2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya özel bölgemde 1 saattir çok ağrı ve baskı hissediyorum belim de zonklamaya başladı ve kasiklarimda ufak ufak sancıyor bunu yaşayan oldu mu

Kızlar ya özel bölgemde 1 saattir çok ağrı ve baskı hissediyorum belim de zonklamaya başladı ve kasiklarimda ufak ufak sancıyor bunu yaşayan oldu mu
Sancı çekiyor olabilirsin. Soluna yat dinlen biraz gecmezse doktora git bence. Kasıktan başlayıp bele doğru yayılan ağrı için dogum sancısı diyorlar. Dinlenince geciyorsa tedirgin olacak bisey yoktur

Sancı çekiyor olabilirsin. Soluna yat dinlen biraz gecmezse doktora git bence. Kasıktan başlayıp bele doğru yayılan ağrı için dogum sancısı diyorlar. Dinlenince geciyorsa tedirgin olacak bisey yoktur
Yattım geçmiyor bi yarım saat daha bekleyip geçmezse doktora gideceğim of işin garibi eşim ise gidecek birazdan

Yattım geçmiyor bi yarım saat daha bekleyip geçmezse doktora gideceğim of işin garibi eşim ise gidecek birazdan
SIrt üstü uzan bebeğin hareket etmesine yer değiştirmesine izin ver, geçer belki...

Benim sadece belimin sağ tarafında oluyor agrı ve hiç geçmiyor , yürürken sağa sola dönerken de hep ses çıkıyor belimden anlamıyorum, doktor normal falan dedi hamilelikten... esneme pilates hareketleri yapsam biliyorum hafifleyecek , duruş bozukluğundan da olabilir diye düşünmeye başladım artık, neden sol tarafım değil de hep sağ

Benimde sağ tarafta oluyo . Ben sol tarafa yatamıyorum gece . Sol tarafa yatınca çok hareket ediyo bebiş uyutmuyo beni . Hep sağ tarafa yattığım için sağ tarafın ağrıdığını düşünüyorum ben ama şimdi bi acaba demedim değil yani .

Canım öncelikle sancı kesintisiz mi yoksa gelip gidiyor mu? İkincisi siddeti nasıl yani mesela bu ağrıyla uyunur mu?

Canım öncelikle sancı kesintisiz mi yoksa gelip gidiyor mu? İkincisi siddeti nasıl yani mesela bu ağrıyla uyunur mu?
Kesintisizdi o bölgemde hiç kalkmadan uyanınca geçti ama belimin sancısı ara ara.vurmaya devam ediyor . Zonklama Daha doğrusu. o okadar. Yoruyorum ki kendimi gün içinde yorgunluktan mi yoksa doğum sancısı mi oluyor anlayamıyorum birde şuan ki ağrıyla uyunur ama 10 dakika öncesine kadar bağırmamaj için zor tutuyordum kendimi

Sırt üstü hiç yatamıyorum belim ikiye kırılacak gibi oluyor . Ama benimde hep sağ tarafım çok sancilaniyor . Duruş bozukluğu olduğunu düşünmüyorum ama neden olduğunu anlayamıyorum

Belli aralıklarla gelip giden bir ağrı varsa doğum sancısı olabilir canım sancıların dakikasını takip et. Telefona bunun için program yukleyebilirsin.
Onun dışında suyu az içmiş olabilirsin
Enfeksiyon olabilir
Usutmus olabilirsin
Magnezyum veya D vitamini eksikliği olabilir.
Bugün benim de sabah belim ayrılacak gibi ağrıdı çok korktum. Ayağıma çorap giydim belime de şal sardım. Ayaklarımı yukarı uzatıp sırt üstü uzandim. Magnezyum ve bol su içtim çok şükür geçti. Sen de dene bunları inşallah geçer canım.

Sol tarafa yatın deniyor ya hep, benim bebek sol tarafta oraya yatınca kıpır kıpır, yanlarımı o kadar tepikliyor ki, arka bel kısımlarımdan hissediyorum hareketlerini , çocuğun üstüne yatınca zarar veririm korkusu da oluşuyor , sağ böbreğimde büyüme var sağa yatma dediği halde doktor, ben daha yatıyorum çocuğun hareketlerinden rahatsız olup

Canım soluna yastık koyup yatmayı denedin mi? Şöyle bir yastık var mesela bunun için

https://m.n11.com/sevi-bebe-anne-ha...VjsqyCh37JQ0lEAQYByABEgLfePD_BwE&gclsrc=aw.ds

İkincisi soluna dogru yatınca sol ayağını çekebildigin kadar geri çekip sağ ayağını da dizden itibaren kirip yüksek bir yastığin üzerine koyarsan rahat edebilirsin.

ALdım bu yastıktan koyuyorum karnımın altına ama dizimi öyle çekipde bacağımın altına koymadım bir yastık daha ... denerim
Gene kıpır kıpır bizimki sol tarafta, sevdi orayı

ALdım bu yastıktan koyuyorum karnımın altına ama dizimi öyle çekipde bacağımın altına koymadım bir yastık daha ... denerim
Gene kıpır kıpır bizimki sol tarafta, sevdi orayı

Benim yaramaz da karnıma birşey değince hemen kıpırdamaya başlıyor. Hatta bazen egri oturuyorum göğsüm karnıma degiyor ya onu bile tepikliyor
Seninki de sola yatmaya duyarlı demek :)
Yatmadan önce tatlı birşeyler yiyorsan yeme o da hareketlendiriyor olabilir

Hemen panik oluyorum . Hastane de uzak ufak birşey de koştur koştur gitmek istemiyorum . Tecrübesiz olunca acaba mi diyorum . Dediğin gibi dinleneyim geçmezse giderim diyorum veya üşüttüm sanırım diyorum giyiniyorum bi süre bekleyince dikkat edince geçiyor . Böyle böyle bekleye bekleye inşallah son haftalarina kadar idare ederler inşallah bebekler. Erken olmaz inşallah. Randevu alamadım kendi doktoruma . Haftaya anca alabildim. Oraya gidince de şikayetlerin hiç biri gelmeyecek aklıma biliyorum. Şuana kadar şikayetim de olmuyordu gerçi. İdrar testi kesinlikle isteyeceğim ,enfeksiyon olduğunu düşünüyorum bana hep olurdu normalde de ufak bi ayaklarım üşüyünce, havalar serinledi ama ben hala çorap giyemiyorum bunaltıyor beni farkındayım aslında sorunların sebeplerinin , uyuya kalıyorum şükürler olsun ağrı hafifleyince. Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım.

Daha iyi misin canım? Şikayetlerini kağıda not edersen doktora gidince sormayı unutmazsin. İnşallah vakitlice gelirler kuzular tabi ama anormallik varsa hastaneye gitmekte fayda var tabi :) çekinme yani ya öyleyse ya böyleyse diye sonuçta bir can söz konusu...

Kizlar gunaydin bu ilaci kullanan varmi nasil kullaniuosunuz sicak suyun icine mi atiyosunuz

Eklentiler

• B1A8EE9A-5A71-4E88-B3C4-52C240F8D869.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 26
54 le hamile kaldim suan 70 kiloyum 33+3 te gittim doktora bebek 1955 kiloydu. Ve doktorum hersey yolunda oldugunu gayet saglikli oldugumuzu soyledi. sana niye oyle soyledi doktorun acaba. Ben anlamiyorum neye gore fazla oldugunu dusunuyo doktorlar bu kilo olayini.kimi normal buluyor kimi fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…