2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bugün kontrol vardı bizim kız 2074Gr olmuş birazda önde çıktı bir hafta on gün kadar Dr. Normal dedi ama bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bende 3 kg almışım toplamda b12 çok düşükmüs ekstra ilaç başladı ve kan ilacı günde ikiye çıktı şeker içinde açlık 90 civarları yüksek bence dedi tekrar endokrine gittim falan gayet iyi dedi açlık 80 -100 arası toklukta 160 altı olduktan sonra iyi insuline gerek yok dedi şeker ortalamam 5.2 çıkmış çok şükür şimdilik herşey yolunda birde nst de sancı varsa nerde yaziyo bana verdiği kâğıtta sadece kalp grafiği gibi bişey var ?

o grafikteki dalgalanmalar canim sanciyi gosteriyor

Üstteki grafik bebeğin kalp atışı alttaki grafik de sancı var mı yok mu onu gösteriyor canım. Düze yakın bir çizgi mi yoksa ara ara yükselip inmiş mi oradan anlarsın sancı çıkmış mi

Kızlar sabahtan yola çıktık ankaraya. Sürekli yattım arada hareket ettim ama Şimdi aşağıda ağrım var. Kanamam falan yok ama bacaklarım bile açıksa ağrı oluyor. Yürüyünce hafifliyor. Ne yapsam bilemedim

Varsın canım lezzetlicipetpetle nrine nin ortasındasin :)
Allah allah benim baktığım liste yanlış mı acaba..Neyse varsın diyosan doğrudur :)

Bu arada kızlar bişey soracağım özellikle tecrübeli anneler.. Şimdi ben gümüş göğüs kapaklarından alayım diyorum..(Silverette) Kuzenim falan kesinlikle almalısın diyor kullanan tanıdıklarım çok memnun da malum benim emzirme tecrübem yok.. Bi emzirmeye başlayıp ne olacağını görsemmi, yoksa şimdiden alsammı bi bilemedim malum 295 lira.. Kullanan yada şimdiden alan var mı?

kullananlar çok memnun ama pahalı diye avent aldım canım

NST ye kaçıncı hafta bağlanıyor normalde ki? Ben 32 de gittiğimde hiç NST ye bağlamadı

Canım ben de çok pahalı diye almadım. Avent göğüs kalkanı aldım, ablamın tavsiyesi üzerine

Bak şu şekilde yazıyorsun listede canım
Circassian girl 34 6 Şubat 14 Kasım . . İstanbul

Bu arada gümüş göğüs kalkanı ilk defa duydum :) aventin ki gayet yeterliydi. Zaten 1 hafta on gün anca kullandim

Arkadaşlar ben aralık annesiyim nasipse , sizlerde böyle bir durum başına gelen var mı acaba .. gün içerisinde karnım çok fazla sertleşiyor ve sanki bebek bir yere toplanıyor . Doktoruma söylediğimde bünün sıklığını takip et bana haber ver dedi ama ben artık hangisi sertleşme hangisi değil anlayamıyorum . Sanki sürekli sertleşip geriliyormuş gibi oluyor . Böyle bir durum başına gelen var mı?

Biz de az önce kontrolümüzden çıktık. Her şey yolundaydı çok şükür. Bebeğim 2300 olmuş. Bi haftada 400 gr almış. Annemde kalmıştım o zaman iyi beslemiş anneannesi bizi. Hala kusma ve bulantılarım var maalesef. Evde pek beslenemiyordum. Doğumum sezaryen olacak kesinleşti. Gün kesin değil fakat 39. Haftada yapıyormuş sezaryeni aksilik olmazsa. Spinal olacakmış. Tansiyonum yüksek. Ve takibi yapılacak. Yine anormal yükselirse yatışım olacak. İnşallah yükselmez. Bebişim iyice aşağıya gömüldüğü için suratını görmek imkansızlaşmaya başlamış. Biz de durumlar böyle teyzelerimiz :)

Canım ben de çok pahalı diye almadım. Avent göğüs kalkanı aldım, ablamın tavsiyesi üzerine

Avetinde fayda etmediğini yazanlar olmuşta ondan sordum.. Napsam bilemedimm

Ben de avent aldım inşallah işe yarar. Bu arada aldım eve geldim, içini bir açtım bir takım var içinde 2 olması gerekirken. Jokerden almıştım geri götürücem haftasonu ama içinin eksik çıktığını nasıl kanıtlarım ki : (

merhaba canim c.tesi yasadim en yogun olarak .normalde yasiyordum ama gun icinde onemsemiyordum ama o gun artarda yasadim gecmek bilmedi bebek toparlanmasi gibi kasiliyir can acitiyor ve sonra kendigiliginden aciliyor. karnim tas gibi oluyir o zman. dr uma kostum hemen nst baglandi duzenli siddetli kasilma cikti.serum takildi hap verildi ve ciger gelistirici igne yapildi.iyiyim suan haftalik kontrol ve nst yapiliyor. allahtan baska cikmadi kasilma.erken olmasi dr.u korktuttu acikcasi. normal densede nst girmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…