- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Kızlar arabaya karar verdik ama rengine karar veremiyorum.tecrubeli arkadaşlar fikir verebilir mi?kırmızı mi siyah mi sizce?kullanım açısından leke, güneş vs. Açısından hangisi daha kullanışlı olur sizce?Eki Görüntüle 2191562 Eki Görüntüle 2191563
Kızlar ya sabahtan beri kasıktan bele bacağa vuran düzensiz bı ağrım var daha önce hiç olmamıştıyarin doktor kontrolum var yarını beklesem sıkıntı olmaz dimi
Kızlar bebek bakım seti alan varmı şampuan , krem , yağ gibi . mustela, bübchen, sebamed, dalin gibi markalar kullanan memnun olan var mı. Mustelayı baya öğmüşler bübchen fiyat olarak sette daha uygun. Sizler yeni dğan için neler aldınız.
Ya ben bir turlu karar veremiyprum pijama takimi aldim yedegimde var ama gecelik lazim olur mu kizlar bir de terlik nerden aldiniz lohusa terligi harici
Mustelanın setini aldım canım ben. Aylar öncesinden ama.
Bu 3. Oğlan bir daha diye diye :)) nasip değilmiş kız evlat. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Yanarım yanarım gelinlerimin Görümcesi olmayacak ona yanarım; kaynana da yaşarsa yaşlı olurOrganizasyon şirketine sorduklarım daha ucuzdu adeta profiline handmade, design yazan 2 kat fiyat biçiyor.. inşallah belki bi dahakine kız olur seninde
Doktora sorma imkanın yok mu canım?Kızlar ya sabahtan beri kasıktan bele bacağa vuran düzensiz bı ağrım var daha önce hiç olmamıştıyarin doktor kontrolum var yarını beklesem sıkıntı olmaz dimi
Tmm cnm sagolDüzenli olmadığı sürece bişey olacağını sanmıyorum. Yalancı Doğum sancılarıdır vücut kendini hazırlıyo canım yarın doktoruna anlatırsın
Var tabi de yarın sorarım diyorumBu 3. Oğlan bir daha diye diye :)) nasip değilmiş kız evlat. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Yanarım yanarım gelinlerimin Görümcesi olmayacak ona yanarım; kaynana da yaşarsa yaşlı olur
Doktora sorma imkanın yok mu canım?
Canım dr. Küçük dedi mi allahın izniyle girmez küveze bence nerdeyse 1 ay varKızlar dün doktora gittik bizim kız hala ufak malesef. 1750 gr olmuş. Gece gündüz yiyorum ama yaramıyor sıpaya. Sezaryen tarihim belli oldu 23 ekim 37 haftalık olacağım o tarihte. Biraz korku biraz heyecan. 7 hafta varken birden 4 hafta kaldı bütün planlarım alt üst oldu. İnşallah doğuma kadar azıcık büyür de küveze almazlar kızımı. Anne olmak çok zormuş
Maşallah canım ya allah bağışlasın ne güzel dediğin gibi sağlıklı olsunlar mutlu huzurlu olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah :)Bu 3. Oğlan bir daha diye diye :)) nasip değilmiş kız evlat. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Yanarım yanarım gelinlerimin Görümcesi olmayacak ona yanarım; kaynana da yaşarsa yaşlı olur
Doktora sorma imkanın yok mu canım?
O civar aldım canım. O zaman da indirimdeydi sözde.Kaça aldın canım şuan en ucuz 168 tl
Aynen ya bende istemiyorum kimsenin öpmesini falan uçuk tan falan irkiliyor insan yeni doganda..... ama nasıl soyliycem bilemiyorum birde o anda nasıl takip etcez kafamda deli sorular....Kızlar hepiniz kayınvalidelerden, hastaneye gelecek ziyaretçilerden bahsetmişsiniz. Benim kv ile pek sorunum yok ama Doğum sırasında illa anlaşmazlık oluyor ilk Doğumda tecrübe ettim. Fakat ziyaretçi açısından asıl dert ettiğim şu ki havalar soğumaya başlamış olacak, hastalıklar başlamış olacak. Korkum yeni doğmuş, Hiçbir aşısı olmayan bebeğe hastalık falan bulaşmasıbundan nasıl koruyacağız bebişleri. Siz de hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorsanız bir de bu açıklamayı yapın belki işe yarar.
Bugün yarın mustelanın setini sipariş edeceğim. Doktorlar da mustela öneriyor.Kızlar bebek bakım seti alan varmı şampuan , krem , yağ gibi . mustela, bübchen, sebamed, dalin gibi markalar kullanan memnun olan var mı. Mustelayı baya öğmüşler bübchen fiyat olarak sette daha uygun. Sizler yeni dğan için neler aldınız.
Kızlar kv bana gelip 20 gün kalıp gitmek istedi.
Bende anne doğumda sana ihtiyacım var dedim.
Şimdi yok mu dedi.
Şimdi devamlı yatıp dinleniyorum dedim.
Sizce ayıp mı ettim kızlar?
Son aylarda yatılı misafir siz kabul eder misiniz?
Şimdi yok mu dedi.
İnsanlar cok anlayissiz gercekten ve kadin kadina yapiyor bunu. konu komsu akraba istemedigimizi söyledik. Sadece anneler gelsin dedik. Benim annem zaten sehir disindan gelecek misafir getirmez soylememe gerek yok yani annem kendi diyor ben senin yanina kimseyi sokmam lohusasin diye. Belki adettendir gecmis olsun denilip cikilir ama bizim durumlar farkli iki aile arasi gergin o yuzden ne kadsr az o kadar iyi.Haber vermemek en iyisi. Gecen sene ameliyat oldugumda gormustum. Yan odada dogum yapan biri vardi. Iki gun kaldim. Oraya akin akin misafir geldi. Tahammul edilecek sey degil..lohusa kadin sonucta. Gelenler de misafirlige gelmis gibi yayiliyor.
Amiiiin canim amiin.Allah yardımciniz olsun inşallah
Aynı bu model çok yaygın malesef yuvaları da böyleleri yıkıyor zaten. Hem kendi kocaları hem oğulları hem damatlari avuç içlerinde olsun istiyorlar. Allah a havale ediyorum uzak olsunlar inşallah.
. Çok güzel olmuş taç bende yapmak istiyorum ma nasıl yaptın canim
Şimdi yok mu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?