Ne güzel. 36 ikizler için iyi bir hafta aslında.Cok bilemiyorum canim. Benim dogumu dr 36. Hafta gibi planliyor 15 ekim civari. Ben tabii biraz daha kalabilsinler istiyorum da hayirlisi. O tarihlere gore sanirim igne planlamasi yapti. Benim ikiz bu arada..
Benimde bazen oluyor oraya vuruyor bugünde kaburgalarımın dayanmış meselaBenim bacak eklemlerime elini mi sokuşturuyor bilmiyorum bu aralar yürümekte zorlanıyorum :) ben de sezaryen olucam yarın kontrol var bakalım ne zamana gün verir.
@aydingelini ay bence bırak gitsin :)) ne de olsa sen tamamen işi birakicaksin.dinlenirsin hem. Ben doğumdan sonra devam edeceğim 1 gün de 1 gündür diye diye bu haftalara kadar işe devam
Tententen canım gittin mi muayeneye?
@yagmur_20 sizde durumlar nasıl taze anne :)
Gittim canim. Bu sefer 2 hafta fark cikmadi kafasi 33.hafta govde 31bucuklardaydi. Dengelemis kendini. Kilosu 1800 gram dedi. 2 haftada yaklasik 300gram almis. 9 ekime tekrar gidecegim.bol su ic dedi. Tursu gibi seylerden uzak dur odem olmasin dedi. Herseyi iyiydi cok sukur. Ve yine uyuyordu
Canim seninle satlarimiz ayni sanirim alttaki hamilelik takvimide ayni benim dr da bana 12 kasim dedi doguma bende 17 sini isticem olursa bakalim sorma ya benimkide 18 aylik ama bu hamileligimden hic bisey anlamadim vallaKızlar iyi akşamlar . Bu yemek sonrası karındaki sert halden bahsetmıssınız o bendede oluyo ama önem teşkil ediyo muydu ki ? Kasılmayı sorarsanız akşama kadar hep o karında bi anda semsert hal ve karın altında ağrı hissediyorum. O sürekli oluyo zaten alıstım diyebilirim :/ dr artık 2 haftada bi görüşelim dedi 5ekime falan denk geliıyo ama nst 34 den baslatıyorum demıstı. 34.0 olunca gitmeyi dusunuyorum sonra tekrar nstye cagırmasın. Doğum tarıhımızı almıstık zaten 13 kasım bı sorun olmazsa. 22 aylık bi paşada bende var. Zor olmuyo değil. Hamilelik zorluyo inş doğunca daha rahat ederiz mi diyim ne diyim bilemedim
Uyumasina Şaşırdık mı hayır :))) masaAllah kuzuya büyüyorlar
merhaba canim benimde cumartesi kasilmalarim vardi doktorumuz nobetci oldugundan kontrol etmek istedi rahim boyunda herhangi bir eksilme incelme yok ama nst baglandigimda duzenli siddetli kasilmalarim cikti. ayni serum banada takildi. adalat hap ve ciger gelistirici igne yapildi her ihtimale karsi. pazar gunu aksamda ignenin 2.dozu yapildi. dunde kontrol vardi cok sukur kasilma vs.cikmadi rahimdede siikinti yok. yatis verdi ayaga kalmak yok . bol su icmem soylendi. ki zaten cok su iciyordum .insallah sagsaglim zamaninda dogum yapip bebeklerimizle evimize doneriz. ekimi saglikla atlatiriz insallah.Selam hanimlar....şu an 33+6 haftalik hamileyim,dün kontrolde düzenli aralıklarla sancim çıktı ama ben ağrı falan hissetmiyordum...bugün tekrar nst ye girdim dünkine nazaran daha az çıktı....serum taktılar ama aklıma bişey takıldı,bu taktıkları serum sadece izotonik sodyum klorür çözeltisi ...içine sancimi giderecek hiç bir ilaç falan koymadılar...başına böyle bi durum gelen var mi? dua edin hayırlı sağlıklı bi şekilde vaktinde gelsin yavrularımız,bizim için de dua edin
Iyiyim canim cok sagol sizde iyisinizdir insallah gecen cuma 32+0 da gittim kontrole 2046 gr di canim ama +- oynuyor bu degerler. Bence kilosu iyi senin bebisinde benim doktorum muhim olan cocugun surekli bi gelisim gostermesi demisti neticede 2500 dogan da var 4000 dogan da var. Gelisiminin durmamasi onemli demisti.rabarbaa selam canım nasılsın
Senle günlerimiz yakındı. Kontrole gittinmi yakın tarihte kilosu için kaç dedi doktor. Benimki 1800 32+2 de. İyimi kötümü anlayamadım.
