2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun Can taşıyoruz kolay değil elbette, inşallah geçer sıkıntıların daha da artmadan.

Çanta hazırsa foto isteriz, daha hazırlamayanlara da fikir olur :)

Biz de bugün annemle Yusuf ve Betül ün eşyalarını yıkıyoruz, daha doğrusu annem yıkıyor hepsi çok minnoş ya, çok güzel annem yavaş yavaş ütüleyecek, ben de paketleyeceğim inşallah kilitli poşetlere. Sonra çantalarımızı hazırlayabiliriz biz de

Bir yandan da ablamın yusufçuklu magnetlerini yapıyorum. Yavaş yavaş bitiyor her şey

Canım ben artık başka şehirdeyim konyada doğum yapacağım. Ankara gatada doğum yapmıştım o zamanlar. Ama lokman hekimde kürtaj olmuştum çok kötüydü. Doktorları bilmiyorum. Hastalanip aciline de çok gittiğim oldu hiçbirşey yapmıyorlar berbat bir hastane. Başka doktor hastane tavsiyemde yok bilgim yok canım.

Çok şükür doktorun enerjisi çok yüksekti. Isınıverdim.Benim 16 aylık oğlum durmadı bugün muayenede. Kucağıma alınca” Artık böyle kucağa almak yok” dedi de ne mümkün.

Canım bende bugün tüm gün ütü yaptım ama kilitli poşet hiç aklıma gelmedi ya bildiğimiz kilitli poşet mi yoksa bebek.kiyafetleri için özel mi ?

Canım bende bugün tüm gün ütü yaptım ama kilitli poşet hiç aklıma gelmedi ya bildiğimiz kilitli poşet mi yoksa bebek.kiyafetleri için özel mi ?

Canım ben Salih'e hamileyken almıştım.

https://m.n11.com/ikea-istad-kilitli-derin-dondurucu-buzdolabi-poseti-60-adet-P281062592

Çok bereketliymis şimdi Yusuf'a ve betule kullanacağız marketlerde de satılıyor. Poşetlere koyup hastane çantasına konunca takımlar karışmıyor. Hem de üzerine ilk kıyafet filan diye yazarsan eşin hemşireler isteyince direkt poşeti verir böylece bebek odaya gelince saçma sapan bı Kilikta gormezsin hatta lohusa takımını bile poşete koymuştum ben hasta bezine kadar. Orada bir de ne giyecegim telaşı yasamazsin.

Cook sağol canım herşeyi poşetledim bezler vs ama kıyafetler aklıma gelmemişti :) onu da hallederiz artık:)

Cook sağol canım herşeyi poşetledim bezler vs ama kıyafetler aklıma gelmemişti :) onu da hallederiz artık:)

Marketlerde de koroplast kilitli poşet gördüm ama bunun kadar sağlam mıdır çok eşya alır mı bilemedim canım.
Poşette iyi olur daha 2 aya yakın vakit var toz olmazlar temiz temiz kalırlar

Marketlerde de koroplast kilitli poşet gördüm ama bunun kadar sağlam mıdır çok eşya alır mı bilemedim canım.
Poşette iyi olur daha 2 aya yakın vakit var toz olmazlar temiz temiz kalırlar
Kesinlikle öyle eşime siparişi verdim akşam artık alsın gelsin

Peki bu ikea poşetlerinin büyüklüğü nasıl canım? Ne kadar eşya alıyor?

Çok şükür doktorun enerjisi çok yüksekti. Isınıverdim.Benim 16 aylık oğlum durmadı bugün muayenede. Kucağıma alınca” Artık böyle kucağa almak yok” dedi de ne mümkün.
ISINMANA ÇOK SEVİNDİM CANIM BAŞKA TÜRLÜ ZOR OLUYO YA.
KUCAĞA ALMAK ZOR İŞTE CİDDEN SON ZAMANLAR YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Peki bu ikea poşetlerinin büyüklüğü nasıl canım? Ne kadar eşya alıyor?

Baya büyük canım epey eşya alıyor. Mesela 6litre yazâna sabahlık dahil lohusa takimini lohusa terliğini tacını tulbentimi bezimi koymuştum. Küçüklere de bebeğin kıyafetlerini takım takım yapıp ayrı ayrı koymustum

Ablam cevap vermiş zaten canım ama çok kullanışlı oluyor poşetler. Doğumda o hengamede eşlerimiz bocalamaz da biz kıfayetleri paketleyince. Ayrıca yedekleri vs de yazarsam diyorum kalkıp valizde kıyafet arayamayacağım için eşime derim yedek hastane çıkışı yazan paket ver diye, o direkt alır verir çantadan. Büyük kolaylık :))

Mrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedibebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…