- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Yemekten sonra için yazıyor prospektüste . Mide bulantısı yapabilir çünkü. Ben yatmadan önce içiyorum ama. Çünkü her zaman midem bulanıyor :)Teşekkür ederim canım aç tok fark etmiyordur sanırım
32. Haftamda baslamis catlak hic farkinda değilim. Bi gordum sok oldum. Catlaklar alttan baslayip yukari dogru yayılıyor. Baya yol aldi 2 haftadaKızlar merhaba;
şuan 32. haftayı bitirmek üzereyiz çok şükür. halen çatlağımız yok ama asıl bundan sonra başlıyormuş sizde durumlar nasıl neler kullanıyorsunuz ben sadece ara ara doğal yağlar kullandım şimdide zeytinyağı ile kantoron yağını karıştırdım günde 2 defa falan onu sürüyorum. inşallah işe yarar şuan daha kaşıntı falan yok. ama bazen öyle geriliyor ki sanki iç dokular çatlayacak gibi oluyor... :)
5 kasım zaten erken olmuyor mu canım?Hee Fenerbahçe'nin övünebildiği tek başarısını diyorsun
Zaten Bebek Beşiktaşlı olur
Ya tarihlere bakmamıştım 5 Kasım Pazartesiymiş, Cuma yapsın, ablam çalışıyor hafta sonu yanımda olsun Hafta başında planlı doğum mu olur
Bizim kendi işimiz eşim evden çalışıyor canım, bize 7/24 tatil yaniHehehe çok mantıklı canım ama pazartesi olursa da eşinin babalık izni yanmazhaftasonu olunca 2 gün boşa gidiyor
İnşallah bebek o zamana kadar beklerse 38. Haftası olmuş oluyor, serklaj dikişini daha fazla tutamıyor olabilir hiç bilmiyorum.5 kasım zaten erken olmuyor mu canım?
Bizim kendi işimiz eşim evden çalışıyor canım, bize 7/24 tatil yani
Özel sektör mü nasıl çağırdılar yaAaaa süpermişeleman lazımsa benim eşimi de ise alsın babalık izninde bile çağırmışlardi adamcağızi...
Özel sektör mü nasıl çağırdılar yaNe kadar düşüncesizler
Herkese merhaba. Ara ara foruma giriyorum bazen yazılanları gözden kaçırmış olabiliyorum.
Hastane çantasını n’aptınız kızlar hazırladınız mı? Ben artık dün hazırladım kapattım. Neler koyduğumu yazayım belki faydası olur. Benim ikinci doğumum o sebeple gereksiz şeyleri koymadım
Öncelikle bebek için
-1adet 10lu hastane çıkışı
-1adet 5li hastane çıkışı
-2adet çıtçıtlı badi
-10adet yeni doğan bebek bezi
-1adet battaniye
-1adet puset örtüsü
Kendim için
-1adet lohusa takımı içinde alt üst pijama ve sabahlık var
-1adet gecelik önden düğmeli
-1adet alt üst pijama takımı kan geçmesine karşı
-3adet hasta bezi(bınu benim hastane veriyor ama ne olur ne olmaz diye koydum)
-2adet çorap biri ince biri kalın
-2adet külot yüksek belli
-göğüs kalkanı
-lohusa tacı terliği
-profesyonel fotoğraf makinası.
-eve giderken gitmek için kıyafet
Özel hastanede doğuracağım hastane bize pompa filan temin ediyor o sebeple pompa koymadım.
Biberon emzik koymadım emzireceğim. Emziğe de zaten bebek 10 günlük filan olunca başlanıyor o sebeple çantaya koymadım
Lanainoh koymadım 36 haftada sürmeye başlayacağım. Zaten hastanede de bir gün kalınıyor o sürede meme başı yarası pek görünmüyor. Ama ne olur ne olmaz koyulabilir de
Kaçırdığım atladığım bir nokta var mı? Siz neler koydunuz? İkinci doğumum ama unutmuşum çoğu şeyi. Şunu al şu mutlaka lazım olur dediğiniz şeyler varsa onları da alalım yanımıza. Hepimize şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah
Afiyet olsun. Ben de 1 tane içiyorum günde. Eskiden daha çok içerdim şimdi canım çekmiuor mideme dokunuyor sanki.Kızlar normalde pek içmem ama bu aralar hergün türk kahvesi canım istiyor iş yerinde şekersiz bir tane içiyorum. zararı var mıdır acaba. Demir eksikliğinden mi ki. gerçi kanım iyi ama demirim düşük biraz ilaçta kullanıyorum ama. dayanamıyorum canım çok istiyor. telvesini kaşıklıyorum
Sonlara yaklaştıkça olabiliyor canım. Maşallah bebişe. Bir dahaki kontrolün ne zaman, o zaman tam emin olursun.Günaydın
Kontrole geldim doktora geçen hafta Çarşamba 1800gr olan kızım bu gün 2270gr çıktı. 1 hafta da 470 gr alması mümkün mü? Size de oldu mu bu haftalarda?
