2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
inşallah sorun teşkil eder şekilde değildir. Bi yükselip bi iniyor çünkü değerler. Ben şu d vitaminini de anlamıyorum. O kadar besin, güneş, takviye hiç normal değerde çıkmadı şimdiye kadar hep düşük.[/QUOTE]

pruine Yok canım sorun teşkil eder şekilde değil şuan, sanırım olsa doktor derdi ama bişey demedi. değerlerin aşırı düşük değil dedi. Çok ilginç bende de D vitamini ilk defa iyi çıkıyor. ne zamandır takbviye almıyorum ona rağmen anca 35 e düşmüş. hamilelik öncesi takviye almıştım onun etkisi var sanırım. ayda bir ampül alırdım. ama şimdi benimde düşüyor.

B betka2013 LezzetliCipetpet canım bende bnir videoda görmüştüm. bnayan doğum çantasını valiz düzenleyici fileler ile yapmıştı. üst kısım file şeklinde olduğundan herşeyi görebiliyorsun. o bnimden ucuza almıştı fakat nette baktım bnen pahalı... siz uyguna bnulabilirseniz düşünebilirsiniz. bnen bnugün pazardan küçük hurçlar aldım.... Ama bnahsettiğim düzenliyiciler bunlar.

Canım bunlar çok güzelmiş ama 70lira filanmış ya cidden pahalı İkeanın poşetlerinin büyük boy 30adeti 40lira, koroplastın 14tanesi 8lira. Hurçların fiyatını bilmiyorum ama onları alma şansım yok zaten beni

Bunlari bende begeniyorum her zaman kullanilabilir. Ama cok pahali yaa

Canım evet baya güzel ama biraz pahalı. Bazen marketlere indirimli geliyormuş ama şansa denk gelmiyor.. ben hurçları orta boy 3.5-4 tl ye aldım. birde beşik koruma kılıfı almıştım onun bir tarafı şeffaf bir tarafı kumaş güzel bir çantası var hastane setini ona koyacağım. Ekstra masraf yapmaya gerek yok. Ama tabi bunlardan alınabilse çok şık...:)

Merhaba Kızlar randevum vardı kızımın Boyu 35cm kilosu 1300grmış. Haftama göre nasıl sizce normal mi? Bide suyum fazlaydı 2haftadır diyet yapıyorum hala fazlaymış ama çok aşırı değilmiş o yüzden diyete devam dedi. Diyetin de iyi yanları Yok değil hamilelik öncesi kilomla arada 1kilo var ve sağlıklı besleniyorum herşeyde var bi hayır:)

Gayet iyi canım boyu kilosu :) senin de iyi olmana sevindim. Ben de şeker takibi yaparken şekerim çıkmasın diye yediklerime dikkat ettim de meğer ne çok zararlı şey yiyormusum dedim...

Bence hic gerek yok bu fiyatlari vermeye kilitli poset mantikli burda duydum onu korayda ben normal torbalara koymustum biseyde olmadi yani sıkınti yapmayın bunlari bence ama kilitli poset banada mantikli geldi

Kendini iyi hissediyorsan uzat canim hic birsey senin ve bebisinin sagligindan daha onemli degil

Dogum yaklaştıkça oralardaki kaslar falan kendini hazırlıyor sanırım ondan oluyor bu tip ağrı sancı gibi şeyler. Ben de tedirgin olmustum acaba dogum sancıları mi basliyor diye ama değilmiş demekki
Amann amann olmasin Rabbim saglicakla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah biraz korku biraz heyecan cok az kaldi

Canım maddiyatı boşverde sabahları kalkarken veya işten geldiğinde ağrın sızın olmuyorsa kendini dinç görüyorsan çalış derim. Ama oram ağrıyor buram ağrıyor ama yinede gidicem dersen kendinede bebeğede eziyet etmiş olursun son günlerini

cnm ben sonrasında çalışmayacağım i,çin daha fazla burdaki insanlara tahammül etmek istemiyorum bu zamana kadar zar zor getridim zaten sabahın köründe işe geliorum akşamın köründe dönüyorum o yüzden istemiorum bnde cok yoruldum yeter

Kendini iyi hissediyorsan uzat canim hic birsey senin ve bebisinin sagligindan daha onemli degil
Aslında iyi hissediyorm ama şuan en fazla bi hafta daha devam ederim düşüncesindeyim. Bugün patron diyo eleman bulana kadar bizimlesin. Eşimle konuşmam lazm okadar kalamam dedim. Bulamazlarsa orada doğurmamı bekliyo heralde
Aynen işte geri dönmeyi düşünmüyorum zaten bidaha ne zaman çalışırm o belli bile değil biraz daha çalışsam kardır diyorum ama :)) eşim gelsin onla da konuşup karar vericem. Eksiklerim olmasa son haftalara kadar çalışırım ama eksikler var
Ya ağrım sızım olmuyo çok şükür o yüzden diyorm zaten yoksa umursamam . Zaren öyle de böylede rapor alıcam. Olmadı salı günü konuşrm dktorm çalışmama izin vermedi eşimde duydu bunu bu hafta sonuna kadr müsade etti sonrasın da göndermiyor derim
Bende çok salağım o konularda zamanında işten çıkartmayı düşünen insanlara hala niye ses çıkartmadan duruyosam. Bende en fazla önümüzdeki haftayı tamamlar ayrılırm işten. Pek gönlüm yok zaten idare etmesine ederdim ama eksikler var düzenlenmesi gerekenler var yetişmeyecek sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…