İnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza. ..bana bu söylediklerinden sadece serum takıldı,simdi endiselendim ben,aslında Dr. Yatış verdi bana da ama ben o an kabul edecek durumda değildim,5 yaşında bi kızım var,ertesi gün okul alışverişi yaptım,baya ayakta kaldım ama çok şükür bi sıkıntı olmadı...o günden beri yatabildigim kadar yatıyorum...suyu ben de çok içiyorum hatta abartıyorum 4 lt den fazla oluyor bazenmerhaba canim benimde cumartesi kasilmalarim vardi doktorumuz nobetci oldugundan kontrol etmek istedi rahim boyunda herhangi bir eksilme incelme yok ama nst baglandigimda duzenli siddetli kasilmalarim cikti. ayni serum banada takildi. adalat hap ve ciger gelistirici igne yapildi her ihtimale karsi. pazar gunu aksamda ignenin 2.dozu yapildi. dunde kontrol vardi cok sukur kasilma vs.cikmadi rahimdede siikinti yok. yatis verdi ayaga kalmak yok . bol su icmem soylendi. ki zaten cok su iciyordum .insallah sagsaglim zamaninda dogum yapip bebeklerimizle evimize doneriz. ekimi saglikla atlatiriz insallah.
aynen canım çok haklısın hiç bir yere gitmedik korkudan hastaneye gitmek bile iyi geldiBen hamilelgin basindan beri hurma yiyorum. Sekerin ile ilgili bir sikinti yoksa bence yiyebilirsin. Ben 3 hurma yedik die doguracagimi sanmiyorum acikcasi ki daha fazlasini da yedim. Bunlar dusuk yapio erken doguma sebep verio denilen seylerden acikcasi pek kacindirmadim kendimi. Maydanozda yedim corek otu da yedim hurma da yedim. En basindan beri iliskide korunmuyoruz. 1000lerce km.araba kullandim. Isin asli cogu zaman hamile oldugumu unutarak devam ettim yasamaya kafa olarak cok rahatlatio insani ve daha zinde gecirdim bu hamileligimi. Ilk hamileligimde her seye dikkat ettim cok fazla taktim vs cikmayan dert cekmedigim sorun kalmadi.
Canım 100 düşük malesef. Hangi vitamini içiyorsun b12 için? Benim de multivitamine rağmen düşük çıkmış, ekstradan apikobal verdi doktor. Bir de kırmızı et yiyor musun? O da b12yi yükseltir...kızlar b12 102 çıkmış çookk düşük dimi??? böyle olan varmı b12 de kullanıyorum aslında ama moralim bozuldu bebekte bi sıkıntı olurmu acaba
Ahhh yavruuum yerim o minnak eliniiiiAli Asafımın minnak eli .. Bol bol okuyun üfleyin teyzeleri bu fotoğrafa..
kızlar b12 102 çıkmış çookk düşük dimi??? böyle olan varmı b12 de kullanıyorum aslında ama moralim bozuldu bebekte bi sıkıntı olurmu acaba
Bizde persembe günü kontrole gidcegiz en son gittigimizde kilosu haftasiyla uyumlu ama gobegi 1 hafta kucuk demisti bakalim simdi ne diyecek merak ediyorumBen de bugün doktor kontrolüne gittim. Bazi arkadaşlar kilolu olduğunu söylemiş bebeklerinin. Benim bebegim de minyon. Kilosu 1700 g. Boyu 44 cm. Baş çevresi de bayağı minik. Ilk kızım da öyleydi. Sanırım büyük kizimin kopyasını doğuracağımo da 38+3de 2900g, 32 cm baş çevresiyle doğmuştu. Hatta kafası küçük diye endişelenmiştim biraz. 6 yaşında şimdi,çok akıllı ve çok sağlıklı maşallah
Minyon bebeğin en iyi yani dogumunun kolay olmasi. Ilk kızımı da 1.5 saat içinde normal olarak doğurmuştum. Herhengi bir yırtılma ve deformasyon yaşamadım. 1 hafta içinde de tamamen iyileştim. Inşallah bu doğumumda öyle olurhepimizn doğumları kolay, bebisler de bizler de sağlıklı oluruz inşallah
Canim İmom kullanıyorum günde bir et tüketiyorum ama son zamanlarda diyetten dolayı sinirlandirdim hep yediklerimi peyniri eti ondanmidir acabaCanım 100 düşük malesef. Hangi vitamini içiyorsun b12 için? Benim de multivitamine rağmen düşük çıkmış, ekstradan apikobal verdi doktor. Bir de kırmızı et yiyor musun? O da b12yi yükseltir...
