- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
Uzun zamandır takip edemedim burayı sağlıkla almış kucağına çok şükür umarım benim bebeğim de sağlıcakla gelir. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinÖncelikle sakin olmalısın canım
Grubu takip ediyorsan eğer görmüşsündür arkadaşımız yağmurunda sancıları vardı seninle aynı haftada Doğum yaptı sağlıkla kavuştu kızına çok şükür. Hafta olarak iyi sayılırsın. Sancın içinde elinden geleni yapmışlar zaten. Sen sakin ol ki bebeğin de seninle birlikte strese girmesin. İçini ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah.
Günaydın canım nasılsın :)Günaydın kızlarr
Bir sorun olmaz dimi kilosu çok az değil mi bebeğimin şimdi doğar mi hemen yoksa bu ilaçlar geciktirir mi acaba doğumuCanım hemen hepimizde sancı vs oldu dert etme. İnsallah sağlıkla gelecek minnoş.
Çok haklısın hangisi hayırlı bilemeyiz biz tabi sağlıcakla gelsin de ınşallah, ben hiç hissetmedim sancı filan nst de sancin var denilince yatış serum şu bu ilk defa karşılaştığım hazır olmadigim bir durum olunca algılayamadım hiçbir şeyi. Sancı çıkan herkes erken doğum yapmıyor yani dimi yapsa da inşallah toparlanıyorOlsun canim sen yine ugra. Surekli bakilmior nete bazen tam biseye cvp verecekken bisey cikiyor kaliyor. Yokaa herkes elinden geldiginde herseye cvp veeiyor. Benim doktor 32. De nstye almaya basladi gecen hafta ilk kez girdim. Benim kiz fosur fosur uyudugu icin 45 dkka falan beklediler doktor da hareketlerine dikkat et 2 hafta sonra gel dedi :))
Oyle ya allah yardimcimiz olsun dolar euro dusuyor ama hersey cilgin gibi zamlaniyor. Kediye mama bulamadik gecen gumruktwn gelmiyormus nasil is anlamadim
Canim stres yapma benim oglumda 28. Haftada basladi sancilarim. 38 de dogdu. Onlem almislar. Tedbir bizden takdir allahtan. Bu hafta dan sonra dogsada riskli haftalari atlatti. Illa her cocuk 40 da dogacak die bi bisey yok saglikla gelsinlerde nasipleri belli zaten. 40. Haftada dogup sorun yasayanlarda var allah korusun. Sen sikma canini minnosun en dogru zamanda gelecek
Benim arkadasimin kizi 38. Haftada 2350 gr dogdu yani gununde dogup ufak olan bebisler de var. Sen icini ferah tut kendini yorma bol bol dinlen iyi olacak hersey oyle dusun. Ilaclar erteleyebilirde ertelemeyebilirde en azindan onlem alinmis farkedilmis oyle dusunBir sorun olmaz dimi kilosu çok az değil mi bebeğimin şimdi doğar mi hemen yoksa bu ilaçlar geciktirir mi acaba doğumu
Bir sorun olmaz dimi kilosu çok az değil mi bebeğimin şimdi doğar mi hemen yoksa bu ilaçlar geciktirir mi acaba doğumu
HANIMLAR BENI RAHATLATIN NOLUR(
Biz bebisimle bugün 34 haftalık olduk dün rutin kontrolümüz vardı, bebegim 2400 gr olmuş 46 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor suyun iyi her şey normal görünüyor deyip muayeneyi bitirdi, nst'ye gir bakalım sonuçlarına dedi. ilk kez nst'ye girdim attığım sonuçtan iki tane çektiler doktor sancın var yatış vermem lazım dedi ciğer geliştirici ve hap verildi 2 serum aldım her serumdan sonra nst'ye girdim. toplamda nst'ye 4 kez girdim hala sancim vardı. 2 serumdan sonra bir daha nst yine sancı olunca 3.serumu aldım sabahın 9'undan akşam 10'a kadar Hastanede kaldım son nst'de sancim normal seviyeye inince çıkışım yapıldı bugün öğlen bir daha gidip ikinci ciğer geliştirici iğneyi olacağım ve ben çok korkuyorum. Bu durumu yasayan oldum mu erken değil mi daha sancılar için, bir daha gelir mi böyle sancı hiç ağrı sızı hissetmedim ama sancim cikti sürekli bebeğim 40 haftasını doldursun istiyorum
iyiyim kuzuum sağol sen nasılsın :)Günaydın canım nasılsın :)
ay güzel haberlerle dön inşallah canım :) karın ağrısı bende de var 3 gündür falan akşamları daha da artıyo. dktorun ne diyecek acaba benide haberdar et olurmu ? bizim kontrolde pazartesi inşallahMerhaba kızlar nasılsınız? bugün kontrolüm var ve çok heycanlıyım meleğimi görcem çok özledim nasıl iyi mi sağlığı merak ediyorum allahım hayırlı haberler almamı saglasın. iki gündür adet sancısı gibi karın agrısı çekıorum ınsalalh bısey yoktur ve her zamankı gıbı normal der doktorum.
