2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benimde daha hic catlagim yok :)) 16.haftadan buyana sadece badem yagi kullandim masaj yaparak haftada 1 bazen 2 kere. 2 gun once mustelanin bebek setini aldim oglusuma ekstradan catlak kreminide aldim artik onu kullancam bakalim nereye kadar catlamayacak:)

Doktor bı losyon verdi ama kâr etmedi ben de biraktim artık sürmeyi.annem ablam çatlamış hep dediğin gibi genetik olabilir

Mustelanın çatlak kremi burda bir arkadaşa alerji yaptı teni kızardı kabardı neden oda anlamadı. inşallah sende öyle olmaz canım. artık düzenli kullanmak lazım. bende kantoron yağının onarıcı özelliğinden dolayı onu sürüyorum. bebeğede pişik için onu kullanacağım inşallah. Kullananlar çok memnun. aklında olsun.

Biz yeni 30.haftaya girdik. Çatlaklar iyice boy göstermeye başladı. Göbeğimde eski çatlakların ucları kızarmıştı, şimdi yeni çatlak bile çıkıyor. Cilt tipinden olduğunu sanıyorum, zaten aşırı müsaitim çatlamaya biliyorum, kilo al ver çatlaklarım da çok vardı. Neyse zamanla beyazlaşır görünmez zaten

dun kucuk bir test yaptim hic kizarmadi canim. bitkisel yag kullanmak korkutucu geliyor hep ozelliklede bebeklere. cocuk dr.u, kendi dr um ve esim musteladan baskasini hic onermedi bebek icinde. insallah memnun kalacagimizi dusunuyirum bakalim

Canım demek ki ten yapısı çok etkili, kimiside 34 ten sonra çatlıyormuş bakalım bende mercek altına aldım ama artık çatlarsa yapacak birşey yok. yinede şuan önlem aldım...:)

İyiyim şükür :) haklısın canım .
Kizlar gunaydin bu ilaci kullanan varmi nasil kullaniuosunuz sicak suyun icine mi atiyosunuz
Günaydın ben kullanıyorum akşam yatmadan önce 1 bardak normal suya.atıp iciyorum

büyümüştür tontiş olmuştur iyice ondandır :) bizimki de eskisine nazaran hareketli maşallah. önceden kıpırdamaz mıh gibi dururdu :)
alan daraldıkca sıgmaya calısıyodur annesı ondan kıpır kıpırdır ne zaman gıdıyosun kontrole canım onumuzdekı hafta mı :)

Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?
normaldir canım artık bu haftalardan sonra hızla kilo almaya baslıyor bebıslerımız :)

alan daraldıkca sıgmaya calısıyodur annesı ondan kıpır kıpırdır ne zaman gıdıyosun kontrole canım onumuzdekı hafta mı :)
evet canım cumartesi gidicem önümüzdeki hafta. tam 32+0 oluyoruz ozaman nasipse raporumuda alıp dönücem :)
evet alanları daralıyo sıpaların :) bu aralar fotoğrafına bakıp bakıp seviyorum Allahım bi yandan korkuyorum bi yandan bian önce doğsun koklıyım diyorum :)

yaa ben de aynı hisler içindeyim. Bir yandan kendimi hiç hazır hissetmiyorum, nasıl bakıcam nasıl beslicem diye düşünüyorum kara kara. Bir yandan da hadi gelsin birlikte hallederiz hepsini diyorum. Mis kokusuyla girsin hayatımıza.

Valla bende tam bu aralar aynısıyım canım. psikolojim hazırmı,
uykusuz kalıcam sinirlerime hakim olabilcekmiyim vs deyip duruyorum. sonra bi hareket ediyo hepsi gidiyo :) dün gece gözümün önüne hep eşimle aramıza alıp sevdiğimiz geldi :) sağlıcakla sıhhatle girsinler hayatımıza hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

akşam içmek daha mı mantıklı canım biraz önce içtim portakal aromalıymıs zorla içtim
gun icinde de icebilirsin canim ben aksam oluyordu genelde bacaklarda kasilma oyuzden etkisi o surecte olsun diye oyle yaptim. benimki limonlu. cok eksi :))

Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?
canim her olcumde +- 150 yada 200 pay var .tam kilo ve boyu vermez kesinlik olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…