2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Aa gözün aydin canim senin minnak sabirsiz cikmis biraz ama cok şükür iyiymissiniz. Rabbim anali babali büyütsün saglikli huzurlu uzun ömürler nasip etsin minnagina. Darısı tabi mumkunse vakti zamaninda topikte ki diger hamislere inşallah

iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz

Aaaa topigin ilk ablası da dogduuuu

Hayırlı olsun canım güzel güzel büyüsün prenses
Yanında mi yoksa kuveze alındı mı?

Iyi geceler arkadaslar 33 haftalik hamileyim ama ultrasona göre 34 gözüküyor nts de sancım çıktı ama ben hissetmedim serum ilaç verdiler ama korku saldı içimi
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gözünüz aydın. Analı babalı büyüsün. İyi olduğunuza sevindim.

Gözümüz aydın ! Allah analı babalı büyütsün. Aramizda 1 hafta vardı senle..Desene benim de vakit yakin.
Topikte dogumlar basladiysa Emira SY dogum yapanların da bir listesini mi yapsak?Sat 'a göre degil de erkencileri ve sezeryan tarihlerini??
Masallah Y yagmur_20 girip haber verecek kadar iyi ! Maşallah maşallah

Ay çok sevindim gözün Aydın 2kasımmış muhtemel benimde 7kasım ve sanki benimde erken gelicek gibi ağırlığım o şekilde gözün Aydın sağlıkla büyüsün inşallah kuzu küveze gerek kalmadı değil mi kokla mis kokusunu bizim için

Allahım ne.güzel maşallah subhanallah çok sevindim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin . Nasıl şuan iyi mi ? Aceleci minik . Ne.kadarlık doğum yaptın küveze aldılar mi?

Ben istemiyorum ama babam gelmek istiyor
75 yaşında ve evim de 1+1
Yatılı misafire 2-3 günden fazla yer yok
O yüzden kibarca reddeceğim
Benim yanımda olmaktan ziyade ona hizmet etmem, ilgilenmem gerekecek
Şu an evde çok az iş yapıyorum
Temizliği ve çoğu zaman yemeği eşim yapıyor ona daha fazla yük binsin istemiyorum

Gözün aydın :) aceleci çıkmış senin kız ama iyi olmanıza çok sevindim

Ay canımm gözünüz aydinn :) dün sancılar durulur dedik ama tam tersi olmuş. İyi misiniz?
Allah analı babalı buyutsun fırsat olduğunda ayrıntıları yaz bizeee.

Çok şükür canım ya sanırım bizim tarihlerimiz ayni benimde 1 kasım..Allah uzun sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler versin inşallah :) ikinizde iyiymişsiniz ne sevindim sabah sabah okuyunca :)

Sanırım bugün her işimi halledicem bende bi heyecan bastı Bana da

Ben hastane için annemlere dedim ki zaten normal doğum gibi gözüküyor kimse tam tarihi bilemeyecek kimseye arayıp söylemeyin ararlarsa da kabul etmeyin dedim onlara attım topu :) zaten biz ilcede oturuyoruz herkes gelir gelemez bilemiyorum ama iş yerindekileri ve komşuları savuşturmak biraz zor olacak offf bi de hepsi sigara içiyor dışarda icip eve gelip çocuğu kucağa alma hayali kuracaklar tabii o hayal olarak kalacak zaten 40 gün kimseyi kabul etmem.

Esim yanmda ya Allahtan. Saol canim insallah hepimizin bebekleri saglicakla dünyaya gelir de gerisi gercekten teferruat. Keske ayni hastanede dogursak hepimiz birbirimize ne güzel sahip cikariz :))

Benim aileler uzakta 9 saat falan
Gelenleri bi de gidip eşimin karşılaması falan lazım. O yüzden doğum olduktan sonra haber verelim dedik
Küsenler olacaktır ama bana ne :)

Günaydın size de ağlaya ağlaya okuyorum Doğum haberlerini(bıktım şu hormonlardan :))) hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün ömrü güzel olsun inşallah böyle haberler daha çok heyecanlandırıyor bizi

Kk ya bir bakayım gelişme var mı dedim seni gördüm gözün aydın canım benim Allah hayırla sağlıkla büyütmek nasip etsin. Bizim seninle son adet tarihi aynıydı erkenci çıktık. Ama haftan çok iyi hiç bir sıkıntı olmaz. Biraz erken kavuşmuş oldun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…