2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
10 gün sonra gel dedi ama ben 2 haftaya gideceğim. 36.haftamda gideyim sonra doğuma giderim artık.
Senin bebiş nasıl :)

Canım ben ek olarak mutlaka ıslak mendil, diş fırça macun, gövüs pedi, havlu, pamuk, koymayı düşünüyorum, bebeğe çorap aklıma şimdilik ek bunlar geldi..

valla bende korkuyorum o dikişlerden sorma... Doktor acımaz anlamıcaksın diyo ama bence öyle olmucak. Sen yine şanslısın hissetmiceksin o zaman :)

KıZlar aranızda devlet hastanesinde Doğum yapmayı düşünen var mı?doğum anında normal doğumsa önlük tarzı bişey giydiriliyor mu? Sezeryanda önlük var biliyorum ama normalde gecelik mi giycez napcaz bilen yazabilir mi?

10 gün sonra gel dedi ama ben 2 haftaya gideceğim. 36.haftamda gideyim sonra doğuma giderim artık.
Senin bebiş nasıl :)
Özele mi devlete mi gidiyorsun? Özelse 10 gün kontrol süresi var ya ücret ödemezsin tekrardan. Sizin daha yakın gibi doğum tabi :) Benim bebiş de iyidir diye umuyorum yarın gidebilirsem bakalım ne diyecek doktor.

bence önlük vardır. Hangi devirde yaşıyoruz gecelik le doğum yaptırmazlar

Hehehe çok mantıklı canım ama pazartesi olursa da eşinin babalık izni yanmaz haftasonu olunca 2 gün boşa gidiyor
ayy haftasonuna gelince o sekılde yanıyor mu bak kotu oldu bu benım eşim de yıllık ızınle bırlestırmeyı dusundu üzüldüm şimdi kendımı tutatyım ptesı falan dogurayım o halde

ayy haftasonuna gelince o sekılde yanıyor mu bak kotu oldu bu benım eşim de yıllık ızınle bırlestırmeyı dusundu üzüldüm şimdi kendımı tutatyım ptesı falan dogurayım o halde

Yasal olarak nasıl bilmiyorum aslında :) onu öğrenmek lazım belki yanmiyordur da eşimin çalıştığı yer çakallık yapmıştır valla benim eşim de yıllık izin kullanamadi Aralık'ta da 2 hafta daha izin gelecek ben de dedim bebeğin kırkı çıkana kadar toptan izin al beraber büyütelim döndüğümde gidecek bir isim olmayabilir o kadar uzun izin alırsam diyor eşim de

Bende daha dün hazırladım eksiklerim var ama şöyle yaptım . Sezeryan düşünüyorum.
2 takım 10 lu hastane çıkışı
1 takım 5 lı hastane çıkışı
1 tane yedek tulum
2 tane yedek çıtçıtlı uzun body ( soğuk olur tek kat diye )
2 tane ayaklı pijama yedek alttan giydirilmesi için.
1 tane kalın battaniye.
1 tane orta kalın battaniye.
Emzik, biberon.
Kendim için .
2 takım altlı üstlü pijama lohusa takımı.
1 takım 3lu set lohusa takımı ama bu biraz dar fotoğraf çekimi için kullanacağım bunu sadece.
3 tane çorap.
Patik
Tülbent ( kapalı olduğum için)
El havlusu
Sarı Tülbent aldım bebek sarılık falan olur diye ekstra.
Kağıt havlu.
El havlusu
Hurma , zemzem suyu
Göğüs pedi
Göğüs ucu koruyucu.
İç çamaşırı ,
Eksiklerim hala var .
Makyaj malzemesi koyacağım ekstra , bi takım terlik. Bi tane hırka alacağım. Bi tane boydan gecelik . Diş fırçası ve macunu. Tabak kaşık bardak çatal ıslak mendil , bebek bezi ve hasta bezi alacağım.

Kizlar Sizce nasıl 2 gün hastane de kaliniyor bildiğim kadarıyla sanırım yeterli olur.

ozelde dogum yapacagim ama tabiki size steril onluk giydirilecek.

Pazen bende de var canım.. ben dikişi seviyorum aklımda farklı şeyler var bakalım nasip kısmet. el emeği güzel oluyor birde dışarıda herşey çok pahalı.

Aynen felaket pahalı. Ben dün A101’den pamuklu battaniye aldım 15tl. Bide bu pazeni kundak gibi yaparım dedim. Başka bişey diktin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…