2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba;

şuan 32. haftayı bitirmek üzereyiz çok şükür. halen çatlağımız yok ama asıl bundan sonra başlıyormuş sizde durumlar nasıl neler kullanıyorsunuz ben sadece ara ara doğal yağlar kullandım şimdide zeytinyağı ile kantoron yağını karıştırdım günde 2 defa falan onu sürüyorum. inşallah işe yarar şuan daha kaşıntı falan yok. ama bazen öyle geriliyor ki sanki iç dokular çatlayacak gibi oluyor... :)

Benim çatlamalar çok erken başladı canım baya da var . Ama yapacak bişey yok napalim :) kizimdan hatıra kalacak

Arkadaşlar hazırlıklar bitti mi benşm sadece hastane çantam kaldı.
Bir de şampuan almadım unıbaby alıcam sanırım
Benimde hastane cantam kaldi hastane cantasini hazirlayinca dogum olacak gibi geldiginden hala bi cesaret edip hazirlayamadim :) ve park besik alinacak onun disindakileri hallettik cok sükür

benım basenlerim catladı fazlasıyla ama gobegım de hıc yok cok korkuyorum gobegımde de olacak dıye badem yagı kullanıyordum onu da bıraktım bacaklarımı oyle gorunce

Benim çatlamalar çok erken başladı canım baya da var . Ama yapacak bişey yok napalim :) kizimdan hatıra kalacak

Canım genetik çok etkili diyorlar, sanırım cilt yapısı çok etken ne yaparsan yap bazen çatlıyormuş. yada bişey yapmayanlarda olmayabiliyormuş.. ben ilk defa tecrübe edeceğim bakalım, şuan birşey yok ama olursada yapacak birşey yok. dediğin gibi bebişten hatıra olacak...:)

benım basenlerim catladı fazlasıyla ama gobegım de hıc yok cok korkuyorum gobegımde de olacak dıye badem yagı kullanıyordum onu da bıraktım bacaklarımı oyle gorunce

Canım badem yağını bende kullandım ama ara sıra. önce bacaklarda olması ilginç acaba kilo alım hızın fazla mı oldu. ben karnıma bakmaktan bacaklarımı fazla kontrol etmedim...:) birde tenim baya açık, çatlak olunca kırmızı mı oluyor yoksa beyaz mı belki ondan farketmiyorum.

ben direk bacaklarımdan aldım kıloyu canım ondandır dıye dusunuyorum bende beyaz tenlıyım :) kırmızı cızgı cızgı oluyor ıc bacak dıs bacak her yerınde var benım nasıl gıdıcek onlar hıc bılmıyorum kotu bı goruntusu var

Aynı sorun bende vardı sağ böbreğimde büyüme çıktı canım. Böbreğine baktır bi.

İnşallah ileride hiç belli olmaz canım. o kırmızılıklar geçince zaten beyaza dönüyor açık tenli olduğun için çok belli olmaz diye düşünüyorum..

Kızlar normalde pek içmem ama bu aralar hergün türk kahvesi canım istiyor iş yerinde şekersiz bir tane içiyorum. zararı var mıdır acaba. Demir eksikliğinden mi ki. gerçi kanım iyi ama demirim düşük biraz ilaçta kullanıyorum ama. dayanamıyorum canım çok istiyor. telvesini kaşıklıyorum

İnşallah ileride hiç belli olmaz canım. o kırmızılıklar geçince zaten beyaza dönüyor açık tenli olduğun için çok belli olmaz diye düşünüyorum..
inşallah canım artık olsa da yapacak bişey yok bebegımle canımız sagolsun :)

Günde bir tane sorun teskıl etmıyor dıye bılıyorum canım :) Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…