Maşallah canom çok güzel olmuş battaniyelerin, güzel günlerde kullan inşallah . Bende battaniye ve puset örtüsü yapmak istiyorum fakat kumaşlarını nereden aldın ?
Çok güzel ellerinize sağlık.Kızlar bebeğim için ilk dikişimi yaptım. Müslin kumaş alıp çift kat müslin battaniye diktim tek kat hazırlar ince geldi. Kış bebeğiya :) nasıl olmuş :)Eki Görüntüle 2192332 Eki Görüntüle 2192333 Eki Görüntüle 2192334
Ayy cok tatliymis gercekten bayildim. Fiyatlarida bir o kadar tatli masallah :) ben hurc aldim canim minik yemeni hurcu tanesi 2.5 liraya 2 tane. Kendim icin de onun biraz daha büyügü 3 liraya 1 tane havlu hurcu aldim. o sekilde valize yerlestircem bende.B betka2013LezzetliCipetpet canım bende bnir videoda görmüştüm. bnayan doğum çantasını valiz düzenleyici fileler ile yapmıştı. üst kısım file şeklinde olduğundan herşeyi görebiliyorsun. o bnimden ucuza almıştı fakat nette baktım bnen pahalı... siz uyguna bnulabilirseniz düşünebilirsiniz. bnen bnugün pazardan küçük hurçlar aldım.... Ama bnahsettiğim düzenliyiciler bunlar. Eki Görüntüle 2192240
Bende yeni aldim 8 liraya halletmis oldum :) kilitli posetlerde cok mantikli hem hava temasi olmaz tozlanmaz. İkeadan aldiginiz posetlerle koroplastin buyuk boylari aynimidir ki. Yetmezse bende kalanlari koroplast alip posetleyimGünaydınlar
Onlar da kullanışlı olur canım. Ayrı ayrı paketlemek yeter zaten, bizde o hurçlardan yok, poşetle idare ediyoruzkilitli poşet var evde Salih paşadan kalma ama yetmezse şimdilik buzdolabı poşetine koyarım, ihtiyaç kadar koroplasttan alırım kilitli poşetleri diyorum
bizde durumlar iyi canim bebisle birbirimize alismaya calisiyoruz istee yeni dunya diyelim artik :)aydingelini ay bence bırak gitsin :)) ne de olsa sen tamamen işi birakicaksin.dinlenirsin hem. Ben doğumdan sonra devam edeceğim 1 gün de 1 gündür diye diye bu haftalara kadar işe devam
@Tententen canım gittin mi muayeneye?
Y yagmur_20 sizde durumlar nasıl taze anne :)
Canım minnoşlar bizden beslendiği için imomdaki miktar yeterli gelmemiş olabilir. Ben vinalac kullanıyorum, bende de aynısı oldu işte, ekstradan bir b12 takviyesi daha verir doktorun hiç bir şey olmaz. Ben de aslında normal zamandaki tüketimimin iki üç kat fazlası et tüketiyorum canım ama bizimkiler bizi iyi sömürüyor demek kiCanim İmom kullanıyorum günde bir et tüketiyorum ama son zamanlarda diyetten dolayı sinirlandirdim hep yediklerimi peyniri eti ondanmidir acaba
Koroplast alırsam karşılaştırırım canım bu elimizdekilerle ama internetten baktım dün, koroplast da boy boy yapmış poşetleri. Yani işimizi görecek boyutları bulabiliriz benceBende yeni aldim 8 liraya halletmis oldum :) kilitli posetlerde cok mantikli hem hava temasi olmaz tozlanmaz. İkeadan aldiginiz posetlerle koroplastin buyuk boylari aynimidir ki. Yetmezse bende kalanlari koroplast alip posetleyim
Maşallah ne becerikli anneler var bu kasım annelerinde ya.. çok güzel canım eline sağlık:)Kızlar bebeğim için ilk dikişimi yaptım. Müslin kumaş alıp çift kat müslin battaniye diktim tek kat hazırlar ince geldi. Kış bebeğiya :) nasıl olmuş :)Eki Görüntüle 2192332 Eki Görüntüle 2192333 Eki Görüntüle 2192334
Yok canım inan ben hiç kurs yüzü görmedim. Kimse de bana göstermedi. Kendime makine aldım. Düz dikiş ile başladım. Sonra netten sürekli video izledim. Zaten herşey var. Sonra kumaşları tanıyorsun. Yapa yapa usta oluyorsun. Biraz heves istek meselesi. Hep yeğenlrime elbise yelek dikerdim. Artık inşallah kızıma dikerim :) sende bir yerden başlayabilirsin.
