- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Bol su iç canım. Benim nstde sancım çıktı. Karnım da sertleşiyordu ara ara. Ama ben olağan bir durumdur artık diyordum. Doktorlar şaşırdı ağrı hissetmiyor musun diye artık kaç çıktıysa görmedim. Eliyle karnımı kontrol ettiler sürekli falan. Ben tabii ki ağrı hissediyorum ama bu ağrıyı çoğunlukla her gün hissettiğim oluyor ve geçiyor sonra. Sonra işte izotonik serum takıldı 1 litre. Sonra yine nst düşmüştü. Doktora sordum susuzluktan olabilir evet dedi.Canım benimde ara ara karnım çok aşırı sertleşiyor bu kasılmanın mı habercisi. balon gibi geriliyorum. ya çok yürüyünce yada yemekten sonra oluyor.. ağrı sızı yok ama.
Doktorun iyi kesip dikiyorsa önemli bence.Günaydın Kızlar,
Sona doğru yaklaşıyoruz:)
Ben 11.11 istiyorum Pazara denk geliyor, Dün hastanemle konuştum pazar günü doğum olursa nöbetçi doktor girer doğuma diyo ama zaten sezeryan olacağı için kesicekler biçeçekler doktorun pekte bi önemi varmı bilmiyorum kararsız kaldım.
Hiç bilmiyorum daha önce bu doktora giden tanıdığım yok. Ama tabi nasip kısmet. Benim dediğim tarih 39.haftalarda. Belkide beklemez bebek o kadar cok baskı yapıyor cok zorluyor kendini resmen çıkmak ister gibi. Bazen alttan çıkacak galiba diyorum. Kız bebekler sabırsız biraz.Doktorun iyi kesip dikiyorsa önemli bence.
Bence tarihe takilip da acildeki doktora kendini emanet etmektense normal bir günde takibini yapan doktora gitmen daha iyi olur. Kesip biçme olarak tanımladigin şey bir ameliyat sonuctaGünaydın Kızlar,
Sona doğru yaklaşıyoruz:)
Ben 11.11 istiyorum Pazara denk geliyor, Dün hastanemle konuştum pazar günü doğum olursa nöbetçi doktor girer doğuma diyo ama zaten sezeryan olacağı için kesicekler biçeçekler doktorun pekte bi önemi varmı bilmiyorum kararsız kaldım.
anladım canım ozaman bilemedim benCanım bende decavit ve demir kullanıyordum karaciğer enzimleri tavan yaptı tehlike olunca kesti. şimdide demir kullanıyorum ama günde bir tane oda çok yeterli gelimiyor doktorda açıkçası vermeye korkuyor senin durum biraz farklı enzimlerin yükseliyor dedi. Aslında değerlerim düşük oda farkında.
napçan artık battı balık yan gider diceksinnGaliba azılar geliyo bu seferde ya tam rahat ediyoz dis geliveriyo tam bu bitti derken oburunun disleri cikicak 2 senede uykusuzus anlasilan
2 gündür o ağrı bende vardı canım. hele dün baya kötü hissettim kendimi ama bugün geçti Allaha şükür. rahim genişliyo diye olabilir ama doktoruna sor canımkızlar günaydın kasıklarım da adet sancısı gıbı agrılar olmaya basladı kasılma dedıgınız nasıl oluyor tarıf eder mısınız
hünnapı önceden hiç bilmezdim pazar günü bi akrabanın bahçesinde gördüm getirdi bana. 3 tane yedim ama bişey olmadı. kasıklarım ağrıdı ama ondan mı olmuştur hiç bilmem. hünnapta hurma çeşiti mi kiKızlar artık bir tane falan hurma yemekte bir sakınca varmi?
Birde hünnap tüketen varmı hamilelikte bir sıkıntı oluyormu?
