2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Düşüncesi korkutuyor da, çok korkarak aldıranlar bile hissetmedik yazmışlardı, çok kasmamaya çalış kendini.
Valla bi atlatıyım onu da doğrusu neyse herkese söylicem:) tabi dikişlerle birlikte çatı muayenesi de var
senin önceki epidural sezeryan mıydı? Sanki baş ağrım çok olmuştu diye konuşmuştuk gibi hatırlıyorum

İyi akşamlar hepinize bugün kontrole gittik. Minik kızım 2500 gr. 46 cm Olmuş dr. doğum kilosunu 3500 gr olarak tahmin ediyor. Nstde sancı gözükmedi. Kızın keyfi yerinde :) mutlu oldum
Ay masallah rabbim tamamina erdirsin saglikla dogum yapmayı nasip etsin insallah. Kacinci haftadaydin canim sen

Çok güzelmiş canım, güzel günlerde giy inşallah gayet de uyguna bulmuşsun dagide. Sana da çok yakışmış

Nedense erken doğum olacak gibi hissediyorum çok ağırlaştım şuan 33+2 yiz sat a göre ultrasona göre ise 35 sancım vs yok ama çok ağırım sanki doğum Ağırlığı var üstümde
Peki doktor hangisini baz alıyor? Bana da zaman zaman öyle bi his geliyor insallar zamanında olur

kızlar ben salihe hamileyken son haftalarda çatlamaya başlamıştım sonra akıllı gibi nede olsa çatladım diyerek herşeyi bıraktım daha da çok arttı. hatta doğumdan sonra çok daha fazla çatladım. size tavsiyem doğum sonrası bile en az 6 ay devam edin çatlak için bakım yapmaya. özellikle lierac jel var olan kırmızı çatlakların bile görünümünü azaltıyor.
ben ayrıca salih 2 aylıkken medilife hastanesinin medikal estetik bölümünde er-yag lazer tedavisi yaptırdım. sadece 2 defa gidebildim ama ona rağmen %70-80 iyileşme oldu diyebilirim. lierac jeli de o doktor önermişti. doğum yapsan bile 6 ay daha kullanacaksın dedi. ikinci hamilelikte yine çatlayacak mıyım dedim lierac kullan çatlamazsın dedi hakikaten daha hiç yeni çatlak oluşmadı. sadece eski çatlaklar hani balonu şişirip söndürürsün bazı yerleri büzüşür sonra tekrar şişirince o bölgeler daha bi ince görünür ya öyle görünüyor şuan :)

peki bu durumda ne yapmayi önerdi doktorun. Benmde bebegim genellikle haftasndan 1 hafta geride cikiyor benm doktorum önemsemeynce bende cok önemsememistim acikcasi. Sen boyle diyince bi kurt dustu icime
Doktorun bir şey demediyse içini rahat tut. Benimki de kesin değil, doktor olasılıkları değerlendirelim diyor. Bir de bende ödem olunca şüphelendi sadece. Takip edelim ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi. En kötü ihtimal planlı erken doğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…