2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah canom çok güzel olmuş battaniyelerin, güzel günlerde kullan inşallah . Bende battaniye ve puset örtüsü yapmak istiyorum fakat kumaşlarını nereden aldın ?

Canım nette bir kaç kumaş sitesi var ben intaşlar sitesinden aldım. Daha bir sürü kumaş satın aldım. 7 çeşit poplin kumaş almama rağmen kalite ve canlılıkları farklı çıktı. Bazısı çok güzel bazısı resminden baya soluk. Kumaş markası farklı. ama genel kalite güzel. Puset için çok güzel kumaşlar var. Benim aldıklarım şöyle .

Ayy cok tatliymis gercekten bayildim. Fiyatlarida bir o kadar tatli masallah :) ben hurc aldim canim minik yemeni hurcu tanesi 2.5 liraya 2 tane. Kendim icin de onun biraz daha büyügü 3 liraya 1 tane havlu hurcu aldim. o sekilde valize yerlestircem bende.

Bende yeni aldim 8 liraya halletmis oldum :) kilitli posetlerde cok mantikli hem hava temasi olmaz tozlanmaz. İkeadan aldiginiz posetlerle koroplastin buyuk boylari aynimidir ki. Yetmezse bende kalanlari koroplast alip posetleyim

bizde durumlar iyi canim bebisle birbirimize alismaya calisiyoruz istee yeni dunya diyelim artik :)

Canim İmom kullanıyorum günde bir et tüketiyorum ama son zamanlarda diyetten dolayı sinirlandirdim hep yediklerimi peyniri eti ondanmidir acaba
Canım minnoşlar bizden beslendiği için imomdaki miktar yeterli gelmemiş olabilir. Ben vinalac kullanıyorum, bende de aynısı oldu işte, ekstradan bir b12 takviyesi daha verir doktorun hiç bir şey olmaz. Ben de aslında normal zamandaki tüketimimin iki üç kat fazlası et tüketiyorum canım ama bizimkiler bizi iyi sömürüyor demek ki

Bende yeni aldim 8 liraya halletmis oldum :) kilitli posetlerde cok mantikli hem hava temasi olmaz tozlanmaz. İkeadan aldiginiz posetlerle koroplastin buyuk boylari aynimidir ki. Yetmezse bende kalanlari koroplast alip posetleyim
Koroplast alırsam karşılaştırırım canım bu elimizdekilerle ama internetten baktım dün, koroplast da boy boy yapmış poşetleri. Yani işimizi görecek boyutları bulabiliriz bence

Geçen yıl bı heves ben de aldım makine kendi kendime öğrenirim diye..ama işten fırsat bulup da bsy öğrenemedim.sadece düz dikiş kendime haksızlık yapmayım ip geçirmeyi de becerebildim o da bsy di mi canım
bizde durumlar iyi canim bebisle birbirimize alismaya calisiyoruz istee yeni dunya diyelim artik :)

Minnoş ya cennet kokulu

Son düzenleme:
aydingelini Emira SY
Nedir bu patronlardan çekilen...Devlet memurlugunda da bu kadar olmamakla beraber dogum sonrası zorluk goruluyor bana...
Izleyelim;

Bende o küçük hurçlardan aldım canım, onlarda çok hoş. hem daha sonrada işimize yarar...:)

aydingelini Emira SY
Nedir bu patronlardan çekilen...Devlet memurlugunda da bu kadar olmamakla beraber dogum sonrası zorluk goruluyor bana...
Izleyelim;

Ayyy ağzına kürekle vurasim geldi
Ben de rüyamda ne gordum, doğum izninin bitmesine 1 hafta kalmış bizim müdür her nasılsa benim eş durumu tayinimi iptal ettirmiş Tekirdağ a geri dönecekmisim filan

aydingelini Emira SY
Izleyelim;
özel sktörde ya erkenden ayırmaya çalışırlar bana olduğu gibi yada çıkacağım zamanda yine böyle yollamazlar. değişikler ya plan kuramıyosun bunların lafına inanıp

Bende heves ediyorum ama beceremiyorum ayy korkunç allahtan yemek konusunda yetenekliyim ve titizim yoksa bu beceriksizlikle bilemiycem

Herkesin farklı bir yeteneği var canım. :) bende yemekte çok iyi olduğumu söyleyemem hemen sıkılıyorum..

Ben hiç birinde iyi değilim kızlar bence herkesin bir yeteneği yok düğme bile zor dikerim, yemekte de neyseki kocam da ben de yemek seçmiyoruz da bir şekilde bir şeyler yapıp doyuyoruz Bakalım nasıl anne baba olacağız bu beceriksizlikle.

Bayıldım canım kumaşlarına ellerine sağlık , benimde kızçem olacak nasipse .. puset için videolara bakayım bakalım kesimi nasıl oluyor . Taslağı çıkarıp kesersem dikimden çok korkmuyorum. Marka olarak hangisi daha çok hoşuna gitti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…