- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 35
Ay inşallah normal olur benimde cnm yaAmin canım sağolasın.
Aramızda birkaç gün var 2000 g çıktı bu gün. Şekerim yok; suyum fazla diye bana da karbonhidratlara dikkat et dedi. Hiç moralini bozma. Bebek sağlıklı ya Allah’a şükür. Geliştiğine de sevinemez oluyoruz. Oğlum 4 kilo kesi olmadan doğmuştu. Şimdi tüy siklet :) SIKMA TATLI CANINI.
Evet bende bı baktircam açlık tokluk bu hafta cnm bakalım nasıl cikacakHic moralini bozma canim doktorlar abartmayı cok seviyor benim de 32. Hafta da 2050 gramdi bebek iri seker olabilir dedi aclik tokluk baktirdim hersey normal cikti onlar her ihtimali goz onunde bulunduruyorlar
Bende tokluk biraz yüksek çıkmıştı ama çok değildi tekrar baktircam bakalım bu haftaMerhaba canım.benim takvime göre Doğum tarihim 22 kasım gözüküyor benim bebeğimde iki hafta önden gidiyor aynı şekilde şeker olabilir diye 24. Haftada şeker yükleme yaptırdım bişey çıkmadı.28. Haftada gene iri çıkınca bir sürü şeker testi yaptı ve endokrine yönlendirdi gene bişey çıkmadı.demekki şeker olmadan da iri bebek olabiliyor.28. Haftada 1700 gr du.dahada gitmedim şuan kaç gr bilmiyorum.
Ben de 1 tane 10lu aldım ama kafam karıştı benim de, bi tane de 5 li almıştım. 2 tane 10 lu fuzulı gelmişti birazKac tane bebek icin hastane cikisi koydun merak ettim. Bir de 1 gece mi 2 gece mi kaliyosun hastanede
Aaa takımları ben hesaplamamisim sadece tulum olarak düşündüm demek ki . Kusar bişey olur diye .Oo masallah. Ben daha yenidogan olarak 1 tane 10lu hastane cikisi aldim icinde de tulum ve alt ust takim var. Yani 2 takim oluyo diye baska hastane cikisi almamistim. 1tane daha mi alsam aceba...Gule gule saglicakla giyer insallah. Ay herkes hazirligini yapiyor ben yatiyorum resmen
Annem aldı bi takımı o benden önce almıştı. Bitane de ben almak istedim eşimde alalım dedi . O yüzden aldım. Hastane çantasına koymamın sebebi benim aldığım biraz taşlı tuşlu fotoğraf falan da çekiliriz bı daha ayrıyeten tulum yaptırmam dedim . İnşallah giyer. Bide ben e bebekte indirim varken 3 tane 5lı aldım hastane çıkışı ilk 1 ayı çıkarsın gerisi alınır diye düşündümBen de 1 tane 10lu aldım ama kafam karıştı benim de, bi tane de 5 li almıştım. 2 tane 10 lu fuzulı gelmişti biraz
maşallah annesi. Çok şükür kavuşmuş elleriniz. Rabbim size bağışlasın yavrunuzuAli Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
Ben de 1 tane 10lu aldım ama kafam karıştı benim de, bi tane de 5 li almıştım. 2 tane 10 lu fuzulı gelmişti biraz
Aaa takımları ben hesaplamamisim sadece tulum olarak düşündüm demek ki . Kusar bişey olur diye .kafa doluluğu bu oluyor . Ben 1 tane almıştım annemde almış 1 tane ikisini de koydum . Al eğer alabiliyorsan canım uygun bi şey elinin altında bulunsun yada 5 li 2 tane al sen bilirsin tabi. Ama bugün doğum yapan arkadaştan sonra ben epey tutustum çarşambada kontrol var tarih verecek mi ne olacak merak içindeyim 1 haftadir sancim var . Sen de başla yavaş yavaş tabi ki o an neyi nerden alacak eşler oda var o yüzden az bi kısmı da hazır olsa sana faydası var kafan o kadar rahat olur
sabah aç 90-95 tok sabah 120 -130 öğlen ve akşamda genelde aç 80-85 tok 1.saat 100-120 arası çıkıyo ve günde 3 kez yürüyüş yapıyorum 20 şer dakika ama dr. hala dahada sıkı tutmamı istiyo yediğim tek tatlı şey haftada birtane hurma yada kuru kayısı
Mrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Bence doktorun gereksiz evham yaptirmis ilk aramizda bir gun var 32+0 da gittim doktora 2050 grdi gayet 2300 asiri bi rakam degil ayrica kimi cocum 2700 dogarken kimi 4000 gr doguo doktorlarin bu kilo takintisini anlayamiorum. Ogluma da hep kucuk dogacak minyon olacak dedi yedi beni doktor cocuk 3.5 kilo dogdu gayet iyjydi. Sen tabiki sekeri azalt dikkat et ama kendini strese sokma nasibinde normal dogum varda 4 kilo da olsa olur yoksa 2.5 kilo da olsa olmazMrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Amin canım sağolasın.
