2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kilodan dolayı demedi sanırım. Plasentadan besin gitmiyor olabilir dedi bunu da karın çevresi (ac) ölçüsü geride olduğu için dedi herhalde. Ben de emin değilim. Boyu da kilosu da ileri hafta çünkü.
Bir sonraki kontrolde belli olur artık

Anladım cnm sağolasın. Peki sen biberonla mamayı verdinn ya hani biberonu alınca meme tutmaz dedikleri için korkuyom ama sende öyle bir şey olmamış tabi aç da kalamz bebek.

Valla biberonu sevmedi zaten midesi bulanıyordu.. şırınga veya kaşıkla verebilirsin mamayı öyle bir durum olursa

Benim sata göre 27kasım aslında ama geriden geliyo deyip tarihi düzeltti doktor. Hayırlısıyla vaktinde gelsinnkuzular inşallah :) benim karnım taş gibi suyum fazla olduğu için
Anladım benimde sert ama daha tam sertliğe ulaşmadı. 5_6 Aralık görünüyor ama sezeryan olacağı için erken olacak. Ben 37 de olur gibi geliyor ama bakalım aman erken gelmesinlerde

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14-9 çıktı düşmezse hastaneye yatiricak doktor moralim bozuldu. Bebek 2300 Gr olmuş. Tombik bebek olcak diyo

Slm kızlar bugün kontrolüm vardı tansiyonum 14-9 çıktı düşmezse hastaneye yatiricak doktor moralim bozuldu. Bebek 2300 Gr olmuş. Tombik bebek olcak diyo
geçmiş olsun canım heyecandan filandir insllah

Canım 2 numara 4-7 kg arası ya kaç aylığa kadar bu kilo arasında olur acaba.64lu Yenidoğan 1 numaradan var kipadan almıştım 2 paket. Bari bundan da alayım da kaç paket alsam

Ben google a yazdım aşağıdaki tabloyu buldum
3,5- 4 aylık olana kadar 2 no kullanır gibi geldi bana
Günde 6 tane değiştirdiğimi düşünerek hesapladım
324 tane 2 no bez almışım belki biraz fazla aldım bilemedim :)

LezzetliCipetpet umarım kötü bi şey yoktur. Ben de çok Merak ettim gerçekten seni.

Canım ya bugün misafir vardı heralde o yuzden kardeşim buraya giremedi. Ben konustum da doktor bir kereden birşey olmaz inşallah demiş. Kendisi de iyi şuan çok şükür :)

Canım aslında tek mesele kilo değil biliyor musun çünkü bacakları tombiş olursa bez sıkıyor, iz yapıyor.
Örnek vereyim mesela Molfix 3 numara 4-9 kilo yazıyor ama Salih 7 kiloyken ona dar geliyordu ve hatta sirtindan sıvı kaka çıkıyordu mecburen 3+ ya geçtik. 3+ da 5-10 kilo yani yine sınırın içinde :)
Gerçi Prima aldıysan o bir tık daha geniş kalipli Molfix daha ufak.

Çok sağolun kızlar sabah baya korktum, bir de birkaç gündür karnım çok sertleşiyor (şu an hala öyle) o da korkuttu beni ama sonra sakinleştirmeye çalıştım kendimi. Misafir de gelince düşünmeye fırsatım olmadı...

Ablam yazmış, doktor akşam anca cevap verdi bir taneden bir şey olmaz inşallah diye... Ben de inşallah gerçekten bir tane içmişimdir diyorum şimdi. Dün kesin onu içtim ama önceki günler inşallah içmemişimdir.

Allah korusun çocuklarımızı. Yeni doktorum yazmayınca neredeyse eski doktorumu arayacaktım, baya korktum ama annem korkma, kötüyü çağrıma diye çok telkinde bulundu. Pozitif düşün bir şey olmayacak de filan diye konuşturmadı bile :)

Bir de bugün korkudan normal vitaminlerimi bile içemedim ya, fobi oldu birden resmen...

LezzetliCipetpet canım insaAllah bir şey olmamıştır

LezzetliCipetpet umarım kötü bi şey yoktur. Ben de çok Merak ettim gerçekten seni.

Benim 16-9 çıktı 15-10 çıktı yatırdılar canım. 24 saat idrar biriktiriyorum şu an. Ama tansiyonum 12-8 civarı oldu.

LezzetliCipetpet aman Allah korusun canım ya bir an önce ilaçlarını ayrı bir yere koy. Başka içmemişsindir merak etme içtiğin gün farkettin sonuçta
Dün içmişim canım, bugün fark ettim. İlaçlarım ayrı yerde aslında. Eşim 20lik dişini çektirdi geçen hafta, ona apranax fort vermişti doktor. Benim ilaçlarımsa çantamda duruyor normalde, çantamdaki multivitamin bitmişti iki gün önce, apranaxı da benim çantama koymuşuz hangi akla hizmetse. Ben de benimkinin bittiğini unutup çantadaki mavi hapı içmişim, üzerinden bir gün geçince dank etti kafama resmen... Neyse olan oldu artık, stres yapmak istemiyorum zaten karnım ağrıyor, sertleşiyor ara ara... Allah esirgesin o da ayrı korkutuyor insanı ister istemez

Sen içini ferah tut canım Allaha emanet miniklerimiz bişey olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…