2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?

Canım kaçıncı haftadasın. bir haftada o kadar artması biraz zor ama ultrason ölçümlerinde zaten oynamalar oluyor. bizde 31 sonunda 2200 çıktık :)... maşallah büyüyor bebişler..

Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?

Canım maşallah kuzuya :) yanlışsa ilk ölçüm yanlıştır zaten. Ufacık milimetrik oynamayla değişen ölçüler bunlar sonuçta canım.

Bu aralar muz-findik-tahin-kaşar tukettiysen bunlar da bebeğe çok kilo aldırıyor.

Canım kaçıncı haftadasın. bir haftada o kadar artması biraz zor ama ultrason ölçümlerinde zaten oynamalar oluyor. bizde 31 sonunda 2200 çıktık :)... maşallah büyüyor bebişler..
33+5 2270gr . Maşallah önden gidiyorsunuz.
Aslında 9 günde almış. Sanırım yatmadan önce içtiğim ballı süt işe yaramış. Ben tartı da aynı çıktım o yüzden hata olabilir sandım.

Teşekkür ederim çok mutlu oldum :) evet bol ballı süt ceviz muz yedim sanırım o yüzden aldı. Çok şükür bin şükür 2kg geçti.

33+5 2270gr . Maşallah önden gidiyorsunuz.
Aslında 9 günde almış. Sanırım yatmadan önce içtiğim ballı süt işe yaramış. Ben tartı da aynı çıktım o yüzden hata olabilir sandım.

Canım benim hep bir hafta önden gidiyor ultrasonda 33 görünüyordu... birde ilk zamanlar şekerden dolayı biraz kilo aldı bebiş sonra diyete geçtim.. ondan :)

Kizlar bi bakar misiniz bebegi gorebiliyor musunuz

Eklentiler

• 9737CA15-372E-4977-9CAD-AD505CFDBB59.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı cumalar kızlar
bugün bende kontrole gittim. 33+3 de 2157 gr 48 cm olmuş boyu da . Hep bir hafta geriden geliyordu geç döllenmeden dolayı bu ay yakalamış artık haftasını çok şükür :) pinkstrap bi aksilik olmazsa 8 Ekim de dikişlerimi alıcak doktorum. O günleri görür müyüz derken geldi bile çok şükür. Rahim uzunluğu da 3,3 o da gayet güzel dedi.

Çok şükür, maşallah ne güzel haberlerle geldin
Normal Doğum olduğu için alacak dikişi sanırım, benim ki 5 Kasım gibi sezeryan yaparken alırım dikişi, gerek yok önceden almama dedi.

Çok şükür, maşallah ne güzel haberlerle geldin
Normal Doğum olduğu için alacak dikişi sanırım, benim ki 5 Kasım gibi sezeryan yaparken alırım dikişi, gerek yok önceden almama dedi.

Aman 6kasim olmasın da

Kız sen Galatasaraylı değil misin nasıl bilmezsin
Hee Fenerbahçe'nin övünebildiği tek başarısını diyorsun

Zaten Bebek Beşiktaşlı olur
Ya tarihlere bakmamıştım 5 Kasım Pazartesiymiş, Cuma yapsın, ablam çalışıyor hafta sonu yanımda olsun Hafta başında planlı doğum mu olur

Hehehe çok mantıklı canım ama pazartesi olursa da eşinin babalık izni yanmaz haftasonu olunca 2 gün boşa gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…