Aramızda birkaç gün var 2000 g çıktı bu gün. Şekerim yok; suyum fazla diye bana da karbonhidratlara dikkat et dedi. Hiç moralini bozma. Bebek sağlıklı ya Allah’a şükür. Geliştiğine de sevinemez oluyoruz. Oğlum 4 kilo kesi olmadan doğmuştu. Şimdi tüy siklet :) SIKMA TATLI CANINI.
Canim baya cok koymussun masallah bi 10 lu bi 5 li birer tanede ic takim yetiyo bebege yuk etme kendine hic okadar 2 gece kaldik biz fazla bile geldi sirf zevkten ikinci takimi giydirmistim ogluma2 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hastane çıkışı
1 tane yedek tulum
2 tane çıtçıtlı bady yedek
2 de ayaklı alt pijama koydum .
2 gece olur diye tahmin ettim . Sezeryan isteyeceğim çünkü.
Benim senin haftandayken 1900 grdı canım.Mrb kizlar şimdi doktordan geliyorum ama biraz moralim bozuldu bebek çok iri dedi 2 hafta önde gidiyormus şeker olabilirmis şeker yüklemesi yaptirmamistim haftasıda geçti artık açlık tokluk baktır diyet yap dedi yoksa 4 kg geçecek normal doğum yapamazsın dedibebek obez olur ilerde şeker hastası olur falan dedi bebegin kilosu 2300gr şuanda benim gibi haftalarda olanların kaç kg merak ettim?bide şeker çıkıp yediklerinden dikkat edenlerden öneri alabilir miyim?
Yeter canim bence ic takim al bide 2 takim iki kat giydirilir cunku havalarda soguk olucakOo masallah. Ben daha yenidogan olarak 1 tane 10lu hastane cikisi aldim icinde de tulum ve alt ust takim var. Yani 2 takim oluyo diye baska hastane cikisi almamistim. 1tane daha mi alsam aceba...Gule gule saglicakla giyer insallah. Ay herkes hazirligini yapiyor ben yatiyorum resmen
Teşekkür ederim teyzesii :)) sen nasılsın koriş napıyo :)Y yagmur_20 canim gule gule buyut bebeginiAfifecan canim iyi haberlerini duydukca cok mutlu oluyorum @minikizmit canim hediyeliklerin cok guzelmis Emira SY canim neguzel hazirliklara baslandi az kaldi herkesin ben de yıkadim utuledim dolaba kaldirdim ama poset almadim daha normal posete koycam sonunda bi iccamasirim eksik alincak terlik alicam bide bebege iki tane patikli alt almam lazim eksiklerimiz bitti sukur ufak bitanede anne yani besik aldim 6 7 aylik olana kadar onu kullanirim dedeside koraya montessorri tarzi yatak yapiyo 6 7 ayda oda o yataga alisinca buyuk besikte bebise kalir diye dusundum bole bi cozum getirdim kendimce oglumunda etkilenmesini istemedim acikcasi aydingelini canim mobilyani gule gule kullan insallah ege bebekte sever odasini bu arada kizlar bebis kilolu falan diye uzulmeyin usg daha cok gozukuyor korayda 3 kusur du son usg dogdu 2815 kiloyla sonra 2600 e dustu yani dr larda tam olcemiyor
Koris suanda uyumak icin cabaliyo sanirim bi dis krizimiz daha yaklasiyorTeşekkür ederim teyzesii :)) sen nasılsın koriş napıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?