Çok yakışmış güle güle giyinEki Görüntüle 2191074 Eki Görüntüle 2191075 Eki Görüntüle 2191076
Kızlar en son lohusa sepetinden sipariş vermiştim yüklü miktarla. Ama beğenmedim. Bugün apar topar dagi de buldum. Aslında pijamayla geceliği aynı almayacaktım ama güzel bişeyler bulamadım. Fiyatları da çok uygundu. Pijama takıma 80 gecelikle sabahlığa 140 lira verdim.
Valla bi atlatıyım onu da doğrusu neyse herkese söylicem:) tabi dikişlerle birlikte çatı muayenesi de varDüşüncesi korkutuyor da, çok korkarak aldıranlar bile hissetmedik yazmışlardı, çok kasmamaya çalış kendini.
Bizimki hasta fenerli insallah o gune denk gelir diyorKız sen Galatasaraylı değil misin nasıl bilmezsin
Ay masallah rabbim tamamina erdirsin saglikla dogum yapmayı nasip etsin insallah. Kacinci haftadaydin canim senİyi akşamlar hepinize bugün kontrole gittik. Minik kızım 2500 gr. 46 cm Olmuş dr. doğum kilosunu 3500 gr olarak tahmin ediyor. Nstde sancı gözükmedi. Kızın keyfi yerinde :) mutlu oldum
Çok güzelmiş canım, güzel günlerde giy inşallahEki Görüntüle 2191074 Eki Görüntüle 2191075 Eki Görüntüle 2191076
Kızlar en son lohusa sepetinden sipariş vermiştim yüklü miktarla. Ama beğenmedim. Bugün apar topar dagi de buldum. Aslında pijamayla geceliği aynı almayacaktım ama güzel bişeyler bulamadım. Fiyatları da çok uygundu. Pijama takıma 80 gecelikle sabahlığa 140 lira verdim.
Peki doktor hangisini baz alıyor? Bana da zaman zaman öyle bi his geliyor insallar zamanında olurNedense erken doğum olacak gibi hissediyorum çok ağırlaştım şuan 33+2 yiz sat a göre ultrasona göre ise 35 sancım vs yok ama çok ağırım sanki doğum Ağırlığı var üstümde
Doğum izni için sat ı baz Aldı 32hafta raporunu falan sata göre aldım ama kilosu 32.haftada 2400dü ve erkende olabilir dedi bende anlamadım ki canımPeki doktor hangisini baz alıyor? Bana da zaman zaman öyle bi his geliyor insallar zamanında olur
Aminn canım sağol hepimize inşallahAy masallah rabbim tamamina erdirsin saglikla dogum yapmayı nasip etsin insallah. Kacinci haftadaydin canim sen
Maşallah çok yakışmış benceEki Görüntüle 2191074 Eki Görüntüle 2191075 Eki Görüntüle 2191076
Valla ben de beğendim güle güle giy canım. 80 tl dagi den çok iyiEki Görüntüle 2191074 Eki Görüntüle 2191075 Eki Görüntüle 2191076
Olmaz inşallah ya ilk gordugumde cok sinirim bozulmuştu ama artik takmiyorum taksamda yapacak bisey yokCanım zaten birden başlıyormuş.. Bakalım biz şimdilik iyi gidiyoruz ama herhan gergin balon gibi bekliyorum bir atak... :)
İnşallah zamanını beklerNedense erken doğum olacak gibi hissediyorum çok ağırlaştım şuan 33+2 yiz sat a göre ultrasona göre ise 35 sancım vs yok ama çok ağırım sanki doğum Ağırlığı var üstümde
Ben de ben 39. Haftanın bitiminde sezaryen olmak istiyordum. Mümkün olmuyor mu acaba öyle.İnşallah bebek o zamana kadar beklerse 38. Haftası olmuş oluyor, serklaj dikişini daha fazla tutamıyor olabilir hiç bilmiyorum.
Siz değil dr karar veriyor bebeğin sağlık durumuna göre her şey yokundaysa 40. Haftada bile alınabiliyor.. oğlumu 39+4 te almışlardıBen de ben 39. Haftanın bitiminde sezaryen olmak istiyordum. Mümkün olmuyor mu acaba öyle.
Doktorun bir şey demediyse içini rahat tut. Benimki de kesin değil, doktor olasılıkları değerlendirelim diyor. Bir de bende ödem olunca şüphelendi sadece. Takip edelim ilerleyen haftalarda konuşuruz dedi. En kötü ihtimal planlı erken doğum.peki bu durumda ne yapmayi önerdi doktorun. Benmde bebegim genellikle haftasndan 1 hafta geride cikiyor benm doktorum önemsemeynce bende cok önemsememistim acikcasi. Sen boyle diyince bi kurt dustu icime
Bebeğin ve senin için hayırlısı neyse o olsun canımDoğum izni için sat ı baz Aldı 32hafta raporunu falan sata göre aldım ama kilosu 32.haftada 2400dü ve erkende olabilir dedi bende anlamadım ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?