Kilodan dolayı demedi sanırım. Plasentadan besin gitmiyor olabilir dedi bunu da karın çevresi (ac) ölçüsü geride olduğu için dedi herhalde. Ben de emin değilim. Boyu da kilosu da ileri hafta çünkü.2.200 e doktorun az mı dedi canım? Bence bi gariplik var haftana göre maşallah fazla bile bebeğinin kilosu Allah Allah çok ilginç geldi.
Ayrıca düşük kiloyla hamile kalmışsın kilo alımında bence fazla değil yani düşük kiloyla hamile kalanın yüksek kiloyla hamile kalana oranla fazla kilo alması normal yani.
Bebeğinizin ismi de hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Doktorun boşuna endişelendirmiş seni gibi geldi bana ama yine de doktor daha iyi bilir tabiki
Anladım cnm sağolasın. Peki sen biberonla mamayı verdinn ya hani biberonu alınca meme tutmaz dedikleri için korkuyom ama sende öyle bir şey olmamış tabi aç da kalamz bebek.
İyi fikir canım. Teşekkür ederimValla biberonu sevmedi zaten midesi bulanıyordu.. şırınga veya kaşıkla verebilirsin mamayı öyle bir durum olursa
Anladım benimde sert ama daha tam sertliğe ulaşmadı. 5_6 Aralık görünüyor ama sezeryan olacağı için erken olacak. Ben 37 de olur gibi geliyor ama bakalım aman erken gelmesinlerdeBenim sata göre 27kasım aslında ama geriden geliyo deyip tarihi düzeltti doktor. Hayırlısıyla vaktinde gelsinnkuzular inşallah :) benim karnım taş gibi suyum fazla olduğu için
Peki sen sancı hissediyor muydun ?
geçmiş olsun canım heyecandan filandir insllahSlm kızlar bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14-9 çıktı düşmezse hastaneye yatiricak doktor moralim bozuldu. Bebek 2300 Gr olmuş. Tombik bebek olcak diyo
Canım 2 numara 4-7 kg arası ya kaç aylığa kadar bu kilo arasında olur acaba.64lu Yenidoğan 1 numaradan var kipadan almıştım 2 paket. Bari bundan da alayım da kaç paket alsam
LezzetliCipetpet umarım kötü bi şey yoktur. Ben de çok Merak ettim gerçekten seni.
Ben google a yazdım aşağıdaki tabloyu buldum
3,5- 4 aylık olana kadar 2 no kullanır gibi geldi bana
Günde 6 tane değiştirdiğimi düşünerek hesapladım
324 tane 2 no bez almışım belki biraz fazla aldım bilemedim :)
Eki Görüntüle 2190909
LezzetliCipetpet canım insaAllah bir şey olmamıştır
LezzetliCipetpet umarım kötü bi şey yoktur. Ben de çok Merak ettim gerçekten seni.
Benim 16-9 çıktı 15-10 çıktı yatırdılar canım. 24 saat idrar biriktiriyorum şu an. Ama tansiyonum 12-8 civarı oldu.Slm kızlar bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14-9 çıktı düşmezse hastaneye yatiricak doktor moralim bozuldu. Bebek 2300 Gr olmuş. Tombik bebek olcak diyo
Geçmiş olsun canımBenim 16-9 çıktı 15-10 çıktı yatırdılar canım. 24 saat idrar biriktiriyorum şu an. Ama tansiyonum 12-8 civarı oldu.
Dün içmişim canım, bugün fark ettim. İlaçlarım ayrı yerde aslında. Eşim 20lik dişini çektirdi geçen hafta, ona apranax fort vermişti doktor. Benim ilaçlarımsa çantamda duruyor normalde, çantamdaki multivitamin bitmişti iki gün önce, apranaxı da benim çantama koymuşuz hangi akla hizmetse. Ben de benimkinin bittiğini unutup çantadaki mavi hapı içmişim, üzerinden bir gün geçince dank etti kafama resmen... Neyse olan oldu artık, stres yapmak istemiyorum zaten karnım ağrıyor, sertleşiyor ara ara... Allah esirgesin o da ayrı korkutuyor insanı ister istemezLezzetliCipetpet aman Allah korusun canım ya bir an önce ilaçlarını ayrı bir yere koy. Başka içmemişsindir merak etme içtiğin gün farkettin sonuçta
Slm kızlar bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14-9 çıktı düşmezse hastaneye yatiricak doktor moralim bozuldu. Bebek 2300 Gr olmuş. Tombik bebek olcak diyo
Benim 16-9 çıktı 15-10 çıktı yatırdılar canım. 24 saat idrar biriktiriyorum şu an. Ama tansiyonum 12-8 civarı oldu.
Dün içmişim canım, bugün fark ettim. İlaçlarım ayrı yerde aslında. Eşim 20lik dişini çektirdi geçen hafta, ona apranax fort vermişti doktor. Benim ilaçlarımsa çantamda duruyor normalde, çantamdaki multivitamin bitmişti iki gün önce, apranaxı da benim çantama koymuşuz hangi akla hizmetse. Ben de benimkinin bittiğini unutup çantadaki mavi hapı içmişim, üzerinden bir gün geçince dank etti kafama resmen... Neyse olan oldu artık, stres yapmak istemiyorum zaten karnım ağrıyor, sertleşiyor ara ara... Allah esirgesin o da ayrı korkutuyor insanı ister istemez
Iyiyim kusum evde yuvarlanmaya devam sende iyisindir insallahArkadaşlarpullubiber nerde bilen var mı? Umarım iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?