdi işte mama verin 3 gün sonra gelin eğer değer yükseldiyse bebeği yatiracagiz dedi. 3 gün sonra sarılık düşmüştü ve doğum kilosunu yakalamıştı yani ben sadece 1 gün mama verdim sonra sütüm geldi sukur...
İyi ettin yanına makine ve biberon alarak canım bebek güçlü ememez de sütü getiremezse sagarak getirirsin insallah
Ben de dün gece vermiştim sipariş. Biraz da tuzlu bişeyler aldım. Beğenmezsem geri iade edeceğim. Pijama gecelik işi beni baya zorladı. Oysho falan dediler ama orada lohusayı rahat ettirecek ürünler görmedim.Canim degisimden geldi. Bu seferkinin penyesi daha iyi. Orijinalde gogus kismindaki fistosu daha canli ve hos gorunuyor. Gelen urunde ise o kisim soluk ince dantelimsi. Baska materyal kullanilmis. Birebir kesinlikle degil. Artik kalsin boyle kullanirim ama alisveris etmem bi daha lohusa sepetinden. Memnun kalanlar varmis. Bana mi denk geldi anlayamadim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?