2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doktorumda 2 kg cikti ama perinotilji uzmaninda 2200 kusur cikti bakalim ya insallah

Sıkma canını, sadece minyondur umarım

Iade et ilk yikamada o hale geldiyse
Bugün mağazasına bi uğrayacağım canım. Dünden beri düşünüp duruyorum napayım diye. Gitmeyecektim ama içimde kalmasın burdaki çoğu arkadaş da götür demişti zaten. İnşallah olumlu sonuç alırım. Hamile hamile o kadar yol boşa çekilmez :)

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalarınız olsun.
Bebeğin tüm giysi,nevresim,oyuncak,yastık,yorganını yıkadım. Ütüleme evresine geçtim. Ütü yapmayı da pek bilmiyorum. Neyse 3 saat oturarak ütü yaptım ara ara kalktım tabi. Belimin ağrısından uyuyamadım ki daha yarısı bitti( biraz elim yavaş galiba ki eşyaların bazıları da o kadar buharı basmama rağmen hala kırışık kırışıktı. Neyse mikrop ölmüştür en azından) Siz siz olun benim gibi bi anda öyle ütü yapmayın. O kadar yorgunluğa rağmen çok zor uyudum.

Canım biz de Yusuf'a balonlu bir model düşünüyoruz ama balonlarda Y-U-S-U-F harfleri olacak :)
ay akşam ekleyemedim telefondan, bilgisyardan ekledim görselini canım :)
Eğer içine elyaf dolgu yapacaksan ince keçe al canım yoksa dikmesi zor olur. 2 boyutlu yapacaksan kalın keçe kullanirsin
bunlar için nasıl keçe lazım canım 2 boyutlu nasıl oluyo
ay inşallah bunların hiçbirini yaşamadan sağ salim alırsın kucağına
bak anca ekleyebildim canım görselini :)

Eklentiler

• ce62bb32ba5b043627f8477fc15bc1e5.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 91
canım kontrolde hiçbir sorun çıkmadı çok şkür karnımın ağrısı üşütmekten olabilceğini söyledi doktor 1600gr olmuş kızımmm

LezzetliCipetpet ellerine saglik harika olmuş kapi süsün bende anca girebildim iki gündür hastahane misafir derken bi alamadim telefonu elime o yuzden yeni gördüm. Bende malzemelerimi aldim polyester kapı süsü yapicam ama ismimiz hazir olmadığı icin beklemedeyiz hâlâ tabi beklerken takı yastigimizi ve hediyelik magnetlerimi mevlutte icine koymak icinde bi kutu yaptim tabi magnetlerimizin fiyonklarını henüz bulamadim arastiriyorum hala onlarida bulsam alabilsem tam olacak bide isim etiketleri var tabi eksigimiz

Eklentiler

• IMG-20180923-WA0002.webp
    11 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_20180928-094422.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20180928-094651.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 80
canım kontrolde hiçbir sorun çıkmadı çok şkür karnımın ağrısı üşütmekten olabilceğini söyledi doktor 1600gr olmuş kızımmm
aay maşallah canım çok sevindimm :) yüzünü gösterdimi cimcime. oy yerim onun kilosunu maşallah. bizde pazartesi gidicez bakalım bizim paşa napıyo :) benm karnım yine ağrıyo ya üşütmekten değilde rahim genişliyo ondan falan dese çok rahat eder galiba içim ama üşümektende olabilir ben yarı çıplak geziyorum hala burda havalarda baya serinledi

Kolay gelsin canım zor işler valla yapmadan da olmuyor

Sagol canim

Masallah ufaklığa , cok sagol icimi rahatlattin biraz daha bebegimde birsey cikicak diye ne kadar korkuyorum tup bebekle oldugu icin cok ugrastik korkularim bitmiyor

Insallah hic bisey cikmayacak bebeginde sagsalim alacaksiniz kucaginiza guzel dusun. Riskli haftalar gecti. Az kaldi kavusmaya

Gunaydinlar. Bugun oglumu okula gotururken kazak giydim bildigin kis geldi yaw. Heryer heryerde oldugu icin zar zor hazirlaniyiruz zaten bide bugun okulda parti vardi kostum goturulecekti onuda unutmusum. Okula gittik cocugu biraktim geri eve gittim kostumu goturdum. Artik herseyi unutur oldum.

