- 11 Kasım 2014
- 937
- 1.031
- 113
- 41
neyse vardır bi bildiği diyelim madem :)Canım bana da 32de gel nst için dedi
Biri delikli biri kapalı olması gerekiyor dimi... ya sorun çıkarmazlar heraldeBen de avent aldım inşallah işe yarar. Bu arada aldım eve geldim, içini bir açtım bir takım var içinde 2 olması gerekirken. Jokerden almıştım geri götürücem haftasonu ama içinin eksik çıktığını nasıl kanıtlarım ki : (
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeği vaktinde sağlıkla alırsın kucağına. benim çok hateketimi kosotlayacak şekilde bir kasılma olmadı ama doktor takip et dedi ben gün içerisinde çok sertleşme yaşıyorum unutuyorum kaydetmiyorum yazmıyorum ama hani benim sertleşme hafif oluyor kasılma şeklinde birkaç kere oldu yumurta gibi bebek bir tarafı toplandı ve benim daha haftamda çok erken beni bir korku sardı. Gün içinde sertleşmelerin oluyor öğretmenin ayakta çok duruyorum acaba o mu yorgunluktan mı oluyor anlayamıyorum ama tedirgin oldum benim kasılma seninki kadar önemli bişey midir bilemedim ..merhaba canim c.tesi yasadim en yogun olarak .normalde yasiyordum ama gun icinde onemsemiyordum ama o gun artarda yasadim gecmek bilmedi bebek toparlanmasi gibi kasiliyir can acitiyor ve sonra kendigiliginden aciliyor. karnim tas gibi oluyir o zman. dr uma kostum hemen nst baglandi duzenli siddetli kasilma cikti.serum takildi hap verildi ve ciger gelistirici igne yapildi.iyiyim suan haftalik kontrol ve nst yapiliyor. allahtan baska cikmadi kasilma.erken olmasi dr.u korktuttu acikcasi. normal densede nst girmekte fayda var
bizimkide hep oyun arkadası oluyum filan istiyo neyse gecıcek ıns.Aslında zorluk bi sıkıntım yok anlamiyorum yani hamilemiyim degilmiyim dinlenmek istiyorum izin vermiyor kalk benimle dans et diyo mesela eee bu gobekle nasil zip zipliyim cocuk anlamiyorda iste napalim gecicek artik beni de en cok zorlayan gece uykusuzluklari iste oda tam duzene giriyor bi dis patliyiveriyo yine basa sariveriyoruz yani.ya benim oglumda 17.04.17 dogumlu bunuda 17 sine alim dedim ama 18 sanki daha mantikli 18.11.18 ama okadr beklemez sanki 12 si dedi cunku
Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeği vaktinde sağlıkla alırsın kucağına. benim çok hateketimi kosotlayacak şekilde bir kasılma olmadı ama doktor takip et dedi ben gün içerisinde çok sertleşme yaşıyorum unutuyorum kaydetmiyorum yazmıyorum ama hani benim sertleşme hafif oluyor kasılma şeklinde birkaç kere oldu yumurta gibi bebek bir tarafı toplandı ve benim daha haftamda çok erken beni bir korku sardı. Gün içinde sertleşmelerin oluyor öğretmenin ayakta çok duruyorum acaba o mu yorgunluktan mı oluyor anlayamıyorum ama tedirgin oldum benim kasılma seninki kadar önemli bişey midir bilemedim ..
amin insallaj hepimiz zamaninda kucaklarimiza alalim. top gibi yuvarlaniyor sonra kendi kendine aciliyor.ben hic hesap tutmamistim unku normal rahim kendini hazirliyir vs.deniyordu ama o gun cok fazla oldu hissettmemek elde degil. ama suda var kimiside hic hissetmeyebiliyor kasilmalari.en iyisi kontrole gidince nst girmek istedigini soyle kasilma sertlesme nedeni ile. en dogru karari o sekilde verirsin cok gecmis olsunÇok geçmiş olsun canım inşallah bebeği vaktinde sağlıkla alırsın kucağına. benim çok hateketimi kosotlayacak şekilde bir kasılma olmadı ama doktor takip et dedi ben gün içerisinde çok sertleşme yaşıyorum unutuyorum kaydetmiyorum yazmıyorum ama hani benim sertleşme hafif oluyor kasılma şeklinde birkaç kere oldu yumurta gibi bebek bir tarafı toplandı ve benim daha haftamda çok erken beni bir korku sardı. Gün içinde sertleşmelerin oluyor öğretmenin ayakta çok duruyorum acaba o mu yorgunluktan mı oluyor anlayamıyorum ama tedirgin oldum benim kasılma seninki kadar önemli bişey midir bilemedim ..
