Bendede ortam sessizken özellikle çıt çıt diye ses geliyooKIzlae benim karnımdan çıt diye ses geliyor bir kaç defa daha oldu
o grafikteki dalgalanmalar canim sanciyi gosteriyorKızlar bugün kontrol vardı bizim kız 2074Gr olmuş birazda önde çıktı bir hafta on gün kadar Dr. Normal dedi ama bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bende 3 kg almışım toplamda b12 çok düşükmüs ekstra ilaç başladı ve kan ilacı günde ikiye çıktı şeker içinde açlık 90 civarları yüksek bence dedi tekrar endokrine gittim falan gayet iyi dedi açlık 80 -100 arası toklukta 160 altı olduktan sonra iyi insuline gerek yok dedi şeker ortalamam 5.2 çıkmış çok şükür şimdilik herşey yolunda birde nst de sancı varsa nerde yaziyo bana verdiği kâğıtta sadece kalp grafiği gibi bişey var ?
Kızlar bugün kontrol vardı bizim kız 2074Gr olmuş birazda önde çıktı bir hafta on gün kadar Dr. Normal dedi ama bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bende 3 kg almışım toplamda b12 çok düşükmüs ekstra ilaç başladı ve kan ilacı günde ikiye çıktı şeker içinde açlık 90 civarları yüksek bence dedi tekrar endokrine gittim falan gayet iyi dedi açlık 80 -100 arası toklukta 160 altı olduktan sonra iyi insuline gerek yok dedi şeker ortalamam 5.2 çıkmış çok şükür şimdilik herşey yolunda birde nst de sancı varsa nerde yaziyo bana verdiği kâğıtta sadece kalp grafiği gibi bişey var ?
Allah allah benim baktığım liste yanlış mı acaba..Neyse varsın diyosan doğrudur :)Varsın canım lezzetlicipetpetle nrine nin ortasındasin :)
kullananlar çok memnun ama pahalı diye avent aldım canımAllah allah benim baktığım liste yanlış mı acaba..Neyse varsın diyosan doğrudur :)
Bu arada kızlar bişey soracağım özellikle tecrübeli anneler.. Şimdi ben gümüş göğüs kapaklarından alayım diyorum..(Silverette) Kuzenim falan kesinlikle almalısın diyor kullanan tanıdıklarım çok memnun da malum benim emzirme tecrübem yok.. Bi emzirmeye başlayıp ne olacağını görsemmi, yoksa şimdiden alsammı bi bilemedim malum 295 lira.. Kullanan yada şimdiden alan var mı?
NST ye kaçıncı hafta bağlanıyor normalde ki? Ben 32 de gittiğimde hiç NST ye bağlamadıKızlar bugün kontrol vardı bizim kız 2074Gr olmuş birazda önde çıktı bir hafta on gün kadar Dr. Normal dedi ama bilemiyorum inşallah herşey yolundadır bende 3 kg almışım toplamda b12 çok düşükmüs ekstra ilaç başladı ve kan ilacı günde ikiye çıktı şeker içinde açlık 90 civarları yüksek bence dedi tekrar endokrine gittim falan gayet iyi dedi açlık 80 -100 arası toklukta 160 altı olduktan sonra iyi insuline gerek yok dedi şeker ortalamam 5.2 çıkmış çok şükür şimdilik herşey yolunda birde nst de sancı varsa nerde yaziyo bana verdiği kâğıtta sadece kalp grafiği gibi bişey var ?
Canım ben de çok pahalı diye almadım. Avent göğüs kalkanı aldım, ablamın tavsiyesi üzerineAllah allah benim baktığım liste yanlış mı acaba..Neyse varsın diyosan doğrudur :)
Bu arada kızlar bişey soracağım özellikle tecrübeli anneler.. Şimdi ben gümüş göğüs kapaklarından alayım diyorum..(Silverette) Kuzenim falan kesinlikle almalısın diyor kullanan tanıdıklarım çok memnun da malum benim emzirme tecrübem yok.. Bi emzirmeye başlayıp ne olacağını görsemmi, yoksa şimdiden alsammı bi bilemedim malum 295 lira.. Kullanan yada şimdiden alan var mı?
Avetinde fayda etmediğini yazanlar olmuşta ondan sordum.. Napsam bilemedimmkullananlar çok memnun ama pahalı diye avent aldım canım
bilmem bende 32 deyim ilk defa bağladı 32 ye girdikten sonra bağlıyorz dediNST ye kaçıncı hafta bağlanıyor normalde ki? Ben 32 de gittiğimde hiç NST ye bağlamadı
Allah allah benim baktığım liste yanlış mı acaba..Neyse varsın diyosan doğrudur :)
https://silveretteturkiye.com/ efsane diyorlar.. neyse bakacağım artıkBak şu şekilde yazıyorsun listede canım
Circassian girl 34 6 Şubat 14 Kasım . . İstanbul
Bu arada gümüş göğüs kalkanı ilk defa duydum :) aventin ki gayet yeterliydi. Zaten 1 hafta on gün anca kullandim
sancin yok canim yuksek yuksek daglar tepeler gibi olmasi gerekiyorEki Görüntüle 2192674
böyle çıkmış bişey söylemedi dr. bende ilk kez nst çektiriyorum
Canım ben de çok pahalı diye almadım. Avent göğüs kalkanı aldım, ablamın tavsiyesi üzerine
Avetinde fayda etmediğini yazanlar olmuşta ondan sordum.. Napsam bilemedimm
Canım bana da 32de gel nst için dediNST ye kaçıncı hafta bağlanıyor normalde ki? Ben 32 de gittiğimde hiç NST ye bağlamadı
merhaba canim c.tesi yasadim en yogun olarak .normalde yasiyordum ama gun icinde onemsemiyordum ama o gun artarda yasadim gecmek bilmedi bebek toparlanmasi gibi kasiliyir can acitiyor ve sonra kendigiliginden aciliyor. karnim tas gibi oluyir o zman. dr uma kostum hemen nst baglandi duzenli siddetli kasilma cikti.serum takildi hap verildi ve ciger gelistirici igne yapildi.iyiyim suan haftalik kontrol ve nst yapiliyor. allahtan baska cikmadi kasilma.erken olmasi dr.u korktuttu acikcasi. normal densede nst girmekte fayda varArkadaşlar ben aralık annesiyim nasipse , sizlerde böyle bir durum başına gelen var mı acaba .. gün içerisinde karnım çok fazla sertleşiyor ve sanki bebek bir yere toplanıyor . Doktoruma söylediğimde bünün sıklığını takip et bana haber ver dedi ama ben artık hangisi sertleşme hangisi değil anlayamıyorum . Sanki sürekli sertleşip geriliyormuş gibi oluyor . Böyle bir durum başına gelen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?