2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım benimde ara ara karnım çok aşırı sertleşiyor bu kasılmanın mı habercisi. balon gibi geriliyorum. ya çok yürüyünce yada yemekten sonra oluyor.. ağrı sızı yok ama.
Bol su iç canım. Benim nstde sancım çıktı. Karnım da sertleşiyordu ara ara. Ama ben olağan bir durumdur artık diyordum. Doktorlar şaşırdı ağrı hissetmiyor musun diye artık kaç çıktıysa görmedim. Eliyle karnımı kontrol ettiler sürekli falan. Ben tabii ki ağrı hissediyorum ama bu ağrıyı çoğunlukla her gün hissettiğim oluyor ve geçiyor sonra. Sonra işte izotonik serum takıldı 1 litre. Sonra yine nst düşmüştü. Doktora sordum susuzluktan olabilir evet dedi.

Günaydın Kızlar,
Sona doğru yaklaşıyoruz:)
Ben 11.11 istiyorum Pazara denk geliyor, Dün hastanemle konuştum pazar günü doğum olursa nöbetçi doktor girer doğuma diyo ama zaten sezeryan olacağı için kesicekler biçeçekler doktorun pekte bi önemi varmı bilmiyorum kararsız kaldım.

Doktorun iyi kesip dikiyorsa önemli bence.

Doktorun iyi kesip dikiyorsa önemli bence.
Hiç bilmiyorum daha önce bu doktora giden tanıdığım yok. Ama tabi nasip kısmet. Benim dediğim tarih 39.haftalarda. Belkide beklemez bebek o kadar cok baskı yapıyor cok zorluyor kendini resmen çıkmak ister gibi. Bazen alttan çıkacak galiba diyorum. Kız bebekler sabırsız biraz.

Bence tarihe takilip da acildeki doktora kendini emanet etmektense normal bir günde takibini yapan doktora gitmen daha iyi olur. Kesip biçme olarak tanımladigin şey bir ameliyat sonucta

anladım canım ozaman bilemedim ben
Galiba azılar geliyo bu seferde ya tam rahat ediyoz dis geliveriyo tam bu bitti derken oburunun disleri cikicak 2 senede uykusuzus anlasilan
napçan artık battı balık yan gider diceksinn
kızlar günaydın kasıklarım da adet sancısı gıbı agrılar olmaya basladı kasılma dedıgınız nasıl oluyor tarıf eder mısınız
2 gündür o ağrı bende vardı canım. hele dün baya kötü hissettim kendimi ama bugün geçti Allaha şükür. rahim genişliyo diye olabilir ama doktoruna sor canım
Kızlar artık bir tane falan hurma yemekte bir sakınca varmi?
Birde hünnap tüketen varmı hamilelikte bir sıkıntı oluyormu?
hünnapı önceden hiç bilmezdim pazar günü bi akrabanın bahçesinde gördüm getirdi bana. 3 tane yedim ama bişey olmadı. kasıklarım ağrıdı ama ondan mı olmuştur hiç bilmem. hünnapta hurma çeşiti mi ki

kızlar günaydın kasıklarım da adet sancısı gıbı agrılar olmaya basladı kasılma dedıgınız nasıl oluyor tarıf eder mısınız
Gecen hafta bende de vardi ayni sancı hatta bacaklarım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Kasılma dedikleri şey böyle degil karın sertleşiyor belli bi sure o sekilde kalip sonra normale dönüyor.

Gecen hafta bende de vardi ayni sancı hatta bacaklarım ağrıyordu adet olacakmışım gibi. Kasılma dedikleri şey böyle degil karın sertleşiyor belli bi sure o sekilde kalip sonra normale dönüyor.
o zaman normal bişey canım bu sekılde olması

olabilir canım doktora ulasabılmek mumkun olursa sorarım kesın dıcekytr muayene olman gerek nokta ayy neyse bu hafta cok mutluyum son diye :)

olabilir canım doktora ulasabılmek mumkun olursa sorarım kesın dıcekytr muayene olman gerek nokta ayy neyse bu hafta cok mutluyum son diye :)
bende son son diye diye 1 2 hafta daha uzatıcam sanırım. patronla görüştük şimdi bir iki hafta daha idare edemezmisin dedi. eşimle görüşüp sonrasında konuşalım dedim. bu haftada gayet enerjiktim maşallah. bakalım akşam kociş ne diyecek

Hurma cesiti değil canım başka bı tür bende şeker yüksekliğine iyi geliyor diye duydum ama gebelikte bı sorun oluyormu bilemedigim için sordum

Kızlar artık bir tane falan hurma yemekte bir sakınca varmi?
Birde hünnap tüketen varmı hamilelikte bir sıkıntı oluyormu?
Hunnapi hic bilmiyorum ama hurma 1 taneden bisey olmaz. 36. Hafta yemeye başlıycam ben günde 5-7 adet. Çörekotu da yemeyi düşünüyorum 36. Hafta bittikten sonra

o zaman normal bişey canım bu sekılde olması
Dogum yaklaştıkça oralardaki kaslar falan kendini hazırlıyor sanırım ondan oluyor bu tip ağrı sancı gibi şeyler. Ben de tedirgin olmustum acaba dogum sancıları mi basliyor diye ama değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…