Teşekkürler cvp için :) acaba ultrason cihazı hatalı mı diye düşündüm.normaldir canım artık bu haftalardan sonra hızla kilo almaya baslıyor bebıslerımız :)
Anladım cnm en azından 2kg geçmiş. Buna da şükür. Her gr mutlu ediyor :)canim her olcumde +- 150 yada 200 pay var .tam kilo ve boyu vermez kesinlik olarak
Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?
Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?
aynen oyle canim dr.un gelisiimi gayet guzel diyorsa hic sikinti etmeAnladım cnm en azından 2kg geçmiş. Buna da şükür. Her gr mutlu ediyor :)
33+5 2270gr . Maşallah önden gidiyorsunuz.Canım kaçıncı haftadasın. bir haftada o kadar artması biraz zor ama ultrason ölçümlerinde zaten oynamalar oluyor. bizde 31 sonunda 2200 çıktık :)... maşallah büyüyor bebişler..
Canım maşallah kuzuya :) yanlışsa ilk ölçüm yanlıştır zaten. Ufacık milimetrik oynamayla değişen ölçüler bunlar sonuçta canım.
Bu aralar muz-findik-tahin-kaşar tukettiysen bunlar da bebeğe çok kilo aldırıyor.
33+5 2270gr . Maşallah önden gidiyorsunuz.
Aslında 9 günde almış. Sanırım yatmadan önce içtiğim ballı süt işe yaramış. Ben tartı da aynı çıktım o yüzden hata olabilir sandım.
Herşey haftasıyla uyumlu dedi :)aynen oyle canim dr.un gelisiimi gayet guzel diyorsa hic sikinti etme
cok sukur canim. benimde persembe guju kontrolum insallah bende ayni cumleleri duyarim :)Herşey haftasıyla uyumlu dedi :)
goremedim canim ben :)))Kizlar bi bakar misiniz bebegi gorebiliyor musunuz
Hastanemi degiştirdim ultrason cok farklı geliyor ya öncekinde gayet net görebiliyordum bunda hiç bişey anlamıyorum yagoremedim canim ben :)))
Çok şükür, maşallah ne güzel haberlerle geldinHayırlı cumalar kızlar
bugün bende kontrole gittim. 33+3 de 2157 gr 48 cm olmuş boyu da . Hep bir hafta geriden geliyordu geç döllenmeden dolayı bu ay yakalamış artık haftasını çok şükür :)pinkstrap bi aksilik olmazsa 8 Ekim de dikişlerimi alıcak doktorum. O günleri görür müyüz derken geldi bile çok şükür. Rahim uzunluğu da 3,3 o da gayet güzel dedi.
Çok şükür, maşallah ne güzel haberlerle geldin
Normal Doğum olduğu için alacak dikişi sanırım, benim ki 5 Kasım gibi sezeryan yaparken alırım dikişi, gerek yok önceden almama dedi.
Ne var ki o günAman 6kasim olmasın da
Ne var ki o gün
Hee Fenerbahçe'nin övünebildiği tek başarısını diyorsunKız sen Galatasaraylı değil misin nasıl bilmezsin
Hee Fenerbahçe'nin övünebildiği tek başarısını diyorsun
Zaten Bebek Beşiktaşlı olur
Ya tarihlere bakmamıştım 5 Kasım Pazartesiymiş, Cuma yapsın, ablam çalışıyor hafta sonu yanımda olsun Hafta başında planlı doğum mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?