2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Zaten artık başka doktor da kabul etmez anca acilden doğum yaparsan başkası olur ama boşver... Gör bak seni bu kadar uzdugune değmeyecek gayet sağlıkla Tombis bir kız dünyaya getireceksin inşallah.

Bana da 33 haftalik ta 2200 gram dedi ama hiç iri bebek demedi birde bende vajinal varis var durum kritik

Yok artık ne biçim konuşma senin haftandaki bu gebeye ne kadar dan dun konuşmuş.. Canım bende de gebelik şekeri var ve muhtemelen benimde aşırı meyveden oldu 24. Ya da 22. Haftada çıktı. Dr. Ve diyetisyenin önerdiği üzüm muz incir patates havuc uzak dur..beyaz ekmek asla.. Tam tahıl, tam buğday, çavdar öneriyorlar onu da tabi 1-2 dilim..her öğün sonrası yürüyüş yap ya da hareket.. beyaz un ve içine beyaz un giren herşey, şeker ve şeker giren herşey yasak..genel hatları bunlar diyetin..ama merak etme biseycik olmaz allahın izniyle bebiste sağlıklı olacak sen de istediğin gibi normal doğumda yaparsın dr.un aklı neredeymiş acaba o zaman? Hayret bisey dr.larda bi tuhaf

ISINMANA ÇOK SEVİNDİM CANIM BAŞKA TÜRLÜ ZOR OLUYO YA.
KUCAĞA ALMAK ZOR İŞTE CİDDEN SON ZAMANLAR YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
Amin canım sağolasın.

Aramızda birkaç gün var 2000 g çıktı bu gün. Şekerim yok; suyum fazla diye bana da karbonhidratlara dikkat et dedi. Hiç moralini bozma. Bebek sağlıklı ya Allah’a şükür. Geliştiğine de sevinemez oluyoruz. Oğlum 4 kilo kesi olmadan doğmuştu. Şimdi tüy siklet :) SIKMA TATLI CANINI.

Hic moralini bozma canim doktorlar abartmayı cok seviyor benim de 32. Hafta da 2050 gramdi bebek iri seker olabilir dedi aclik tokluk baktirdim hersey normal cikti onlar her ihtimali goz onunde bulunduruyorlar

Bendede şeker cıktı ama benim doktorum bana seninki gibi bi ağırlık koymadı. Yani meyve falan yiyorum hatta yarim dilim pastaya bile tamam dedi . Şekerini ölctuğünde kaç cikiyo ki senin ?

Bendede şeker cıktı ama benim doktorum bana seninki gibi bi ağırlık koymadı. Yani meyve falan yiyorum hatta yarim dilim pastaya bile tamam dedi . Şekerini ölctuğünde kaç cikiyo ki senin ?
sabah aç 90-95 tok sabah 120 -130 öğlen ve akşamda genelde aç 80-85 tok 1.saat 100-120 arası çıkıyo ve günde 3 kez yürüyüş yapıyorum 20 şer dakika ama dr. hala dahada sıkı tutmamı istiyo yediğim tek tatlı şey haftada birtane hurma yada kuru kayısı

Ben de bugün doktor kontrolüne gittim. Bazi arkadaşlar kilolu olduğunu söylemiş bebeklerinin. Benim bebegim de minyon. Kilosu 1700 g. Boyu 44 cm. Baş çevresi de bayağı minik. Ilk kızım da öyleydi. Sanırım büyük kizimin kopyasını doğuracağım o da 38+3de 2900g, 32 cm baş çevresiyle doğmuştu. Hatta kafası küçük diye endişelenmiştim biraz. 6 yaşında şimdi,çok akıllı ve çok sağlıklı maşallah
Minyon bebeğin en iyi yani dogumunun kolay olmasi. Ilk kızımı da 1.5 saat içinde normal olarak doğurmuştum. Herhengi bir yırtılma ve deformasyon yaşamadım. 1 hafta içinde de tamamen iyileştim. Inşallah bu doğumumda öyle olur hepimizn doğumları kolay, bebisler de bizler de sağlıklı oluruz inşallah

Kac tane bebek icin hastane cikisi koydun merak ettim. Bir de 1 gece mi 2 gece mi kaliyosun hastanede
2 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane yedek tulum
2 tane çıtçıtlı bady yedek
2 de ayaklı alt pijama koydum .
2 gece olur diye tahmin ettim . Sezeryan isteyeceğim çünkü.

Oo masallah. Ben daha yenidogan olarak 1 tane 10lu hastane cikisi aldim icinde de tulum ve alt ust takim var. Yani 2 takim oluyo diye baska hastane cikisi almamistim. 1tane daha mi alsam aceba... Gule gule saglicakla giyer insallah. Ay herkes hazirligini yapiyor ben yatiyorum resmen

Çok sağol cnm teşekkür ederim banada doktor bu tarz şeyler söyledi

Ay insallah cnm inşallah

Merhaba canım.benim takvime göre Doğum tarihim 22 kasım gözüküyor benim bebeğimde iki hafta önden gidiyor aynı şekilde şeker olabilir diye 24. Haftada şeker yükleme yaptırdım bişey çıkmadı.28. Haftada gene iri çıkınca bir sürü şeker testi yaptı ve endokrine yönlendirdi gene bişey çıkmadı.demekki şeker olmadan da iri bebek olabiliyor.28. Haftada 1700 gr du.dahada gitmedim şuan kaç gr bilmiyorum.

Aynen öyle ya dan dan söyledi valla evet bende bu tarz beslenicem artık inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…