2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canim bisey sorcam benimde baktircak kimsem yok. En az 1 yil kendim bakicamda sonrasinda calismak istiyorum ben. Sen ne yapmayi düsünüyosun? Bana fikir olur belki senin bu konuda bi dusuncen varsa

Canim bisey sorcam benimde baktircak kimsem yok. En az 1 yil kendim bakicamda sonrasinda calismak istiyorum ben. Sen ne yapmayi düsünüyosun? Bana fikir olur belki senin bu konuda bi dusuncen varsa
Benmde kafamdaki düşüncem aslında en fazla 1-1,5 yıl sonra kreşe verip işe başlamak diye ama bilmiyorum kuzum. tanıdık birisine de baktırılabilir ama ne kadar ne katabilir ? ne kadar faydalı olabilir konusunda çok kararsızım. o yüzden sanırım kreşe veririm hem içim rahat eder hemde aktif bi çocuk olur diye düşünüyorum.

Bende aynı durumdayım bi hafta bi haftadır diorum evde bir ton işim var hiç bişey hazır değil daha ne yapacağım bilmiorum doktorla konuştuktan snra karar vereceğim ne yapacağıma bakalım ne diyecek

Bende aynı durumdayım bi hafta bi haftadır diorum evde bir ton işim var hiç bişey hazır değil daha ne yapacağım bilmiorum doktorla konuştuktan snra karar vereceğim ne yapacağıma bakalım ne diyecek
valla benmde bebeğin kıyafetleri hariç herşey eksik odası gelecek odasının boşaltılması lazım boyanması lazım. benm kendi eksiklerim bakım çantsı ıvır zıvır dünya eksik. ama parasız olmuyo. e para olsun diye çalışınca da zaman yetmiyo. kısır döngü içindeyim

Önlemi almışlar canım. Gerisi Allah’a kalmış. İnşallah son haftasını bekler de üzmez annesini.
Arkadaşların bazısında olmuş baya beklemiş bak.

İlk gebeliğimde 39 haftalıkken sancı çıkmıştı. Doktor bırakmam dedi. Yok ben hissetmiyorum, dedim. Korktum mu cahillik mi bilemedim ben gideceğim eve dedim. Biraz bekletip tekrar nst ye soktu. Tamam git ama birşey Olursa hemen gel dedi. 1 hafta daha bekledim. Sancı yok. Su geldi diye gittik; açılma sancı yok, suni sancıyla başlattılar. Şimdi dese tamam kalayım derim herhalde :)) O cesaret kalmamış.

Hayırlı haberlerle gelin. Çok üzüldüm arkadaşına. İnşallah yanlış görmüşlerdir.

Yani 50 gr mı altındaymış ortalamanın ki tam net de ölçemiyorlar. Hiç takılma bunlara. Nasibi neyse o oluyor bebeğin sen dikkat ediyormuşsun yediklerine elinden geleni yapıyorsun zaten. Tombul Bebek her zaman sağlıklı olmuyor canım. Allah sağlık sıhhat versin. Anne karnında güzel gelişen bebeğim doğunca reflüden kustu hep. Ondan zayıf doğanlar onu geçti. Doymayıp ağladığında kusmasın diye veremediğim için içim sızlardı.

Yumurta kıça dayandı desene demek o yaptıkları baskı hep blöfmüş. İşten çıkartıcaz korkusu yaratmaya çalışmışlar ahh bu patronların yatacak yeri yok. Hamile hamile ne gerdiler seni.

Yumurta kıça dayandı desene demek o yaptıkları baskı hep blöfmüş. İşten çıkartıcaz korkusu yaratmaya çalışmışlar ahh bu patronların yatacak yeri yok. Hamile hamile ne gerdiler seni.
Şimdide geriyo adam beni. eleman bulana kadar kalacakmışmışım. herşeyim bi gergin anam bezdim valla
hepsi Allahından bulsun ya

Şimdide geriyo adam beni. eleman bulana kadar kalacakmışmışım. herşeyim bi gergin anam bezdim valla

Canm seni çok iyi anmlıyorum. benki kamuda çalışıyorum karnm burnumda burdaki biride işi nasıl bana yıkar onun derdinde.. Doğum sonrası bebeğim ile geçireceğim vakitleri uzatma derdim olmasa bi dk durasım yok. Tartıştım gerildim bebeğim bile hissetti hemenm....

Artık hemen hissediyolar canım ya. allahtan benm geri dönme gibi bi derdim yok çok şükür iyice sıkışana kadar da sanmıyorum hemen döneyim. kamuda da o tarz şeyler oluyo mu ya ? hadi biz özel sektörüz mecbur çekiyoruz insanlar fesat değişik. kamular daha insan halinden anlıyolar sanıyodum. kaç haftalık oldunuz şuan peki canım?

Canm kamu bir çok yönden rahat ama amirlik yapmayı üstünden iş atmayı sevenler varsa etrafta böyle canını sıkarlar... 33 bitiyor canm bu hafta. 3 hafta daha geleceğim.... sonrasında ücretsiz izne ayrılanbilseydim bi dk durmazdım... doğum izinleri 1 yıl olmalı :)...:)....

