- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
İnşallah içine sinen bir model bulursun da onu yaparsın canım... Çerçeveler de çok güzel oluyor. Ben kasnakta bir model istiyordum, becerebildim çok şükür :)çerceve yapmak tek fikrim ama tam olarak nasıl bişe yapacağıma karar veremedim
İnşallah içine sinen bir model bulursun da onu yaparsın canım... Çerçeveler de çok güzel oluyor. Ben kasnakta bir model istiyordum, becerebildim çok şükür :)
Daha güzelleri sizin olsun canıminş. bakalım ya. sen becermişsin valla çokta güzel olmuş
ay ne güzel olmuş becerikli olmak ayrı tabi. Güle güle kullanınKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Kız onu bide dogurmak var fazlasi olmasin bence ben 2800 dogurdum 3 olsa yeter diyorum ama bakalim kısmetHaha bilmiyorum ki valla öyle dedi bende kg az mı dıyodum kendime :0 3 ü gecsınde fazlasını allah bilir :) 3.200 olsa yeter 100-150 sinide verse yeter bize . Fazlasıda göz çıkarmaz tabi
İltifat ediyorsun canım, çok teşekkür ederimay ne güzel olmuş becerikli olmak ayrı tabi. Güle güle kullanın
Aay ne zaman yaparsın kuzum valla beklemedeyim ozamanNereye sordun canım? N11de çok uygun fiyatları ya, istersen bi oraya bak.
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkürler canım, beğenmene çok sevindim
Çok teşekkür ederim canımablama da kapı süsünü yusufçuklu yapacağım inşallah, sana da fikir olur
Yok dikilecek gibi değil. Hani iç çamaşırlarda da danteller sökülür ya örümcek ağı gibi üstünden(kumaşla dantel arası sökülmedi yani) öyle oldu. Sadece daha fazla sökülmesini engellemenin yolu var mı acaba onu merak ettim :)diksen çok mu belli olur gibi
Yikama talimatinda ne diyor. Dogru uyguladiysan degisim olabilir. Olmadi bir terziye gotursen onarirlar belki. Fotosunu da eklesen buraya anlayan arkadaslar yonlendirebilir.Kızlar pierre cardinden önü dantelli pijama takımı aldım. Giymeden önce yıkadım hassas programında 30 derecede. Ama önündeki danteli sökülmüşbuna çözüm var mı?
Yok dikilecek gibi değil. Hani iç çamaşırlarda da danteller sökülür ya örümcek ağı gibi üstünden(kumaşla dantel arası sökülmedi yani) öyle oldu. Sadece daha fazla sökülmesini engellemenin yolu var mı acaba onu merak ettim :)
Çok güzel olmuş. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de ablamla yapacağım kapı susunu. Buna benzer bisey olacak biraz sevimlilik katmak için orta boy bir pelus oyuncak ekleyeceğim ben deKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Gerçekten uçmuşlar canım ya, akıl alır gibi değil. Keçeler biraz daha emek istiyor ama 250lira nedir yani... Benim bu yaptığım bana 20liraya geldi resmen, aşırı kar koyuyorlar ya herkes yapmaya fırsat bulamıyor diye...Aay ne zaman yaparsın kuzum valla beklemedeyim ozaman
Bende bugün keçeden bi kapı süsü sordum birine 250 tl dedi. O nedir yayazık günah. Kendim yapacaktım zaten ama 50 60 derse yaptırırım uğraşmıyım dicektim. Uçmuşlar maşallah
Kendi internet sitesinden aldım canım 250 liradan 120 tlye mi ne düşmüştü. Bi kaç tane kaldığı için. Bulunduğum ilde de yok bu üründen yoksa iade ve değişim kartı koymuşlar. Geri yollamakla vs de uğraşmak istemiyorum çünkü eminim ürün kalmamıştır. Görsel de koyamamYikama talimatinda ne diyor. Belki degisim oluyodur. Olmadi bir terziye gotursen onarirlar belki. Fotosunu da eklesen buraya anlayan arkadaslar yonlendirebilir.
Saglik olsun canim. Elde yikamak lazimmis onuKendi internet sitesinden aldım canım 250 liradan 120 tlye mi ne düşmüştü. Bi kaç tane kaldığı için. Bulunduğum ilde de yok bu üründen yoksa iade ve değişim kartı koymuşlar. Geri yollamakla vs de uğraşmak istemiyorum çünkü eminim ürün kalmamıştır. Görsel de koyamamtanıdık vs çıkar diye çünkü o pijamayı giyeceğim ziyaret anlarında. Neyse düzelmezse de sağlık olsun. Önerilerin için çok teşekkürler. Terzilik bi sökük değil çorap kaçığı gibi olmuş bazı yerleri çektikçe dantel sökülüyor.
Değişim kartı var zaten 30 gün süreli. Ama son bi kaç ürün kalan bi pijamaydı bu. Ancak para iadesi belki yaparlar da ürünü yıkadım diye bence değişmezler kullanıcı hatası derler halbuki 30 derecede bakıp yıkadım. Uğraştığımla kalmak istemiyorum o yüzden hastanede kazasız belasız giyebilsem kafi diyorum. Belki başlarına gelen vardır diye bi sorayım dedim :)yaa o kötü olmuş işte. aldığın yere foto çek at iade etmek istediğini söyle değişim yaparlar bence
Sanırım ama üzerinde 30 derecede yıkayabilirsiniz diyor. Aynı markanın bi tane daha dantelli pijamasını yıkadım aynı anda onda bi şey olmamış. Böyle giycem artık.Saglik olsun canim. Elde yikamak lazimmis onu
Değişim kartı var zaten 30 gün süreli. Ama son bi kaç ürün kalan bi pijamaydı bu. Ancak para iadesi belki yaparlar da ürünü yıkadım diye bence değişmezler kullanıcı hatası derler halbuki 30 derecede bakıp yıkadım. Uğraştığımla kalmak istemiyorum o yüzden hastanede kazasız belasız giyebilsem kafi diyorum. Belki başlarına gelen vardır diye bi sorayım dedim :)
Değişim kartı var zaten 30 gün süreli. Ama son bi kaç ürün kalan bi pijamaydı bu. Ancak para iadesi belki yaparlar da ürünü yıkadım diye bence değişmezler kullanıcı hatası derler halbuki 30 derecede bakıp yıkadım. Uğraştığımla kalmak istemiyorum o yüzden hastanede kazasız belasız giyebilsem kafi diyorum. Belki başlarına gelen vardır diye bi sorayım dedim :)
Teşekkür ederim. Öyle de çok güzel oluyor canım gerçekten.Çok güzel olmuş. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de ablamla yapacağım kapı susunu. Buna benzer bisey olacak biraz sevimlilik katmak için orta boy bir pelus oyuncak ekleyeceğim ben de
EMek istiyo canım ama okadar değil ya eklenmiyo nedense fotoğraf kırptım ama. 6tane balon o balonun ucunda ayıcık ayıcık elinde yastık var. Kendim yapcam inşallahGerçekten uçmuşlar canım ya, akıl alır gibi değil. Keçeler biraz daha emek istiyor ama 250lira nedir yani... Benim bu yaptığım bana 20liraya geldi resmen, aşırı kar koyuyorlar ya herkes yapmaya fırsat bulamıyor diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?