Aynen öyle uyku yüzde 5 civarı :) pazartesi nst ye bağlandım tabi benim oğlan sonuna kadar hiç durmadan tepindi makina garg gurg etti durdu. Ebe ne kadar hareketli deyince yeri dar geliyor galiba dedim. O da daha yeri iyi son haftalar iyice sıkışınca ne yapacak dedi. Valla icten içe sevindim bu kadar kıpraşamaz da accık rahat ederim diye)
Günaydın kızlar
Aceleci kızımı tuttuk :) 34+4 olduk 1 güne bile seviniyorum. 2 hafta hiç kıpırdamıycam. Dün temizlikçi geldi bir de annemde gelmişti. Sanırım farkında olmadan yordum kendimi.garibim annemde geldiği gece evde oğlumla tek kaldı biz hastanede.
Teşekkür ederim cnm. Sırt ağrım ve kasık ağrım geçti çok şükür. Evet hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar. Rahim gevşetici ilaç verdiler. Dünden beri 4 şişe serum taktılar.İyi olmanıza sevindim canım. Sancı kesildi mi? Hastanede misin hala?
Teşekkür ederim cnm. Sırt ağrım ve kasık ağrım geçti çok şükür. Evet hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar. Rahim gevşetici ilaç verdiler. Dünden beri 4 şişe serum taktılar.
Benim de öyleydi canım mide ve kaburga ağrısı; bebek biraz yer değiştirdi sanırım rahatladım.Bu aralar mide yanması ve kaburga ağrısı uyutmuyor beni de canım ya. Tuvalet zaten hamileliğin başından beri gece kaç defa kalkıyorum sayamıyorum. Az kaldı kavuşmamıza geçicek inşallah :) emzirmek için uyanıcaz
Gözüm aydın annen gelmiş. Serumdan sonra eve yollarlar inşallah seni. Evde de anne olunca oh mis rahat edersin.Teşekkür ederim cnm. Sırt ağrım ve kasık ağrım geçti çok şükür. Evet hastanedeyim sürekli kontrol ediyorlar. Rahim gevşetici ilaç verdiler. Dünden beri 4 şişe serum taktılar.
Ben de büyük oğlum da öyleydim hareketlerini yakalamak için deli gibi kendimi dinlerdim.Bir iki tepinir bırakırdı ama bunda acaba hareket etmeden durabiliyor mu diye kendimi dinliyorum. Acaba diyorum bir rahatsılığı var da ondan mı istem dışı devinip duruyor diye. Bazı bazı uyuyor da ohh be diyorum hareketsiz de durabiliyor. Sağ salim bir doğsalardı da biz de rahatlasaysık.
Ben de lcwden aldım canım buna gerek kalmadı. Kesinlikle haklisin. Çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Bebek bezleri ıslak mendiller kara borsa gibi sürekli artıyor. Allah yardımcımız olsunSana yakin diger magazalarina bi sor istersen beden varmi die denersin ben suvende bi takik gormustim begenmistim magazada 140 ti nette 240 gordum sok oldum gerci artik sasirmamayk ogrenmek lazim gecen hafta evi boyatmak icin boya bakmistim 275 tl idi almadim. Ogun tasiyamam die dun gittim 429 tl olmus resmen ac kalicaz yawrularin sansi cok kotu bi zamana denk geldiler
Aynen öyle uyku yüzde 5 civarı :) pazartesi nst ye bağlandım tabi benim oğlan sonuna kadar hiç durmadan tepindi makina garg gurg etti durdu. Ebe ne kadar hareketli deyince yeri dar geliyor galiba dedim. O da daha yeri iyi son haftalar iyice sıkışınca ne yapacak dedi. Valla icten içe sevindim bu kadar kıpraşamaz da accık rahat ederim diye)
Evet ders 1 : çok soğuk oluyor :)Kontrol altında olman daha iyi tabi canim. Evde ilgi bekleyen bir çocuk daha olunca insan ister istemez yoruluyor ama neyse ki annen gelmiş :) sana da doğum öncesi hastane provası oldu. Neye ihtiyaç var filan bir gözden geçirmiş oldun
Günaydın teşekkür ederim, 9 da dersim var. Ordan eve geçeceğim Dr izin verirse. Evet annesi gelince insan rahatlıyor. Evde anne yemeği olacak artık :)Günaydın hanımlar.
