2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Olacak olacak bizden olacak belki mükemmel olmayacağız ama içimizdeki sevgi herşeye yeter canım sevgi herşeyi çözer :) yani umuyorum

Olacak olacak bizden olacak belki mükemmel olmayacağız ama içimizdeki sevgi herşeye yeter canım sevgi herşeyi çözer :) yani umuyorum
Çok doğru dedin canım, sevgi ve huzur vermek en önemlisi. Geçen gün bir yerlerde okudum, "muhtemelen anne baba adayı olarak çocuğa en iyisini alayım, en güzelini yapayım diyorsunuz ama buna kafa yoracağınıza çocuğu nasıl mutlu edeceğinizi, maddi değil manevi olarak vereceklerinizi planlamaya daha çok zaman ayırın" gibi bir şey diyordu.

Yok canım ya hiç öyle yemekti, ev işiydi o alanlarda bir becerim yok. Ama iş hayatında aktifim ben de, ne yapalım en azından başarılı bir iş hayatım var da verdiğim zaman ve emeğin karşılığını alabildiğim için mutlu oluyorum.

Eminim sende çok iyi bir anne olacaksındır. Herşey el becerisi değil ki. :)

Canım nasipse benimde kız olacak. Sarı kumaş takıldığıma bakma Arkada daha pembelerimiz, su yeşillerimiz var. :) Canım sitelerde kumaşların markaları yazmıyor gelince kenarlarından baktım.. aldığım kırmızı kumaş ve ay yıldız desen koyu mavi kumaş iyi çıkmadı. diğerleri güzel ama..

mavila canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. bişey sorucam bu puset örtüsü için kaç mt kumaş gider bide nasıl bi kumaş almak lazım puset örtüsü için adı sanı varmdır

Çok teşekkür ederim canım. puset örtüsü dikmedim ben ama 1.5 metre fazla fazla yeter diye düşünüyorum. çünkü kumaş enleri geniş. 2.40 cm örtüyü çift kat yapacaksan 1.5 al ama tek katta 1 bile yeter. pusetin kapanmasını istediğin alanı enlemesine ölç o boy al. pusetler için poplin kumaş alacaksın canm. Ama tercih meselesi pazende olur bence..:) ikisi de pamuk kumaş. Artanı bebek için yastık, nevresim, battaniye, süs oyuncak yapabilirsin....:) youtubede dikimler var. ölçü veriyorlardır muhakkak.

Kesinlikle öyle, :) bende iş hayatında iyiyimdir sanırım biz böyle bugüne kadar iş hayatımızdaki aktiviteden böyle uğraşlara pek vakit ayirmamisiz birazda ondan:) Evet şuan ona odakliyim ailem benim için ellerinden gelenin en iyisini aldılar bazı zamanlar daha iyi bazı zamanlar daha ekonomik ama şuan çocukluğuma dair aklımda kalan babamla gecirdigim vakitlerde ne kadar eğlendiğim ve annemin istediğim zaman herşeyi başarabileceğime beni inandırması :) ne babamın tonlarca para verdiği oyuncaklar kaldı aklımda ne de annemin çeşit çeşit ördükleri.. yine de insan becerebilmeyi istiyor ama olmuyosa zorlamamak lazım

Teşekkür ederim canım bende gri sarı pembe hastası oldum çıktı bu alışverişlerde . Sen o sarılardan memnunsan sıkıntı YÖK bende gri sarı yapmayı düşünüyorum ileride erkek Bebişde nasip okursa değerlendiririm diye

çok teşekkürler canım sağol :)

Anladım canım aslında merak ettiğim kilo bazında sayısal değeri değilde, gelişim düzeyi. Doktora önceki hafta gittiğimizde 1400den 1700e çıkmıştı 1 haftada. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde yani ptesi 1800gr olmuş az kilo almış dedi. İçime kurt düştü. Çünkü oğlumdada azala azala en sonunda almamaya başladı zorunlu sezeryana girdim 37.haftamda 35 haftalık değerde doğdu. Tek korkum bu. Son haftalarda marazlar çıkmaya başlar ya yok suyu azaldı, yok kalbi yavaşlamış, yok kordon dolandı yok şöyle böyle. O yuzden korkuyorum bu son haftalardan. Tetikteyim resmen. Kilosu gerekirse düşük olsun ama sağlığı yerinde olsun doğunca zaten beslenir büyütülür. Cuma tekrar gitcem kontrole. Bakalım ne durumdayım inşallah normal seyrine döner...

Nasıl olalım canım son haftalar son günler... Gerilim heyecan stres sevinç hepsi bir arada...

eee ben bu listede vardım şimdi niye yokum acep ? Emira SY

Kızlar benim bu oğlan neredeyse bütün gün ve gece hareketli ama dün gece artık ciddi ciddi rahatsızlık duydum. Kendisini o kadar kuvvetli geriyor du ki ve sanırım taklalar falan atıyordu canım inanılmaz yandı. Acıdan ağrıdan ve gerilmeden dolayı midem bulanmaya başladı. Hafif ateşlendim ve sağ kol ve bacağıma ağrı girdi. Bebek ne zaman durdu ne ağrı kaldı ne bulantı. Ama o bir saat sağa dön, sola dön, sırtüstü yat, otur kalk deli oldum. En sonunda kendisi de yorulup uyudu şükür. Ve sabah itibariyle yine başladık şu an bile elimle kasıklarımı korumaya çalışıyorum. ilk oğlum da hiç bu kadar acı çektiğimi bilmem. Vallahi korkmaya başladım. içimden ne çıkacak benim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…