Kizlar boya badana isi bugun bitti temizlige giristim. Hasatim cikti gercekten hazir elimndegmisken kisliklari da cikarayim dedim. Evdeki tum dolaplar indirilecek silinecek. Biraz acele ediyorum. Evi bi an once aradan cikarayim die cunku dahabhic bisey hazir degil ne kiyafetler yikandi ne hastane cantasi hazirlandi. Hos alinacaklarda var daha eksikler bitmedi. Yumurta kapi moduna gectim sanirim. Sagolsun yardim edenim de var ama hersey bitsin ayaklarimi uzatip yatayim diyorum doguma kadar kafam rahat. Ama kurtlu oldugum icin hersey bitsede kendime is bulurum sanirim. Bugun cok yoruldum die sanirim kizim icerde kasim kasim kasiliyor. Boyle oluncada tirsmio degilim erken gelecek die evin bu halinde dogarsa tam bombastik olur
Insallah canim yaCanım inşallah sıkıntısız atlatirsiniz bu sureci
Bebeğin pozisyonunda mı bilmiyorum ama 3 gündür sağ kaburgam çok ağrıyor. Dokununca acıyor. Karnımın içi genişliyor ondan mı bilmiyorum nasıl geçecek hiç bir fikrim Yok. Arada sağ tarafıma yatardım onu da yapamıyorum artıkmide yangını ve kaburga ağrısı ben çok zorluyor bu aralar
Allah’a emanet olsun bebiş. İnşallah güzelcene göbek yapar acele etmez.
Insallah cnm acele etmez
Bebeğin ayakları mı sıkıştırıyor? Benim de öyle acıyordu artık. Ama pozisyonu değişti sanırım bebeğin, yanma da acı da geçti.
cnm kolay gelsin de sen dolapları fln nasıl sileceksin. benimde mutfak dolabı bu sene kaldı bu halde hiç cesaretim yok açıkcası.
Bugun gardrobu komple indirdim. Icini sildim. Yazliklari kaldirdim kisliklari yerlestirdim. Yarin oglanin dolabi ayni sekilde halledecegim. Mutfak dolaplarim 3 ay once silindi ama kadin yapmisti duzenimi bozmus. Simdi bide boyadan sonra hepsini indirip yikamazsam icim rahat etmez. Halilarla storlari yikamaya verdim zaten. Cam silme ve tul asma takma isini annem halledio sagolsun. Yani diyorum ya yardim.edenim.var yoksa 15 gunde anca cikarim bu evdem sagolsun yakin bi arkadasim var herseyime kosturuyor oda geliyor yardima. Bebek dogduktan sonra hic yapamam hazir ev kalkmis gidiyor bu isler ciksin aradan dedim. Ama.biraz gec kaldim sanirim telas sardi beni.
Inşallah minyon yapılı olduğu için ölçümleri böyle çıkmıştır canım. Gelişim geriliği yoktur erken almak zorunda da kalmazlar inşallah canım yaabence doktorun riske atmak istemediği için biraz temkinli davranmış,diğer ölçüleri haftasıyla uyumluysa gelisim geriligi demek çok küçük bir ihtimal
Masallah ufaklığa , cok sagol icimi rahatlattin biraz daha bebegimde birsey cikicak diye ne kadar korkuyorum tup bebekle oldugu icin cok ugrastik korkularim bitmiyorBende cok duzenli kullanmiyorum. Vitaminleri. Iyi dusunelim iyi olsun baska elimizden ne gelirki. Yalniz benim su tuketimim gercekten iyi.
Inan ilk gebeligimde ayni seyleri duydum. Minyon olacak sende minyonsun haftada bir gel takip edelim gerileme devam ederse erken almak zorunda kaliriz cok tanidik geldi. Minyon dedigi bebek ortalama bir kiloda ve boyda 3470 gr 50 cm dogdu. Suan 5 yasinda 24 kg 118 cm %90 persentilde gitti hep gelisimi. Bide ben uzuluyordum kiz olsa minyon olsa sorun degilde erkek cocugu minyon olacak die. Sen icini ferah tut bol bol soluna yat dinlen bana evde is guc yapma soluna yat surekli demisti doktor.
Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
@pearlshinerabarbaa konuyla.ilgili konusmustuk o yuzden etiketledim
Insallah saglikla kucagimiza aliriz cnm ya vaktinde gelsinlerCanım bir şeyi yoktur ya gönlünü ferah tut.ya önde gidiyorlar ya geride sonra yakaliyormus gelişme kendini. Benim de kafa karın bacak hepsi ayrı telden çalıyor. Bebeklerimiz sağlıklı Allah'ın izniyle.sadece kontrol altında olduğumuz için her şeyi paylasmak soylemek durumunda kalıyorlar
Eskilere bakarsak eskiden hiç bsy yoktu su fazla mı az mı önde mı geri de mi bihaber doğum gerçekleşiyordu stressiz :))
Tabii cnm oyle anneme anlatiyorum nst ye girdim one diyorCanım bir şeyi yoktur ya gönlünü ferah tut.ya önde gidiyorlar ya geride sonra yakaliyormus gelişme kendini. Benim de kafa karın bacak hepsi ayrı telden çalıyor. Bebeklerimiz sağlıklı Allah'ın izniyle.sadece kontrol altında olduğumuz için her şeyi paylasmak soylemek durumunda kalıyorlar
Eskilere bakarsak eskiden hiç bsy yoktu su fazla mı az mı önde mı geri de mi bihaber doğum gerçekleşiyordu stressiz :))
İnsaAllah canımInsallah saglikla kucagimiza aliriz cnm ya vaktinde gelsinler
Tabii cnm oyle anneme anlatiyorum nst ye girdim one diyor
Iade et ilk yikamada o hale geldiyseKızlar pierre cardinden önü dantelli pijama takımı aldım. Giymeden önce yıkadım hassas programında 30 derecede. Ama önündeki danteli sökülmüşbuna çözüm var mı?
Bugun gardrobu komple indirdim. Icini sildim. Yazliklari kaldirdim kisliklari yerlestirdim. Yarin oglanin dolabi ayni sekilde halledecegim. Mutfak dolaplarim 3 ay once silindi ama kadin yapmisti duzenimi bozmus. Simdi bide boyadan sonra hepsini indirip yikamazsam icim rahat etmez. Halilarla storlari yikamaya verdim zaten. Cam silme ve tul asma takma isini annem halledio sagolsun. Yani diyorum ya yardim.edenim.var yoksa 15 gunde anca cikarim bu evdem sagolsun yakin bi arkadasim var herseyime kosturuyor oda geliyor yardima. Bebek dogduktan sonra hic yapamam hazir ev kalkmis gidiyor bu isler ciksin aradan dedim. Ama.biraz gec kaldim sanirim telas sardi beni.
Ic çamaşırı lastik kismi söküğü gibiyse cakmakla yakabilirsin ama daha kotu durur mu bilmiyorum. Ben camasirda sokulunce öyle yapiyorum ama dikkatli yapmak gerekKendi internet sitesinden aldım canım 250 liradan 120 tlye mi ne düşmüştü. Bi kaç tane kaldığı için. Bulunduğum ilde de yok bu üründen yoksa iade ve değişim kartı koymuşlar. Geri yollamakla vs de uğraşmak istemiyorum çünkü eminim ürün kalmamıştır. Görsel de koyamamtanıdık vs çıkar diye çünkü o pijamayı giyeceğim ziyaret anlarında. Neyse düzelmezse de sağlık olsun. Önerilerin için çok teşekkürler. Terzilik bi sökük değil çorap kaçığı gibi olmuş bazı yerleri çektikçe dantel sökülüyor.
Canım benim bebiş te 2 hafta önce kilo olarak 1980 gr di 2 haftadir günde 2 muz yedim bugun kontrole gitmistim 2410 gram cikti kilosu. Muz yiyebilirsin daha hızlı kilo almasını sağlar birde makinalardan ve ölçümden de farkediyor olabilir kotu düşünme hic canını sıkma bişey olduğunu zannetmiyorum.Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
@pearlshinerabarbaa konuyla.ilgili konusmustuk o yuzden etiketledim
Muzda yiyemem ki şeker ciktigi içinCanım benim bebiş te 2 hafta önce kilo olarak 1980 gr di 2 haftadir günde 2 muz yedim bugun kontrole gitmistim 2410 gram cikti kilosu. Muz yiyebilirsin daha hızlı kilo almasını sağlar birde makinalardan ve ölçümden de farkediyor olabilir kotu düşünme hic canını sıkma bişey olduğunu zannetmiyorum.
Yasadigim sey kaburga agrisi mi bilmiyorum ama sag gogsumun hemen altinda ben de agri hissediyorum. Bazen zonklama ya da bicak saplanma seklinde olabiliyor. Kalkarken kendimi mi zorladim acaba diyordum ama arkadasim kaburga batmasi olabilir dedi. Caresi nedir bilmiyorum ne yazikki ama cok rahatsiz ediciKızlar kaburga ağrısı nasıl geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?