Maşallah minik elleri ni severiz onunnnnAli Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Geçmiş olsunArkadaşlar bende reflü ve yoğun genital varis vardı 2 haftadır listeye kabızlıkta eklendi. Günler artık geçmek bilmiyor. Dün reflü yüzünden 4e kadar uyuyamadım. Bugünde tuvaletten çıkamıyorumbu arada doğum çantalarınız hazır mı benim hazır şükür bu ara foto paylaşmak istiyorum:)
gayet güzel ben çok beğendimLcw'den bunları sipariş ettim kızlar, bir tane krem rengi dantelli gecelik-sabahlık takımı alacağım, bu da ikinci pijama takımım olacak hastane çantamda. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2191786 Eki Görüntüle 2191785
gayet güzel ben çok beğendim
pijama takımının bedenini nasıl ayarladın
Canım ben artık başka şehirdeyim konyada doğum yapacağım. Ankara gatada doğum yapmıştım o zamanlar. Ama lokman hekimde kürtaj olmuştum çok kötüydü. Doktorları bilmiyorum. Hastalanip aciline de çok gittiğim oldu hiçbirşey yapmıyorlar berbat bir hastane. Başka doktor hastane tavsiyemde yok bilgim yok canım.Ayyy ay napacagiz biz.. Hangi polikliniklerde kotu anilariniz var acaba dogum buna dahil mi? Pakize hoca hakkinda da varmi
Hangi poliklinikte kotu aniniz var? Pakizae hanimla da var mi acaba kadin dogumda? Bsiz hastane olarak nereyi tercih edeceksiniz ? Yorum icin cok tesekkurler❤
Çok şükür doktorun enerjisi çok yüksekti. Isınıverdim.Benim 16 aylık oğlum durmadı bugün muayenede. Kucağıma alınca” Artık böyle kucağa almak yok” dedi de ne mümkün.ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım :)
yeni doktorunu sevdinmi bari canım inşallah kanın ısınmıştır.
maşallah kuzuna da..
cidden zaman gçmiyo ya 3 hafta geçtide son günler hiç geçmiyo
çok şüküüür
Canım bende bugün tüm gün ütü yaptım ama kilitli poşet hiç aklıma gelmedi yaBiz de bugün annemle Yusuf ve Betül ün eşyalarını yıkıyoruz, daha doğrusu annem yıkıyorhepsi çok minnoş ya, çok güzel annem yavaş yavaş ütüleyecek, ben de paketleyeceğim inşallah kilitli poşetlere. Sonra çantalarımızı hazırlayabiliriz biz de
Bir yandan da ablamın yusufçuklu magnetlerini yapıyorum. Yavaş yavaş bitiyor her şey
Canım bende bugün tüm gün ütü yaptım ama kilitli poşet hiç aklıma gelmedi yabildiğimiz kilitli poşet mi yoksa bebek.kiyafetleri için özel mi ?
Cook sağol canım herşeyi poşetledim bezler vs ama kıyafetler aklıma gelmemişti :) onu da hallederiz artık:)Canım ben Salih'e hamileyken almıştım.
https://m.n11.com/ikea-istad-kilitli-derin-dondurucu-buzdolabi-poseti-60-adet-P281062592
Çok bereketliymis şimdi Yusuf'a ve betule kullanacağızmarketlerde de satılıyor. Poşetlere koyup hastane çantasına konunca takımlar karışmıyor. Hem de üzerine ilk kıyafet filan diye yazarsan eşin hemşireler isteyince direkt poşeti verir böylece bebek odaya gelince saçma sapan bı Kilikta gormezsin hatta lohusa takımını bile poşete koymuştum ben hasta bezine kadar. Orada bir de ne giyecegim telaşı yasamazsin.
Cook sağol canım herşeyi poşetledim bezler vs ama kıyafetler aklıma gelmemişti :) onu da hallederiz artık:)
Kesinlikle öyle eşime siparişi verdim akşam artık alsın gelsinMarketlerde de koroplast kilitli poşet gördüm ama bunun kadar sağlam mıdır çok eşya alır mı bilemedim canım.
Poşette iyi olur daha 2 aya yakın vakit var toz olmazlar temiz temiz kalırlar
Peki bu ikea poşetlerinin büyüklüğü nasıl canım? Ne kadar eşya alıyor?Canım ben Salih'e hamileyken almıştım.
https://m.n11.com/ikea-istad-kilitli-derin-dondurucu-buzdolabi-poseti-60-adet-P281062592
Çok bereketliymis şimdi Yusuf'a ve betule kullanacağızmarketlerde de satılıyor. Poşetlere koyup hastane çantasına konunca takımlar karışmıyor. Hem de üzerine ilk kıyafet filan diye yazarsan eşin hemşireler isteyince direkt poşeti verir böylece bebek odaya gelince saçma sapan bı Kilikta gormezsin hatta lohusa takımını bile poşete koymuştum ben hasta bezine kadar. Orada bir de ne giyecegim telaşı yasamazsin.
ISINMANA ÇOK SEVİNDİM CANIM BAŞKA TÜRLÜ ZOR OLUYO YA.Çok şükür doktorun enerjisi çok yüksekti. Isınıverdim.Benim 16 aylık oğlum durmadı bugün muayenede. Kucağıma alınca” Artık böyle kucağa almak yok” dedi de ne mümkün.
Peki bu ikea poşetlerinin büyüklüğü nasıl canım? Ne kadar eşya alıyor?
teşekkür ederim canımAnladım mutlulukla kullan inşallah
Ablam cevap vermiş zaten canım ama çok kullanışlı oluyor poşetler. Doğumda o hengamede eşlerimiz bocalamaz da biz kıfayetleri paketleyince. Ayrıca yedekleri vs de yazarsam diyorum kalkıp valizde kıyafet arayamayacağım için eşime derim yedek hastane çıkışı yazan paket ver diye, o direkt alır verir çantadan. Büyük kolaylık :))Canım bende bugün tüm gün ütü yaptım ama kilitli poşet hiç aklıma gelmedi yabildiğimiz kilitli poşet mi yoksa bebek.kiyafetleri için özel mi ?
Çok beğendim çok güzeller güle güle kullan canımLcw'den bunları sipariş ettim kızlar, bir tane krem rengi dantelli gecelik-sabahlık takımı alacağım, bu da ikinci pijama takımım olacak hastane çantamda. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 2191786 Eki Görüntüle 2191785
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?