Mantıklı aslında ya en azından ellerine surebilirlerayip olurmu ki oyle bişi yapsak
Canım günaydınn sen nasıl oldun bebişin nasıl
Merhaba Afife sen nasılsın bebiş nasıl uzun zamandır birŞey yazdığını görmedim merak ettim
Afifecan sizde durumlar nasıl? İyi misiniz bebeğinle?
Canim sen nasil oldun minigin nasil
Canım sen nasılsın Ali Asaf nasıl toparlandınız mı biraz
Canım kızlar ben şükür iyiyim paşam da burnundan oksijen cihazına bağlı. Emzik çalışması yapcaz gelişsin diye artık. Bugün akciğer filmi çekilecek bakacaklar gelişme var mı diye. Dün göğsüme koydular yarım saat hep yüksek olan tansiyonu düşük çıkmış nabzı normal çıkmış doktorlar ve hemşireler çok şaşırdı ve sevindi anneye ihtiyaç duyuyor resmen kuzum. Çok ağlıyor çok yaramaz işin var bununla diyorlar ki canı sağolsun diyorum. Neler çekti karnımda kuzum ağlamasın mı.
evet canım ya yakında göremedik ne zaman gidicez deyip duruyoEee babası da oğlunu özlemiş demek ki canim
onun ağzını burnunu yerim yaaCanım kızlar ben şükür iyiyim paşam da burnundan oksijen cihazına bağlı. Emzik çalışması yapcaz gelişsin diye artık. Bugün akciğer filmi çekilecek bakacaklar gelişme var mı diye. Dün göğsüme koydular yarım saat hep yüksek olan tansiyonu düşük çıkmış nabzı normal çıkmış doktorlar ve hemşireler çok şaşırdı ve sevindi anneye ihtiyaç duyuyor resmen kuzum. Çok ağlıyor çok yaramaz işin var bununla diyorlar ki canı sağolsun diyorum. Neler çekti karnımda kuzum ağlamasın mı.
evet canım ya yakında göremedik ne zaman gidicez deyip duruyo
onun ağzını burnunu yerim yaa
vallahi şu hamilelik ömrümde sadece 2 kez 4 hafta görmeden durduk Egeyi. zordu ya her hafta her hafta. buna şükür sağlığı yerinde olsun da 4 haftada görelim çok şükür.Olsun canım bebiş iyi olsun da varsın ayda bir gör önceden neydi öyle her dakika acillere kosuyordun... Zaten yakında kontrol sıklıgımiz artacak. Bir de nst ye bağlanmalar başlayacak o zaman 20 dakika minnosun kalbini dinleyeceğiz
Olsun canım bebiş iyi olsun da varsın ayda bir gör önceden neydi öyle her dakika acillere kosuyordun... Zaten yakında kontrol sıklıgımiz artacak. Bir de nst ye bağlanmalar başlayacak o zaman 20 dakika minnosun kalbini dinleyeceğiz
vallahi şu hamilelik ömrümde sadece 2 kez 4 hafta görmeden durduk Egeyi. zordu ya her hafta her hafta. buna şükür sağlığı yerinde olsun da 4 haftada görelim çok şükür.
zaten artacak dediğin gibi :) sık sık gidicez :)
Oğlun çok güçlü bir bebek bunları da atlatacak inşallah tez zamanda.Canım kızlar ben şükür iyiyim paşam da burnundan oksijen cihazına bağlı. Emzik çalışması yapcaz gelişsin diye artık. Bugün akciğer filmi çekilecek bakacaklar gelişme var mı diye. Dün göğsüme koydular yarım saat hep yüksek olan tansiyonu düşük çıkmış nabzı normal çıkmış doktorlar ve hemşireler çok şaşırdı ve sevindi anneye ihtiyaç duyuyor resmen kuzum. Çok ağlıyor çok yaramaz işin var bununla diyorlar ki canı sağolsun diyorum. Neler çekti karnımda kuzum ağlamasın mı.
Zaten kontroller kısacık sürüyor, bir de yüzünü göstermeyince hiç birşey anlamıyorum benSizin de öyle mi kızlar? Bizim 3-4 dakika sürüyor. Eşim videoya çekiyor, oradan biliyorum süreyi de.
Ayy cok şükür canım insallah bi an önce iyilesir evinize gidersinizde artik gogsunde bol bol uyurCanım kızlar ben şükür iyiyim paşam da burnundan oksijen cihazına bağlı. Emzik çalışması yapcaz gelişsin diye artık. Bugün akciğer filmi çekilecek bakacaklar gelişme var mı diye. Dün göğsüme koydular yarım saat hep yüksek olan tansiyonu düşük çıkmış nabzı normal çıkmış doktorlar ve hemşireler çok şaşırdı ve sevindi anneye ihtiyaç duyuyor resmen kuzum. Çok ağlıyor çok yaramaz işin var bununla diyorlar ki canı sağolsun diyorum. Neler çekti karnımda kuzum ağlamasın mı.
benmki önceden hiç yüzünü göstermezdi artık yeni doktorunu sevdi gösteriyo maşallah :) ama ben 3 haftadır gitmedim bilemiyorum şuan :)Zaten kontroller kısacık sürüyor, bir de yüzünü göstermeyince hiç birşey anlamıyorum benSizin de öyle mi kızlar? Bizim 3-4 dakika sürüyor. Eşim videoya çekiyor, oradan biliyorum süreyi de.
Yaa çok sevindim canım senin adına çok şükür karar vermesi en zordu şimdi bundan sonrasi gayet basit ve kolay . İnşallah. Özlüyoruz minikleri dimi :)günaydın kızlaar hayırlı haftalar. benim için inşallah son hafta
dün Yusuf Ege'nin odasını sipariş ettik Allahın izni ile. ekim 16 gibi teslim edeceklerini söylediler. tül perde halı avizesi kaldı ve odasının boyanmasıçok gibi ama hemen hallolur kendimi kandırıyorum şu sıralar
dün kv ile domates sosu yaptık falan yoruldum biraz. bide bu aralar karnımın alt tarafı ağrıyo, ben rahmin büyümesine yoruyorum bunu. inşallah bi sıkıntı yoktur cumartesi doktora gidicez 1 ay olacak sıpayı görmediğimiz
Zaten kontroller kısacık sürüyor, bir de yüzünü göstermeyince hiç birşey anlamıyorum benSizin de öyle mi kızlar? Bizim 3-4 dakika sürüyor. Eşim videoya çekiyor, oradan biliyorum süreyi de.
Maşallah. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğum hikayenide bekleriz :) darısı bizlerin başınaiyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
valla dün gittik hiç dolaşmadan ilk aklımda kalanı aldık çıktık.. bende bıktım artık dolaşmadık yani. bundan sonrası kolay inşallahYaa çok sevindim canım senin adına çok şükür karar vermesi en zordu şimdi bundan sonrasi gayet basit ve kolay . İnşallah. Özlüyoruz minikleri dimi :)
İnşallah canım benim.Ayy cok şükür canım insallah bi an önce iyilesir evinize gidersinizde artik gogsunde bol bol uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?