Günaydınlar
Onlar da kullanışlı olur canım. Ayrı ayrı paketlemek yeter zaten, bizde o hurçlardan yok, poşetle idare ediyoruzkilitli poşet var evde Salih paşadan kalma ama yetmezse şimdilik buzdolabı poşetine koyarım, ihtiyaç kadar koroplasttan alırım kilitli poşetleri diyorum
Canım bunlar çok güzelmiş ama 70lira filanmış ya cidden pahalıB betka2013LezzetliCipetpet canım bende bnir videoda görmüştüm. bnayan doğum çantasını valiz düzenleyici fileler ile yapmıştı. üst kısım file şeklinde olduğundan herşeyi görebiliyorsun. o bnimden ucuza almıştı fakat nette baktım bnen pahalı... siz uyguna bnulabilirseniz düşünebilirsiniz. bnen bnugün pazardan küçük hurçlar aldım.... Ama bnahsettiğim düzenliyiciler bunlar. Eki Görüntüle 2192240
B betka2013LezzetliCipetpet canım bende bnir videoda görmüştüm. bnayan doğum çantasını valiz düzenleyici fileler ile yapmıştı. üst kısım file şeklinde olduğundan herşeyi görebiliyorsun. o bnimden ucuza almıştı fakat nette baktım bnen pahalı... siz uyguna bnulabilirseniz düşünebilirsiniz. bnen bnugün pazardan küçük hurçlar aldım.... Ama bnahsettiğim düzenliyiciler bunlar. Eki Görüntüle 2192240
Canım bunlar çok güzelmiş ama 70lira filanmış ya cidden pahalıİkeanın poşetlerinin büyük boy 30adeti 40lira, koroplastın 14tanesi 8lira. Hurçların fiyatını bilmiyorum ama onları alma şansım yok zaten beni
Bunlari bende begeniyorum her zaman kullanilabilir. Ama cok pahali yaa
Evet canım çok güzeller , daha sonrada kullanılabilir ama pahalıValiz fiyatına :)
Oyle valla. Sadece buzme torbalar bile pahali. Kumas alip diktirsem mi diye dusunmuyo degilim bazen
Merhaba Kızlar randevum vardı kızımın Boyu 35cm kilosu 1300grmış. Haftama göre nasıl sizce normal mi? Bide suyum fazlaydı 2haftadır diyet yapıyorum hala fazlaymış ama çok aşırı değilmiş o yüzden diyete devam dedi. Diyetin de iyi yanları Yok değil hamilelik öncesi kilomla arada 1kilo var ve sağlıklı besleniyorum herşeyde var bi hayır:)
36 yi bitirdikten sonra başlamayı düşünüyordum belki 38lerde falan baslarimİşte 36dan itibaren içmek riskli geldi ya hemen doğumu başlatırsa diye.
Bence hic gerek yok bu fiyatlari vermeye kilitli poset mantikli burda duydum onu korayda ben normal torbalara koymustum biseyde olmadi yani sıkınti yapmayın bunlari bence ama kilitli poset banada mantikli geldiB betka2013LezzetliCipetpet canım bende bnir videoda görmüştüm. bnayan doğum çantasını valiz düzenleyici fileler ile yapmıştı. üst kısım file şeklinde olduğundan herşeyi görebiliyorsun. o bnimden ucuza almıştı fakat nette baktım bnen pahalı... siz uyguna bnulabilirseniz düşünebilirsiniz. bnen bnugün pazardan küçük hurçlar aldım.... Ama bnahsettiğim düzenliyiciler bunlar. Eki Görüntüle 2192240
Gayet iyi canım boyu kilosu :) senin de iyi olmana sevindim. Ben de şeker takibi yaparken şekerim çıkmasın diye yediklerime dikkat ettim de meğer ne çok zararlı şey yiyormusum dedim...