Tersten yüzü gözüküyor sanki; gözleri dudakları maşallah.Kizlar bi bakar misiniz bebegi gorebiliyor musunuz
Tarak, diş fırçası, kullanıyorsan makyaj malzemesi.Herkese merhaba. Ara ara foruma giriyorum bazen yazılanları gözden kaçırmış olabiliyorum.
Hastane çantasını n’aptınız kızlar hazırladınız mı? Ben artık dün hazırladım kapattım. Neler koyduğumu yazayım belki faydası olur. Benim ikinci doğumum o sebeple gereksiz şeyleri koymadım
Öncelikle bebek için
-1adet 10lu hastane çıkışı
-1adet 5li hastane çıkışı
-2adet çıtçıtlı badi
-10adet yeni doğan bebek bezi
-1adet battaniye
-1adet puset örtüsü
Kendim için
-1adet lohusa takımı içinde alt üst pijama ve sabahlık var
-1adet gecelik önden düğmeli
-1adet alt üst pijama takımı kan geçmesine karşı
-3adet hasta bezi(bınu benim hastane veriyor ama ne olur ne olmaz diye koydum)
-2adet çorap biri ince biri kalın
-2adet külot yüksek belli
-göğüs kalkanı
-lohusa tacı terliği
-profesyonel fotoğraf makinası.
-eve giderken gitmek için kıyafet
Özel hastanede doğuracağım hastane bize pompa filan temin ediyor o sebeple pompa koymadım.
Biberon emzik koymadım emzireceğim. Emziğe de zaten bebek 10 günlük filan olunca başlanıyor o sebeple çantaya koymadım
Lanainoh koymadım 36 haftada sürmeye başlayacağım. Zaten hastanede de bir gün kalınıyor o sürede meme başı yarası pek görünmüyor. Ama ne olur ne olmaz koyulabilir de
Kaçırdığım atladığım bir nokta var mı? Siz neler koydunuz? İkinci doğumum ama unutmuşum çoğu şeyi. Şunu al şu mutlaka lazım olur dediğiniz şeyler varsa onları da alalım yanımıza. Hepimize şimdiden hayırlı doğumlar olsun inşallah
Olan hakkı kullanmayan değil kullanan anormal karşılanıyor. Zaten sistemi kendisini ezdiren insanlar bu hale getiriyor.Aynen özel sektörün acıması yok malesef... 5 güncuk izni vardı ki zaten 1 günü pazara gitmisti. Bir de demişler ki burda kaç kişinin çocuğu oldu kimse böyle bir izin kullanmadı sen gelmeyerek göze batıyorsun o yüzden gel
Olan hakkı kullanmayan değil kullanan anormal karşılanıyor. Zaten sistemi kendisini ezdiren insanlar bu hale getiriyor.
E deneyim kazanmışsınız artık, mantıklı bir hamle olurAynen zaten biz şok olduk. Resmen yasal hakkımızı kullanmamamiz gerekiyormuş haberimiz bile yokmuşaradıklarında tebrik edecekler filan sandık meğer ise cagiracaklarmis bu defa 5 gün telefonu kapatırız artık
Evet çok şükür valla. Benimki şimdilik herşey normal o yüzden sezeryana gerek yok görüşünde. Bide bebek zaten dönmüştü. Epidural yapabilirsin istersen dedi. Normali yada sezeryanı çok da fark etmiyo aslında sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım da inşallahÇok şükür, maşallah ne güzel haberlerle geldin
Normal Doğum olduğu için alacak dikişi sanırım, benim ki 5 Kasım gibi sezeryan yaparken alırım dikişi, gerek yok önceden almama dedi.
Bnde bugün sordum tutamaz mu daha fazla diye de rahim yırtılır taşıyamaz dedi. O yüzden 37-38 de en geç alınıyormuş dikişİnşallah bebek o zamana kadar beklerse 38. Haftası olmuş oluyor, serklaj dikişini daha fazla tutamıyor olabilir hiç bilmiyorum.
İnşallahcok sukur canim. benimde persembe guju kontrolum insallah bende ayni cumleleri duyarim :)
Öyle tabi bebek için, senin için en hayırlısı en sağlıklısı nasılsa öyle olur inşallah. Bakarsın duruma göre çok zorlarsa istersin epidurali.Evet çok şükür valla. Benimki şimdilik herşey normal o yüzden sezeryana gerek yok görüşünde. Bide bebek zaten dönmüştü. Epidural yapabilirsin istersen dedi. Normali yada sezeryanı çok da fark etmiyo aslında sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım da inşallah
Ben sormadım ama serklajlıların konusunda herkesin dikişi 38. Haftaya kadar alınmış, ordan anlaşılıyor zaten ileri götürmedikleri, dikiş alınırken acımıyor deniliyor muhtemelen bende hissetmem ama yinede canlı alınsın istemiyorum, 2 dk da olsa dikişi alırken uyutun dedim, yok dedi gerek yok, sezeryan sırasında alırım, yine de ben korktuğum için erken sezeryana alsın istemem tabi, kontrolde konuşuruz nasıl gerekiyorsa öyle alır dikişi.Bnde bugün sordum tutamaz mu daha fazla diye de rahim yırtılır taşıyamaz dedi. O yüzden 37-38 de en geç alınıyormuş dikiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?