2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Iyi geceler arkadaslar 33 haftalik hamileyim ama ultrasona göre 34 gözüküyor nts de sancım çıktı ama ben hissetmedim serum ilaç verdiler ama korku saldı içimi

Canım bunlar çok normal ben ilk aylardan beri hep bir hafta ileride çıkıyorum. bazen daha fazla. Bu çok normal. Nst ye bende girdim çok hafif bir sancı çıktı 32. haftada. Ama buda o anda bebek haraket edince oluyormuş, bende hiçbirşey hissetmedim. Yani korkulacak birşey yok. Rahat ol.

Iyi geceler arkadaslar 33 haftalik hamileyim ama ultrasona göre 34 gözüküyor nts de sancım çıktı ama ben hissetmedim serum ilaç verdiler ama korku saldı içimi
Günaydınlar ben de aynı durumdayım normalde 33 ama ultrasonda 34 görünüyorum erken doğum mu demek bu ? Satımdan 10 gün önce gidiyorduk başından beri son 3 haftada bir hafta daha attı

iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz

Canım çok geçmiş olsun... Maşallah ilk kuzumuz dünyaya geldi desene. Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın inşallah. İnşallah doğumun kolay geçmiştir canım. Sağlıklı sıhhatli uzun hayırlı bir ömrünüz olsun birlikte. biraz iyileşince bizimle tecrübelerini paylaşırsan seviniriz canım...

Neden korkuyorsun 33. Haftayı geçen hiçbir bebekte genelde problem olmuyor merak etme. Bizim yoğun bakımda önlem amaçlı gelip ertesi gün gidiyorlar.

Ya ben bir turlu karar veremiyprum pijama takimi aldim yedegimde var ama gecelik lazim olur mu kizlar bir de terlik nerden aldiniz lohusa terligi harici

Canım ben loyadan gecelik aldım indirimdeydi farklı modeller de var istersen oraya bak. herkese gecelik lazım olmuyor ama doğumdan sonra bana daha kullanışlı gibi geliyor. hani hemşirelerin kontrolü bez değişimi gibi işlemler için. Hem sezeryan olacaksan daha da elzemmiş gibi hissediyorum. Lohusa terliklerinin envai çeşidi eminönün de var. ben lcw daki terlikleri daha çok beyeniyorum çok hoş modeller oluyor bazen. ama taç terlik set alayım dersen eminönüne bir uğra..:)

iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Allah analı babalı büyütsün canım büyük geçmiş olsun darısı bizlere artık :)

Geceleri kafaya takip sinirden dört köse olmak bendede mevcut malesef. Kimsenin beni anlamadigini düsünüyorum genellikle sinirlendigim sey bu. İlk dogumum ilacak hayirlisiyla ama aldigim kiyafetlere bile cok aldin, daha erken, dogumdan sonrada alirsin diyip duran cok. İlk bebegi hevesli diyen yok. Ya da dogum nedir bilmedigim icin haliyle korkuyorum ki vajinismus gecirmis biri olarak normal dogum yapmayi düsünüyorum. Bi sen mi doguruyosun olur bi sekilde simdi bunu düsnme o zaman gelsin korkarsin, o cocuk ordan cikacak bi sekilde vs vs. İnsanlara artik tahammul edemiyorum. 35. Haftamdayim esim gelene kadar evde yalnizim. İyice agirlastim biri de gelip yannda durayim yardim edeyim demiyor. Agzi olan konusuyor. Cogu zaman esime patliyorum öfke kontrolum sifir yani bu aralar

Canım günaydınn sen nasıl oldun bebişin nasıl

sagol canim benimn evet birwz erken kavustuk kuxulafa :)

Kendi kv adima konusuyorum anlayisli olsa o kadar insani basima toplamak istemezdi. Hadi düsünemedi diyelim söyledigimizdede küsmezdi. Sükür ki esimde kimseyi istemiyor. İsteseydi dogumu ondanda gizli yapardim valla :))

Benim aileler uzakta 9 saat falan
Gelenleri bi de gidip eşimin karşılaması falan lazım. O yüzden doğum olduktan sonra haber verelim dedik
Küsenler olacaktır ama bana ne :)
Çok akıllıca hem nerden bilecekler ki sezeryan bile olsa son dakika değişti herşey diyiverirsiniz :) evet gerçekten modumuz bu olmalı ya "bana ne "

Canim gözün aydin bizim seninle ayniydi tarihler. Saglikli olmaniza cok sevindim :) insallah Allah anali babali büyütsün. Sezeryan olcam diyordun normal dogum mu oldu

Çok akıllıca hem nerden bilecekler ki sezeryan bile olsa son dakika değişti herşey diyiverirsiniz :) evet gerçekten modumuz bu olmalı ya "bana ne "

Ya bi de halamı dayımı mı eğlendirmeye çalışayım
Tam bana sukunet lazımken
Annem yok zaten vefat etti
Kayınvalidemi de eşim istemiyor
Hepsi sigara kullanıyor
Evim de 1+1
Bebeği hasta ederler diye endişe ediyorum.

Ahahaha gerçekten bende bu durumdayım hatta dr.um bile cuma günü eşime dönüp agresifiz biraz dedi anneme babama bile tahammülüm yok eşim çok destek elinden geldiğince beni sakin tutmaya çalışıyor böyle anlamsız biseye bir sinirleniyorum ama geçmiyor ya katlanarak artıyor sonra bi anda gidiyor anlamadım

Merhaba Afife sen nasılsın bebiş nasıl uzun zamandır birŞey yazdığını görmedim merak ettim

Çok haklisin bunu onların düşünmesi lazım ayrıca.. allahım eşlerimiz ne iyi yaa maşallah :) bu arada allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun annenin..

kizlar herkesi alintilayamadim ben bebek iyi bende iyiyim 2700 dogdu 47 cm kuvezde degil benim yanimda bebek emzirmeye calisiyorum iste isterse tutuyor herkese cok cok tesekkur ediyirun
Gözünaydın canım! maşallah vaktini doldurmuş bebek kadar olmuş nerdeyse senin minnoş. Sağlık sıhhatle büyüsün, çok mutlu bir ömrü olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…