Çok tatlısın canım yakız çipetpet seni rüyamda gördüm gece şimdi aklıma düştü. :) hiç dediğin gibi kilolu değildin yüzün incecikti :))
ONUN MİNİK ELİNE AYAĞINA PARMAKLARINA KURBAN OLURUM TEYZE KUZUSU YAAAli Asafımın minnak eli ..
benmkide öyle valla canım :) ama cidden hatta diyorumki kız sen zayıfmışsın ne kilosu falanÇok tatlısın canım yailtifat ediyorsun valla, ne ısmarlayayım sana
Maşallah karnım benden üç adım önde gidiyor artık
CanımsınONUN MİNİK ELİNE AYAĞINA PARMAKLARINA KURBAN OLURUM TEYZE KUZUSU YAA
Maşallah subhanallah canım ya gözlerim doldu fotoğrafı görünce... İlerde inşallah butları, boğum boğum kolları bacakları diye de fotoğraf paylaşırsınAli Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Gözün aydın canım rabbim güzel uzun ömür versin prensesine.iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Ah onu biliyorum canım biraz da ondan tedirgin oluyorum. Geçen kış bi tanığında bebeği ilk doğduğu hafta eve gelen birinden hastalık kaptı bronşit oldu günlerce hastanede yattı yavrucak. Sanki 40 yıldır sigara içen biri gibi öksürüyordu. Doktor hasta olan biri öpmüş bu bebeği o bulaştırmış demişti. Gel de bunları gördükten sonra rahat kalMalesef o kadar basit değil canım yabelki internette görmüşsündür müzisyen annenin oğlu kartal 19 günlükken grip oldu ve enfeksiyon kalbini tuttu. Sapasağlam dogan yavrucak kalp nakli olmak zorunda kaldı.
Ali Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Oyyyy ona kurban olurum ben iyi olmasina cok sevindim canim insallah daha guzel haberlerini de aliriz en kisa zamanda:)Canım kızlar ben şükür iyiyim paşam da burnundan oksijen cihazına bağlı. Emzik çalışması yapcaz gelişsin diye artık. Bugün akciğer filmi çekilecek bakacaklar gelişme var mı diye. Dün göğsüme koydular yarım saat hep yüksek olan tansiyonu düşük çıkmış nabzı normal çıkmış doktorlar ve hemşireler çok şaşırdı ve sevindi anneye ihtiyaç duyuyor resmen kuzum. Çok ağlıyor çok yaramaz işin var bununla diyorlar ki canı sağolsun diyorum. Neler çekti karnımda kuzum ağlamasın mı.
maşallah canım benimmm yine ağladım çok güzel olacak herşeyAli Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Evet bana da başından beri öyle demişlerdi. Zaten meme ucunu değil de o pembe alanı emiyor böylelikle meme ucu yarası da olmuyor :)Benim oglan cok sert emiyordu belki onun etkisi belki genetik canim. Ama ne gusel bak gogus ucu olmamasi emzirmeye engel degil bi kere daha gorduk
Çok sevindim canım maşallah size.kizlar herkesi alintilayamadim ben bebek iyi bende iyiyim 2700 dogdu 47 cm kuvezde degil benim yanimda bebek emzirmeye calisiyorum iste isterse tutuyor herkese cok cok tesekkur ediyirun
günaydın kızlaar hayırlı haftalar. benim için inşallah son hafta
dün Yusuf Ege'nin odasını sipariş ettik Allahın izni ile. ekim 16 gibi teslim edeceklerini söylediler. tül perde halı avizesi kaldı ve odasının boyanmasıçok gibi ama hemen hallolur kendimi kandırıyorum şu sıralar
dün kv ile domates sosu yaptık falan yoruldum biraz. bide bu aralar karnımın alt tarafı ağrıyo, ben rahmin büyümesine yoruyorum bunu. inşallah bi sıkıntı yoktur cumartesi doktora gidicez 1 ay olacak sıpayı görmediğimiz
İyiyiz çok şükür canım bizimde çarşamba kontrolumuz var hızlı hızlı geçsin zaman kavuşalım artık bizde çok heveslendim:)valla dün gittik hiç dolaşmadan ilk aklımda kalanı aldık çıktık.. bende bıktım artık dolaşmadık yani. bundan sonrası kolay inşallah
özlüyoruz canım yaa :) babasıda özlüyo artık yakında göremedi ya. sen napıyosun nasılsın :)
Allahım maşallah kuzuya Rabbim sağlık versin sana bağışlasın inşallahAli Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Tabi canım artık olsun zatenbenmkide öyle valla canım :) ama cidden hatta diyorumki kız sen zayıfmışsın ne kilosu falan
benm karnımda öyle oldu artık ama normal yaa
İkinizde çok şükür sağ salim kurtulmuşsunuz. Gözünüz aydın canım. Küveze falan girdi mi? Sağlığı nasıl kızının?iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)İyiyiz çok şükür canım bizimde çarşamba kontrolumuz var hızlı hızlı geçsin zaman kavuşalım artık bizde çok heveslendim:)
Allahım maşallah kuzuya Rabbim sağlık versin sana bağışlasın inşallah
yeni doktorunu sevdinmi bari canım inşallah kanın ısınmıştır.Bütün yeni doktoruma muayene oldum. Bebek yüzünü göristermese de elini hareketlerini gördük. Çok şükür iyi. Su yine fazla gözüktü. Şekerim olmamasına rağmen şekerim var gibi beslenmemi önerdi. Ben de 2 haftada bir giderim artık diyordum ama 4 hafta sonra gel dedi :)
Çok sevindim canım maşallah size.
İşin zor kısmını halletmişsiniz. Hayırlı olsun. Gerisi kolay olur. Bu muayene beklemeleri çok zor zaman geçmiyor sanki.
Maşallah Ali Asaf’a.
çok şüküüürTabi canım artık olsun zatenkoca göbüşlüler olduk
iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Bizim de aynen kısa sürüyor canım. Zaten yakında doya doya göreceğiz melek yüzleriniiyi haberlerini almak yetiyor bana. Bir de tekmeler de artık güçlendi ya elini ayağını hayal ediyorum o vurdukça :)
Tamamen aynı anlattığın gibi oluyor bizim de. Baş ve karın çapını, bacaklarını ölçüyor, suyuna bakıyor, boyunu kilosunu söylüyor bitti gitti. Neyse iyi olsunlar da doğunca gözlerimizi alamıcaz nasılsa.evet ya yüzünü hiç göstermiyor
giriyorum doktor bacak kemiği ile başını ölçüyor
kilosunu söylüyor
suyu yeterli diyor
yüzünü görmeye çalışıp göremeyince muayenemiz orada sona eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?