Benim de öyleydi canım mide ve kaburga ağrısı; bebek biraz yer değiştirdi sanırım rahatladım.
Gözüm aydın annen gelmiş. Serumdan sonra eve yollarlar inşallah seni. Evde de anne olunca oh mis rahat edersin.
Canım inşallah herşey yolunda gidecek iyi tarafından bakalım farkedilmis olması çok güzel en azından kontrol altindasin haftada kötü deil inşallah bekliycektir Allah yardcimiz olsunHANIMLAR BENI RAHATLATIN NOLUR(
Biz bebisimle bugün 34 haftalık olduk dün rutin kontrolümüz vardı, bebegim 2400 gr olmuş 46 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor suyun iyi her şey normal görünüyor deyip muayeneyi bitirdi, nst'ye gir bakalım sonuçlarına dedi. ilk kez nst'ye girdim attığım sonuçtan iki tane çektiler doktor sancın var yatış vermem lazım dedi ciğer geliştirici ve hap verildi 2 serum aldım her serumdan sonra nst'ye girdim. toplamda nst'ye 4 kez girdim hala sancim vardı. 2 serumdan sonra bir daha nst yine sancı olunca 3.serumu aldım sabahın 9'undan akşam 10'a kadar Hastanede kaldım son nst'de sancim normal seviyeye inince çıkışım yapıldı bugün öğlen bir daha gidip ikinci ciğer geliştirici iğneyi olacağım ve ben çok korkuyorum. Bu durumu yasayan oldum mu erken değil mi daha sancılar için, bir daha gelir mi böyle sancı hiç ağrı sızı hissetmedim ama sancim cikti sürekli bebeğim 40 haftasını doldursun istiyorum
HANIMLAR BENI RAHATLATIN NOLUR(
Biz bebisimle bugün 34 haftalık olduk dün rutin kontrolümüz vardı, bebegim 2400 gr olmuş 46 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor suyun iyi her şey normal görünüyor deyip muayeneyi bitirdi, nst'ye gir bakalım sonuçlarına dedi. ilk kez nst'ye girdim attığım sonuçtan iki tane çektiler doktor sancın var yatış vermem lazım dedi ciğer geliştirici ve hap verildi 2 serum aldım her serumdan sonra nst'ye girdim. toplamda nst'ye 4 kez girdim hala sancim vardı. 2 serumdan sonra bir daha nst yine sancı olunca 3.serumu aldım sabahın 9'undan akşam 10'a kadar Hastanede kaldım son nst'de sancim normal seviyeye inince çıkışım yapıldı bugün öğlen bir daha gidip ikinci ciğer geliştirici iğneyi olacağım ve ben çok korkuyorum. Bu durumu yasayan oldum mu erken değil mi daha sancılar için, bir daha gelir mi böyle sancı hiç ağrı sızı hissetmedim ama sancim cikti sürekli bebeğim 40 haftasını doldursun istiyorum
rabarbaa 35 gün kaldı ins sağlıkla kavuşmamıza.darısı iSteyen bekleyen herkese olsun ins.
@Circassian girl kusum evet fazla dinginlestim kv boğmadim 1 haftadır mesela :))))) zaten çok az kişiyle burda yazisiyordum.bi geldim yazdım baktım kimse sallamadi bende paylaşmama kararı alsim. Sizin gibi arkadaslar sağolsun yazinca bendr cvp veriyorum.nst demişsin kusum bende hiç girmedim dr 38den sonra anlamlı deşi ama olmaz nstye girmeden doğurmam dedim eksik kalamam gülüştük ilk kontrolünde gir kizinin bi EKG si olsun dedi :)) sende son durum ne
Ben de lcwden aldım canım buna gerek kalmadı. Kesinlikle haklisin. Çok şanssız bir dönemden geçiyoruz. Bebek bezleri ıslak mendiller kara borsa gibi sürekli artıyor. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?