- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Sağlıklı olsun da yeter ki dün çok taktım kafama moralim bozuldu epey ama bugün diyorum sağlıklı olsun gerisi teferruat doğduktan sonra da kilo alır inşallah. Soluma yatmak hiç aklıma gelmedi sağol canımKiloya takilma bence ve bebegin yemesi seninle alakali olmayabiliyor. Soluna yat bol bol kan akisin iyi olsun. Cig cerezler tuketebilirsin meyveyle birlikte besleyiciligi artiriyor. Bol su tuket bu haftadan sonra onun disinda bence kiloya takilma hic
İnşallah canım hepimiz inşallah:)çalışıyorum kuzum normalde bu hafta sondu ama haftaya da çalışıp sonrasında bırakıcam Allah izin veririse. oturmaktan olcağını sanmıyorum canım ya uzanınca daha da artıyo hele geceleri..
takılmasın kafan canım bazı bebekler anne nekadar yerse yesin kg almıyo. yemeklerden sonra 10 15 dk soluna yat ozaman akış hızlanınca kg almasıda hızlanır inşallah. mesela bende çok yiyorum ama 3hafta önce cılızdı benmki
ay rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunu :)
canım çok aktif olamadığım için okuyamadım valla. ay iyi bari ya bence acaba sancı falanmı ben mi anlamıyorum diyorum korkmaya başladım vakit yaklaştıkça. inşallah herşey hayırlısı ile olurda sağ salim kucağımıza alırız
CANIM İNŞALLAH DOKTORU YANLIŞ GÖRMÜŞTÜR ARKADAŞININ DA ÖYLE BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLEevet bnm de akşamları daha çok artıyor bakalım ne dıyecek ınsallah bsey cıkmaz sen calısıomuydun oturmaktan mı acaba butun gun
Deme öyle yaa erkenmi gelir öyle olursa
yok yok rahatsızlıktan değil gelişiminin iyi olmasıyla alakalıbide hıçkırıkları uzun sürüyo gariplerimin yaa :)
Bende 38de bekliyorum açıkcası benimkini :)) ama ona erken gözüyle bakmıyorum :) 37 36 olursa ozaman Allah korusunCanım erken derken 38-39. haftayı kasdettim..:) Doğum şöyle başlarmış. bebek ciğer gelişimi tamamlanınca beyne sinyal gidermiş ben artık hazırım diye. beyin rahim kaslarına kasılma emri verirmiş. Doğum başlarmış. Hıçkırıklar ciğerlerinin geliştiğine alamet ise ondan dedim. Ben 38-39 da yapmayı istiyuorum doğumu... izinde ne kadar birlikte olabilirsek kar diye ...:)...:) Tabi herşey vaktini bekler...
Sağlıklı olsun da yeter ki dün çok taktım kafama moralim bozuldu epey ama bugün diyorum sağlıklı olsun gerisi teferruat doğduktan sonra da kilo alır inşallah. Soluma yatmak hiç aklıma gelmedi sağol canım
İnşallah canım hepimiz inşallah:)
Ayrıntılı ultrason cektirmemismiydi arkadaşın orda görünüyor bu tarz bisey olduğunda. Doktor yanlış görmüş olabilir inşallah normaldir. Senin de muayenen iyi gecer inşallahMerhaba kızlar nasılsınız? bugün kontrolüm var ve çok heycanlıyım meleğimi görcem çok özledim nasıl iyi mi sağlığı merak ediyorum allahım hayırlı haberler almamı saglasın. iki gündür adet sancısı gibi karın agrısı çekıorum ınsalalh bısey yoktur ve her zamankı gıbı normal der doktorum.
dün bi arkadasta benımle aynı hamıle doktora kontrole gıtmıs doktor el dırsekten asagısı yok cocugun demıs kız kahroldu resmen dunden berı aglıo şimdi baska doktora gıdıo ınsallah bısey cıkmaz sızde dua edın lutfen.
çok şükür canım iyiym bende karar verdin mi devam mı calısmayaiyiyim kuzuum sağol sen nasılsın :)
ay güzel haberlerle dön inşallah canım :) karın ağrısı bende de var 3 gündür falan akşamları daha da artıyo. dktorun ne diyecek acaba benide haberdar et olurmu ? bizim kontrolde pazartesi inşallah
bizimde önceden sabahları kahvaltıdan sonra 1kez tutardı. artık günde en az 2 bazen 3 4 kez tutuyo. bu güzel bişey korkulacak bişey değil canım :)
kafana takma böyle bişeyi canım hiç anlamıyorsun bile aniden alıyor bebek kilosunu ne kadar yersen ye alabıldıgı kadarını alır ve daha 1 ayın var nasip kısmetse daha almaya devam edicek hızlı bir şekil de saglıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar nasılsıniz ?
