Randevuma iki hafta var olmaz sa biraz öne alırım nst ye girerim dediğin gibi canım. Bende başta normaldir diye düşündüm ama buralarda okuyunca iğne serum gibi tedaviler görenler olmuş biraz tedirgin oldum teşekkür ederimhepimiz sağlıklı güzel doğumlar yapalım inşallahamin insallaj hepimiz zamaninda kucaklarimiza alalim. top gibi yuvarlaniyor sonra kendi kendine aciliyor.ben hic hesap tutmamistim unku normal rahim kendini hazirliyir vs.deniyordu ama o gun cok fazla oldu hissettmemek elde degil. ama suda var kimiside hic hissetmeyebiliyor kasilmalari.en iyisi kontrole gidince nst girmek istedigini soyle kasilma sertlesme nedeni ile. en dogru karari o sekilde verirsin cok gecmis olsun
Geçmiş olsun İnşallah seninki de geçer hemen. Benim adını tam koyamadığını bir kasılma . Ani sertleşme ve bebek sanki oraya toplanmış gibi bir durum gerçekleşiyor. Tedirgin oldum ama haftasonuna geçmez ise bende bi doktora görüneyim diyorum . Teşekkür ederim tekrar hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olur inşallahMerhaba... bahsettiğin şeyi dün sabahtan beri yaşıyorum hatta çok korktum karnımda tuhaf bir şeyler oluyordu 5 dakikada bir neredeyse... hemen doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu ve magnezyum eksikliği imiş sebebi açılman Yok Bebek çok aşağıda değil herşey normal dedi korkma yani... magnezyuma başladım hala devam ediyor kasılmam bir kaç güne geçer diye düşünüyorum inşallah yani Hepimize hayırlı doğumlar sağlıkla inşallah
Canım Allah yardımcın olsun herşey yolunda gidecek inşallah hem haftan kötü değil biraz erken sadece üzülme sakın stresle dahada artmasına agrilarTeşekkür ederim herkese. Alttan muayene etti bebek aşağı baskı yapıyor mu diye. Çok şükür aşağı inmemiş. Nasıl bir sırt ağrısı anlatamam nefesimi kesiyor.Bu gece burdayım bana dua edin lütfen.
internetten baktım bebeğin eklem sesi olabilirmişNasıl yaa ne sesi ki o
evet öyleymiş bende korktum bir an yaO ses benimde geliyor canım.ilk zamanlar korktum.nette araştırdım hatta Kaan kocatepe video su var bununla ilgili onu izleyince rahatladım.bebeğin eklemlerinden geldiği düşünülüyormuş.
Kızlar benim bu oğlan neredeyse bütün gün ve gece hareketli ama dün gece artık ciddi ciddi rahatsızlık duydum. Kendisini o kadar kuvvetli geriyor du ki ve sanırım taklalar falan atıyordu canım inanılmaz yandı. Acıdan ağrıdan ve gerilmeden dolayı midem bulanmaya başladı. Hafif ateşlendim ve sağ kol ve bacağıma ağrı girdi. Bebek ne zaman durdu ne ağrı kaldı ne bulantı. Ama o bir saat sağa dön, sola dön, sırtüstü yat, otur kalk deli oldum. En sonunda kendisi de yorulup uyudu şükür. Ve sabah itibariyle yine başladık şu an bile elimle kasıklarımı korumaya çalışıyorum. ilk oğlum da hiç bu kadar acı çektiğimi bilmem. Vallahi korkmaya başladım. içimden ne çıkacak benim:))
bir kaç defa oldu bendede bebeğin eklem sesi olabilirmişBendede ortam sessizken özellikle çıt çıt diye ses geliyoo
Kendi yaşadıklarımı okudum sanki ben yazmışım gibi olmuşKızlar benim bu oğlan neredeyse bütün gün ve gece hareketli ama dün gece artık ciddi ciddi rahatsızlık duydum. Kendisini o kadar kuvvetli geriyor du ki ve sanırım taklalar falan atıyordu canım inanılmaz yandı. Acıdan ağrıdan ve gerilmeden dolayı midem bulanmaya başladı. Hafif ateşlendim ve sağ kol ve bacağıma ağrı girdi. Bebek ne zaman durdu ne ağrı kaldı ne bulantı. Ama o bir saat sağa dön, sola dön, sırtüstü yat, otur kalk deli oldum. En sonunda kendisi de yorulup uyudu şükür. Ve sabah itibariyle yine başladık şu an bile elimle kasıklarımı korumaya çalışıyorum. ilk oğlum da hiç bu kadar acı çektiğimi bilmem. Vallahi korkmaya başladım. içimden ne çıkacak benim:))
