2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ya sabahtan beri kasıktan bele bacağa vuran düzensiz bı ağrım var daha önce hiç olmamıştıyarin doktor kontrolum var yarını beklesem sıkıntı olmaz dimi

Ben kırmızı almıştım ama siyah yada gri almadığıma pişman oldum. Kırmızı da lekeyi çok belli ediyo biz arabayı çok kullanıyorduk her an temizlemesi de kolay değil

Kızlar ya sabahtan beri kasıktan bele bacağa vuran düzensiz bı ağrım var daha önce hiç olmamıştıyarin doktor kontrolum var yarını beklesem sıkıntı olmaz dimi

Düzenli olmadığı sürece bişey olacağını sanmıyorum. Yalancı Doğum sancılarıdır vücut kendini hazırlıyo canım yarın doktoruna anlatırsın

sebamed yenidoğan şampuanı
sebamed bebek yağı
unibaby yenidoğan şampuanı
bepanthene pişik kremi
burs bees bebek vücut kremi

aldım ben

Ya ben bir turlu karar veremiyprum pijama takimi aldim yedegimde var ama gecelik lazim olur mu kizlar bir de terlik nerden aldiniz lohusa terligi harici

polaristen pembe bir peluş terlik almıştım
LCW'den de gri bi örgü terlik aldım

bir pijama takımı bir de gecelik götüreceğim

Organizasyon şirketine sorduklarım daha ucuzdu adeta profiline handmade, design yazan 2 kat fiyat biçiyor.. inşallah belki bi dahakine kız olur seninde
Bu 3. Oğlan bir daha diye diye :)) nasip değilmiş kız evlat. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Yanarım yanarım gelinlerimin Görümcesi olmayacak ona yanarım; kaynana da yaşarsa yaşlı olur

Doktora sorma imkanın yok mu canım?

Var tabi de yarın sorarım diyorum

Canım dr. Küçük dedi mi allahın izniyle girmez küveze bence nerdeyse 1 ay var
Maşallah canım ya allah bağışlasın ne güzel dediğin gibi sağlıklı olsunlar mutlu huzurlu olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah :)

Kızlar hepiniz kayınvalidelerden, hastaneye gelecek ziyaretçilerden bahsetmişsiniz. Benim kv ile pek sorunum yok ama Doğum sırasında illa anlaşmazlık oluyor ilk Doğumda tecrübe ettim. Fakat ziyaretçi açısından asıl dert ettiğim şu ki havalar soğumaya başlamış olacak, hastalıklar başlamış olacak. Korkum yeni doğmuş, Hiçbir aşısı olmayan bebeğe hastalık falan bulaşması bundan nasıl koruyacağız bebişleri. Siz de hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorsanız bir de bu açıklamayı yapın belki işe yarar.

Aynen ya bende istemiyorum kimsenin öpmesini falan uçuk tan falan irkiliyor insan yeni doganda..... ama nasıl soyliycem bilemiyorum birde o anda nasıl takip etcez kafamda deli sorular....

Kızlar kv bana gelip 20 gün kalıp gitmek istedi.
Bende anne doğumda sana ihtiyacım var dedim.
Şimdi yok mu dedi.
Şimdi devamlı yatıp dinleniyorum dedim.
Sizce ayıp mı ettim kızlar?
Son aylarda yatılı misafir siz kabul eder misiniz?

Bugün yarın mustelanın setini sipariş edeceğim. Doktorlar da mustela öneriyor.

Sana eğer faydadan çok zararı olacaksa bilemiyorum canım senin kayınvalidenle arandaki dialoğa da bağlı. Mesela ben diyemezdim herhalde ama benim kv de gelip 20 gün kalmaz. Gelse bile karnın burnunda senden hizmet beklemezdi herhalde.

Suan erken degil mi gelmek icin yani is guc temizlik olur anlarim da normalde sen kendini idare ediyosan doguma gelmesi daha mantikli. Bence dogru olani yapmissin. Gelse sende rahat edemezsin oda ister istemez hizmet bekler

Haber vermemek en iyisi. Gecen sene ameliyat oldugumda gormustum. Yan odada dogum yapan biri vardi. Iki gun kaldim. Oraya akin akin misafir geldi. Tahammul edilecek sey degil..lohusa kadin sonucta. Gelenler de misafirlige gelmis gibi yayiliyor.
İnsanlar cok anlayissiz gercekten ve kadin kadina yapiyor bunu. konu komsu akraba istemedigimizi söyledik. Sadece anneler gelsin dedik. Benim annem zaten sehir disindan gelecek misafir getirmez soylememe gerek yok yani annem kendi diyor ben senin yanina kimseyi sokmam lohusasin diye. Belki adettendir gecmis olsun denilip cikilir ama bizim durumlar farkli iki aile arasi gergin o yuzden ne kadsr az o kadar iyi.

Amiiiin canim amiin.

Bence doğumda da karıştırmamak lazım gerce senin kv nasıl biri bilemiyorum ama ben olsam gene istemezdim ki istemedim de zaten. Ama bence gene de ayıp etmemissin çok takma kafana o yüzden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…