2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yerine birini mi ayarlayamadi o yüzden mi istiyor? 7 aydır bulamadığı elemanı 2 haftada mi bulacak çok enteresan ya
aslında yerime değil genel muhasebeye eleman alıp diğer muhasebeciyi benm pozisyonda tutacaklar. mesela şuan gazeteye ilan vermekle meşguller. internet sitesinden hayr çıkmadı çünkü. bende 1 en fazla 2 hafta daha çalşır çıkarım 2 haftada pek garanti bile değilim açıkcası. eminönünden alınacaklar var ve ağırlaşınca alamam malesefki. bakalım akşam eşim ne diyecek ona göre bakıcam hoş zorlamaz ben çalışmak istersem ama dün akşam biraz karşıydı daha fazla çalışmama

Gercekten azmi kaldi acaba yoksa heptenmi uykusuz kalcaz bakalim bunyem alisti ya cocuk uyusa ben yinede dikiliyom ayaga kendiligiimden insallah uyuruz ama zor gibi gorunuyo canim yaa
Ne yapsan kandırcaz artık kendimizi. Emzirirken gelen tatlı uykuyu hatırlıyor musun :)) Koray’ın arka azıları mı çıkıyor? Bizimki köpekleri patlatıyor bi arkalar kaldı. Yeni Bebek uyur inşallah birkaç ay biz de büyüklerle ilgileniriz. 11 sene ara verdiğimizde çok rahattı; peşpeşe zor tabi. Oğlum eşim sıkıldık biz bi hava alalım diyip kaçıyorlar arada. Ya ayıptır diyorum benim yanımda söylemeyin bari böyle, ben nereye kaçayım. Tabi çocuk bana kalıyor :)

Nöbetçi doktorla da tanışabilirsin canım. Yorumları okuyabilirsin. Benim doktorum da ayrılmış. Allah yardımcımız olsun.
mavila inşallah sorun teşkil eder şekilde değildir. Bi yükselip bi iniyor çünkü değerler. Ben şu d vitaminini de anlamıyorum. O kadar besin, güneş, takviye hiç normal değerde çıkmadı şimdiye kadar hep düşük.

Şimdi patrona çalışacağım diye söz versen sonra Allah korusun erken doğum riskin olsa daha kötü olacak tabi.. bu sefer hazırlıklar da yetismez

ay vallahi ya o strestler bitti şimdi bunlar başladı
Canım aynı durumdayız gene çok çektikhamile iken patronlardan bi an önce çıkalım işten diyorduk şimdi de bi kaç hafta daha kal diolar bana da aynısını dediler ben dha napcam karar veremedim

Canım aynı durumdayız gene çok çektikhamile iken patronlardan bi an önce çıkalım işten diyorduk şimdi de bi kaç hafta daha kal diolar bana da aynısını dediler ben dha napcam karar veremedim
valla bende karar veremiyorum canım ya. çarşıdan kendime lohusa takımı ve kristal tülle keçe almam lazım. bide lohusa tacı için çicek falan. onları gidip alsam çalışırım diyorum ama. bi yanımda otur evinde diyo. akşam eşimle konuşucam ama en fazla önümüzdeki haftada çalışırım sonrasını istemiyorm. eşimde dün kızdı aslında ama ben pek dinlemedim onu :) sen ne zaman konuştun peki ne diyo senin patronun

aydingelini canım bu arada balık yağını neden icmiyorsun? Haftada en az 2 gün balık ve bir avuç ceviz tüketiyor musun? OMEGA çok önemli bebek icin

aydingelini canım bu arada balık yağını neden icmiyorsun? Haftada en az 2 gün balık ve bir avuç ceviz tüketiyor musun? OMEGA çok önemli bebek icin
balık tüketmeye çalışıyorum canım. o yüzden yağ kullanmak istemedim açıkcası bide diğer doktor hiç kullandırtmıyodu ya kilodanda sıkıntı var daha fazla aldırırmı acaba diye hiç almayı düşünmedim

Benim bacak eklemlerime elini mi sokuşturuyor bilmiyorum bu aralar yürümekte zorlanıyorum :) ben de sezaryen olucam yarın kontrol var bakalım ne zamana gün verir.

Anladım canım sen balığı ve cevizi ihmal etme birsey olmaz inşallah. Mevsimi de geldi balığın :)

Yok canim kopekler cikiyor bizimde yanlis yazmisim arkalar bitti cok sukur evet ya cok zor diyorum ya 2 sene en fazla sonra rahatlariz gibi insallah

Canım aslında bol su içiyorum hiç eçmiyorum dediğim günler 1.5 oluyordur. 2 zaten içiyorum ama tabni 3 falan zor. bnende nst de çok küçük bnir sancı çıktı onuda zaten hiç hissetmedim. ama yemekten sonra özellikle karnım çok gergin sert. bende yediklerim baskı yapıyora bağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…