İnşallah doğunca da yatar uyur annesi uslu olur. Bazı Bebek yapısı öyle varlığı yokluğu belli olmuyor, bazısı da nasıl birşey bu içerdeki acaba dedirtecek kadar eli ayağı durmuyor. İlkinde acaba günlük hareket dedikleri ne diyordum, ikincide hareket etmedi birkaç saattir diye koşa koşa hastaneye gittiğimizi biliyorum. Doğunca da biri çok uslu, diğeri düz duvara tırmanan tipler oldular :))Gel gobekleri bir gunlugune degistirelim. Paso yatiyo. Hareket ediyo mu diye kendimi dinlemekten yoruldum sen dusun halimi. Dun guya doktora gittik orda ds uyuyodu sonrasinda markete gittik aksam geldik yemek yedik. O kadar yorulmusum ki erkenden uyudum. Gece uyandim sabaha kadar oturdum sifir hareket. Hic bisey yok. Dinlemekten kendimi yoruldum tekrar uyudum. 10gibi uyandigimda bir iki elinj oynatti sanirim acim ben diye kalktim kalhvalti ettim su saat olmus yine hareket yok. Tum gun boyle geciyor iste. Hareket sayiyorum 10u gececek mi bugun diye :)) ikisi de zor valla keske bebekler orta ayar hareket etseler
Kendi yaşadıklarımı okudum sanki ben yazmışım gibi olmuşbenim kızım da aynı böyle. Minyon olmasına rağmen çok güçlü ve çok hareketli, daha 8 haftamız var. Daha da büyüyünce nasıl dayanicam bilmiyorum. Yuzde 90 95ini uyuyarak geçirir yazıyor benimki tam tersi yüzde 5ini uyuyarak geçiriyor galiba :)
Ben bu modeli magazada gormustum kumasi cok kaliteli gelmedi bana magazaya bi bak istersenHastanede dogum sonrasi giymek için de pentideki şu modeli çok beğendim ama bunda da sadece L beden var. Düğmeli olduğu için emzirme kolaylığı sağlar Eki Görüntüle 2192722
Yaa ne güzel simdi daha da heveslendim insallah bende yapabilirimYok canım inan ben hiç kurs yüzü görmedim. Kimse de bana göstermedi. Kendime makine aldım. Düz dikiş ile başladım. Sonra netten sürekli video izledim. Zaten herşey var. Sonra kumaşları tanıyorsun. Yapa yapa usta oluyorsun. Biraz heves istek meselesi. Hep yeğenlrime elbise yelek dikerdim. Artık inşallah kızıma dikerim :) sende bir yerden başlayabilirsin.
Dogduktan sonra da kıpır günler bizi bekliyor desenize :)Uykusunda da hareket ediyor annesi) benim oglum oyleydi allahim hic durmazdi ve o.kadar sert hareket ederdiki canimdan bezmistim. Hic uyumuyormu bu cocuk die dusunuyordum. Dogduktan sonra farkettim.mi uykusunda da hareket edio :)) 5 yasinda hala oyle uyurken kipir kipir bi o yana bi bu yana 5 dkka sabit yatmio yatakta.
Ben minyonum esim uzun boylu enine boyuna ama galiba kizce bana benziyecekInsallah saglikla kucagimiza alir bebeklerimiziUfak ayrıntılar aslında ama insan herşeyi tam haftasıyla uyumlu olsun istiyor. Bizimkinin kilosu 1 hafta geride, baş cevresi 2 hafta geride. Boyu tam haftasıyla uyumlu :) ilk kızımda çok takıyodum kafama,Ama bu da öyle olunca genetigimiz böyleymiş diyorum, için rahat yani :) inşallah sizin kontrolde iyi geçer,doktor güzel şeyler söyler
Merhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum
bişey olmaz canım inşallah. Zaten 37 ye ne kalmış az daha sabır ufaklıkTeşekkür ederim herkese. Alttan muayene etti bebek aşağı baskı yapıyor mu diye. Çok şükür aşağı inmemiş. Nasıl bir sırt ağrısı anlatamam nefesimi kesiyor.Bu gece burdayım bana dua edin lütfen.
Benim 2 haftada 200 gram almıştı senin de 1 haftada 100 gram almış normaldir heraldeAnladım canım aslında merak ettiğim kilo bazında sayısal değeri değilde, gelişim düzeyi. Doktora önceki hafta gittiğimizde 1400den 1700e çıkmıştı 1 haftada. 1 hafta sonra tekrar gittiğimde yani ptesi 1800gr olmuş az kilo almış dedi. İçime kurt düştü. Çünkü oğlumdada azala azala en sonunda almamaya başladı zorunlu sezeryana girdim 37.haftamda 35 haftalık değerde doğdu. Tek korkum bu. Son haftalarda marazlar çıkmaya başlar ya yok suyu azaldı, yok kalbi yavaşlamış, yok kordon dolandı yok şöyle böyle. O yuzden korkuyorum bu son haftalardan. Tetikteyim resmen. Kilosu gerekirse düşük olsun ama sağlığı yerinde olsun doğunca zaten beslenir büyütülür. Cuma tekrar gitcem kontrole. Bakalım ne durumdayım inşallah normal seyrine döner...
İnşallah doğunca da yatar uyur annesi uslu olur. Bazı Bebek yapısı öyle varlığı yokluğu belli olmuyor, bazısı da nasıl birşey bu içerdeki acaba dedirtecek kadar eli ayağı durmuyor. İlkinde acaba günlük hareket dedikleri ne diyordum, ikincide hareket etmedi birkaç saattir diye koşa koşa hastaneye gittiğimizi biliyorum. Doğunca da biri çok uslu, diğeri düz duvara tırmanan tipler oldular :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?