2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Öyle dedi diye öyle olacak diye bi kaide yok canım normal yapamazsan sezaryen yaparsın. Hayır sağlıklı bebek ne diye korkutuyorlar ben anlamıyorum. Ki hiç canını sıkma canım iri doğacak diye obezite olacağının garantisini veriyormuymus kendisi . Sen tedbirini al takdirini allaha bırak . O kadar insana bebek sakat engelli diyorlar ki bi bakıyorsun çocuk doğmuş sağlıklı . Sen içini ferah tut .Allahını izniyle hiç bir sorun olmaz

Canım benim yaa ne güzel haberlerle gelmişsin Maaşallah size inşallah daha da iyi olacak kuzucuk

Suyun nasıl peki canım suyun da fazla mı?
Genelde suyunda fazla olunca şekerden şüpheleniyor doktorlar. Ayrıca 4 kilo da olsa normal Doğum yapabilirsin Allah ın izniyle inşallah.
Şeker diyeti konusunda fikrim Yok bilen arkadaşlarım yardımcı olacaklardır canım. Ama iriliği genetik de olabilir nasıl minyon olması genetik olduğu gibi yada kan akışın çok iyidir güzel besleniyordur bebeğin. Olumsuz düşünme inşallah sağlkla gelir bebeğin

Benim de ilk bebeğim 38. hafta ölçümünde 3 kilo 900 gram görünüyordu ultrasonda. Dr iri dedi daha sancın falan da yok 4 kiloyu zaten geçer beklersek dedi ve sezaryen oldum 38.6da . Sonuç mu? Bebek 3 kilo 400 gram doğdu ertesi gün 3 kilo 200 gramdı şişlikler gidince... Siz yemenize her zaman dikkat edin şeker hamile olmayana da zararlı ve gereksiz. Ve bir kaçamak yapıp bir randevunuzu başka bir doktordan alın, bunu herkese tavsiye ederim.

Kesinlikle büyük kolaylık bakalım burdaki büyük marketten bakacak küçük gelirse artık haftasonu izmirden bakarız sağol canım ayy siz abla kardeş miydiniz bilmiyordum ne güzel ya aynı zamanda hamilesiniz :)

İnşallah canım ya inşallahvallahi doktor bütün moralimi bozdu dikkat edeceğim bu hafta bakalım

Suyum hakkında bişi demedi cnm ama defalarca bebek çok iri bebek çok iri dedi.zaten çatı ağrım var 20.haftadan beri hiç geçmeyen bakalim inşallah sıkıntı olmadan dünyaya gelir benim iri kizçem

Evet cnm yememe dikkat edicem,meyve çok yiyordum onu birakicam ayrıca bu hafta başka bı doktorda gidicem bakalım o ne diyecek.

Canim benimde 2092 gram ama bence korkacagin bisey yok bende şeker yuklemesi yaptirmadim ama suana kadar 4 kilo aldim sende durumlar nasil

Kalbim10da canım doktorlar bilmez Allah bilir demek istiyorum :) son haftalarda olmasak o kadar moralini bozan doktoru değiş derdim..

Kalbim10da canım doktorlar bilmez Allah bilir demek istiyorum :) son haftalarda olmasak o kadar moralini bozan doktoru değiş derdim..
Orası öyle tabi cnm Allah'tan başka kimse bilemez de insanının moralini bozuyor işte en başından beri çok içime sinmiyor doktor Özel hastane olduğu halde düzgün açıklamalar yapmıyo acele ediyor kapısında bı sürü bekleyen olduğu için.ama işte küçük bı ilcedeyim başka gideceğim doktor pek yok

Canım benim gebelik sekerim çıktı beyaz ekmek makarna pirinç pilavı hamur işi börek tatlı meyve suyu şekerli herşey tatlı falan kavun karpuz incir muz üzüm kesinlikle yasak onun dışında yoğurt ve süt yarım yağlı olcak gazlı içecek yasak ve 6 öğün az az yemek günde yarım saat yürüyüş meyve serbest ama elma dışında pek farklı meyve yemiyorum hemen yukseliyo biraz dikkat edersen Allah'ın izniyle doğuma kadar sıkıntı olmaz suyu da bol içmeye çalış inşallah kalan zamanı sağlıkla dolduralim

Suyum hakkında bişi demedi cnm ama defalarca bebek çok iri bebek çok iri dedi.zaten çatı ağrım var 20.haftadan beri hiç geçmeyen bakalim inşallah sıkıntı olmadan dünyaya gelir benim iri kizçem

Doktorların kolayına geliyor sezeryan malesef. Normal Doğumu ısrarla destekleyen doktor bulmak çok zor.
Sen şeker takibini yap bakalım canım yine de tedbir olsun için rahat etsin. Ama bence bebeğin de sende gayet sağlıklısınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…