2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bu modeli magazada gormustum kumasi cok kaliteli gelmedi bana magazaya bi bak istersen
Magazada da gördüm canım modeli hoşuma gitti kumaşına çok dikkat etmedim. Mağazada da l ve xl vardı. Benim bedenim s yada m. O yüzden deneyemedim. Belki denesem kumaşını daha iyi farkederdim

Canım geçmiş olsun ihmal etme sakın hemen git öyle çıktığı zaman yükseklik kadar dusmeside önemli bı durum 75-80 altı olmasın dedi bugün Dr. Tokta 160 üstü riskliymis tokken 300 lere çıkarsa bebekte sorun oluyomus acil durummuş

yarın gideceğim kesin diyet diyecek işte ve ara öğün iş yerinde ara öğün fırsatı bulamadığım için bukadar düşüyor.sabahta gece uzun olduğu için.

Ben minyonum esim uzun boylu enine boyuna ama galiba kizce bana benziyecekInsallah saglikla kucagimiza alir bebeklerimizi

Bende minyonum esimde oyle iri yari degil boyu kilosu normal. Ama. Bizim oglan toroman oldu :) ufacik kadinim kucagimda enine boyuna bebek ben bembeyazim o karaponcik sanki cami avlusundan bulmusum gibi bakalim kiz nasil olacak

Dogduktan sonra da kıpır günler bizi bekliyor desenize :)

Karnimda cok hareketliydi ama uslu bi cocuk oldu uyurken kuduruk hala ole besikte park yatakta falan yatiramadim 2 kisilik yer yataginda 2.80 yayila yayila yatti :))

Insallah akilli olurlar 9 ay icerde yattik deyip duz duvara tirmanmazlar :))
Korkutmak gibi olmasin ama anne karninda uslu olan bebekler dogunca cok kuduruk oluormus. Benimde karnimda cok kuduruktu uslu ve akilli bir cocuk oldu hic boyle bi performans beklemiordum kendisinden. Simdi kiz ortalama bi duzende gidior ne asiri hareketli ne cok durgun uyku duzenini bile anliyorum sasmiyor. Hergun uyudugu saat ayni insallah dogduktan sonrada boyle olur

yarın gideceğim kesin diyet diyecek işte ve ara öğün iş yerinde ara öğün fırsatı bulamadığım için bukadar düşüyor.sabahta gece uzun olduğu için.
maalesef canım aynen ara öğün yapmayınca alt üst oluyor ama az kaldı idare etcez allahın izniyle yakındada izne ayrılırsın zaten herşey yolunda gider

Magazada da gördüm canım modeli hoşuma gitti kumaşına çok dikkat etmedim. Mağazada da l ve xl vardı. Benim bedenim s yada m. O yüzden deneyemedim. Belki denesem kumaşını daha iyi farkederdim
Sana yakin diger magazalarina bi sor istersen beden varmi die denersin ben suvende bi takik gormustim begenmistim magazada 140 ti nette 240 gordum sok oldum gerci artik sasirmamayk ogrenmek lazim gecen hafta evi boyatmak icin boya bakmistim 275 tl idi almadim. Ogun tasiyamam die dun gittim 429 tl olmus resmen ac kalicaz yawrularin sansi cok kotu bi zamana denk geldiler

Herkes bana da ayni seyi soyluyor insallah yaniltir da oyle olmaz

Tosuncuk olcak desene masallah kuzuya

Canım ben aldım geçen ay gerçekten pahalı ama emzirmeyi çok önemsediğim için değer diye düşündüm. Biz yoğun bakımda yatak yarası falan oluşan hastalara gümüş içerikli yara pansuman bantları kullanıyoruz etkinliğine çok inanamıyorum o yüzden. Umarım hiç yara oluşturmadan atlatırız. Benim meme uçları geçen ay çok hassaslaşmıştı korktum aldım hemen ben de. Sonra normale döndü kendiliğinden neyse ki

Merhaba
Önce çatı ağrım vardı şimdi de bel ağrım var .Doktoruma geldim nst de sancım çıktı. Yatırdılar inşallah erken doğmaz kızım. Kilosu 2400 boyu 48cm 34+3. Çok korkuyorum
Geçmiş olsun canım telaş yapma inşallah her şey yolunda gider.Dualarımız seninle. Doktorum 34 ten sonra olan doğumu engellemiyoruz dedi bana pazartesi gün ki muayenemde.

İyi geceler kızlar nasılsınız :)
SiZlerde gece uyuyamayanlardan mısınız
İyi geceler canım ben de uyku önü nette geziniyorum. Güzel uyuyorum aslında.Ama geceleri tuvalete defalarca gitmekten bi şey anlamıyorum uykumdan. bi de ben şunu farkettim çok yorulduğum günler daha kalitesiz uyuyorum.

Çok düşüyormuş geçmiş olsun. Aman dikkat.

BNBN

Canım ölçümlerin çok düşük hipoglisemi var. Acil diyete başlaman lazım mutlaka endokrine görün şeker bu haftalardan sonra ciddi problemler oluşturabilir. İhmal etme benim açlık 67 diyet yapıyorum olması gereken sınır 70. Tonluk 1. Saat en fazla 140 olmalı. Ekmeği kes dedi doktor bana sende mutlaka konuş

Bu aralar mide yanması ve kaburga ağrısı uyutmuyor beni de canım ya. Tuvalet zaten hamileliğin başından beri gece kaç defa kalkıyorum sayamıyorum. Az kaldı kavuşmamıza geçicek inşallah :) emzirmek için uyanıcaz

rabarbaa 35 gün kaldı ins sağlıkla kavuşmamıza.darısı iSteyen bekleyen herkese olsun ins.

Circassian girl kusum evet fazla dinginlestim kv boğmadim 1 haftadır mesela :))))) zaten çok az kişiyle burda yazisiyordum.bi geldim yazdım baktım kimse sallamadi bende paylaşmama kararı alsim. Sizin gibi arkadaslar sağolsun yazinca bendr cvp veriyorum.nst demişsin kusum bende hiç girmedim dr 38den sonra anlamlı deşi ama olmaz nstye girmeden doğurmam dedim eksik kalamam gülüştük ilk kontrolünde gir kizinin bi EKG si olsun dedi :)) sende son durum ne

Ben de büyük oğlum da öyleydim hareketlerini yakalamak için deli gibi kendimi dinlerdim.Bir iki tepinir bırakırdı ama bunda acaba hareket etmeden durabiliyor mu diye kendimi dinliyorum. Acaba diyorum bir rahatsılığı var da ondan mı istem dışı devinip duruyor diye. Bazı bazı uyuyor da ohh be diyorum hareketsiz de durabiliyor. Sağ salim bir doğsalardı da biz de rahatlasaysık.

Aynen öyle uyku yüzde 5 civarı :) pazartesi nst ye bağlandım tabi benim oğlan sonuna kadar hiç durmadan tepindi makina garg gurg etti durdu. Ebe ne kadar hareketli deyince yeri dar geliyor galiba dedim. O da daha yeri iyi son haftalar iyice sıkışınca ne yapacak dedi. Valla icten içe sevindim bu kadar kıpraşamaz da accık rahat ederim diye )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…