bizde durumlar iyi canim bebisle birbirimize alismaya calisiyoruz istee yeni dunya diyelim artik :)
aslında yerime değil genel muhasebeye eleman alıp diğer muhasebeciyi benm pozisyonda tutacaklar. mesela şuan gazeteye ilan vermekle meşguller. internet sitesinden hayr çıkmadı çünkü. bende 1 en fazla 2 hafta daha çalşır çıkarım 2 haftada pek garanti bile değilim açıkcası. eminönünden alınacaklar var ve ağırlaşınca alamam malesefki. bakalım akşam eşim ne diyecek ona göre bakıcam hoş zorlamaz ben çalışmak istersem ama dün akşam biraz karşıydı daha fazla çalışmama
Ayy cok tatliymis gercekten bayildim. Fiyatlarida bir o kadar tatli masallah :) ben hurc aldim canim minik yemeni hurcu tanesi 2.5 liraya 2 tane. Kendim icin de onun biraz daha büyügü 3 liraya 1 tane havlu hurcu aldim. o sekilde valize yerlestircem bende.
Maşallah ne becerikli anneler var bu kasım annelerinde ya.. çok güzel canım eline sağlık:)
aydingelini Emira SY
Nedir bu patronlardan çekilen...Devlet memurlugunda da bu kadar olmamakla beraber dogum sonrası zorluk goruluyor bana...
Izleyelim;
Bende heves ediyorum ama beceremiyorumÇok teşekkür ederim canım....:) Bebiş için olunca insan daha bir hevesli oluyor. :)
Bende heves ediyorum ama beceremiyorumayy korkunç allahtan yemek konusunda yetenekliyim ve titizim yoksa bu beceriksizlikle bilemiycem
özel sktörde ya erkenden ayırmaya çalışırlar bana olduğu gibi yada çıkacağım zamanda yine böyle yollamazlar. değişikler ya plan kuramıyosun bunların lafına inanıpaydingelini Emira SY
Nedir bu patronlardan çekilen...Devlet memurlugunda da bu kadar olmamakla beraber dogum sonrası zorluk goruluyor bana...
Izleyelim;
hadi bakalim canim minigini gor guzel haberlerle don :)Günaydınnn
Bugün kontrol günümüz kuzumu 1 aydır görmüyorum çok heyecanlıyımumarım herşey yolundadır . Doktordan doğum hakkında bilgi alacağım inşallah
amin canim allah razi olsun insallah herpimizinki zamaninda saglikla dogar.tugken çok geçmiş olsun canım neyse ki erken tespit edilmiş durumun...
İnşallah vaktini bekler kuzucuk :)
Bende heves ediyorum ama beceremiyorum ayy korkunç allahtan yemek konusunda yetenekliyim ve titizim yoksa bu beceriksizlikle bilemiycem
Herkesin farklı bir yeteneği var canım. :) bende yemekte çok iyi olduğumu söyleyemem hemen sıkılıyorum..
Bayıldım canım kumaşlarına ellerine sağlık , benimde kızçem olacak nasipse .. puset için videolara bakayım bakalım kesimi nasıl oluyor . Taslağı çıkarıp kesersem dikimden çok korkmuyorum. Marka olarak hangisi daha çok hoşuna gitti canımCanım nette bir kaç kumaş sitesi var ben intaşlar sitesinden aldım. Daha bir sürü kumaş satın aldım. 7 çeşit poplin kumaş almama rağmen kalite ve canlılıkları farklı çıktı. Bazısı çok güzel bazısı resminden baya soluk. Kumaş markası farklı. ama genel kalite güzel. Puset için çok güzel kumaşlar var. Benim aldıklarım şöyle .Eki Görüntüle 2192504 Eki Görüntüle 2192506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?