Dün kontrolümüz vardı nstye bağlandık herşey normal dedi doktor .
Kilosu 1950 boyu 44 cm dedi .
Biraz düşük değil mi kilosu dedim ortalamanın biraz altında ortalama 2000 gram dedi. Üzülme 38 . Haftaya kadar haftada 200 gram da alsa 3000 3100 doğar falan dedi ama benim kafam takıldı. Çok yiyorum ama yaramıyor demek ki bebeğene yiyeceğim nasıl beslenecegim ki bebeğe de faydası olsun . Ve ağrılarım vardı kansızlık ve vitamin eksikliğin var dedi haftaya 2 tane den 10 tane iğne verdi . 2 hafta sonra kontrole çağırdı. Herşey yolunda merak etme dedi . Sezeryan tarihimi aldım Emira SY 3 kasımda kavuşuyorum inşallah miniğime .
eşim diğer haftada idare et bidahaki hafta olmaz diyo. şimdi de diğer muhasebeciyle konuşuyoduk bunu söyleidm biraz tavırlı şekilde biz seni düşünüyoruzda çalış diyoruz eğer istemiyosan gelme falan dedi. bende diğer haftada gelir sonra bırakırım dedim. olduğu kadar artık çalışmaya gönlüm yok ev aldı başını gitti. heves ettiğim şeyleri yapmaya fırsatım kalmayacak. o yüzden kafi diyorum yaniçok şükür canım iyiym bende karar verdin mi devam mı calısmaya
tavır yapmaya ne hakkı varsa hey allahım ya izin senın hakkın yanı Allah kımseye muhtac etmesın cok sinir oldum sen bilirsin canım iyi hissediyorsan bir hafta daha çalışeşim diğer haftada idare et bidahaki hafta olmaz diyo. şimdi de diğer muhasebeciyle konuşuyoduk bunu söyleidm biraz tavırlı şekilde biz seni düşünüyoruzda çalış diyoruz eğer istemiyosan gelme falan dedi. bende diğer haftada gelir sonra bırakırım dedim. olduğu kadar artık çalışmaya gönlüm yok ev aldı başını gitti. heves ettiğim şeyleri yapmaya fırsatım kalmayacak. o yüzden kafi diyorum yani
bende buna kızıyorum. sıkışınca çalış çalış diye yumuşak ses tonuyla konuşuyo. eşim böyle dedi deyince sen bilirsin beni idare etmek için çalışmak zorunda değilsin biz seni düşündük diyo. garip insanlar ya menfaatleri istediği gibi olmayınca hemen değişik bi tavır. bu kızıda anlamıyorum yeri geliyo beklemediğim iyilikleri yapıyo yeri geliyo böyle değişiyo. doğurana kadarda burda çalışamam yatavır yapmaya ne hakkı varsa hey allahım ya izin senın hakkın yanı Allah kımseye muhtac etmesın cok sinir oldum sen bilirsin canım iyi hissediyorsan bir hafta daha çalış
Yok çektirmemişti cnm inşallah sorunsuz sıkıntısız hepimiz atlatırız.Ayrıntılı ultrason cektirmemismiydi arkadaşın orda görünüyor bu tarz bisey olduğunda. Doktor yanlış görmüş olabilir inşallah normaldir. Senin de muayenen iyi gecer inşallah
ayrıntılı çektirmemişti kendisi canım inşallah bu doktoru der yalnış görmüş die aklım onda bnmdeIyi haberler alirsin insallah. Arkadasina uzuldum bebegin elinin dirsekten itibaren olmamasini nasil simdiye kadar gorememis doktor. Ayrintili da da cikmamis mi?? Insallah yanilmistir doktor saglicakla kucagina alir bebegini
izne çıkacagın için bi cekememezlik var bence ondan dolayı degişik tavırlar içerisindedir. çalışmak mecburiyetinde degilsin bırak ne hali varsa görsün ya geri dönmeyi de düşünmüuosun bildigim kadarıylabende buna kızıyorum. sıkışınca çalış çalış diye yumuşak ses tonuyla konuşuyo. eşim böyle dedi deyince sen bilirsin beni idare etmek için çalışmak zorunda değilsin biz seni düşündük diyo. garip insanlar ya menfaatleri istediği gibi olmayınca hemen değişik bi tavır. bu kızıda anlamıyorum yeri geliyo beklemediğim iyilikleri yapıyo yeri geliyo böyle değişiyo. doğurana kadarda burda çalışamam ya
biz seninle aynıyız cnm bnmde bu ctesi tam 32 oluo ama bır hafta daha calısmam gerekıo ıslerımı devretmek ıcın snra gtmıcem bn herseyı artk aksama kadar oturdugum ıcın ona baglıorum herseyıçalışıyorum kuzum normalde bu hafta sondu ama haftaya da çalışıp sonrasında bırakıcam Allah izin veririse. oturmaktan olcağını sanmıyorum canım ya uzanınca daha da artıyo hele geceleri..
