Cok haklisin. Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza.eleman bulana kadar çalış diyen patron cnım patron boğuyo beni dengesiz adamben okadar rapor almıyorum ya aldım 2defa mecburi gördüm olanları
kendini ifade etse dahi izlemek önemli.. artık hiç kimseye güven yok vall canım
Çok güzel olmuş canım buna çok yakın bişey yapmak için sordum malzemesi 100 lira tuttu çok iyi hemde uyguna mal etmişsin eline saglikKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Çok güzel olmuş ya bayıldımKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
nasıl yani kuzum ya anlamadımcanım bişey sorucam sana diyordum ama bende bır hafta uzatmak durumunda kaldım :) ayı tamamlamadıgım ıcın kesıntım olurmus o yuzden hastaneyı aradım ctesi raporu aldıgım ıcın calısamaza cevırmek ıcın de ıllakı ctesı gıtmem gerekıyormus. bu hafta cevırırsem ay tamamlamadıgım ıcın ıkı gun sgk ve maastan kesıntım olurmus haftaya ctesı almam lazımmıs anlam veremedım
felaket bayıldım yaaa süper olmuş eline sağlık canımmKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Nereye sordun canım? N11de çok uygun fiyatları ya, istersen bi oraya bak.Çok güzel olmuş canım buna çok yakın bişey yapmak için sordum malzemesi 100 lira tuttu çok iyi hemde uyguna mal etmişsin eline saglik
Teşekkürler canım, beğenmene çok sevindimÇok güzel olmuş ya bayıldım
Çok teşekkür ederim canımfelaket bayıldım yaaa süper olmuş eline sağlık canımm
Haha bilmiyorum ki valla öyle dedi bende kg az mı dıyodum kendime :0 3 ü gecsınde fazlasını allah bilir :) 3.200 olsa yeter 100-150 sinide verse yeter bize . Fazlasıda göz çıkarmaz tabiTosuncuk olcak desene masallah kuzuya
Ama bu harika olmuuşş ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın inşallah:))Kızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Çok teşekkür ederim canımAma bu harika olmuuşş ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın inşallah:))
Cok güzel olmuş ellerine sağlık..Kızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Tuafiyeye kesinlikle internetten almak daha mantıklı İzmit'te tuhafiye işi gerçekten pahalı bende bakıyorum hemen n 11 çok beğendimNereye sordun canım? N11de çok uygun fiyatları ya, istersen bi oraya bak.
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim
Çok teşekkür ederim canımablama da kapı süsünü yusufçuklu yapacağım inşallah, sana da fikir olur
Teşekkür ederim canımCok güzel olmuş ellerine sağlık..
Canım Ümraniyede çarşıdan aldıklarım bile daha pahalıya geldi n11 çok uygun mağazalara kıyasla, eminim İzmitte üç dört misli pahalıdır... Ben sana aldığım yerleri atayım istersen.Tuafiyeye kesinlikle internetten almak daha mantıklı İzmit'te tuhafiye işi gerçekten pahalı bende bakıyorum hemen n 11 çok beğendim
Yaaa ba yıl dımmm çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşallahKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Teşekkür ederim canım, daha güzelleri sizin olsunYaaa ba yıl dımmm çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşallah
iyi geceler kizlarrr ben bugun suyum gelmesi ve sancimin olmasi nedeni ile aksam 8 de doguma girdim minnik kizim saglikla geldi sukurr ikimizde iyiyiz
Kızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Kızlar pierre cardinden önü dantelli pijama takımı aldım. Giymeden önce yıkadım hassas programında 30 derecede. Ama önündeki danteli sökülmüşbuna çözüm var mı?
Teşekkür ederim, aklında fikirler var mı canım?gözünüz aydın cnm sağlıkla büyüt inş
ellerine sağlık cnm çok güzel olmuş. ben hala oğluşum için bir model belirleyemedim
Teşekkür ederim, aklında fikirler var mı canım?[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?