2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla sihhatle büyüt inşallah evladını. Bebisler gelmeye başladı çok heyecanlı. Senle 1 gun var normalde aramızda

Canim sen nasil oldun minigin nasil

Tamam canım deneyeceğim ama oda beni kabız yapıyor.

Anne sütünde ilk 3 ay bebeği hastalıklara karşı koruyan antikorlar bulunuyor cnm aşı olmuyo diye korkmana gerek yok o yönden

Anne sütünde ilk 3 ay bebeği hastalıklara karşı koruyan antikorlar bulunuyor cnm aşı olmuyo diye korkmana gerek yok o yönden

Malesef o kadar basit değil canım ya belki internette görmüşsündür müzisyen annenin oğlu kartal 19 günlükken grip oldu ve enfeksiyon kalbini tuttu. Sapasağlam dogan yavrucak kalp nakli olmak zorunda kaldı.

A
Malesef o kadar basit değil canım ya belki internette görmüşsündür müzisyen annenin oğlu kartal 19 günlükken grip oldu ve enfeksiyon kalbini tuttu. Sapasağlam dogan yavrucak kalp nakli olmak zorunda kaldı.
Aaa onu görmedim cnm kıyamam ya üzüldüm şimdi bakgrip olan biride bı zahmet yaklasmasin zaten tabi bebek sonuçta hassas dediğin gibi basit değil ama antikorların bulunduğunu da biliyorum demek ki o kadar çok koruyucu değiller o zmn dikkat etmekte fayda var.ama insanlar çok anlayışsız illa bizimmi söylememiz gerekiyor çok fazla yaklaşmayın diye

günaydın kızlaar hayırlı haftalar. benim için inşallah son hafta
dün Yusuf Ege'nin odasını sipariş ettik Allahın izni ile. ekim 16 gibi teslim edeceklerini söylediler. tül perde halı avizesi kaldı ve odasının boyanması çok gibi ama hemen hallolur kendimi kandırıyorum şu sıralar
dün kv ile domates sosu yaptık falan yoruldum biraz. bide bu aralar karnımın alt tarafı ağrıyo, ben rahmin büyümesine yoruyorum bunu. inşallah bi sıkıntı yoktur cumartesi doktora gidicez 1 ay olacak sıpayı görmediğimiz

kizlar herkesi alintilayamadim ben bebek iyi bende iyiyim 2700 dogdu 47 cm kuvezde degil benim yanimda bebek emzirmeye calisiyorum iste isterse tutuyor herkese cok cok tesekkur ediyirun
Maşallah sübhanallah Canim sana bol süt bebeğine de sağlıkla sıhhatle hayırlı huzurlu bir ömür diliyorum

Aynen canım ya insanlar düşüncesiz olabiliyor malesef... Ki yani o bebek Ağustos doğumlu bir de bizimkiler kış bebeği olacak ekstra dikkat etmemiz gerek. Kapının girişine dezenfektan koyup boydan boya sürünmeden kimseyi eve almasak mi acaba

Canım sen nasılsın Ali Asaf nasıl toparlandınız mı biraz

Ooo hayırlı olsun odaniz canım Yusuf Ege bey de sevsin odasını insallah

Canım sen de kendini çok yorma riskli dönemlere girdik artık. Ayaklarını yuksege koyarak uzaninca o aşağıda olan ağrılar azalıyor. Bir de hiç bir agriyi önemsiz görme mutlaka gittiğinde doktora bildir.

Canım hayırlı olsun Yusuf Ege'nin odası. Çok gibi ama gerçekten hemen hallolur o dediğin işler. Ben bütün evi boya badana yaptırdım, 1 günde bitti. Artık boyalar kokusuz, hiç sıkıntı yapma. Tül perde ve blackout store siparişini de dün verdim, cumartesi getirecekler. Yani işe başlayınca hızlıca halloluyor içini ferah tut.Avize halı zaten bir günlük. Benim de bu haftaiçi mobilyalar gelince ondan sonra alacağım onları, bir göreyim önden odada eşyaların duruşunu dedim. Valla sona yaklaştık iyice ya. Sen ne güzel işi bırakıyorsun da bu hafta. Ben 5 hafta daha çalışacağım, az önce çalışabilir raporumu aldım.

Çok teşekkür ederiz teyzesii :)
cumartesi gidersem söylerim canım, olmazsa pazartesi gidicez eşim işten izin alamazsa cumartesi kalacak tek gitmeme izin vermiyo..
çok teşekkür ederiz canıım :) ben tüm evi yaptırmıycam ya ona cesaret edemiyorum vallahi. hele şu halimle hiç. zaten daha geçen sene boyandı ev.. bzim odası boşken cam boş kalmasın diye stor almıştık zaten onun üstüne tül ve fon düşünüyorum. odasına uygun bişeyler bakıcam artık. eğer odası gelsin sonra bakalım dersem iyice ağırlaşıcam bulamam diye vaktiyle ayarlamam lazım. ben bırakıcam canım işi, diğer arkadaşa kalsa bikaç hafta daha çalış diyo ama çalışamıcam fena streste giriyorum yeter bukadar kafi

Geçen sene boyattıysan gerek yok canım zaten, biz 4 yıl önce evlenirken boyatmıştık. Bir de bizim gardrop bebek odasında duruyordu, onu kendi odamıza taşıttık. Ama cesaret edememekte haklısın, 1 gün sürse de tüm ev boyası zor, ben onları 4-5 aylıkken ağırlaşmadan yaptırdım neyseki, sağolsun kayınvalidem de yardıma gelmişti. Ben de tüm ve stor yaptırıyorum şimdi, oda geldikten sonra fon,avize, ve halı seçicem.

Strese giriyorsan bırakmak en iyisi, bebeği de kendini de yıpratmana gerek yok. Hadi son haftan da huzurla geçsin inşallah canım.

amiin canım çok teşekkür ederim :)

Eee babası da oğlunu özlemiş demek ki canim

Mantıklı aslında ya en azından ellerine surebilirlerayip olurmu ki oyle bişi yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…