2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım son haftalar su azalıyo ve daha fazla hissediliyor hareket :))

İyi olmanıza sevindim canım. Sancı kesildi mi? Hastanede misin hala?

Teşekkür ederim cnm. Sırt ağrım ve kasık ağrım geçti çok şükür. Evet hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar. Rahim gevşetici ilaç verdiler. Dünden beri 4 şişe serum taktılar.

Kontrol altında olman daha iyi tabi canim. Evde ilgi bekleyen bir çocuk daha olunca insan ister istemez yoruluyor ama neyse ki annen gelmiş :) sana da doğum öncesi hastane provası oldu. Neye ihtiyaç var filan bir gözden geçirmiş oldun

Günaydın hanımlar.

Benim de öyleydi canım mide ve kaburga ağrısı; bebek biraz yer değiştirdi sanırım rahatladım.

Teşekkür ederim cnm. Sırt ağrım ve kasık ağrım geçti çok şükür. Evet hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar. Rahim gevşetici ilaç verdiler. Dünden beri 4 şişe serum taktılar.
Gözüm aydın annen gelmiş. Serumdan sonra eve yollarlar inşallah seni. Evde de anne olunca oh mis rahat edersin.

Hareketli olması iyi birşey aslında kasları gelişiyor :)

Ben de lcwden aldım canım buna gerek kalmadı. Kesinlikle haklisin. Çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Bebek bezleri ıslak mendiller kara borsa gibi sürekli artıyor. Allah yardımcımız olsun

Günaydın teşekkür ederim, 9 da dersim var. Ordan eve geçeceğim Dr izin verirse. Evet annesi gelince insan rahatlıyor. Evde anne yemeği olacak artık :)

HANIMLAR BENI RAHATLATIN NOLUR(
Biz bebisimle bugün 34 haftalık olduk dün rutin kontrolümüz vardı, bebegim 2400 gr olmuş 46 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor suyun iyi her şey normal görünüyor deyip muayeneyi bitirdi, nst'ye gir bakalım sonuçlarına dedi. ilk kez nst'ye girdim attığım sonuçtan iki tane çektiler doktor sancın var yatış vermem lazım dedi ciğer geliştirici ve hap verildi 2 serum aldım her serumdan sonra nst'ye girdim. toplamda nst'ye 4 kez girdim hala sancim vardı. 2 serumdan sonra bir daha nst yine sancı olunca 3.serumu aldım sabahın 9'undan akşam 10'a kadar Hastanede kaldım son nst'de sancim normal seviyeye inince çıkışım yapıldı bugün öğlen bir daha gidip ikinci ciğer geliştirici iğneyi olacağım ve ben çok korkuyorum. Bu durumu yasayan oldum mu erken değil mi daha sancılar için, bir daha gelir mi böyle sancı hiç ağrı sızı hissetmedim ama sancim cikti sürekli bebeğim 40 haftasını doldursun istiyorum

Canım inşallah herşey yolunda gidecek iyi tarafından bakalım farkedilmis olması çok güzel en azından kontrol altindasin haftada kötü deil inşallah bekliycektir Allah yardcimiz olsun

Öncelikle sakin olmalısın canım
Grubu takip ediyorsan eğer görmüşsündür arkadaşımız yağmurunda sancıları vardı seninle aynı haftada Doğum yaptı sağlıkla kavuştu kızına çok şükür. Hafta olarak iyi sayılırsın. Sancın içinde elinden geleni yapmışlar zaten. Sen sakin ol ki bebeğin de seninle birlikte strese girmesin. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.

Olsun canim sen yine ugra. Surekli bakilmior nete bazen tam biseye cvp verecekken bisey cikiyor kaliyor. Yokaa herkes elinden geldiginde herseye cvp veeiyor. Benim doktor 32. De nstye almaya basladi gecen hafta ilk kez girdim. Benim kiz fosur fosur uyudugu icin 45 dkka falan beklediler doktor da hareketlerine dikkat et 2 hafta sonra gel dedi :))
Ben de lcwden aldım canım buna gerek kalmadı. Kesinlikle haklisin. Çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Bebek bezleri ıslak mendiller kara borsa gibi sürekli artıyor. Allah yardımcımız olsun

Oyle ya allah yardimcimiz olsun dolar euro dusuyor ama hersey cilgin gibi zamlaniyor. Kediye mama bulamadik gecen gumruktwn gelmiyormus nasil is anlamadim

Canim stres yapma benim oglumda 28. Haftada basladi sancilarim. 38 de dogdu. Onlem almislar. Tedbir bizden takdir allahtan. Bu hafta dan sonra dogsada riskli haftalari atlatti. Illa her cocuk 40 da dogacak die bi bisey yok saglikla gelsinlerde nasipleri belli zaten. 40. Haftada dogup sorun yasayanlarda var allah korusun. Sen sikma canini minnosun en dogru zamanda gelecek

Canım hemen hepimizde sancı vs oldu dert etme. İnsallah sağlıkla gelecek minnoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…