takılmasın kafan canım bazı bebekler anne nekadar yerse yesin kg almıyo. yemeklerden sonra 10 15 dk soluna yat ozaman akış hızlanınca kg almasıda hızlanır inşallah. mesela bende çok yiyorum ama 3hafta önce cılızdı benmki
ay rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrucuğunu :)
canım çok aktif olamadığım için okuyamadım valla. ay iyi bari ya bence acaba sancı falanmı ben mi anlamıyorum diyorum korkmaya başladım vakit yaklaştıkça. inşallah herşey hayırlısı ile olurda sağ salim kucağımıza alırız
patronun demesine göre doğumdan sonra da çalışmamı istiyolar. aslında rahat yer ama bazı tavırlarına öncesinde uyuz olduğum için bazen batıyo böyle. yoksa gayet rahat biyer. bide rapor alıcam ve çalışmaya devam edicem yani onlara bi kültefim kalmayacak sadece haftalığımı alıcam. o yüzden çalışma taraftarı değilim çok şükür birikim yaptım az çok onla idare edicem doğum parası falan. geri dönmeyide düşünmüyorum çünkü Egeyi baktıracak kimse yokizne çıkacagın için bi cekememezlik var bence ondan dolayı degişik tavırlar içerisindedir. çalışmak mecburiyetinde degilsin bırak ne hali varsa görsün ya geri dönmeyi de düşünmüuosun bildigim kadarıyla
peki cumartesi çalışabilir raporu alcakmısın? ben direkt izin alıcam ya . benm devretmek için bi öyle iş yüküm yok çoğu şey ortak zaten cantamı alcam masamı toparlayıp çıkıcam inşallah :)biz seninle aynıyız cnm bnmde bu ctesi tam 32 oluo ama bır hafta daha calısmam gerekıo ıslerımı devretmek ıcın snra gtmıcem bn herseyı artk aksama kadar oturdugum ıcın ona baglıorum herseyı
Ayy insallah bi yanlislik vardir cok üzüldüm arkadasina. Bu haftaya kadsr nasil farkedilmemis kontrolde her yerine bakiliyor halbukiMerhaba kızlar nasılsınız? bugün kontrolüm var ve çok heycanlıyım meleğimi görcem çok özledim nasıl iyi mi sağlığı merak ediyorum allahım hayırlı haberler almamı saglasın. iki gündür adet sancısı gibi karın agrısı çekıorum ınsalalh bısey yoktur ve her zamankı gıbı normal der doktorum.
dün bi arkadasta benımle aynı hamıle doktora kontrole gıtmıs doktor el dırsekten asagısı yok cocugun demıs kız kahroldu resmen dunden berı aglıo şimdi baska doktora gıdıo ınsallah bısey cıkmaz sızde dua edın lutfen.
Benimde ayni canim. Benim kiz cok hareketli olmadigindan bu hickiriklara sukrediyorum. Ancak bu sekilde İyi oldugunu anliyorum. Gunde 3 defa fln oluyor genelliklede ben tokken oluyor.Kızlar bu ara bebeğimi çok hıçkırık tutuyor. Aç tok farketmiyor ama genelde yemekten sonra rahat 5-7 dk sürüyor. sizde nasıl bu hıçkırık olayı.
Anladım canım. Valla ilaçlarımıda içmiyorum bende de var hata. Takviye şart. Bugun balık felan yiyim bari burdaki pazara taze geliyor. Gerçi biz suda içsek onlar bi şekilde besleniyorlar depolardan alacakları varsa kilolarını alıyorlar. Alamayacaksada almıyor.Cok sevindimniyi olmaniza oh tarihte belirlenmis. Artik safak sayma zamani.
Muhim olan sevgi sefkat ilgi ve herseyden onemlisi sabir. Bi havuc bi brokoli haslarsin yer. Onemli degil yani. Ama verecegin sevginin ve alacagin sevginin hic bir beceride karsiligi yok.
Bazen hizli bazen yavas alabiliyorlar bende de oldu o durum 1 kontrolde az almisti birndigerinde fazla almis acigi kapatnis. Sen icini ferah tut bebisin buyumeye devam eder. Ilki gibi olacak die dusunme
Onu banada cok soylediler ama almadim. Ilkinde avent almistim bundada avent aldim. Ben cok faydasini gordum sut uretimini de hizlandirdigini dusunuyorum avent kalkanin. Tek sikintisi egilirken sut akiyor her yere :))
Anladım canım doğrudur. Yarın gitcem kontrole geçiçi bi durummu anlarız artık aldığı kiloya göre.Benim 2 haftada 200 gram almıştı senin de 1 haftada 100 gram almış normaldir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?