ücretsiz izne ayrılamıyomusun? eşimin kuzeni ayrıldı ama nasıl oldu hiç bilmiyorum kızı 2,5 yaşında hala izinde mayısta bitecek artık.
ay Allah kolaylık versin ağırlaşmayada başlamışsındır yavaş yavaş.. ben sabahları kalkarken yada gece kalkarken biraz zorlanıyorum artık. şu önümüzdeki hafta gelmek bile eziyet gibi geliyo. ama gelesimde geliyo ne istediğimi bilmiyorum

Geceleri yatarken gerinip esneme yapıyor herhalde o zamanlar rahim aşağıda sancı gibi anlık geliyor 10 an sürüp geçiyor , çok şükür bel ağrısı da kalmadı - havalar soğuyunca pikeden battaniyeye geçiş yaptık düzeldi..
Bende yarına kontrol için randevu aldım, ama hep İstanbul’a gittiğimden doktora bu doktora neredeyse 5-6 ağdır gitmiyorum - ne tepki verir düşüncesindeyim 31 haftalıkken İstanbul’da nts girdim birşey demedi doktor, hissetmeyip de sancı nasıl çıkıyor onu anlamadım, bi ağrı hissetmeyince neden serum veriyorlar ?

Evet canım geçen ay değil ondan önce renkli ultrasona girdiğimde 1 buçuk hafta vardı arasında 300 gramdan fazla almıştı hatta şaşırmıştık. Haklısın. Suyu çok içiyorum allahtan. Allah korkutmasın hiç birimizi . Bu günler geride kalacak inşallah
İnşallah canım aminnn. Elimden geleni yapacağım gerisi Allahını takdiri sağlıklı birşeyler yemeye çalışırım bundan sonra demek ki bu ay hep keNdime yemişim bebeğe bişey gitmemiş. Şimdi sağlıklı beslenirsem yine az alırsa demek ki onun yaratılış ı öyle deyip geçicm.
ay allahım yaşatmasin bi daha herşey yolunda gider inşallah bu bebeğinin sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin . 2 hafta sonra gittiğim de fark anlaşır sanırım dikkat edince.

Kontrolden geldik evet günde 3 açlık 3 tokluk kan şekeri takibi yapacağım artık. Yürüyüş ve yediklerine de dikkat et dedi tabi. Bebişim büyümüş 30 haftalık normalde ama biraz önden gidiyor sanırım 1 hafta kadar. 42 cm 1900 gr olmuşuz. Şeker kontrolü olduğu için haftaya tekrar çağırdı. Nstyede girdim normal dedi.

Şehir dışindaydim gelemedim dersin canım. Sorun olmaz diye düşünüyorum kaydın var nasilsa. Önlem olsun diye serum veriyorlardır bir zararı yok zaten bildiğin tuzlu su :)

Aynı haftadayız sizinle geçmiş olsun ben de şimdi kontrolden geldim, sancim dünkü kadar yüksek değil ama yine varmış bol bol dinlen dedi doktor öğretmenim iş göremez raporu verip izine çıkardı beni inşallah sağlıcakla gelir bebisler

Evet ya benimde çalıştığım yerde bi kızda işleri beraber yapıyorduk müdürden daha çok o sıkardı beni. Bütün hamilelik sürecimde gerdi beni hep ona inat perşembeden rapor alırdım haftasonuna bağlar 4 gun yatış yapardım bankadayken :)))) o kadar dayanamıyordum görmeye son haftada rapor almıştım artık beni gerdiği için :)))) gerçekten yaptığın iş kadar çalıştığın kişilerde önemli. Tabi bizler kapris yapmayı bilmediğimiz için çektiren değil çeken tarafız :))))

Bende böyle düsünüyorum krese vericem yüksek ihtimalle. Burda konusmustuk kamerayla izleyebiliyomussun o sekilde bi yer bulursam icim cok rahat eder zira kreslerede güvenim kalmadi cünkü. Cocuk kendini ifade edebilene kadar izlemem lazim icim rahat etmez.

eleman bulana kadar çalış diyen patron cnım patron boğuyo beni dengesiz adam ben okadar rapor almıyorum ya aldım 2defa mecburi gördüm olanları
kendini ifade etse dahi izlemek önemli.. artık hiç kimseye güven yok vall canım

canım bişey sorucam sana diyordum ama bende bır hafta uzatmak durumunda kaldım :) ayı tamamlamadıgım ıcın kesıntım olurmus o yuzden hastaneyı aradım ctesi raporu aldıgım ıcın calısamaza cevırmek ıcın de ıllakı ctesı gıtmem gerekıyormus. bu hafta cevırırsem ay tamamlamadıgım ıcın ıkı gun sgk ve maastan kesıntım olurmus haftaya ctesı almam lazımmıs anlam veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…