ben benzetemedım neyse artık az bı zaman kaldı dogunca bızzat kendılerını gorecegız :)5 haftadır bebeğimi görmüyordum. Pazartesi 32 hafta tam tamına oluyor. Haydi yarına randevu alayım dedim; doktorum hastaneden ayrılmış. Bakalım yarın yeni bir doktora aldım. Hastane yakın olduğu İçin hastane değiştiremem. Biraz buruldum. Sonuçta hepsi doktor da insan alışıyor.
Kızlar çatlaklar kesinlikle yapısal hiçbirşey sürmeseniz çatlamayacağı varsa çatlamıyor. En güzel izler onlar anneliğin olanlar üzülmeyin.
Afiyet olsun. Ben de 1 tane içiyorum günde. Eskiden daha çok içerdim şimdi canım çekmiuor mideme dokunuyor sanki.
Sonlara yaklaştıkça olabiliyor canım. Maşallah bebişe. Bir dahaki kontrolün ne zaman, o zaman tam emin olursun.
Tersten yüzü gözüküyor sanki; gözleri dudakları maşallah.
Ben de net görüntü veren ultrasona denk gelmedim. Ayrıntılıda görmüştüm 440 g iken; deri kemikti. Siyah beyaz gördüm en son; yanaklar dolmuş geldi. Ama bunkadar bile değildi görüntü.
Tek göremeyen ben mıyım hahaha :)Oy maşallah nasılda bakıyor...:) rabbim esirgesin minnoşu...
aynen öyle canım az bı zaman kaldı zaten sagsalım alalım kucagımıza :)saglikli olsunda varsin gozukmesin canim :))
Aslında böyle durumlar da tolerans tanımaları gerekıyor ne kadar gaddar bır ıs yerıymıs orası yaa inşallah yıllık iznini toplu alabılır de sende zorlanmazsın canım :)Yasal olarak nasıl bilmiyorum aslında :) onu öğrenmek lazım belki yanmiyordur da eşimin çalıştığı yer çakallık yapmıştırvalla benim eşim de yıllık izin kullanamadi Aralık'ta da 2 hafta daha izin gelecek ben de dedim bebeğin kırkı çıkana kadar toptan izin al beraber büyütelim döndüğümde gidecek bir isim olmayabilir o kadar uzun izin alırsam diyor eşim de
Özel hastanede doğum yapacaksan eğer 1 gece kalıyorsun ertesi sabah 9-10 gibi taburcu ediyorlar.Bende daha dün hazırladım eksiklerim var ama şöyle yaptım . Sezeryan düşünüyorum.
2 takım 10 lu hastane çıkışı
1 takım 5 lı hastane çıkışı
1 tane yedek tulum
2 tane yedek çıtçıtlı uzun body ( soğuk olur tek kat diye )
2 tane ayaklı pijama yedek alttan giydirilmesi için.
1 tane kalın battaniye.
1 tane orta kalın battaniye.
Emzik, biberon.
Kendim için .
2 takım altlı üstlü pijama lohusa takımı.
1 takım 3lu set lohusa takımı ama bu biraz dar fotoğraf çekimi için kullanacağım bunu sadece.
3 tane çorap.
Patik
Tülbent ( kapalı olduğum için)
El havlusu
Sarı Tülbent aldım bebek sarılık falan olur diye ekstra.
Kağıt havlu.
El havlusu
Hurma , zemzem suyu
Göğüs pedi
Göğüs ucu koruyucu.
İç çamaşırı ,
Eksiklerim hala var .
Makyaj malzemesi koyacağım ekstra , bi takım terlik. Bi tane hırka alacağım. Bi tane boydan gecelik . Diş fırçası ve macunu. Tabak kaşık bardak çatal ıslak mendil , bebek bezi ve hasta bezi alacağım.
Kizlar Sizce nasıl 2 gün hastane de kaliniyor bildiğim kadarıyla sanırım yeterli olur.
Bebeğe çorap 10lu hastane çıkışında oluyor galiba yani bizimkinde vardı:)) ıslak mendil koyduk bu arada ama yazmayı unutmuşum baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini aldım hastane için. Evde de pamuk ve su ile temizleyeceğim:))Canım ben ek olarak mutlaka ıslak mendil, diş fırça macun, gövüs pedi, havlu, pamuk, koymayı düşünüyorum, bebeğe çorap aklıma şimdilik ek bunlar geldi..
