Ya sen terlik tac falan aldinmi tatlim ya benim oncekinden kalma tacim terlik ustu susum vardq kullanmasamda yenisinimi alsam diye dusunuyorum daTeşekkür ederim teyzesii :)) sen nasılsın koriş napıyo :)
Orası öyle tabi cnm nasip kısmet bakalım sağlıklı bı şekilde olusunda insallahBence doktorun gereksiz evham yaptirmis ilk aramizda bir gun var 32+0 da gittim doktora 2050 grdi gayet 2300 asiri bi rakam degil ayrica kimi cocum 2700 dogarken kimi 4000 gr doguo doktorlarin bu kilo takintisini anlayamiorum. Ogluma da hep kucuk dogacak minyon olacak dedi yedi beni doktor cocuk 3.5 kilo dogdu gayet iyjydi. Sen tabiki sekeri azalt dikkat et ama kendini strese sokma nasibinde normal dogum varda 4 kilo da olsa olur yoksa 2.5 kilo da olsa olmaz
Epizyosuz dogumda yirtilma olmadimi canim.ben de epizyo istememistim doktor yirtilma olursa dikis tutmaz keselim dedi oglumun kafasi da cok buyuk degildi yok yere dikis acisi cektim
İlki epizyolu idi. Bebek 2900 dü. Çok rahattı. Fakat sonrasında tutmayan dikiş oldu. 2. De bana doktorum sormadı. Ben de diyorum bu biraz daha zor 2. Daha kolay olması gerekirken. İçten Bebek yaptı tabi. Niye hissediyorum böyle birşey dediğimde açıkladı.İçten vardı. Ama iyileşme süresi rahattı.Bence doktorun gereksiz evham yaptirmis ilk aramizda bir gun var 32+0 da gittim doktora 2050 grdi gayet 2300 asiri bi rakam degil ayrica kimi cocum 2700 dogarken kimi 4000 gr doguo doktorlarin bu kilo takintisini anlayamiorum. Ogluma da hep kucuk dogacak minyon olacak dedi yedi beni doktor cocuk 3.5 kilo dogdu gayet iyjydi. Sen tabiki sekeri azalt dikkat et ama kendini strese sokma nasibinde normal dogum varda 4 kilo da olsa olur yoksa 2.5 kilo da olsa olmaz
Epizyosuz dogumda yirtilma olmadimi canim.ben de epizyo istememistim doktor yirtilma olursa dikis tutmaz keselim dedi oglumun kafasi da cok buyuk degildi yok yere dikis acisi cektim
Canım e bebekte babycorner hastane çıkiş 68 tlye düşmüştü 10lu . Geçen gün gördüm . Düşünürsen bak istersen.2 tane onlu bence gereksiz. Bide 10lular cok pahali. Onun yerine ben 3lu alirim sanirim zaten ic zibini aliyoruz takim gibi yaparim. Yani en azindan oyle dusundum
Evet canım öyle düşününce çok olmuş gerçekten tulum ve yedek 5 li hastane çıkışını çıkarayım ben . 2 tane 10lu kalsın 2 de altlığı üstlü takımı var dediğin gibi. İnşallah öyle yapayım o zaman. Çok sağol.Canim baya cok koymussun masallah bi 10 lu bi 5 li birer tanede ic takim yetiyo bebege yuk etme kendine hic okadar 2 gece kaldik biz fazla bile geldi sirf zevkten ikinci takimi giydirmistim ogluma
Aayy allah kolaylık versin yaaKoris suanda uyumak icin cabaliyo sanirim bi dis krizimiz daha yaklasiyor
Almadım canımda terliği internetten düz beyaz sipariş edip eminönünden üstüne çiçek alıp yapıştırmayı düşünüyorum aynı çiçeği taça ve takı yastığına da koyarım diye düşündüm. Eğer hevesin varsa sende öyle yap yoksa eskisini kullan. Çok aşırı maliyetli değil ya sen kendin bilirsin yaniYa sen terlik tac falan aldinmi tatlim ya benim oncekinden kalma tacim terlik ustu susum vardq kullanmasamda yenisinimi alsam diye dusunuyorum da
Aslinda tarihli olsa daha iyi olmaz mı?
