- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
sabahları aç karnıma demir hapını içiyorum canım, kahvaltıdan sonra decavit ve d vitamini damlası kullanıyorum okadar. bana da balık yağı falan iç dedi ama içmedim içmiyorumda. doktorun yeterli değilse başka şekilde takviye yapar, hiç konuşmadınız mıKızlar günde kaç tane demir hapı alıyorsunuz. yada multivitamin alıyorsanız ona ek. bende şuan bir tane demir ilacı bir tane balık hapı bir tanede kalsiyum+magnezyum+ d vitamini ve çinko karışımı bir hap var... ama daha çok demir eksikliğim var.
Banada biraz öyle geldi cnm maleseeffCanım bende hamilelik şekeri var son zanlarda diyete çok uyamadım. 31.haftanın sonunda bebek 2100 dü ve doktorum gayet normal dedi. Bebek etkilenmemiş suyunda iyi dedi. Bence senin doktor biraz abartmış. Şuan 33 oldum tahminen 2400 olmuştur bebiş. Sen canını sıkma. 4 kilo doğum için bile normal. Sezeryan alt yapısı hazırlıyor galiba seninkisi...
Bende takmiyorum canim cok beyazim yok benim sukurde sariyim siyahlarim cok cikti baya indiler asagi kadar zaten dusuncek vaktimde pek olmuyo tatlim bu gece yine hic uyumadi bbenim pasa uyku gozumden akiyo resmenvalla kuzum benim beyazlarım felaket, saçlarım aktı kahve olan ton hafif kızılımsı değişik bişey oldu ama bu halinide sevdim ve dipler beyaz beyaz.. ama takmıyorum cidden hayatımda takmayacağım şey belkide beyazlarımdır. seviyorum ben onları :) ama benm saç rengim tabi ki normal haline baya yakın ondan abest durmuyo. ama sen tak sonra hevesin kalmasın
Ay kuzum ya bi düzene giremedi yavrucak. dişleri mi sıkıntı yapıyo yineBende takmiyorum canim cok beyazim yok benim sukurde sariyim siyahlarim cok cikti baya indiler asagi kadar zaten dusuncek vaktimde pek olmuyo tatlim bu gece yine hic uyumadi bbenim pasa uyku gozumden akiyo resmen
sabahları aç karnıma demir hapını içiyorum canım, kahvaltıdan sonra decavit ve d vitamini damlası kullanıyorum okadar. bana da balık yağı falan iç dedi ama içmedim içmiyorumda. doktorun yeterli değilse başka şekilde takviye yapar, hiç konuşmadınız mıya da herhangi bişey dedi mi o konuda
Ya pardon iğneleri benim yaptirmami söyledi doktorum da erken doğumu tetikliyor mu yoksa erken doğum olmasın diye mi biraz yardimya olurmusunuz korkuyorum daBen de dun ve bugun celeston vuruldum 2 ser doz. Ciger gelistirici diye yaptirdi dr.