Aynen felaket pahalı. Ben dün A101’den pamuklu battaniye aldım 15tl. Bide bu pazeni kundak gibi yaparım dedim. Başka bişey diktin mi
Yalnız en önemli şey o şarj aleti:)) benim ekimde olacak ama yine de soğuk olur bence Ankara şimdiden akşamları ve sabahları üşütmeye başladı. Oğlumu ocak 16 da doğurmuştum. Hastane çok sıcaktı ama lohusa herşeyden daha sıcak oluyor hırka filan koymamıştıkŞarj aleti
Bir de Kasım olacak ya belki serin olur hırka veya şal alabilirsin kendin için.
Tek göremeyen ben mıyım hahaha :)
Sezeryanda mi aynı şekilde oluyor?Özel hastanede doğum yapacaksan eğer 1 gece kalıyorsun ertesi sabah 9-10 gibi taburcu ediyorlar.
İnternette videolar izledim de kordondan besin gitmemesi durumu ultrasondaki ac yani karın çevresi ölçüsünden belli oluyormuş. Ultrason kağıdıma baktığımda ac ölçüsü haftasından 1 hafta 3 gün geride gösteriyor. Plasenta kuruluğu falan da diyorlar sanırım adına54 le hamile kaldim suan 70 kiloyum 33+3 te gittim doktora bebek 1955 kiloydu. Ve doktorum hersey yolunda oldugunu gayet saglikli oldugumuzu soyledi. sana niye oyle soyledi doktorun acaba. Ben anlamiyorum neye gore fazla oldugunu dusunuyo doktorlar bu kilo olayini.kimi normal buluyor kimi fazla
Çok güzel canım ben de dikçem birşeyler inşallah yaptıkça paylaşıp fikir veririzDaha dikmedim canım ama nevresim yastık kenar koruma, yorgan hepsini dikmeyi düşünüyorum yavaş yavaş. nette çok güzel kumaşlar var.. :)....hemde kaliteli. dışarda hem pahalı hemde çok kaliteli değil.. iki müslin bez alıp çift kat müslin battaniye dikeceğim mesala
Evet aynı şekilde. Oğlumda Sezer’den yapım sabah 8 de giriş yapmıştık ertesi gün sabah 9 da taburcu oldum.Sezeryanda mi aynı şekilde oluyor?
Evet aynı şekilde. Oğlumda Sezeryan yapım sabah 8 de giriş yapmıştık ertesi gün sabah 9 da taburcu oldum.
peki bu durumda ne yapmayi önerdi doktorun. Benmde bebegim genellikle haftasndan 1 hafta geride cikiyor benm doktorum önemsemeynce bende cok önemsememistim acikcasi. Sen boyle diyince bi kurt dustu icimeİnternette videolar izledim de kordondan besin gitmemesi durumu ultrasondaki ac yani karın çevresi ölçüsünden belli oluyormuş. Ultrason kağıdıma baktığımda ac ölçüsü haftasından 1 hafta 3 gün geride gösteriyor. Plasenta kuruluğu falan da diyorlar sanırım adına
Gayet güzel güle güle kullan inşallah:)Eki Görüntüle 2191074 Eki Görüntüle 2191075 Eki Görüntüle 2191076
Kızlar en son lohusa sepetinden sipariş vermiştim yüklü miktarla. Ama beğenmedim. Bugün apar topar dagi de buldum. Aslında pijamayla geceliği aynı almayacaktım ama güzel bişeyler bulamadım. Fiyatları da çok uygundu. Pijama takıma 80 gecelikle sabahlığa 140 lira verdim.
Ben öyle bilmiyordum kara kara 2 gün hastanede nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum bende .inşallah öyle olurEvet aynı şekilde. Oğlumda Sezer’den yapım sabah 8 de giriş yapmıştık ertesi gün sabah 9 da taburcu oldum.
MedicalPark a gidiyorum ama bugün ki kontroldü.Özele mi devlete mi gidiyorsun? Özelse 10 gün kontrol süresi var ya ücret ödemezsin tekrardan. Sizin daha yakın gibi doğum tabi :) Benim bebiş de iyidir diye umuyorum yarın gidebilirsem bakalım ne diyecek doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?