dün bi arkadasta benımle aynı hamıle doktora kontrole gıtmıs doktor el dırsekten asagısı yok cocugun demıs kız kahroldu resmen dunden berı aglıo şimdi baska doktora gıdıo ınsallah bısey cıkmaz sızde dua edın lutfen.
bizimde önceden sabahları kahvaltıdan sonra 1kez tutardı. artık günde en az 2 bazen 3 4 kez tutuyo. bu güzel bişey korkulacak bişey değil canım :)Kızlar bu ara bebeğimi çok hıçkırık tutuyor. Aç tok farketmiyor ama genelde yemekten sonra rahat 5-7 dk sürüyor. sizde nasıl bu hıçkırık olayı.
bizimde önceden sabahları kahvaltıdan sonra 1kez tutardı. artık günde en az 2 bazen 3 4 kez tutuyo. bu güzel bişey korkulacak bişey değil canım :)
evet bnm de akşamları daha çok artıyor bakalım ne dıyecek ınsallah bsey cıkmaz sen calısıomuydun oturmaktan mı acaba butun guniyiyim kuzuum sağol sen nasılsın :)
ay güzel haberlerle dön inşallah canım :) karın ağrısı bende de var 3 gündür falan akşamları daha da artıyo. dktorun ne diyecek acaba benide haberdar et olurmu ? bizim kontrolde pazartesi inşallah
bizimde önceden sabahları kahvaltıdan sonra 1kez tutardı. artık günde en az 2 bazen 3 4 kez tutuyo. bu güzel bişey korkulacak bişey değil canım :)
Canım benimde 1 haftadan fazladır akşamları aşırı ağrım oluyordu yazıyordum hatta ama nst de herşey normal çıktı. İcin rahat olsun inşallahiyiyim kuzuum sağol sen nasılsın :)
ay güzel haberlerle dön inşallah canım :) karın ağrısı bende de var 3 gündür falan akşamları daha da artıyo. dktorun ne diyecek acaba benide haberdar et olurmu ? bizim kontrolde pazartesi inşallah
Deme öyle yaa erkenmi gelir öyle olursaSağol canm bu ara bu kadar sık olunca acaba yediğim içtiğim rahatsız mı ediyor diye düşündüm. Yav
rum 5-10 dk hop hop zıplatıyor. :) Ama bu ciğerlerinin geliştiğine işaretse erken gelicek ufaklık
Sizinle aynı durumdayım. 34. Haftam dün sancılarım başladı gece hastane de yattım. Rahim gevşetici ilaç verildi serum takıldı tüm gece nst ile kontrol ettiler. Taburcu olup eve geldim. Merak etmeyin sancıyı kesip bebeği tutuyorlar. Bol bol dinlenip çok hareket etmeyin.HANIMLAR BENI RAHATLATIN NOLUR(
Biz bebisimle bugün 34 haftalık olduk dün rutin kontrolümüz vardı, bebegim 2400 gr olmuş 46 cm haftasıyla uyumlu dedi doktor suyun iyi her şey normal görünüyor deyip muayeneyi bitirdi, nst'ye gir bakalım sonuçlarına dedi. ilk kez nst'ye girdim attığım sonuçtan iki tane çektiler doktor sancın var yatış vermem lazım dedi ciğer geliştirici ve hap verildi 2 serum aldım her serumdan sonra nst'ye girdim. toplamda nst'ye 4 kez girdim hala sancim vardı. 2 serumdan sonra bir daha nst yine sancı olunca 3.serumu aldım sabahın 9'undan akşam 10'a kadar Hastanede kaldım son nst'de sancim normal seviyeye inince çıkışım yapıldı bugün öğlen bir daha gidip ikinci ciğer geliştirici iğneyi olacağım ve ben çok korkuyorum. Bu durumu yasayan oldum mu erken değil mi daha sancılar için, bir daha gelir mi böyle sancı hiç ağrı sızı hissetmedim ama sancim cikti sürekli bebeğim 40 haftasını doldursun istiyorum
Günaydın kızlar nasılsıniz ?