Kendini iyi hissediyorsan uzat canim hic birsey senin ve bebisinin sagligindan daha onemli degilbende son son diye diye 1 2 hafta daha uzatıcam sanırım. patronla görüştük şimdi bir iki hafta daha idare edemezmisin dedi. eşimle görüşüp sonrasında konuşalım dedim. bu haftada gayet enerjiktim maşallah. bakalım akşam kociş ne diyecek
Onumuzdeki hafta nts ye giricem canim ilk defa merak icersindeyimKasılma karnınin tas gibi olması gerilmesi aralıklarla öyle anlıyor lar senin öyleyse nstye gir ni bakilsin
Amann amann olmasin Rabbim saglicakla zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin insallah biraz korku biraz heyecan cok az kaldiDogum yaklaştıkça oralardaki kaslar falan kendini hazırlıyor sanırım ondan oluyor bu tip ağrı sancı gibi şeyler. Ben de tedirgin olmustum acaba dogum sancıları mi basliyor diye ama değilmiş demekki
Canım maddiyatı boşverde sabahları kalkarken veya işten geldiğinde ağrın sızın olmuyorsa kendini dinç görüyorsan çalış derim. Ama oram ağrıyor buram ağrıyor ama yinede gidicem dersen kendinede bebeğede eziyet etmiş olursun son günlerinibende son son diye diye 1 2 hafta daha uzatıcam sanırım. patronla görüştük şimdi bir iki hafta daha idare edemezmisin dedi. eşimle görüşüp sonrasında konuşalım dedim. bu haftada gayet enerjiktim maşallah. bakalım akşam kociş ne diyecek
cnm ben sonrasında çalışmayacağım i,çin daha fazla burdaki insanlara tahammül etmek istemiyorum bu zamana kadar zar zor getridim zaten sabahın köründe işe geliorum akşamın köründe dönüyorum o yüzden istemiorum bnde cok yoruldum yetervalla bende karar veremiyorum canım ya. çarşıdan kendime lohusa takımı ve kristal tülle keçe almam lazım. bide lohusa tacı için çicek falan. onları gidip alsam çalışırım diyorum ama. bi yanımda otur evinde diyo. akşam eşimle konuşucam ama en fazla önümüzdeki haftada çalışırım sonrasını istemiyorm. eşimde dün kızdı aslında ama ben pek dinlemedim onu :) sen ne zaman konuştun peki ne diyo senin patronun
Aslında iyi hissediyorm ama şuan en fazla bi hafta daha devam ederim düşüncesindeyim. Bugün patron diyo eleman bulana kadar bizimlesin. Eşimle konuşmam lazm okadar kalamam dedim. Bulamazlarsa orada doğurmamı bekliyo heraldeKendini iyi hissediyorsan uzat canim hic birsey senin ve bebisinin sagligindan daha onemli degil
Aynen işte geri dönmeyi düşünmüyorum zaten bidaha ne zaman çalışırm o belli bile değil biraz daha çalışsam kardır diyorum ama :)) eşim gelsin onla da konuşup karar vericem. Eksiklerim olmasa son haftalara kadar çalışırım ama eksikler varaydingelini ay bence bırak gitsin :)) ne de olsa sen tamamen işi birakicaksin.dinlenirsin hem. Ben doğumdan sonra devam edeceğim 1 gün de 1 gündür diye diye bu haftalara kadar işe devam
Tententen canım gittin mi muayeneye?
Y yagmur_20 sizde durumlar nasıl taze anne :)
Ya ağrım sızım olmuyo çok şükür o yüzden diyorm zaten yoksa umursamam . Zaren öyle de böylede rapor alıcam. Olmadı salı günü konuşrm dktorm çalışmama izin vermedi eşimde duydu bunu bu hafta sonuna kadr müsade etti sonrasın da göndermiyor derimCanım maddiyatı boşverde sabahları kalkarken veya işten geldiğinde ağrın sızın olmuyorsa kendini dinç görüyorsan çalış derim. Ama oram ağrıyor buram ağrıyor ama yinede gidicem dersen kendinede bebeğede eziyet etmiş olursun son günlerini
Bende çok salağım o konularda zamanında işten çıkartmayı düşünen insanlara hala niye ses çıkartmadan duruyosam. Bende en fazla önümüzdeki haftayı tamamlar ayrılırm işten. Pek gönlüm yok zaten idare etmesine ederdim ama eksikler var düzenlenmesi gerekenler var yetişmeyecek sonracnm ben sonrasında çalışmayacağım i,çin daha fazla burdaki insanlara tahammül etmek istemiyorum bu zamana kadar zar zor getridim zaten sabahın köründe işe geliorum akşamın köründe dönüyorum o yüzden istemiorum bnde cok yoruldum yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?