2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok tatlısın canım ya iltifat ediyorsun valla, ne ısmarlayayım sana

Maşallah karnım benden üç adım önde gidiyor artık
benmkide öyle valla canım :) ama cidden hatta diyorumki kız sen zayıfmışsın ne kilosu falan
benm karnımda öyle oldu artık ama normal yaa

Ali Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Maşallah subhanallah canım ya gözlerim doldu fotoğrafı görünce... İlerde inşallah butları, boğum boğum kolları bacakları diye de fotoğraf paylaşırsın

Büyüyünce de elini tuttuğunda senin elin minnoş kalacak annesi, kocaman adam olacak inşallah

iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Gözün aydın canım rabbim güzel uzun ömür versin prensesine.

Malesef o kadar basit değil canım ya belki internette görmüşsündür müzisyen annenin oğlu kartal 19 günlükken grip oldu ve enfeksiyon kalbini tuttu. Sapasağlam dogan yavrucak kalp nakli olmak zorunda kaldı.
Ah onu biliyorum canım biraz da ondan tedirgin oluyorum. Geçen kış bi tanığında bebeği ilk doğduğu hafta eve gelen birinden hastalık kaptı bronşit oldu günlerce hastanede yattı yavrucak. Sanki 40 yıldır sigara içen biri gibi öksürüyordu. Doktor hasta olan biri öpmüş bu bebeği o bulaştırmış demişti. Gel de bunları gördükten sonra rahat kal

Oyyy kuzum maşallah barekallah
Ben ne zaman kendi kuzularima okusam senin kuzuyu da dahil ediyorum canım. Rabbim korktuklarımizdan emin, umduklarımiza nail eylesin...

Oyyyy ona kurban olurum ben iyi olmasina cok sevindim canim insallah daha guzel haberlerini de aliriz en kisa zamanda:)

Bütün yeni doktoruma muayene oldum. Bebek yüzünü göristermese de elini hareketlerini gördük. Çok şükür iyi. Su yine fazla gözüktü. Şekerim olmamasına rağmen şekerim var gibi beslenmemi önerdi. Ben de 2 haftada bir giderim artık diyordum ama 4 hafta sonra gel dedi :)

kizlar herkesi alintilayamadim ben bebek iyi bende iyiyim 2700 dogdu 47 cm kuvezde degil benim yanimda bebek emzirmeye calisiyorum iste isterse tutuyor herkese cok cok tesekkur ediyirun
Çok sevindim canım maşallah size.

İşin zor kısmını halletmişsiniz. Hayırlı olsun. Gerisi kolay olur. Bu muayene beklemeleri çok zor zaman geçmiyor sanki.

Maşallah Ali Asaf’a.

İyiyiz çok şükür canım bizimde çarşamba kontrolumuz var hızlı hızlı geçsin zaman kavuşalım artık bizde çok heveslendim:)
Allahım maşallah kuzuya Rabbim sağlık versin sana bağışlasın inşallah

iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
İkinizde çok şükür sağ salim kurtulmuşsunuz. Gözünüz aydın canım. Küveze falan girdi mi? Sağlığı nasıl kızının?

ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)
yeni doktorunu sevdinmi bari canım inşallah kanın ısınmıştır.
maşallah kuzuna da..
cidden zaman gçmiyo ya 3 hafta geçtide son günler hiç geçmiyo
Tabi canım artık olsun zaten koca göbüşlüler olduk
çok şüküüür

Bizim de aynen kısa sürüyor canım. Zaten yakında doya doya göreceğiz melek yüzlerini iyi haberlerini almak yetiyor bana. Bir de tekmeler de artık güçlendi ya elini ayağını hayal ediyorum o vurdukça :)

Ben de öyle ya, daha görmeden öyle bir özlüyorum ki miniğimi. iki gündür özellikle sol üst tarafa bir yerini dayıyor ama poposu mu ayaklarımı anlayamıyorum. Biraz canım acıyor ama benden mutlusu yok aynı zamanda :)

evet ya yüzünü hiç göstermiyor
giriyorum doktor bacak kemiği ile başını ölçüyor
kilosunu söylüyor
suyu yeterli diyor
yüzünü görmeye çalışıp göremeyince muayenemiz orada sona eriyor
Tamamen aynı anlattığın gibi oluyor bizim de. Baş ve karın çapını, bacaklarını ölçüyor, suyuna bakıyor, boyunu kilosunu söylüyor bitti gitti. Neyse iyi olsunlar da doğunca gözlerimizi alamıcaz nasılsa.

Ah canım benim. Gözlerim doldu. Maşallah kuzuna...

Arkadaşlar bende reflü ve yoğun genital varis vardı 2 haftadır listeye kabızlıkta eklendi. Günler artık geçmek bilmiyor. Dün reflü yüzünden 4e kadar uyuyamadım. Bugünde tuvaletten çıkamıyorum bu arada doğum çantalarınız hazır mı benim hazır şükür bu ara foto paylaşmak istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…