LezzetliCipetpet kapı süsü çok güzel olmuş canım eline sağlık bizim kızların kapı süsleri benzer olacak demek ki. Ben de malzemeleri aldım, eşimin ikinci isim konusundaki onayını bekliyorum o zaman ismi de yaptıracağım ve kapı süsünü hazır edeceğim hemen. Benim yapacağım model şundan.

Tabi tüyünü süsünü bu kadar çok koymayacağım ben. Bu biraz abartmış bana göre Seninki gibi güzel olur umarım

Günaydın canım,
Kazakmı ? Biz mont giydik dün. Bugunde sözde hava güneşliydi ama bildiğin bütün haftanın aynısı. Umarım öğlen açar. Kontrole gidicem bide otobüsle. Eşim burda yok. Soğuklarda ziyan olmayım yollarda umarım yağmaz. Bu arada hangi ildeydin. Ben İstanbuldayım burda havalar çok dengesiz

Canım üç boyutlu figürler için içine elyaf koymak lazım, iki keçeyi birbirin dikip içine elyaf koyuyoruz. Ama kalın keçeler dikilmiyor, sert olduğu için. O yüzden içi dolgulu olacaksa ince keçe alman lazım. Bu yolladığın model de dolgulu canım ama malzemen olunca yaparsın yani zor değil. Çok güzelmiş

Ayy hepsi harika olmuş canım, çok güzeller ellerine sağlık gerçekten isme karar verdikten sonrası daha kolay

Magnetler için de ben n11den aldım küçük fiyonklar. 20li satılıyor canım bir bak istersen.

Bu da çok güzelmiş canım zevklerimiz benziyor sizin kapı süsünün de fotoğrafını koyarsın isim netleşince. Gerçekteok daha güzel oluyorlar, fotoğrafta güzellikleri tam çıkmıyor bile ya

Benim bi arkadaşım kokulu taş yapıyor. Dağıtmalık hediyelikleride kapı süsünüde ona yaptırcam. Sadece malzeme parası alırım dedi o bile 50 lira. Aynısını başka bi yere sordum 100 lira dedi, uçmuş bu millet tamam el emeği var ama 2 katı satmakta nedir.

canım istanbulun neresinde oturuyordun :)

Bir sürü fikir değiştirip sonunda buna karar verdim ben sen. Hep yapması çok zor gelmedi hem de çok hoşuma gitti, tam benim zevkim
Seninki çok güzel gözüküyor zaten, güzel kızın güzel ismiyle yaşasın meleğin gelene kadar ismini keyifle seyret sen de

Ben bu görseli hazırlayan instagram sayfasına fiyatı sordum. 200 tl dedi kasnak annemde varmış ama sordum fiyatını 20 tl. Ponponlar, tüyler ve tüller 40 tl civarı tuttu. İsmi de sordum pleksi olarak, 12 tl ye yaparız dedi. Malzemesi toplam 70 tl civarı yani ki ben ucuzunu araştırmadım, gördüğüm yerden aldım. Bu sayfalar toptan alışveriş yapıp ucuza alıyorlardır. Ama el emeği olarak çok büyük miktarlar ekliyorlar bence. Alan var ki demek ki onlar da bu fiyata satıyorlar

Çok sağol canım benim bende alırken dikkat ediyim bunlara :) yapıp becerirsem buraya atıcam büyük bi gururla
canım istanbulun neresinde oturuyordun :)
avrupa yakasındayım ben canım :)

Çok sağol canım benim bende alırken dikkat ediyim bunlara :) yapıp becerirsem buraya atıcam büyük bi gururla

avrupa yakasındayım ben canım :)

Canım üç boyutlu dediğim o şişkin olanlar iki boyutlu dediğim de direkt keçeden kesip yapıştırılanlar. Harfler gibi mesela :) eminim çok güzel birsey çıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…