Ben hamilelgin basindan beri hurma yiyorum. Sekerin ile ilgili bir sikinti yoksa bence yiyebilirsin. Ben 3 hurma yedik die doguracagimi sanmiyorum acikcasi ki daha fazlasini da yedim. Bunlar dusuk yapio erken doguma sebep verio denilen seylerden acikcasi pek kacindirmadim kendimi. Maydanozda yedim corek otu da yedim hurma da yedim. En basindan beri iliskide korunmuyoruz. 1000lerce km.araba kullandim. Isin asli cogu zaman hamile oldugumu unutarak devam ettim yasamaya kafa olarak cok rahatlatio insani ve daha zinde gecirdim bu hamileligimi. Ilk hamileligimde her seye dikkat ettim cok fazla taktim vs cikmayan dert cekmedigim sorun kalmadi.Kızlar artık bir tane falan hurma yemekte bir sakınca varmi?
Birde hünnap tüketen varmı hamilelikte bir sıkıntı oluyormu?
Coknguzel olmus bayildim bebegin cok sansli becerikli bi annesi var benim bu islerde pek becerim yok hatta hic yokKızlar bebeğim için ilk dikişimi yaptım. Müslin kumaş alıp çift kat müslin battaniye diktim tek kat hazırlar ince geldi. Kış bebeğiya :) nasıl olmuş :)Eki Görüntüle 2192332 Eki Görüntüle 2192333 Eki Görüntüle 2192334
Coknguzel olmus bayildim bebegin cok sansli becerikli bi annesi var benim bu islerde pek becerim yok hatta hic yok
Güzel olmuş canım Maaşallah beceriklisin. Kendim beceremesem de annem dikti benim de saolsun biz de çift yaptık. Kaktüs modelimiz aynıKızlar bebeğim için ilk dikişimi yaptım. Müslin kumaş alıp çift kat müslin battaniye diktim tek kat hazırlar ince geldi. Kış bebeğiya :) nasıl olmuş :)Eki Görüntüle 2192332 Eki Görüntüle 2192333 Eki Görüntüle 2192334
Aksine benimde bu hamileliğim iyi geçti ama dediğin gibi hamile miyim değil miyim neyim bakıcı mıyım neyim anlamadım . Bide sendromları eklenıyo ara ara tam oluyoruz. Sınırler zaten tavan yapma dedıgımı yapıo ınatlasıyo olmadık işlere giriyo sinirlerim oynuyo artık. Benimde oğlum 13 . 12. 16 buda 12.11.18 olsun diye ben belirledim . Dr baktı uygun dedi . Valla hergun nasıl akşam oluyo ben bılıyorum . Cocuktan değil şikayetim onuda anlıyorum sıkılıyo ılgı ıstıyo ama karnım ağzımda nefes nefes ne yapabılırım ki . Babamızda bu sıra mesai yapıo akşam tam olduk yani. Allahtan 8 de uyuyoda sonrasında biraz olsun dinlenip yatıyorum . Hamilelik cok yoruyo oturup kalkmak napıyo dıye ıkı de bı kalkıp kontrol etmek filan zor yani. Gün sayıyorum : (Canim seninle satlarimiz ayni sanirim alttaki hamilelik takvimide ayni benim dr da bana 12 kasim dedi doguma bende 17 sini isticem olursa bakalim sorma ya benimkide 18 aylik ama bu hamileligimden hic bisey anlamadim valla
Yanlıs yazmısım kızında 13.11.18 olsun dıye sectım dıcektım 12 demısımCanim seninle satlarimiz ayni sanirim alttaki hamilelik takvimide ayni benim dr da bana 12 kasim dedi doguma bende 17 sini isticem olursa bakalim sorma ya benimkide 18 aylik ama bu hamileligimden hic bisey anlamadim valla
Coknguzel olmus bayildim bebegin cok sansli becerikli bi annesi var benim bu islerde pek becerim yok hatta hic yok[/QU canım senin kızında çok şanslı bence güzel bakan çok pozitif bir annesi var sağlıkla kavuşalım meleklerimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?