Orası öyle tabi cnm Allah'tan başka kimse bilemez de insanının moralini bozuyor işteen başından beri çok içime sinmiyor doktor Özel hastane olduğu halde düzgün açıklamalar yapmıyo acele ediyor kapısında bı sürü bekleyen olduğu için.ama işte küçük bı ilcedeyim başka gideceğim doktor pek yok
Cok sukur ikinizde iyisiniz ya saglikla buyusun minnak gozunuz aydiniyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Yok artık ne biçim konuşma senin haftandaki bu gebeye ne kadar dan dun konuşmuş.. Canım bende de gebelik şekeri var ve muhtemelen benimde aşırı meyveden oldu 24. Ya da 22. Haftada çıktı. Dr. Ve diyetisyenin önerdiği üzüm muz incir patates havuc uzak dur..beyaz ekmek asla.. Tam tahıl, tam buğday, çavdar öneriyorlar onu da tabi 1-2 dilim..her öğün sonrası yürüyüş yap ya da hareket.. beyaz un ve içine beyaz un giren herşey, şeker ve şeker giren herşey yasak..genel hatları bunlar diyetin..ama merak etme biseycik olmaz allahın izniyle bebiste sağlıklı olacak sen de istediğin gibi normal doğumda yaparsın dr.un aklı neredeymiş acaba o zaman? Hayret bisey dr.larda bi tuhafMrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Amin canım sağolasın.ISINMANA ÇOK SEVİNDİM CANIM BAŞKA TÜRLÜ ZOR OLUYO YA.
KUCAĞA ALMAK ZOR İŞTE CİDDEN SON ZAMANLAR YA ALLAH KOLAYLIK VERSİN
Aramızda birkaç gün var 2000 g çıktı bu gün. Şekerim yok; suyum fazla diye bana da karbonhidratlara dikkat et dedi. Hiç moralini bozma. Bebek sağlıklı ya Allah’a şükür. Geliştiğine de sevinemez oluyoruz. Oğlum 4 kilo kesi olmadan doğmuştu. Şimdi tüy siklet :) SIKMA TATLI CANINI.Mrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Sen canini sikma bazi doktorlar sadece moral bozmak içinn var canim9 kg aldım ben cnm
Hayirli olsun. Saglikla buyutun insallahsagol canim benimn evet birwz erken kavustuk kuxulafa :)
Hic moralini bozma canim doktorlar abartmayı cok seviyor benim de 32. Hafta da 2050 gramdi bebek iri seker olabilir dedi aclik tokluk baktirdim hersey normal cikti onlar her ihtimali goz onunde bulunduruyorlarMrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Canım benim gebelik sekerim çıktı beyaz ekmek makarna pirinç pilavı hamur işi börek tatlı meyve suyu şekerli herşey tatlı falan kavun karpuz incir muz üzüm kesinlikle yasak onun dışında yoğurt ve süt yarım yağlı olcak gazlı içecek yasak ve 6 öğün az az yemek günde yarım saat yürüyüş meyve serbest ama elma dışında pek farklı meyve yemiyorum hemen yukseliyo biraz dikkat edersen Allah'ın izniyle doğuma kadar sıkıntı olmaz suyu da bol içmeye çalış inşallah kalan zamanı sağlıkla dolduralim
sabah aç 90-95 tok sabah 120 -130 öğlen ve akşamda genelde aç 80-85 tok 1.saat 100-120 arası çıkıyo ve günde 3 kez yürüyüş yapıyorum 20 şer dakika ama dr. hala dahada sıkı tutmamı istiyo yediğim tek tatlı şey haftada birtane hurma yada kuru kayısıBendede şeker cıktı ama benim doktorum bana seninki gibi bi ağırlık koymadı. Yani meyve falan yiyorum hatta yarim dilim pastaya bile tamam dedi . Şekerini ölctuğünde kaç cikiyo ki senin ?
Kızlar bende tuhafiyeden böyle keseler aldım ayrı ayrı yazdım ne için olduklarını :) Eki Görüntüle 2191875 Eki Görüntüle 2191876
2 tane 10 lu hastane çıkışıKac tane bebek icin hastane cikisi koydun merak ettim. Bir de 1 gece mi 2 gece mi kaliyosun hastanede
2 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane yedek tulum
2 tane çıtçıtlı bady yedek
2 de ayaklı alt pijama koydum .
2 gece olur diye tahmin ettim . Sezeryan isteyeceğim çünkü.
Çok sağol cnm teşekkür ederim banada doktor bu tarz şeyler söylediCanım benim gebelik sekerim çıktı beyaz ekmek makarna pirinç pilavı hamur işi börek tatlı meyve suyu şekerli herşey tatlı falan kavun karpuz incir muz üzüm kesinlikle yasak onun dışında yoğurt ve süt yarım yağlı olcak gazlı içecek yasak ve 6 öğün az az yemek günde yarım saat yürüyüş meyve serbest ama elma dışında pek farklı meyve yemiyorum hemen yukseliyo biraz dikkat edersen Allah'ın izniyle doğuma kadar sıkıntı olmaz suyu da bol içmeye çalış inşallah kalan zamanı sağlıkla dolduralim
Ay insallah cnm inşallahDoktorların kolayına geliyor sezeryan malesef. Normal Doğumu ısrarla destekleyen doktor bulmak çok zor.
Sen şeker takibini yap bakalım canım yine de tedbir olsun için rahat etsin. Ama bence bebeğin de sende gayet sağlıklısınız :)
İnsallah cnmZaten artık başka doktor da kabul etmez anca acilden doğum yaparsan başkası olur ama boşver... Gör bak seni bu kadar uzdugune değmeyecek gayet sağlıkla Tombis bir kız dünyaya getireceksin inşallah.
Merhaba canım.benim takvime göre Doğum tarihim 22 kasım gözüküyor benim bebeğimde iki hafta önden gidiyor aynı şekilde şeker olabilir diye 24. Haftada şeker yükleme yaptırdım bişey çıkmadı.28. Haftada gene iri çıkınca bir sürü şeker testi yaptı ve endokrine yönlendirdi gene bişey çıkmadı.demekki şeker olmadan da iri bebek olabiliyor.28. Haftada 1700 gr du.dahada gitmedim şuan kaç gr bilmiyorum.Mrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Aynen öyle ya dan dan söyledi vallaYok artık ne biçim konuşma senin haftandaki bu gebeye ne kadar dan dun konuşmuş.. Canım bende de gebelik şekeri var ve muhtemelen benimde aşırı meyveden oldu 24. Ya da 22. Haftada çıktı. Dr. Ve diyetisyenin önerdiği üzüm muz incir patates havuc uzak dur..beyaz ekmek asla.. Tam tahıl, tam buğday, çavdar öneriyorlar onu da tabi 1-2 dilim..her öğün sonrası yürüyüş yap ya da hareket.. beyaz un ve içine beyaz un giren herşey, şeker ve şeker giren herşey yasak..genel hatları bunlar diyetin..ama merak etme biseycik olmaz allahın izniyle bebiste sağlıklı olacak sen de istediğin gibi normal doğumda yaparsın dr.un aklı neredeymiş acaba o zaman? Hayret bisey dr.larda bi tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?