2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biri delikli biri kapalı olması gerekiyor dimi... ya sorun çıkarmazlar heralde

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeği vaktinde sağlıkla alırsın kucağına. benim çok hateketimi kosotlayacak şekilde bir kasılma olmadı ama doktor takip et dedi ben gün içerisinde çok sertleşme yaşıyorum unutuyorum kaydetmiyorum yazmıyorum ama hani benim sertleşme hafif oluyor kasılma şeklinde birkaç kere oldu yumurta gibi bebek bir tarafı toplandı ve benim daha haftamda çok erken beni bir korku sardı. Gün içinde sertleşmelerin oluyor öğretmenin ayakta çok duruyorum acaba o mu yorgunluktan mı oluyor anlayamıyorum ama tedirgin oldum benim kasılma seninki kadar önemli bişey midir bilemedim ..

bizimkide hep oyun arkadası oluyum filan istiyo neyse gecıcek ıns.

Kızlar bizde kontrolden çıktık 31+5 iz 1900 olmuş cuma 1718 di bu hızla giderse 3500 kesin fazlasını bilemiyorum dedi. Oğlumda 3650 dgmustu 3550 hastaneden çıkmıstık hersey iyi dedi son iki kontrolde uyuyo oluyo rahatsız ediyoz olmuyoda uykuya devam haberlerimiz böyle.

Magnezyum kullanıyor musun canım kasılmalara iyi geliyor. Benim de 29 haftalıkken benzer bir durum oldu idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım.
O kasılma anında ne yaparsan yap geçmiyor mu yoksa uzaninca mesela kesiliyor mu? Bebek hareketiyse pozisyona göre kesilir ama kasılma veya sancı ne yaparsan yap geçmez..

amin insallaj hepimiz zamaninda kucaklarimiza alalim. top gibi yuvarlaniyor sonra kendi kendine aciliyor.ben hic hesap tutmamistim unku normal rahim kendini hazirliyir vs.deniyordu ama o gun cok fazla oldu hissettmemek elde degil. ama suda var kimiside hic hissetmeyebiliyor kasilmalari.en iyisi kontrole gidince nst girmek istedigini soyle kasilma sertlesme nedeni ile. en dogru karari o sekilde verirsin cok gecmis olsun

Bizde persembe günü kontrole gidcegiz en son gittigimizde kilosu haftasiyla uyumlu ama gobegi 1 hafta kucuk demisti bakalim simdi ne diyecek merak ediyorum
Ufak ayrıntılar aslında ama insan herşeyi tam haftasıyla uyumlu olsun istiyor. Bizimkinin kilosu 1 hafta geride, baş cevresi 2 hafta geride. Boyu tam haftasıyla uyumlu :) ilk kızımda çok takıyodum kafama,Ama bu da öyle olunca genetigimiz böyleymiş diyorum, için rahat yani :) inşallah sizin kontrolde iyi geçer,doktor güzel şeyler söyler

Merhaba... bahsettiğin şeyi dün sabahtan beri yaşıyorum hatta çok korktum karnımda tuhaf bir şeyler oluyordu 5 dakikada bir neredeyse... hemen doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu ve magnezyum eksikliği imiş sebebi açılman Yok Bebek çok aşağıda değil herşey normal dedi korkma yani... magnezyuma başladım hala devam ediyor kasılmam bir kaç güne geçer diye düşünüyorum inşallah yani Hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla inşallah

Hergün burdayım aslında okuyorum sessiz takılıyorum yokluğumun farkedilmesi hoşuma gitti :) herşey yolunda şükür 1 kasımda bnm zilli yle kavuşacak ins

Cok sevindimniyi olmaniza oh tarihte belirlenmis. Artik safak sayma zamani.

Muhim olan sevgi sefkat ilgi ve herseyden onemlisi sabir. Bi havuc bi brokoli haslarsin yer. Onemli degil yani. Ama verecegin sevginin ve alacagin sevginin hic bir beceride karsiligi yok.

Bazen hizli bazen yavas alabiliyorlar bende de oldu o durum 1 kontrolde az almisti birndigerinde fazla almis acigi kapatnis. Sen icini ferah tut bebisin buyumeye devam eder. Ilki gibi olacak die dusunme

Onu banada cok soylediler ama almadim. Ilkinde avent almistim bundada avent aldim. Ben cok faydasini gordum sut uretimini de hizlandirdigini dusunuyorum avent kalkanin. Tek sikintisi egilirken sut akiyor her yere :))

Merhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum

Sakin ol canım durduracaklar inşallah sen bebeğinle konuş azıcık daha beklemesini söyle :) bak Y yagmur_20 de hemen hemen seninle aynı günlerde doğum yaptı bebeği kuveze bile girmedi maşallah. Doğsa bile Allah'ın izniyle sorun olmaz ama tabi ilk hedef 37 haftayı doldurmak. Ne kadar içerde alsa o kadar fayda tabi

Merhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum
gecnis olsun canim korkma kontrol altina alinmistir. bugunlerde ne cok yasanir oldu allah korusun ya

Bilmiyorum ki bence götür göster, yalan söyleyecek halin yok ya...

Merhaba
Korkmakta haklısın ama sakin ol demekten ve senin için dua etmekten başka yapabileceğimiz yok... Çok şükür kurtardı yine kendini doğsa bile Allahın izniyle bişeycik olmaz....Allah yardımcın olsun

Sebiss sende benim gibi sessizce okuyanlardanmışsın, niyeyse bi dinginlik çökmüş üstümüze.. 1 kasım da prensesimiz geliyor ha.. Hayırlısıyla eli ayağı düzgün, sağlıcakla gelsin inşallah..

NST ye kaçıncı hafta bağlanıyor normalde ki? Ben 32 de gittiğimde hiç NST ye bağlamadı
Duruma ve doktora göre değişiyor. Bizim gerek görmedi galiba 1 ay sonraya 36. Haftaya randevu verdi. Sanırım o zaman yollar.
Merhaba
İnşallah çıkarsın canım önemli birşey değildir.

Magnezgun kullanmıyorum doktorum vermemişti bende başlamadım . Aslında ağrı yapmıyor birden gerginleşir sertleşiyor doğrulmakta biraz zorlanıyorum . Tam olarak nedir ne değildir bilemedim ama bir süre sonda geçiyor . Okulda olduğum içinde uyanamıyorum biraz ovabiliyorum sadece . Kendiliğinden mi geçiyor yoksa işe yarıyor mu bilemedim . Haftasonuna iyice kendimi dinleyip takip edeyim en iyisi. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…