2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ay canım beni de bekliyor gardrop yüklük ayakkabılık mutfak perdeler camlar gerçi ben yapamam da düşüncesi bile yetiyor.izne ayrılmaya son 3 çalışma günü.sonra başlasın temizlik

Canım sanırım pozisyonla alakalı.beninde sıkıştıriyor ara ara. Geceleri fenayım ama.dun gece artık sırtımı yatağa dayadim da uyudum.saga sola dönmeler kar etmedi

cnm kolay gelsin de sen dolapları fln nasıl sileceksin. benimde mutfak dolabı bu sene kaldı bu halde hiç cesaretim yok açıkcası.

Bugun gardrobu komple indirdim. Icini sildim. Yazliklari kaldirdim kisliklari yerlestirdim. Yarin oglanin dolabi ayni sekilde halledecegim. Mutfak dolaplarim 3 ay once silindi ama kadin yapmisti duzenimi bozmus. Simdi bide boyadan sonra hepsini indirip yikamazsam icim rahat etmez. Halilarla storlari yikamaya verdim zaten. Cam silme ve tul asma takma isini annem halledio sagolsun. Yani diyorum ya yardim.edenim.var yoksa 15 gunde anca cikarim bu evdem sagolsun yakin bi arkadasim var herseyime kosturuyor oda geliyor yardima. Bebek dogduktan sonra hic yapamam hazir ev kalkmis gidiyor bu isler ciksin aradan dedim. Ama.biraz gec kaldim sanirim telas sardi beni.

Kolay gelsin canım zor işler valla yapmadan da olmuyor

Insallah cnm ya Evet takip edilecek insalalh oyle birsey olmaz haftaya bakalim ne diyecek

Masallah ufaklığa , cok sagol icimi rahatlattin biraz daha bebegimde birsey cikicak diye ne kadar korkuyorum tup bebekle oldugu icin cok ugrastik korkularim bitmiyor

Canım bir şeyi yoktur ya gönlünü ferah tut.ya önde gidiyorlar ya geride sonra yakaliyormus gelişme kendini. Benim de kafa karın bacak hepsi ayrı telden çalıyor. Bebeklerimiz sağlıklı Allah'ın izniyle.sadece kontrol altında olduğumuz için her şeyi paylasmak soylemek durumunda kalıyorlar
Eskilere bakarsak eskiden hiç bsy yoktu su fazla mı az mı önde mı geri de mi bihaber doğum gerçekleşiyordu stressiz :))

Insallah saglikla kucagimiza aliriz cnm ya vaktinde gelsinler

Tabii cnm oyle anneme anlatiyorum nst ye girdim one diyor

dikkatli ol çok uzanma o kadar dolap içlerine maazallah eşine fln sildir bari uzanılacak yerleri kolay gelsin tekrar

Ic çamaşırı lastik kismi söküğü gibiyse cakmakla yakabilirsin ama daha kotu durur mu bilmiyorum. Ben camasirda sokulunce öyle yapiyorum ama dikkatli yapmak gerek

Canım benim bebiş te 2 hafta önce kilo olarak 1980 gr di 2 haftadir günde 2 muz yedim bugun kontrole gitmistim 2410 gram cikti kilosu. Muz yiyebilirsin daha hızlı kilo almasını sağlar birde makinalardan ve ölçümden de farkediyor olabilir kotu düşünme hic canını sıkma bişey olduğunu zannetmiyorum.

Muzda yiyemem ki şeker ciktigi için

Kızlar kaburga ağrısı nasıl geçer
Yasadigim sey kaburga agrisi mi bilmiyorum ama sag gogsumun hemen altinda ben de agri hissediyorum. Bazen zonklama ya da bicak saplanma seklinde olabiliyor. Kalkarken kendimi mi zorladim acaba diyordum ama arkadasim kaburga batmasi olabilir dedi. Caresi nedir bilmiyorum ne yazikki ama cok rahatsiz edici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…