Gecen hafta bende de vardi ayni sancı hatta bacaklarım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Kasılma dedikleri şey böyle degil karın sertleşiyor belli bi sure o sekilde kalip sonra normale dönüyor.kızlar günaydın kasıklarım da adet sancısı gıbı agrılar olmaya basladı kasılma dedıgınız nasıl oluyor tarıf eder mısınız
o zaman normal bişey canım bu sekılde olmasıGecen hafta bende de vardi ayni sancı hatta bacaklarım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Kasılma dedikleri şey böyle degil karın sertleşiyor belli bi sure o sekilde kalip sonra normale dönüyor.
olabilir canım doktora ulasabılmek mumkun olursa sorarım kesın dıcekytr muayene olman gerek nokta ayy neyse bu hafta cok mutluyum son diye :)anladım canım ozaman bilemedim ben
napçan artık battı balık yan gider diceksinn
2 gündür o ağrı bende vardı canım. hele dün baya kötü hissettim kendimi ama bugün geçti Allaha şükür. rahim genişliyo diye olabilir ama doktoruna sor canım
hünnapı önceden hiç bilmezdim pazar günü bi akrabanın bahçesinde gördüm getirdi bana. 3 tane yedim ama bişey olmadı. kasıklarım ağrıdı ama ondan mı olmuştur hiç bilmem. hünnapta hurma çeşiti mi ki
bende son son diye diye 1 2 hafta daha uzatıcam sanırım. patronla görüştük şimdi bir iki hafta daha idare edemezmisin dedi. eşimle görüşüp sonrasında konuşalım dedim. bu haftada gayet enerjiktim maşallah. bakalım akşam kociş ne diyecekolabilir canım doktora ulasabılmek mumkun olursa sorarım kesın dıcekytr muayene olman gerek nokta ayy neyse bu hafta cok mutluyum son diye :)
Benimde agrağ yok canim sadece sertlesiyordu önlem amacla igneiğne yaptiralim dediCanım benimde ara ara karnım çok aşırı sertleşiyor bu kasılmanın mı habercisi. balon gibi geriliyorum. ya çok yürüyünce yada yemekten sonra oluyor.. ağrı sızı yok ama.
Hurma cesiti değil canım başka bı tür bende şeker yüksekliğine iyi geliyor diye duydum ama gebelikte bı sorun oluyormu bilemedigim için sordumanladım canım ozaman bilemedim ben
napçan artık battı balık yan gider diceksinn
2 gündür o ağrı bende vardı canım. hele dün baya kötü hissettim kendimi ama bugün geçti Allaha şükür. rahim genişliyo diye olabilir ama doktoruna sor canım
hünnapı önceden hiç bilmezdim pazar günü bi akrabanın bahçesinde gördüm getirdi bana. 3 tane yedim ama bişey olmadı. kasıklarım ağrıdı ama ondan mı olmuştur hiç bilmem. hünnapta hurma çeşiti mi ki
Hunnapi hic bilmiyorum ama hurma 1 taneden bisey olmaz. 36. Hafta yemeye başlıycam ben günde 5-7 adet. Çörekotu da yemeyi düşünüyorum 36. Hafta bittikten sonraKızlar artık bir tane falan hurma yemekte bir sakınca varmi?
Birde hünnap tüketen varmı hamilelikte bir sıkıntı oluyormu?
Kasılma karnınin tas gibi olması gerilmesi aralıklarla öyle anlıyor lar senin öyleyse nstye gir ni bakilsinkızlar günaydın kasıklarım da adet sancısı gıbı agrılar olmaya basladı kasılma dedıgınız nasıl oluyor tarıf eder mısınız
Dogum yaklaştıkça oralardaki kaslar falan kendini hazırlıyor sanırım ondan oluyor bu tip ağrı sancı gibi şeyler. Ben de tedirgin olmustum acaba dogum sancıları mi basliyor diye ama değilmiş demekkio zaman normal bişey canım bu sekılde olması
hiç bilmiyorum canım yedim ama bişey olmadı :)Hurma cesiti değil canım başka bı tür bende şeker yüksekliğine iyi geliyor diye duydum ama gebelikte bı sorun oluyormu bilemedigim için sordum
ay vallahi ya o strestler bitti şimdi bunlar başladıaydingelini görüyor musun sen şu patronun işini 32 ye kadar işten çıkarmasa bari derken şimdi 1-2 hafta daha devam etmeni istiyor
Yerine birini mi ayarlayamadi o yüzden mi istiyor? 7 aydır bulamadığı elemanı 2 haftada mi bulacak çok enteresan yaay vallahi ya o strestler bitti şimdi bunlar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?