2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza. ..bana bu söylediklerinden sadece serum takıldı,simdi endiselendim ben,aslında Dr. Yatış verdi bana da ama ben o an kabul edecek durumda değildim,5 yaşında bi kızım var,ertesi gün okul alışverişi yaptım,baya ayakta kaldım ama çok şükür bi sıkıntı olmadı...o günden beri yatabildigim kadar yatıyorum...suyu ben de çok içiyorum hatta abartıyorum 4 lt den fazla oluyor bazenama normalde de çok şu içerim kendimi bildim bileli yani....suyun fazla ve bebek iri dedi Dr....şekerden şüphelendi ama kaç gündür açlık tokluk kontrol ediyorum,değerler hep normal çıkıyor...

aynen canım çok haklısın hiç bir yere gitmedik korkudan hastaneye gitmek bile iyi geldi
maydonoz hurma falan hiç yemedim
işi bıraktım hemen
sadece bebişe odaklandım çok zor geçti bu süreçç ilk zamanlar bulantıdan öldüm 4. aydan sonrada şeker çıktı az kaldı biraz daha sabır diyorum inşallah herşey yolunda gider..

kızlar b12 102 çıkmış çookk düşük dimi??? böyle olan varmı b12 de kullanıyorum aslında ama moralim bozuldu bebekte bi sıkıntı olurmu acaba

kızlar b12 102 çıkmış çookk düşük dimi??? böyle olan varmı b12 de kullanıyorum aslında ama moralim bozuldu bebekte bi sıkıntı olurmu acaba
Canım 100 düşük malesef. Hangi vitamini içiyorsun b12 için? Benim de multivitamine rağmen düşük çıkmış, ekstradan apikobal verdi doktor. Bir de kırmızı et yiyor musun? O da b12yi yükseltir...

Bebek ihtiyacı olanı bir şekilde senden alır, merak etme onu etkilemez ama seni etkiler. Unutkanlık, sinir stres filan yapar.

Evet değerin düşük canım. Doktor ek takviye vermedi mi. Süt ürünleri kırmızı ette, kuzu ciğerinde çok var diye biliyorum. Doktoruna danışarak tüketebilirsin canım.

Bizde persembe günü kontrole gidcegiz en son gittigimizde kilosu haftasiyla uyumlu ama gobegi 1 hafta kucuk demisti bakalim simdi ne diyecek merak ediyorum

Canim İmom kullanıyorum günde bir et tüketiyorum ama son zamanlarda diyetten dolayı sinirlandirdim hep yediklerimi peyniri eti ondanmidir acaba

hamilleikte su sudur diye bisey olmuyor galiba herkesinki kendine ozgu . suyu bende cok iciyorum 4 u buluyor kimi zman suyum iyi . seker normal ama o gunler cokta dinlendigim halde boyle bisey yasadik kasilmalar hep oluyordu arada toparlanma gibi ama ben normaldir diye endise etmemistim ogun art arda olunca korktum iyikide gitmisim .amin canim insallah sikintilar vikmaz birdaha .allah yavrularimizi bize bagislasin kendini cok yorma . az kaldi suremiz allahin izni ile

Evet değerin düşük canım. Doktor ek takviye vermedi mi. Süt ürünleri kırmızı ette, kuzu ciğerinde çok var diye biliyorum. Doktoruna danışarak tüketebilirsin canım.
Tahliller aksam çıkmış yarın gostercem ama moralim bozuldu görünce vitaminde b12 kullanıyorum ama yeterli gelmedi sanirim

Aslında zorluk bi sıkıntım yok anlamiyorum yani hamilemiyim degilmiyim dinlenmek istiyorum izin vermiyor kalk benimle dans et diyo mesela eee bu gobekle nasil zip zipliyim cocuk anlamiyorda iste napalim gecicek artik beni de en cok zorlayan gece uykusuzluklari iste oda tam duzene giriyor bi dis patliyiveriyo yine basa sariveriyoruz yani.ya benim oglumda 17.04.17 dogumlu bunuda 17 sine alim dedim ama 18 sanki daha mantikli 18.11.18 ama okadr beklemez sanki 12 si dedi cunku

Canım imkan olsa tüm annelerimze hediye dikmek isterdim. :) bakalım daha yorgan, nevresim , pelüş battaniye dikeceğm :) daha çok ağırlaşmadan bitireyim..:)
Maşallah canom çok güzel olmuş battaniyelerin, güzel günlerde kullan inşallah . Bende battaniye ve puset örtüsü yapmak istiyorum fakat kumaşlarını nereden aldın ?

İyi dileklerin için teşekkür ederim,Rabbim tüm sıkıntıda olan hamilelerin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsin

Bende yapmak isterdim fakat kursa filan gitmek lazim

Yok canım inan ben hiç kurs yüzü görmedim. Kimse de bana göstermedi. Kendime makine aldım. Düz dikiş ile başladım. Sonra netten sürekli video izledim. Zaten herşey var. Sonra kumaşları tanıyorsun. Yapa yapa usta oluyorsun. Biraz heves istek meselesi. Hep yeğenlrime elbise yelek dikerdim. Artık inşallah kızıma dikerim :) sende bir yerden başlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…