2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Randevuma iki hafta var olmaz sa biraz öne alırım nst ye girerim dediğin gibi canım. Bende başta normaldir diye düşündüm ama buralarda okuyunca iğne serum gibi tedaviler görenler olmuş biraz tedirgin oldum teşekkür ederimhepimiz sağlıklı güzel doğumlar yapalım inşallah

Geçmiş olsun İnşallah seninki de geçer hemen. Benim adını tam koyamadığını bir kasılma . Ani sertleşme ve bebek sanki oraya toplanmış gibi bir durum gerçekleşiyor. Tedirgin oldum ama haftasonuna geçmez ise bende bi doktora görüneyim diyorum . Teşekkür ederim tekrar hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah

Canım Allah yardımcın olsun herşey yolunda gidecek inşallah hem haftan kötü değil biraz erken sadece üzülme sakın stresle dahada artmasına agrilar

Gel gobekleri bir gunlugune degistirelim. Paso yatiyo. Hareket ediyo mu diye kendimi dinlemekten yoruldum sen dusun halimi. Dun guya doktora gittik orda ds uyuyodu sonrasinda markete gittik aksam geldik yemek yedik. O kadar yorulmusum ki erkenden uyudum. Gece uyandim sabaha kadar oturdum sifir hareket. Hic bisey yok. Dinlemekten kendimi yoruldum tekrar uyudum. 10gibi uyandigimda bir iki elinj oynatti sanirim acim ben diye kalktim kalhvalti ettim su saat olmus yine hareket yok. Tum gun boyle geciyor iste. Hareket sayiyorum 10u gececek mi bugun diye :)) ikisi de zor valla keske bebekler orta ayar hareket etseler

Kendi yaşadıklarımı okudum sanki ben yazmışım gibi olmuş benim kızım da aynı böyle. Minyon olmasına rağmen çok güçlü ve çok hareketli, daha 8 haftamız var. Daha da büyüyünce nasıl dayanicam bilmiyorum. Yuzde 90 95ini uyuyarak geçirir yazıyor benimki tam tersi yüzde 5ini uyuyarak geçiriyor galiba :)

Doğum sonrası gecelik bakanlar ebebekte bir model var fiyatı çok iyi sadece s beden var ilgilenenler bakabilir. Mavi rengi de var

İnşallah doğunca da yatar uyur annesi uslu olur. Bazı Bebek yapısı öyle varlığı yokluğu belli olmuyor, bazısı da nasıl birşey bu içerdeki acaba dedirtecek kadar eli ayağı durmuyor. İlkinde acaba günlük hareket dedikleri ne diyordum, ikincide hareket etmedi birkaç saattir diye koşa koşa hastaneye gittiğimizi biliyorum. Doğunca da biri çok uslu, diğeri düz duvara tırmanan tipler oldular :))

Uykusunda da hareket ediyor annesi ) benim oglum oyleydi allahim hic durmazdi ve o.kadar sert hareket ederdiki canimdan bezmistim. Hic uyumuyormu bu cocuk die dusunuyordum. Dogduktan sonra farkettim.mi uykusunda da hareket edio :)) 5 yasinda hala oyle uyurken kipir kipir bi o yana bi bu yana 5 dkka sabit yatmio yatakta.

Yaa ne güzel simdi daha da heveslendim insallah bende yapabilirim

Dogduktan sonra da kıpır günler bizi bekliyor desenize :)

Ben minyonum esim uzun boylu enine boyuna ama galiba kizce bana benziyecekInsallah saglikla kucagimiza alir bebeklerimizi

Merhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum

bişey olmaz canım inşallah. Zaten 37 ye ne kalmış az daha sabır ufaklık

Benim 2 haftada 200 gram almıştı senin de 1 haftada 100 gram almış normaldir heralde

Insallah akilli olurlar 9 ay icerde yattik deyip duz duvara tirmanmazlar :))

İyi akşamlar bizim kontrolümüz de yarın Dr bana şeker yüklemesi yapmamıştı. Birkaç kez şekerinin düştüğünü söylemiştim sizde. Bugün kontrol ettiğimde sabah açlık 57 tokluk 185 öğlen açlık 45 tokluk 111 çıktı sanırım nur topu gibi bir şekerim oldu  bakalım Dr ne diyecek. Şekerim düşünce çok net anlıyorum içim titriyor bayılacak gibi oluyorum içim çıkacak gibi oluyor ölçüyorm ve 45 50 çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…