2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben benzetemedım neyse artık az bı zaman kaldı dogunca bızzat kendılerını gorecegız :)

kızlar merhaba .bugün kontrole gittik. Kerem in gelişimi başından beri önden gidiyordu yine öyle çıktı. Dolayısıyla haftasına göre kilosu da ilerde 2 kilo olmuş minik aşkım:) doktor bundan daha fazlasının erken doğumu tetikleyebileceğini ama şimdilik korkmam gereken birşey olmadığını söyledi. birkaç haftadır bebeğimin başını aşağıda ayakalrını yukarda hissediyordum ama kime sorsam yok öyle değildir diyordu onu da sordum evet başı aşağıdaymış:) eee ne demişler anneler herşeyi bilir:)

Aslında böyle durumlar da tolerans tanımaları gerekıyor ne kadar gaddar bır ıs yerıymıs orası yaa inşallah yıllık iznini toplu alabılır de sende zorlanmazsın canım :)

Özel hastanede doğum yapacaksan eğer 1 gece kalıyorsun ertesi sabah 9-10 gibi taburcu ediyorlar.

Canım ben ek olarak mutlaka ıslak mendil, diş fırça macun, gövüs pedi, havlu, pamuk, koymayı düşünüyorum, bebeğe çorap aklıma şimdilik ek bunlar geldi..
Bebeğe çorap 10lu hastane çıkışında oluyor galiba yani bizimkinde vardı:)) ıslak mendil koyduk bu arada ama yazmayı unutmuşum baby&me nin yenidoğan ıslak mendilini aldım hastane için. Evde de pamuk ve su ile temizleyeceğim:))

Aynen felaket pahalı. Ben dün A101’den pamuklu battaniye aldım 15tl. Bide bu pazeni kundak gibi yaparım dedim. Başka bişey diktin mi

Daha dikmedim canım ama nevresim yastık kenar koruma, yorgan hepsini dikmeyi düşünüyorum yavaş yavaş. nette çok güzel kumaşlar var.. :)....hemde kaliteli. dışarda hem pahalı hemde çok kaliteli değil.. iki müslin bez alıp çift kat müslin battaniye dikeceğim mesala

Şarj aleti
Bir de Kasım olacak ya belki serin olur hırka veya şal alabilirsin kendin için.
Yalnız en önemli şey o şarj aleti:)) benim ekimde olacak ama yine de soğuk olur bence Ankara şimdiden akşamları ve sabahları üşütmeye başladı. Oğlumu ocak 16 da doğurmuştum. Hastane çok sıcaktı ama lohusa herşeyden daha sıcak oluyor hırka filan koymamıştık

İnternette videolar izledim de kordondan besin gitmemesi durumu ultrasondaki ac yani karın çevresi ölçüsünden belli oluyormuş. Ultrason kağıdıma baktığımda ac ölçüsü haftasından 1 hafta 3 gün geride gösteriyor. Plasenta kuruluğu falan da diyorlar sanırım adına

Çok güzel canım ben de dikçem birşeyler inşallah yaptıkça paylaşıp fikir veririz

Kızlar bunu h&m de gördüm, gerçeği daha güzel burada baya silik duruyor da. Sizce Kullanışlı olur mu?

peki bu durumda ne yapmayi önerdi doktorun. Benmde bebegim genellikle haftasndan 1 hafta geride cikiyor benm doktorum önemsemeynce bende cok önemsememistim acikcasi. Sen boyle diyince bi kurt dustu icime

Gayet güzel güle güle kullan inşallah:)
Evet aynı şekilde. Oğlumda Sezer’den yapım sabah 8 de giriş yapmıştık ertesi gün sabah 9 da taburcu oldum.
Ben öyle bilmiyordum kara kara 2 gün hastanede nasıl geçecek diye düşünüp duruyorum bende .inşallah öyle olur

Özele mi devlete mi gidiyorsun? Özelse 10 gün kontrol süresi var ya ücret ödemezsin tekrardan. Sizin daha yakın gibi doğum tabi :) Benim bebiş de iyidir diye umuyorum yarın gidebilirsem bakalım ne diyecek doktor.
MedicalPark a gidiyorum ama bugün ki kontroldü.
İnşallah iyidir merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…