2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Uzun zamandır takip edemedim burayı sağlıkla almış kucağına çok şükür umarım benim bebeğim de sağlıcakla gelir. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Çok haklısın hangisi hayırlı bilemeyiz biz tabi sağlıcakla gelsin de ınşallah, ben hiç hissetmedim sancı filan nst de sancin var denilince yatış serum şu bu ilk defa karşılaştığım hazır olmadigim bir durum olunca algılayamadım hiçbir şeyi. Sancı çıkan herkes erken doğum yapmıyor yani dimi yapsa da inşallah toparlanıyor

Bir sorun olmaz dimi kilosu çok az değil mi bebeğimin şimdi doğar mi hemen yoksa bu ilaçlar geciktirir mi acaba doğumu
Benim arkadasimin kizi 38. Haftada 2350 gr dogdu yani gununde dogup ufak olan bebisler de var. Sen icini ferah tut kendini yorma bol bol dinlen iyi olacak hersey oyle dusun. Ilaclar erteleyebilirde ertelemeyebilirde en azindan onlem alinmis farkedilmis oyle dusun

Bir sorun olmaz dimi kilosu çok az değil mi bebeğimin şimdi doğar mi hemen yoksa bu ilaçlar geciktirir mi acaba doğumu

Canım ben ilk bebekte 31 haftada 3 dk da bir sanci ve rahimde açıklıkla hastanede 2 gün yattım. Aynı sana verilen ilaçlar bana da verildi ve Salih 37 haftalık dünyaya geldi. :) Yani o bile durduysa Allah'ın izniyle senin bebeğin de durur hiç endişe etme. Sen bebeğinle konuş daha vakti gelmedi acele etme de o seni dinler annesi

Merhaba kızlar nasılsınız? bugün kontrolüm var ve çok heycanlıyım meleğimi görcem çok özledim nasıl iyi mi sağlığı merak ediyorum allahım hayırlı haberler almamı saglasın. iki gündür adet sancısı gibi karın agrısı çekıorum ınsalalh bısey yoktur ve her zamankı gıbı normal der doktorum.
dün bi arkadasta benımle aynı hamıle doktora kontrole gıtmıs doktor el dırsekten asagısı yok cocugun demıs kız kahroldu resmen dunden berı aglıo şimdi baska doktora gıdıo ınsallah bısey cıkmaz sızde dua edın lutfen.

Canım benimde 31. haftada nst de sancı çıktı canını sıkma bebeğinin kilosu gayet güzel. Erken bile doğsa artık tehlikeli zamöanmları geçti.. Kaldıki bak gözetim altında herşey yapılmş. Dinlen sakinleş. Rabbim sağlıkla kucağına almayı en hayırlı zamanda nasip etsin.

Kızlar bu ara bebeğimi çok hıçkırık tutuyor. Aç tok farketmiyor ama genelde yemekten sonra rahat 5-7 dk sürüyor. sizde nasıl bu hıçkırık olayı.

Günaydın canım nasılsın :)
iyiyim kuzuum sağol sen nasılsın :)
ay güzel haberlerle dön inşallah canım :) karın ağrısı bende de var 3 gündür falan akşamları daha da artıyo. dktorun ne diyecek acaba benide haberdar et olurmu ? bizim kontrolde pazartesi inşallah
Kızlar bu ara bebeğimi çok hıçkırık tutuyor. Aç tok farketmiyor ama genelde yemekten sonra rahat 5-7 dk sürüyor. sizde nasıl bu hıçkırık olayı.
bizimde önceden sabahları kahvaltıdan sonra 1kez tutardı. artık günde en az 2 bazen 3 4 kez tutuyo. bu güzel bişey korkulacak bişey değil canım :)

bizimde önceden sabahları kahvaltıdan sonra 1kez tutardı. artık günde en az 2 bazen 3 4 kez tutuyo. bu güzel bişey korkulacak bişey değil canım :)

