2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım kızlar ben şükür iyiyim paşam da burnundan oksijen cihazına bağlı. Emzik çalışması yapcaz gelişsin diye artık. Bugün akciğer filmi çekilecek bakacaklar gelişme var mı diye. Dün göğsüme koydular yarım saat hep yüksek olan tansiyonu düşük çıkmış nabzı normal çıkmış doktorlar ve hemşireler çok şaşırdı ve sevindi anneye ihtiyaç duyuyor resmen kuzum. Çok ağlıyor çok yaramaz işin var bununla diyorlar ki canı sağolsun diyorum. Neler çekti karnımda kuzum ağlamasın mı.
Canım günaydınn sen nasıl oldun bebişin nasıl

Merhaba Afife sen nasılsın bebiş nasıl uzun zamandır birŞey yazdığını görmedim merak ettim

Afifecan sizde durumlar nasıl? İyi misiniz bebeğinle?

Canim sen nasil oldun minigin nasil

MasaAllah kuzuya

Afifecan canım siz de durumlar nasıl?

Canım sen nasılsın Ali Asaf nasıl toparlandınız mı biraz

Hep güzel haberlerle gel inşallah böyle canım :) annesinden güç alıyor kuzucuk maşallah annesine çekmiş

Eee babası da oğlunu özlemiş demek ki canim
evet canım ya yakında göremedik ne zaman gidicez deyip duruyo
onun ağzını burnunu yerim yaa

evet canım ya yakında göremedik ne zaman gidicez deyip duruyo

onun ağzını burnunu yerim yaa

Olsun canım bebiş iyi olsun da varsın ayda bir gör önceden neydi öyle her dakika acillere kosuyordun... Zaten yakında kontrol sıklıgımiz artacak. Bir de nst ye bağlanmalar başlayacak o zaman 20 dakika minnosun kalbini dinleyeceğiz

vallahi şu hamilelik ömrümde sadece 2 kez 4 hafta görmeden durduk Egeyi. zordu ya her hafta her hafta. buna şükür sağlığı yerinde olsun da 4 haftada görelim çok şükür.
zaten artacak dediğin gibi :) sık sık gidicez :)

Zaten kontroller kısacık sürüyor, bir de yüzünü göstermeyince hiç birşey anlamıyorum ben Sizin de öyle mi kızlar? Bizim 3-4 dakika sürüyor. Eşim videoya çekiyor, oradan biliyorum süreyi de.

Oğlun çok güçlü bir bebek bunları da atlatacak inşallah tez zamanda.

Zaten kontroller kısacık sürüyor, bir de yüzünü göstermeyince hiç birşey anlamıyorum ben Sizin de öyle mi kızlar? Bizim 3-4 dakika sürüyor. Eşim videoya çekiyor, oradan biliyorum süreyi de.

Bizim de aynen kısa sürüyor canım. Zaten yakında doya doya göreceğiz melek yüzlerini iyi haberlerini almak yetiyor bana. Bir de tekmeler de artık güçlendi ya elini ayağını hayal ediyorum o vurdukça :)

Ayy cok şükür canım insallah bi an önce iyilesir evinize gidersinizde artik gogsunde bol bol uyur

benmki önceden hiç yüzünü göstermezdi artık yeni doktorunu sevdi gösteriyo maşallah :) ama ben 3 haftadır gitmedim bilemiyorum şuan :)

Yaa çok sevindim canım senin adına çok şükür karar vermesi en zordu şimdi bundan sonrasi gayet basit ve kolay . İnşallah. Özlüyoruz minikleri dimi :)

evet ya yüzünü hiç göstermiyor
giriyorum doktor bacak kemiği ile başını ölçüyor
kilosunu söylüyor
suyu yeterli diyor
yüzünü görmeye çalışıp göremeyince muayenemiz orada sona eriyor

Yaa çok sevindim canım senin adına çok şükür karar vermesi en zordu şimdi bundan sonrasi gayet basit ve kolay . İnşallah. Özlüyoruz minikleri dimi :)
valla dün gittik hiç dolaşmadan ilk aklımda kalanı aldık çıktık.. bende bıktım artık dolaşmadık yani. bundan sonrası kolay inşallah
özlüyoruz canım yaa :) babasıda özlüyo artık yakında göremedi ya. sen napıyosun nasılsın :)

Y yagmur_20 canım gözünüz aydın olsun maşallah aceleci kızın güzelliklerle gelmiş çok şükür minnoşun gazsız, sütün bol olsun canım elhamdulillah
kız çipetpet seni rüyamda gördüm gece şimdi aklıma düştü. :) hiç dediğin gibi kilolu değildin yüzün incecikti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…