2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Orası öyle tabi cnm nasip kısmet bakalım sağlıklı bı şekilde olusunda insallah

İlki epizyolu idi. Bebek 2900 dü. Çok rahattı. Fakat sonrasında tutmayan dikiş oldu. 2. De bana doktorum sormadı. Ben de diyorum bu biraz daha zor 2. Daha kolay olması gerekirken. İçten Bebek yaptı tabi. Niye hissediyorum böyle birşey dediğimde açıkladı.İçten vardı. Ama iyileşme süresi rahattı.

2 tane onlu bence gereksiz. Bide 10lular cok pahali. Onun yerine ben 3lu alirim sanirim zaten ic zibini aliyoruz takim gibi yaparim. Yani en azindan oyle dusundum
Canım e bebekte babycorner hastane çıkiş 68 tlye düşmüştü 10lu . Geçen gün gördüm . Düşünürsen bak istersen.
Canim baya cok koymussun masallah bi 10 lu bi 5 li birer tanede ic takim yetiyo bebege yuk etme kendine hic okadar 2 gece kaldik biz fazla bile geldi sirf zevkten ikinci takimi giydirmistim ogluma
Evet canım öyle düşününce çok olmuş gerçekten tulum ve yedek 5 li hastane çıkışını çıkarayım ben . 2 tane 10lu kalsın 2 de altlığı üstlü takımı var dediğin gibi. İnşallah öyle yapayım o zaman. Çok sağol.

Koris suanda uyumak icin cabaliyo sanirim bi dis krizimiz daha yaklasiyor
Aayy allah kolaylık versin yaa
Ya sen terlik tac falan aldinmi tatlim ya benim oncekinden kalma tacim terlik ustu susum vardq kullanmasamda yenisinimi alsam diye dusunuyorum da
Almadım canımda terliği internetten düz beyaz sipariş edip eminönünden üstüne çiçek alıp yapıştırmayı düşünüyorum aynı çiçeği taça ve takı yastığına da koyarım diye düşündüm. Eğer hevesin varsa sende öyle yap yoksa eskisini kullan. Çok aşırı maliyetli değil ya sen kendin bilirsin yani

O Oyhan canım sana cevap yazmayı unutmuşum kusura bakma :) sadece bebeğini kucağına alanlar diye liste yapsam yeterli olur mu tarihler olmadan?

Aslinda tarihli olsa daha iyi olmaz mı?
Kendimden biliyorum , 25. Haftamda 26. Haftadakilerin sıkıntılarını incelerdim,30da 31. Hafta... Hani sezeryan tarihlileri en azindan biliriz, bugun falanin dogumu var yarin filanin diye ama yani tabi senin kolayına nasıl gelirse öyle de yapabilirsin

Anladım canım demek istediğini. Ben doğduktan sonra yazmaktan bahsettiğini sandım. O zaman sezeryan günü alanlar beni etiketleyip tarihi yazarsa en azından onları şimdi yazayım ilk mesaja. Diğerlerini de dogum oldukça listeye eklerim :)

Benimkide ole eltim hediye yapmisti duz dr terligi aldim ona yapistirdim gecen ssefer tacida ayniydi taki yastigini hastane verdigi icin mudahele etmedim insan kararsiz kaliyor ya

Benimkide ole eltim hediye yapmisti duz dr terligi aldim ona yapistirdim gecen ssefer tacida ayniydi taki yastigini hastane verdigi icin mudahele etmedim insan kararsiz kaliyor ya

Ben de öncekini kullanacağım canım usenmezsem üstüne ekleme yaparım belki

Bana sorduysan cnm 33.hafta 2300gr

Canım bende hamilelik şekeri var son zanlarda diyete çok uyamadım. 31.haftanın sonunda bebek 2100 dü ve doktorum gayet normal dedi. Bebek etkilenmemiş suyunda iyi dedi. Bence senin doktor biraz abartmış. Şuan 33 oldum tahminen 2400 olmuştur bebiş. Sen canını sıkma. 4 kilo doğum için bile normal. Sezeryan alt yapısı hazırlıyor galiba seninkisi...

Allah giymeyi nasip etsin insallah kuzulara :) bende yikadim ütüledimde direk cantasina koymak istemedim bu kilitli poset dedigin ne oluyor ?

ben de simdi okudum. Benimde aklimdan bu kücük kare yemeni hurclari varya onlar geciyordu bu da cok mantikliymis

Günaydınlar

ben de simdi okudum. Benimde aklimdan bu kücük kare yemeni hurclari varya onlar geciyordu bu da cok mantikliymis
Onlar da kullanışlı olur canım. Ayrı ayrı paketlemek yeter zaten, bizde o hurçlardan yok, poşetle idare ediyoruz kilitli poşet var evde Salih paşadan kalma ama yetmezse şimdilik buzdolabı poşetine koyarım, ihtiyaç kadar koroplasttan alırım kilitli poşetleri diyorum

Kızlar günde kaç tane demir hapı alıyorsunuz. yada multivitamin alıyorsanız ona ek. bende şuan bir tane demir ilacı bir tane balık hapı bir tanede kalsiyum+magnezyum+ d vitamini ve çinko karışımı bir hap var... ama daha çok demir eksikliğim var.

Ya bide dipler gelmis upuzun oldu saclar neresine tac takkicaksam iste kuruyorum kafamda
valla kuzum benim beyazlarım felaket, saçlarım aktı kahve olan ton hafif kızılımsı değişik bişey oldu ama bu halinide sevdim ve dipler beyaz beyaz.. ama takmıyorum cidden hayatımda takmayacağım şey belkide beyazlarımdır. seviyorum ben onları :) ama benm saç rengim tabi ki normal haline baya yakın ondan abest durmuyo. ama sen tak sonra hevesin kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…