Kendimden biliyorum , 25. Haftamda 26. Haftadakilerin sıkıntılarını incelerdim,30da 31. Hafta... Hani sezeryan tarihlileri en azindan biliriz, bugun falanin dogumu var yarin filanin diye ama yani tabi senin kolayına nasıl gelirse öyle de yapabilirsin
Benimkide ole eltim hediye yapmisti duz dr terligi aldim ona yapistirdim gecen ssefer tacida ayniydi taki yastigini hastane verdigi icin mudahele etmedim insan kararsiz kaliyor yaAayy allah kolaylık versin yaa
Almadım canımda terliği internetten düz beyaz sipariş edip eminönünden üstüne çiçek alıp yapıştırmayı düşünüyorum aynı çiçeği taça ve takı yastığına da koyarım diye düşündüm. Eğer hevesin varsa sende öyle yap yoksa eskisini kullan. Çok aşırı maliyetli değil ya sen kendin bilirsin yani
Benimkide ole eltim hediye yapmisti duz dr terligi aldim ona yapistirdim gecen ssefer tacida ayniydi taki yastigini hastane verdigi icin mudahele etmedim insan kararsiz kaliyor ya
Ya bide dipler gelmis upuzun oldu saclar neresine tac takkicaksam iste kuruyorum kafamdaBen de öncekini kullanacağım canım usenmezsem üstüne ekleme yaparım belki
Bana sorduysan cnm 33.hafta 2300gr
Ya bide dipler gelmis upuzun oldu saclar neresine tac takkicaksam iste kuruyorum kafamda
Allah giymeyi nasip etsin insallah kuzulara :) bende yikadim ütüledimde direk cantasina koymak istemedim bu kilitli poset dedigin ne oluyor ?Biz de bugün annemle Yusuf ve Betül ün eşyalarını yıkıyoruz, daha doğrusu annem yıkıyorhepsi çok minnoş ya, çok güzel annem yavaş yavaş ütüleyecek, ben de paketleyeceğim inşallah kilitli poşetlere. Sonra çantalarımızı hazırlayabiliriz biz de
Bir yandan da ablamın yusufçuklu magnetlerini yapıyorum. Yavaş yavaş bitiyor her şey
ben de simdi okudum. Benimde aklimdan bu kücük kare yemeni hurclari varya onlar geciyordu bu da cok mantikliymisAblam cevap vermiş zaten canım ama çok kullanışlı oluyor poşetler. Doğumda o hengamede eşlerimiz bocalamaz da biz kıfayetleri paketleyince. Ayrıca yedekleri vs de yazarsam diyorum kalkıp valizde kıyafet arayamayacağım için eşime derim yedek hastane çıkışı yazan paket ver diye, o direkt alır verir çantadan. Büyük kolaylık :))
Onlar da kullanışlı olur canım. Ayrı ayrı paketlemek yeter zaten, bizde o hurçlardan yok, poşetle idare ediyoruzben de simdi okudum. Benimde aklimdan bu kücük kare yemeni hurclari varya onlar geciyordu bu da cok mantikliymis
valla kuzum benim beyazlarım felaket, saçlarım aktı kahve olan ton hafif kızılımsı değişik bişey oldu ama bu halinide sevdim ve dipler beyaz beyaz.. ama takmıyorum cidden hayatımda takmayacağım şey belkide beyazlarımdır. seviyorum ben onları :) ama benm saç rengim tabi ki normal haline baya yakın ondan abest durmuyo. ama sen tak sonra hevesin kalmasınYa bide dipler gelmis upuzun oldu saclar neresine tac takkicaksam iste kuruyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?