Sağol canm bu ara bu kadar sık olunca acaba yediğim içtiğim rahatsız mı ediyor diye düşündüm. Yav
rum 5-10 dk hop hop zıplatıyor. :) Ama bu ciğerlerinin geliştiğine işaretse erken gelicek ufaklık

evet bnm de akşamları daha çok artıyor bakalım ne dıyecek ınsallah bsey cıkmaz sen calısıomuydun oturmaktan mı acaba butun gun

Günaydın kızlar nasılsıniz ?
Dün kontrolümüz vardı nstye bağlandık herşey normal dedi doktor .
Kilosu 1950 boyu 44 cm dedi .
Biraz düşük değil mi kilosu dedim ortalamanın biraz altında ortalama 2000 gram dedi. Üzülme 38 . Haftaya kadar haftada 200 gram da alsa 3000 3100 doğar falan dedi ama benim kafam takıldı. Çok yiyorum ama yaramıyor demek ki bebeğe ne yiyeceğim nasıl beslenecegim ki bebeğe de faydası olsun . Ve ağrılarım vardı kansızlık ve vitamin eksikliğin var dedi haftaya 2 tane den 10 tane iğne verdi . 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Herşey yolunda merak etme dedi . Sezeryan tarihimi aldım Emira SY 3 kasımda kavuşuyorum inşallah miniğime .

Canım benimde 1 haftadan fazladır akşamları aşırı ağrım oluyordu yazıyordum hatta ama nst de herşey normal çıktı. İcin rahat olsun inşallah

Deme öyle yaa erkenmi gelir öyle olursa
yok yok rahatsızlıktan değil gelişiminin iyi olmasıyla alakalı bide hıçkırıkları uzun sürüyo gariplerimin yaa :)

Sizinle aynı durumdayım. 34. Haftam dün sancılarım başladı gece hastane de yattım. Rahim gevşetici ilaç verildi serum takıldı tüm gece nst ile kontrol ettiler. Taburcu olup eve geldim. Merak etmeyin sancıyı kesip bebeği tutuyorlar. Bol bol dinlenip çok hareket etmeyin.

Kiloya takilma bence ve bebegin yemesi seninle alakali olmayabiliyor. Soluna yat bol bol kan akisin iyi olsun. Cig cerezler tuketebilirsin meyveyle birlikte besleyiciligi artiriyor. Bol su tuket bu haftadan sonra onun disinda bence kiloya takilma hic

evet bnm de akşamları daha çok artıyor bakalım ne dıyecek ınsallah bsey cıkmaz sen calısıomuydun oturmaktan mı acaba butun gun
çalışıyorum kuzum normalde bu hafta sondu ama haftaya da çalışıp sonrasında bırakıcam Allah izin veririse. oturmaktan olcağını sanmıyorum canım ya uzanınca daha da artıyo hele geceleri..
takılmasın kafan canım bazı bebekler anne nekadar yerse yesin kg almıyo. yemeklerden sonra 10 15 dk soluna yat ozaman akış hızlanınca kg almasıda hızlanır inşallah. mesela bende çok yiyorum ama 3hafta önce cılızdı benmki
ay rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunu :)
Canım benimde 1 haftadan fazladır akşamları aşırı ağrım oluyordu yazıyordum hatta ama nst de herşey normal çıktı. İcin rahat olsun inşallah
canım çok aktif olamadığım için okuyamadım valla. ay iyi bari ya bence acaba sancı falanmı ben mi anlamıyorum diyorum korkmaya başladım vakit yaklaştıkça. inşallah herşey hayırlısı ile olurda sağ salim kucağımıza alırız

Iyi haberler alirsin insallah. Arkadasina uzuldum bebegin elinin dirsekten itibaren olmamasini nasil simdiye kadar gorememis doktor. Ayrintili da da cikmamis mi?? Insallah yanilmistir doktor saglicakla kucagina alir bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…