Bebek ihtiyacı olanı bir şekilde senden alır, merak etme onu etkilemez ama seni etkiler. Unutkanlık, sinir stres filan yapar.
hamilleikte su sudur diye bisey olmuyor galiba herkesinki kendine ozgu . suyu bende cok iciyorum 4 u buluyor kimi zman suyum iyi . seker normal ama o gunler cokta dinlendigim halde boyle bisey yasadik kasilmalar hep oluyordu arada toparlanma gibi ama ben normaldir diye endise etmemistim ogun art arda olunca korktum iyikide gitmisim .amin canim insallah sikintilar vikmaz birdaha .allah yavrularimizi bize bagislasin kendini cok yorma . az kaldi suremiz allahin izni ileİnşallah sağ salim kavuşuruz evlatlarımıza. ..bana bu söylediklerinden sadece serum takıldı,simdi endiselendim ben,aslında Dr. Yatış verdi bana da ama ben o an kabul edecek durumda değildim,5 yaşında bi kızım var,ertesi gün okul alışverişi yaptım,baya ayakta kaldım ama çok şükür bi sıkıntı olmadı...o günden beri yatabildigim kadar yatıyorum...suyu ben de çok içiyorum hatta abartıyorum 4 lt den fazla oluyor bazenama normalde de çok şu içerim kendimi bildim bileli yani....suyun fazla ve bebek iri dedi Dr....şekerden şüphelendi ama kaç gündür açlık tokluk kontrol ediyorum,değerler hep normal çıkıyor...
Tahliller aksam çıkmış yarın gostercem ama moralim bozuldu görünce vitaminde b12 kullanıyorum ama yeterli gelmedi sanirimEvet değerin düşük canım. Doktor ek takviye vermedi mi. Süt ürünleri kırmızı ette, kuzu ciğerinde çok var diye biliyorum. Doktoruna danışarak tüketebilirsin canım.
düşük benimde 120 falan çıkmıştı 5 tane dodex iğne yaptırdım Dr yazdı 1050 ye çıktıkızlar b12 102 çıkmış çookk düşük dimi??? böyle olan varmı b12 de kullanıyorum aslında ama moralim bozuldu bebekte bi sıkıntı olurmu acaba
Masallah ya ellerine saglik makinan var herhalde ne guzelKızlar bebeğim için ilk dikişimi yaptım. Müslin kumaş alıp çift kat müslin battaniye diktim tek kat hazırlar ince geldi. Kış bebeğiya :) nasıl olmuş :)Eki Görüntüle 2192332 Eki Görüntüle 2192333 Eki Görüntüle 2192334
Aslında zorluk bi sıkıntım yok anlamiyorum yani hamilemiyim degilmiyim dinlenmek istiyorum izin vermiyor kalk benimle dans et diyo mesela eee bu gobekle nasil zip zipliyim cocuk anlamiyorda iste napalim gecicek artik beni de en cok zorlayan gece uykusuzluklari iste oda tam duzene giriyor bi dis patliyiveriyo yine basa sariveriyoruz yani.ya benim oglumda 17.04.17 dogumlu bunuda 17 sine alim dedim ama 18 sanki daha mantikli 18.11.18 ama okadr beklemez sanki 12 si dedi cunkuAksine benimde bu hamileliğim iyi geçti ama dediğin gibi hamile miyim değil miyim neyim bakıcı mıyım neyim anlamadım . Bide sendromları eklenıyo ara ara tam oluyoruz. Sınırler zaten tavan yapma dedıgımı yapıo ınatlasıyo olmadık işlere giriyo sinirlerim oynuyo artık. Benimde oğlum 13 . 12. 16 buda 12.11.18 olsun diye ben belirledim . Dr baktı uygun dedi . Valla hergun nasıl akşam oluyo ben bılıyorum . Cocuktan değil şikayetim onuda anlıyorum sıkılıyo ılgı ıstıyo ama karnım ağzımda nefes nefes ne yapabılırım ki . Babamızda bu sıra mesai yapıo akşam tam olduk yani. Allahtan 8 de uyuyoda sonrasında biraz olsun dinlenip yatıyorum . Hamilelik cok yoruyo oturup kalkmak napıyo dıye ıkı de bı kalkıp kontrol etmek filan zor yani. Gün sayıyorum : (
Masallah ya ellerine saglik makinan var herhalde ne guzel
Maşallah canom çok güzel olmuş battaniyelerin, güzel günlerde kullan inşallah . Bende battaniye ve puset örtüsü yapmak istiyorum fakat kumaşlarını nereden aldın ?Canım imkan olsa tüm annelerimze hediye dikmek isterdim. :) bakalım daha yorgan, nevresim , pelüş battaniye dikeceğm :) daha çok ağırlaşmadan bitireyim..:)
Bende yapmak isterdim fakat kursa filan gitmek lazimEvet canım. Dikiş dikmeyi farklı tasarımlar yapmayı seviyorum . işten fırsat buldukça /..:)..
İyi dileklerin için teşekkür ederim,Rabbim tüm sıkıntıda olan hamilelerin sağlıkla evlatlarına kavuşmasını nasip etsinhamilleikte su sudur diye bisey olmuyor galiba herkesinki kendine ozgu . suyu bende cok iciyorum 4 u buluyor kimi zman suym iyi . seker normal ama o gunler cokta dinlendigim halde boyle bisey yasadik kasilmalar hep oluyordu arada toparlanma gibi ama ben normaldir diye endise etmemistim ogun art arda olunca korktum iyikide gitmisim .amin canim insallah sikintilar vikmaz birdaha .allah yavrularimizi bize bagislasin kendini cok yorma . az kaldi suremiz allahin izni ile
Hergün burdayım aslında okuyorum sessiz takılıyorum yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti :) herşey yolunda şükür 1 kasımda bnm zilli yle kavuşacak insSebiss nerelerdesin umarim hersey yolundadir
Bende yapmak isterdim fakat kursa filan gitmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?