Ya pardon iğneleri benim yaptirmami söyledi doktorum da erken doğumu tetikliyor mu yoksa erken doğum olmasın diye mi biraz yardimya olurmusunuz korkuyorum da
Erken doğarsa cigerleri gelismis olsun diye canım. Tedbir amaçlı yani. İnşallah gününü bekler kuzucuk.[/QUOTtedbir amaçlı yapıyorum dedi erken dogcak diye bir şey yok yanı degilmi bu igne erken doğumu tetiklemiyor doğru mu
Cok bilemiyorum canim. Benim dogumu dr 36. Hafta gibi planliyor 15 ekim civari. Ben tabii biraz daha kalabilsinler istiyorum da hayirlisi. O tarihlere gore sanirim igne planlamasi yapti. Benim ikiz bu arada..Ya pardon iğneleri benim yaptirmami söyledi doktorum da erken doğumu tetikliyor mu yoksa erken doğum olmasın diye mi biraz yardimya olurmusunuz korkuyorum da
Saglikla kucağına alırsın inşallah canimCok bilemiyorum canim. Benim dogumu dr 36. Hafta gibi planliyor 15 ekim civari. Ben tabii biraz daha kalabilsinler istiyorum da hayirlisi. O tarihlere gore sanirim igne planlamasi yapti
Sagol..hepimiz insallah saglikla kavusalimSaglikla kucağına alırsın inşallah canim
Evet karnım sertleşiyordu kasilma olabilir dedi ve kızım 35 haftalık dogdu dha önce rahim uzunluğu 4 civarı gayet iyi dedi ama gene tehlikeli bir durum olsun istemeyiz 24 saat arayla yaptır dediYok canım tetikleme gibi bir durum olmaz. İlk bebeğimde o iğneyi vurulduktan 6hafta sonra doğum yaptım. Kasılman sancin filan mı oldu
Gece 1 tane demir ilacı, sabah kahvaltı sonrası vitamin ve aspirin,unutmazsam gün içinde d vitamini alıyordum. Dün doktor d vitamini ve kan ilacıyla devam et diğerlerini bırak dedi. Demir ilacını yemeğe yakın mı alıyorsun acaba?Kızlar günde kaç tane demir hapı alıyorsunuz. yada multivitamin alıyorsanız ona ek. bende şuan bir tane demir ilacı bir tane balık hapı bir tanede kalsiyum+magnezyum+ d vitamini ve çinko karışımı bir hap var... ama daha çok demir eksikliğim var.
Beyazların olmaması da bir nimet :) ben de alta doğru beyaz siyah ve sarı :) Bizim de rahat rahat uyuyacağımız günlere az kaldı inşallah.Bende takmiyorum canim cok beyazim yok benim sukurde sariyim siyahlarim cok cikti baya indiler asagi kadar zaten dusuncek vaktimde pek olmuyo tatlim bu gece yine hic uyumadi bbenim pasa uyku gozumden akiyo resmen
Galiba azılar geliyo bu seferde ya tam rahat ediyoz dis geliveriyo tam bu bitti derken oburunun disleri cikicak 2 senede uykusuzus anlasilanAy kuzum ya bi düzene giremedi yavrucak. dişleri mi sıkıntı yapıyo yine
Gece 1 tane demir ilacı, sabah kahvaltı sonrası vitamin ve aspirin,unutmazsam gün içinde d vitamini alıyordum. Dün doktor d vitamini ve kan ilacıyla devam et diğerlerini bırak dedi. Demir ilacını yemeğe yakın mı alıyorsun acaba?
Yok canım sabahları aç karnına alıyorum. Ama önceden beri bende demir eksikliği ve kansızlık var demir depolarım hiç dolmadı. Yinede risk boyutunda değil çok şükür birdaha ki gittiğimde danışayım doktora.
Gercekten azmi kaldi acaba yoksa heptenmi uykusuz kalcaz bakalim bunyem alisti ya cocuk uyusa ben yinede dikiliyom ayaga kendiligiimden insallah uyuruz ama zor gibi gorunuyo canim yaaGece 1 tane demir ilacı, sabah kahvaltı sonrası vitamin ve aspirin,unutmazsam gün içinde d vitamini alıyordum. Dün doktor d vitamini ve kan ilacıyla devam et diğerlerini bırak dedi. Demir ilacını yemeğe yakın mı alıyorsun acaba?
Beyazların olmaması da bir nimet :) ben de alta doğru beyaz siyah ve sarı :) Bizim de rahat rahat uyuyacağımız günlere az kaldı inşallah.
Evet karnım sertleşiyordu kasilma olabilir dedi ve kızım 35 haftalık dogdu dha önce rahim uzunluğu 4 civarı gayet iyi dedi ama gene tehlikeli bir durum olsun istemeyiz 24 saat arayla yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?