evet biri delikli biri kapalı, ama bunlardan 2şer tane olması lazımmış. Benim kutudan 1er tane çıktı.Biri delikli biri kapalı olması gerekiyor dimi... ya sorun çıkarmazlar heralde
Ufak ayrıntılar aslında ama insan herşeyi tam haftasıyla uyumlu olsun istiyor. Bizimkinin kilosu 1 hafta geride, baş cevresi 2 hafta geride. Boyu tam haftasıyla uyumlu :) ilk kızımda çok takıyodum kafama,Ama bu da öyle olunca genetigimiz böyleymiş diyorum, için rahat yani :) inşallah sizin kontrolde iyi geçer,doktor güzel şeyler söylerBizde persembe günü kontrole gidcegiz en son gittigimizde kilosu haftasiyla uyumlu ama gobegi 1 hafta kucuk demisti bakalim simdi ne diyecek merak ediyorum
Merhaba... bahsettiğin şeyi dün sabahtan beri yaşıyorum hatta çok korktum karnımda tuhaf bir şeyler oluyordu 5 dakikada bir neredeyse... hemen doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu ve magnezyum eksikliği imiş sebebi açılman Yok Bebek çok aşağıda değil herşey normal dedi korkma yani... magnezyuma başladım hala devam ediyor kasılmam bir kaç güne geçer diye düşünüyorum inşallah yani Hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla inşallahArkadaşlar ben aralık annesiyim nasipse , sizlerde böyle bir durum başına gelen var mı acaba .. gün içerisinde karnım çok fazla sertleşiyor ve sanki bebek bir yere toplanıyor . Doktoruma söylediğimde bünün sıklığını takip et bana haber ver dedi ama ben artık hangisi sertleşme hangisi değil anlayamıyorum . Sanki sürekli sertleşip geriliyormuş gibi oluyor . Böyle bir durum başına gelen var mı?
Hergün burdayım aslında okuyorum sessiz takılıyorum yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti :) herşey yolunda şükür 1 kasımda bnm zilli yle kavuşacak ins
Ben hiç birinde iyi değilim kızlar bence herkesin bir yeteneği yokdüğme bile zor dikerim, yemekte de neyseki kocam da ben de yemek seçmiyoruz da bir şekilde bir şeyler yapıp doyuyoruz Bakalım nasıl anne baba olacağız bu beceriksizlikle.
Anladım canım aslında merak ettiğim kilo bazında sayısal değeri değilde, gelişim düzeyi. Doktora önceki hafta gittiğimizde 1400den 1700e çıkmıştı 1 haftada. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde yani ptesi 1800gr olmuş az kilo almış dedi. İçime kurt düştü. Çünkü oğlumdada azala azala en sonunda almamaya başladı zorunlu sezeryana girdim 37.haftamda 35 haftalık değerde doğdu. Tek korkum bu. Son haftalarda marazlar çıkmaya başlar ya yok suyu azaldı, yok kalbi yavaşlamış, yok kordon dolandı yok şöyle böyle. O yuzden korkuyorum bu son haftalardan. Tetikteyim resmen. Kilosu gerekirse düşük olsun ama sağlığı yerinde olsun doğunca zaten beslenir büyütülür. Cuma tekrar gitcem kontrole. Bakalım ne durumdayım inşallah normal seyrine döner...
Allah allah benim baktığım liste yanlış mı acaba..Neyse varsın diyosan doğrudur :)
Bu arada kızlar bişey soracağım özellikle tecrübeli anneler.. Şimdi ben gümüş göğüs kapaklarından alayım diyorum..(Silverette) Kuzenim falan kesinlikle almalısın diyor kullanan tanıdıklarım çok memnun da malum benim emzirme tecrübem yok.. Bi emzirmeye başlayıp ne olacağını görsemmi, yoksa şimdiden alsammı bi bilemedim malum 295 lira.. Kullanan yada şimdiden alan var mı?
Merhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum
gecnis olsun canim korkma kontrol altina alinmistir. bugunlerde ne cok yasanir oldu allah korusun yaMerhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum
Bilmiyorum ki bence götür göster, yalan söyleyecek halin yok ya...Ben de avent aldım inşallah işe yarar. Bu arada aldım eve geldim, içini bir açtım bir takım var içinde 2 olması gerekirken. Jokerden almıştım geri götürücem haftasonu ama içinin eksik çıktığını nasıl kanıtlarım ki : (
Korkmakta haklısın ama sakin ol demekten ve senin için dua etmekten başka yapabileceğimiz yok... Çok şükür kurtardı yine kendini doğsa bile Allahın izniyle bişeycik olmaz....Allah yardımcın olsunMerhaba
Duruma ve doktora göre değişiyor. Bizim gerek görmedi galiba 1 ay sonraya 36. Haftaya randevu verdi. Sanırım o zaman yollar.NST ye kaçıncı hafta bağlanıyor normalde ki? Ben 32 de gittiğimde hiç NST ye bağlamadı
İnşallah çıkarsın canım önemli birşey değildir.Merhaba
Magnezgun kullanmıyorum doktorum vermemişti bende başlamadım . Aslında ağrı yapmıyor birden gerginleşir sertleşiyor doğrulmakta biraz zorlanıyorum . Tam olarak nedir ne değildir bilemedim ama bir süre sonda geçiyor . Okulda olduğum içinde uyanamıyorum biraz ovabiliyorum sadece . Kendiliğinden mi geçiyor yoksa işe yarıyor mu bilemedim . Haftasonuna iyice kendimi dinleyip takip edeyim en iyisi. Teşekkür ederim canımMagnezyum kullanıyor musun canım kasılmalara iyi geliyor. Benim de 29 haftalıkken benzer bir durum oldu idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım.
O kasılma anında ne yaparsan yap geçmiyor mu yoksa uzaninca mesela kesiliyor mu? Bebek hareketiyse pozisyona göre kesilir ama kasılma veya sancı ne yaparsan yap geçmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?