2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Senin kuşlarına benziyo görünce sen geldin aklıma

Eklentiler

• 128DBF1B-C2AB-4817-BE06-32AE5C99A20D.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 87
EMek istiyo canım ama okadar değil ya eklenmiyo nedense fotoğraf kırptım ama. 6tane balon o balonun ucunda ayıcık ayıcık elinde yastık var. Kendim yapcam inşallah
sen yusufcuku yapınca da etiketle ama beni

Canım biz de Yusuf'a balonlu bir model düşünüyoruz ama balonlarda Y-U-S-U-F harfleri olacak :)

Ellerine sağlık canım :) ben de kasnak kapı süsü tercih ettim.benim pek vaktim olmadigi icin sağolsun ablam halletti ben yaparım diyene kadar :) .ama ismimiz hala belli değil öyle isimsiz duruyor.

hala yapmayan varsa tercih edebilirsiniz kızlar.maliyeti gerçekten cook ucuz.

Canım çok teşekkür ederim valla zahmet verdim sana hakkını helal et... bende yapicam hemen bitane

Ay çok güzel gerçekten hangi malzemelerle yaptın canım neler aldın anlatır mısın yapımını

Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak

pearlshine rabarbaa konuyla.ilgili konusmustuk o yuzden etiketledim

Canım inşallah sıkıntısız atlatirsiniz bu sureci

Allah’a emanet olsun bebiş. İnşallah güzelcene göbek yapar acele etmez.

Kızlar kaburga ağrısı nasıl geçer
Bebeğin ayakları mı sıkıştırıyor? Benim de öyle acıyordu artık. Ama pozisyonu değişti sanırım bebeğin, yanma da acı da geçti.

Bebeğin pozisyonunda mı bilmiyorum ama 3 gündür sağ kaburgam çok ağrıyor. Dokununca acıyor. Karnımın içi genişliyor ondan mı bilmiyorum nasıl geçecek hiç bir fikrim Yok. Arada sağ tarafıma yatardım onu da yapamıyorum artık mide yangını ve kaburga ağrısı ben çok zorluyor bu aralar

Inşallah minyon yapılı olduğu için ölçümleri böyle çıkmıştır canım. Gelişim geriliği yoktur erken almak zorunda da kalmazlar inşallah canım yaa bence doktorun riske atmak istemediği için biraz temkinli davranmış,diğer ölçüleri haftasıyla uyumluysa gelisim geriligi demek çok küçük bir ihtimal

EMek istiyo canım ama okadar değil ya eklenmiyo nedense fotoğraf kırptım ama. 6tane balon o balonun ucunda ayıcık ayıcık elinde yastık var. Kendim yapcam inşallah
sen yusufcuku yapınca da etiketle ama beni
Tabi tabi aklımdasın canım etiketlerim. Yarın yapacağım inşallah, bitirebilirsem hemen yüklerim

Ekran resmini çek öyle yüklemeyi dene istersen bir de. Anlattığına benzer bir şey olacak sanki ablamın kapı süsü de

LezzetliCipetpet bayıldım canım güle güle kullanın bizimde ismimiz netlesse polyester çerçeveden yapacağım ama kararlastiramadik Henüz
Teşekkürler canım, o çerçeveler de çok güzel oluyor ya. İsim seçmek hazırlık yapmaktan daha zor ama

Ben arkadaşıma hediye yapmıştım, onun da kızının ismi net değildi, canım yavrum yazmıştım. Çok güzel olmuştu

Canım çok teşekkür ederim valla zahmet verdim sana hakkını helal et... bende yapicam hemen bitane
Estağfurullah canım ya, ne zahmeti, iki dakikada yazdım işte. İşini görürse ne mutlu

Ay çok güzel gerçekten hangi malzemelerle yaptın canım neler aldın anlatır mısın yapımını
Canım minikizmit e yazmıştım bak senden önceki mesajda o mesajımı alıntılamış. Orada link filan da attım istersen bir incele sen de. Aklına takılan bir şey olursa sor, hemen anlatayım canım

Bende cok duzenli kullanmiyorum. Vitaminleri. Iyi dusunelim iyi olsun baska elimizden ne gelirki. Yalniz benim su tuketimim gercekten iyi.

Inan ilk gebeligimde ayni seyleri duydum. Minyon olacak sende minyonsun haftada bir gel takip edelim gerileme devam ederse erken almak zorunda kaliriz cok tanidik geldi. Minyon dedigi bebek ortalama bir kiloda ve boyda 3470 gr 50 cm dogdu. Suan 5 yasinda 24 kg 118 cm %90 persentilde gitti hep gelisimi. Bide ben uzuluyordum kiz olsa minyon olsa sorun degilde erkek cocugu minyon olacak die. Sen icini ferah tut bol bol soluna yat dinlen bana evde is guc yapma soluna yat surekli demisti doktor.

Kizlar boya badana isi bugun bitti temizlige giristim. Hasatim cikti gercekten hazir elimndegmisken kisliklari da cikarayim dedim. Evdeki tum dolaplar indirilecek silinecek. Biraz acele ediyorum. Evi bi an once aradan cikarayim die cunku dahabhic bisey hazir degil ne kiyafetler yikandi ne hastane cantasi hazirlandi. Hos alinacaklarda var daha eksikler bitmedi. Yumurta kapi moduna gectim sanirim. Sagolsun yardim edenim de var ama hersey bitsin ayaklarimi uzatip yatayim diyorum doguma kadar kafam rahat. Ama kurtlu oldugum icin hersey bitsede kendime is bulurum sanirim. Bugun cok yoruldum die sanirim kizim icerde kasim kasim kasiliyor. Boyle oluncada tirsmio degilim erken gelecek die evin bu halinde dogarsa tam bombastik olur

cnm kolay gelsin de sen dolapları fln nasıl sileceksin. benimde mutfak dolabı bu sene kaldı bu halde hiç cesaretim yok açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…