2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sabahları aç karnıma demir hapını içiyorum canım, kahvaltıdan sonra decavit ve d vitamini damlası kullanıyorum okadar. bana da balık yağı falan iç dedi ama içmedim içmiyorumda. doktorun yeterli değilse başka şekilde takviye yapar, hiç konuşmadınız mı ya da herhangi bişey dedi mi o konuda

Banada biraz öyle geldi cnm maleseeff

Bende takmiyorum canim cok beyazim yok benim sukurde sariyim siyahlarim cok cikti baya indiler asagi kadar zaten dusuncek vaktimde pek olmuyo tatlim bu gece yine hic uyumadi bbenim pasa uyku gozumden akiyo resmen

Bende takmiyorum canim cok beyazim yok benim sukurde sariyim siyahlarim cok cikti baya indiler asagi kadar zaten dusuncek vaktimde pek olmuyo tatlim bu gece yine hic uyumadi bbenim pasa uyku gozumden akiyo resmen
Ay kuzum ya bi düzene giremedi yavrucak. dişleri mi sıkıntı yapıyo yine

Canım bende decavit ve demir kullanıyordum karaciğer enzimleri tavan yaptı tehlike olunca kesti. şimdide demir kullanıyorum ama günde bir tane oda çok yeterli gelimiyor doktorda açıkçası vermeye korkuyor senin durum biraz farklı enzimlerin yükseliyor dedi. Aslında değerlerim düşük oda farkında.

Ya pardon iğneleri benim yaptirmami söyledi doktorum da erken doğumu tetikliyor mu yoksa erken doğum olmasın diye mi biraz yardimya olurmusunuz korkuyorum da

Erken doğarsa cigerleri gelismis olsun diye canım. Tedbir amaçlı yani. İnşallah gününü bekler kuzucuk.

Ya pardon iğneleri benim yaptirmami söyledi doktorum da erken doğumu tetikliyor mu yoksa erken doğum olmasın diye mi biraz yardimya olurmusunuz korkuyorum da
Cok bilemiyorum canim. Benim dogumu dr 36. Hafta gibi planliyor 15 ekim civari. Ben tabii biraz daha kalabilsinler istiyorum da hayirlisi. O tarihlere gore sanirim igne planlamasi yapti. Benim ikiz bu arada..

Yok canım tetikleme gibi bir durum olmaz. İlk bebeğimde o iğneyi vurulduktan 6hafta sonra doğum yaptım. Kasılman sancin filan mı oldu A Albatross35

Yok canım tetikleme gibi bir durum olmaz. İlk bebeğimde o iğneyi vurulduktan 6hafta sonra doğum yaptım. Kasılman sancin filan mı oldu
Evet karnım sertleşiyordu kasilma olabilir dedi ve kızım 35 haftalık dogdu dha önce rahim uzunluğu 4 civarı gayet iyi dedi ama gene tehlikeli bir durum olsun istemeyiz 24 saat arayla yaptır dedi

Gece 1 tane demir ilacı, sabah kahvaltı sonrası vitamin ve aspirin,unutmazsam gün içinde d vitamini alıyordum. Dün doktor d vitamini ve kan ilacıyla devam et diğerlerini bırak dedi. Demir ilacını yemeğe yakın mı alıyorsun acaba?

Beyazların olmaması da bir nimet :) ben de alta doğru beyaz siyah ve sarı :) Bizim de rahat rahat uyuyacağımız günlere az kaldı inşallah.

Gercekten azmi kaldi acaba yoksa heptenmi uykusuz kalcaz bakalim bunyem alisti ya cocuk uyusa ben yinede dikiliyom ayaga kendiligiimden insallah uyuruz ama zor gibi gorunuyo canim yaa

Evet karnım sertleşiyordu kasilma olabilir dedi ve kızım 35 haftalık dogdu dha önce rahim uzunluğu 4 civarı gayet iyi dedi ama gene tehlikeli bir durum olsun istemeyiz 24 saat arayla yaptır dedi

Canım benimde ara ara karnım çok aşırı sertleşiyor bu kasılmanın mı habercisi. balon gibi geriliyorum. ya çok yürüyünce yada yemekten sonra oluyor.. ağrı sızı yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…