- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
Senin kuşlarına benziyo görünce sen geldin aklımaTeşekkür ederim. Öyle de çok güzel oluyor canım gerçekten.
Ben de aslında yaptığım magnet keçe kuşlardan bir tane de kapı süsüne koymayı düşünmüştüm. Hatta alttaki çiçeklerin üstüne tünemiş gibi olacaktı, dalda duruyor gibiFakat yaparken kuşsuz halini daha çok beğendim
EMek istiyo canım ama okadar değil ya eklenmiyo nedense fotoğraf kırptım ama. 6tane balon o balonun ucunda ayıcık ayıcık elinde yastık var. Kendim yapcam inşallah
sen yusufcuku yapınca da etiketle ama beni
Eminim çok güzel olcaktır canım :) bende keçe alsam becerebilicem diye düşünüyorum ama bakalımCanım biz de Yusuf'a balonlu bir model düşünüyoruz ama balonlarda Y-U-S-U-F harfleri olacak :)
Eminim çok güzel olcaktır canım :) bende keçe alsam becerebilicem diye düşünüyorum ama bakalım
Kızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Canım çok teşekkür ederim valla zahmet verdim sana hakkını helal et... bende yapicam hemen bitaneCanım Ümraniyede çarşıdan aldıklarım bile daha pahalıya geldi n11 çok uygun mağazalara kıyasla, eminim İzmitte üç dört misli pahalıdır... Ben sana aldığım yerleri atayım istersen.
Kasnakları madamella sitesinden almıştım, istediğin renk kumaşı da gerebilirsin evde kullanmadığın çarşaf filan varsa onlar bile olur, zaten direkt yapıştırıyorsun üstündekileri
https://www.madamella.com/nurge-220mm-agac-pano-kasnagi-no-5
https://www.madamella.com/nurge-220mm-agac-pano-kasnagi-no-5
N11de de kasnak olabilir, fiyat karşılaştırması yaparsın. Ben aldığımdan beri zamlanmış ürünler, şimdi 20lira tutmaz da 30lira tutar... Yine de çok uyguna geliyor ve toplam 1 saat bile sürmedi bile yapmak...
Pleksi aynalı harflerin tanesi 85kuruş. Çiçekler de 10lira(bir tanesi yeterli olabilir, istersen 2 tane al, artanla da taç yaparsın) Kurdela da evde varsa onu kullan, yoksa n11 yine uygun fiyata var. Ben partivitrini diye bir satıcıdan aldım lolipop, kurdela filan ürünleri kaliteliydi. Pleksi aynalı harfleri de oradan aldım.
Yapay Çiçek Erengül Pastel Renkler nettenevime d01 15,99 TL yerine 10,99 TL
https://urun.n11.com/yapay-cicek/yapay-cicek-erengul-pastel-renkler-nettenevime-d01-P152382337
n11.com'dan Pleksi Ayna Harfler 3 Cm seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/dekoratif-harfler/pleksi-ayna-harfler-3-cm-P145521907
Ay çok güzel gerçekten hangi malzemelerle yaptın canım neler aldın anlatır mısın yapımınıKızlar Betülün kapı süsünü yaptım bugün, ciciler sayfasına ekledim ama fikir versin diye buraya da eklemek istedim. Aşırı içime sindi ve normalde 200e satılan kapı süsü neredeyse 20liraya mal oldu
Aşık oldum resmen yaa
Eki Görüntüle 2192865
Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
pearlshine rabarbaa konuyla.ilgili konusmustuk o yuzden etiketledim
Allah’a emanet olsun bebiş. İnşallah güzelcene göbek yapar acele etmez.Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
Bebeğin ayakları mı sıkıştırıyor? Benim de öyle acıyordu artık. Ama pozisyonu değişti sanırım bebeğin, yanma da acı da geçti.Kızlar kaburga ağrısı nasıl geçer
Allah’a emanet olsun bebiş. İnşallah güzelcene göbek yapar acele etmez.
Bebeğin ayakları mı sıkıştırıyor? Benim de öyle acıyordu artık. Ama pozisyonu değişti sanırım bebeğin, yanma da acı da geçti.
Inşallah minyon yapılı olduğu için ölçümleri böyle çıkmıştır canım. Gelişim geriliği yoktur erken almak zorunda da kalmazlar inşallah canım yaaKizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
Tabi tabi aklımdasın canım etiketlerim. Yarın yapacağım inşallah, bitirebilirsem hemen yüklerimEMek istiyo canım ama okadar değil ya eklenmiyo nedense fotoğraf kırptım ama. 6tane balon o balonun ucunda ayıcık ayıcık elinde yastık var. Kendim yapcam inşallah
sen yusufcuku yapınca da etiketle ama beni
Teşekkürler canım, o çerçeveler de çok güzel oluyor ya. İsim seçmek hazırlık yapmaktan daha zor amaLezzetliCipetpet bayıldım canım güle güle kullanın bizimde ismimiz netlesse polyester çerçeveden yapacağım ama kararlastiramadik Henüz
Ben arkadaşıma hediye yapmıştım, onun da kızının ismi net değildi, canım yavrum yazmıştım. Çok güzel olmuştuEllerine sağlık canım :) ben de kasnak kapı süsü tercih ettim.benim pek vaktim olmadigi icin sağolsun ablam halletti ben yaparım diyene kadar :) .ama ismimiz hala belli değilöyle isimsiz duruyor.
hala yapmayan varsa tercih edebilirsiniz kızlar.maliyeti gerçekten cook ucuz.
Estağfurullah canım ya, ne zahmeti, iki dakikada yazdım işte. İşini görürse ne mutluCanım çok teşekkür ederim valla zahmet verdim sana hakkını helal et... bende yapicam hemen bitane
Canım minikizmit e yazmıştım bak senden önceki mesajda o mesajımı alıntılamış. Orada link filan da attım istersen bir incele sen de. Aklına takılan bir şey olursa sor, hemen anlatayım canımAy çok güzel gerçekten hangi malzemelerle yaptın canım neler aldın anlatır mısın yapımını
Bende cok duzenli kullanmiyorum. Vitaminleri. Iyi dusunelim iyi olsun baska elimizden ne gelirki. Yalniz benim su tuketimim gercekten iyi.Anladım canım. Valla ilaçlarımıda içmiyorum bende de var hata. Takviye şart. Bugun balık felan yiyim bari burdaki pazara taze geliyor. Gerçi biz suda içsek onlar bi şekilde besleniyorlar depolardan alacakları varsa kilolarını alıyorlar. Alamayacaksada almıyor.
Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
Amin canım, inşallahLezzetliCipetpet canim ellerine saglik cok begendim agiz tadiyla kullanmak nasip olur insallah
Kizlar boya badana isi bugun bitti temizlige giristim. Hasatim cikti gercekten hazir elimndegmisken kisliklari da cikarayim dedim. Evdeki tum dolaplar indirilecek silinecek. Biraz acele ediyorum. Evi bi an once aradan cikarayim die cunku dahabhic bisey hazir degil ne kiyafetler yikandi ne hastane cantasi hazirlandi. Hos alinacaklarda var daha eksikler bitmedi. Yumurta kapi moduna gectim sanirim. Sagolsun yardim edenim de var ama hersey bitsin ayaklarimi uzatip yatayim diyorum doguma kadar kafam rahat. Ama kurtlu oldugum icin hersey bitsede kendime is bulurum sanirim. Bugun cok yoruldum die sanirim kizim icerde kasim kasim kasiliyor. Boyle oluncada tirsmio degilim erken gelecek die evin bu halinde dogarsa tam bombastik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?