Dün kontrolümüz vardı nstye bağlandık herşey normal dedi doktor .
Kilosu 1950 boyu 44 cm dedi .
Biraz düşük değil mi kilosu dedim ortalamanın biraz altında ortalama 2000 gram dedi. Üzülme 38 . Haftaya kadar haftada 200 gram da alsa 3000 3100 doğar falan dedi ama benim kafam takıldı. Çok yiyorum ama yaramıyor demek ki bebeğene yiyeceğim nasıl beslenecegim ki bebeğe de faydası olsun . Ve ağrılarım vardı kansızlık ve vitamin eksikliğin var dedi haftaya 2 tane den 10 tane iğne verdi . 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Herşey yolunda merak etme dedi . Sezeryan tarihimi aldım Emira SY 3 kasımda kavuşuyorum inşallah miniğime .
çalışıyorum kuzum normalde bu hafta sondu ama haftaya da çalışıp sonrasında bırakıcam Allah izin veririse. oturmaktan olcağını sanmıyorum canım ya uzanınca daha da artıyo hele geceleri..evet bnm de akşamları daha çok artıyor bakalım ne dıyecek ınsallah bsey cıkmaz sen calısıomuydun oturmaktan mı acaba butun gun
takılmasın kafan canım bazı bebekler anne nekadar yerse yesin kg almıyo. yemeklerden sonra 10 15 dk soluna yat ozaman akış hızlanınca kg almasıda hızlanır inşallah. mesela bende çok yiyorum ama 3hafta önce cılızdı benmkiGünaydın kızlar nasılsıniz ?
Dün kontrolümüz vardı nstye bağlandık herşey normal dedi doktor .
Kilosu 1950 boyu 44 cm dedi .
Biraz düşük değil mi kilosu dedim ortalamanın biraz altında ortalama 2000 gram dedi. Üzülme 38 . Haftaya kadar haftada 200 gram da alsa 3000 3100 doğar falan dedi ama benim kafam takıldı. Çok yiyorum ama yaramıyor demek ki bebeğene yiyeceğim nasıl beslenecegim ki bebeğe de faydası olsun . Ve ağrılarım vardı kansızlık ve vitamin eksikliğin var dedi haftaya 2 tane den 10 tane iğne verdi . 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Herşey yolunda merak etme dedi . Sezeryan tarihimi aldım Emira SY 3 kasımda kavuşuyorum inşallah miniğime .
canım çok aktif olamadığım için okuyamadım valla. ay iyi bari ya bence acaba sancı falanmı ben mi anlamıyorum diyorum korkmaya başladım vakit yaklaştıkça. inşallah herşey hayırlısı ile olurda sağ salim kucağımıza alırızCanım benimde 1 haftadan fazladır akşamları aşırı ağrım oluyordu yazıyordum hatta ama nst de herşey normal çıktı. İcin rahat olsun inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız? bugün kontrolüm var ve çok heycanlıyım meleğimi görcem çok özledim nasıl iyi mi sağlığı merak ediyorum allahım hayırlı haberler almamı saglasın. iki gündür adet sancısı gibi karın agrısı çekıorum ınsalalh bısey yoktur ve her zamankı gıbı normal der doktorum.
dün bi arkadasta benımle aynı hamıle doktora kontrole gıtmıs doktor el dırsekten asagısı yok cocugun demıs kız kahroldu resmen dunden berı aglıo şimdi baska doktora gıdıo ınsallah bısey cıkmaz sızde dua edın lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?