Doktorumda 2 kg cikti ama perinotilji uzmaninda 2200 kusur cikti bakalim ya insallahCanım benim bebiş te 2 hafta önce kilo olarak 1980 gr di 2 haftadir günde 2 muz yedim bugun kontrole gitmistim 2410 gram cikti kilosu. Muz yiyebilirsin daha hızlı kilo almasını sağlar birde makinalardan ve ölçümden de farkediyor olabilir kotu düşünme hic canını sıkma bişey olduğunu zannetmiyorum.
Kizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
@pearlshinerabarbaa konuyla.ilgili konusmustuk o yuzden etiketledim
Bugün mağazasına bi uğrayacağım canım. Dünden beri düşünüp duruyorum napayım diye. Gitmeyecektim ama içimde kalmasın burdaki çoğu arkadaş da götür demişti zaten. İnşallah olumlu sonuç alırım. Hamile hamile o kadar yol boşa çekilmez :)Iade et ilk yikamada o hale geldiyse
ay akşam ekleyemedim telefondan, bilgisyardan ekledim görselini canım :)Canım biz de Yusuf'a balonlu bir model düşünüyoruz ama balonlarda Y-U-S-U-F harfleri olacak :)
bunlar için nasıl keçe lazım canım 2 boyutlu nasıl oluyoEğer içine elyaf dolgu yapacaksan ince keçe al canım yoksa dikmesi zor olur. 2 boyutlu yapacaksan kalın keçe kullanirsin
ay inşallah bunların hiçbirini yaşamadan sağ salim alırsın kucağınaKizlar bugun kontrole gittik kuzumun gobegi onceki kontrolde 1 hafta kucuktu simdi arti 2 hafta daha yani gobek 31 haftalik gozukuypr ama diger yerleri haftasıyla uyumlu doktorum perinotoloji uzmanina gonderdi gelisim geriligi olabilir mi diye bakti adam zayif bir bebek.ve senin.minyon olma sebebin ama takip.edileceksin baktik devam ediyor isler değişiyor bebegi erken alabiliriz dedi doktprum artik her Hfta cagirdi perinotoloji uzmani 2 hafta sonra tekrar bakicak
@pearlshinerabarbaa konuyla.ilgili konusmustuk o yuzden etiketledim
bak anca ekleyebildim canım görselini :)Tabi tabi aklımdasın canım etiketlerim. Yarın yapacağım inşallah, bitirebilirsem hemen yüklerim
Ekran resmini çek öyle yüklemeyi dene istersen bir de. Anlattığına benzer bir şey olacak sanki ablamın kapı süsü de
Teşekkürler canım, o çerçeveler de çok güzel oluyor ya. İsim seçmek hazırlık yapmaktan daha zor ama
Ben arkadaşıma hediye yapmıştım, onun da kızının ismi net değildi, canım yavrum yazmıştım. Çok güzel olmuştu
Estağfurullah canım ya, ne zahmeti, iki dakikada yazdım işte. İşini görürse ne mutlu
Canım minikizmit e yazmıştım bak senden önceki mesajda o mesajımı alıntılamış. Orada link filan da attım istersen bir incele sen de. Aklına takılan bir şey olursa sor, hemen anlatayım canım
canım kontrolde hiçbir sorun çıkmadı çok şkür karnımın ağrısı üşütmekten olabilceğini söyledi doktor 1600gr olmuş kızımmmvalla benmde bebeğin kıyafetleri hariç herşey eksik odası gelecek odasının boşaltılması lazım boyanması lazım. benm kendi eksiklerim bakım çantsı ıvır zıvır dünya eksik. ama parasız olmuyo. e para olsun diye çalışınca da zaman yetmiyo. kısır döngü içindeyim
aay maşallah canım çok sevindimm :) yüzünü gösterdimi cimcime. oy yerim onun kilosunu maşallah. bizde pazartesi gidicez bakalım bizim paşa napıyo :) benm karnım yine ağrıyo ya üşütmekten değilde rahim genişliyo ondan falan dese çok rahat eder galiba içimcanım kontrolde hiçbir sorun çıkmadı çok şkür karnımın ağrısı üşütmekten olabilceğini söyledi doktor 1600gr olmuş kızımmm
Kolay gelsin canım zor işler valla yapmadan da olmuyor
Masallah ufaklığa , cok sagol icimi rahatlattin biraz daha bebegimde birsey cikicak diye ne kadar korkuyorum tup bebekle oldugu icin cok ugrastik korkularim bitmiyor
Günaydın canım,Gunaydinlar. Bugun oglumu okula gotururken kazak giydim bildigin kis geldi yaw. Heryer heryerde oldugu icin zar zor hazirlaniyiruz zaten bide bugun okulda parti vardi kostum goturulecekti onuda unutmusum. Okula gittik cocugu biraktim geri eve gittim kostumu goturdum. Artik herseyi unutur oldum.
Canım üç boyutlu figürler için içine elyaf koymak lazım, iki keçeyi birbirin dikip içine elyaf koyuyoruz. Ama kalın keçeler dikilmiyor, sert olduğu için. O yüzden içi dolgulu olacaksa ince keçe alman lazım. Bu yolladığın model de dolgulu canım ama malzemen olunca yaparsın yani zor değil. Çok güzelmişay akşam ekleyemedim telefondan, bilgisyardan ekledim görselini canım :)
bunlar için nasıl keçe lazım canım 2 boyutlu nasıl oluyo
ay inşallah bunların hiçbirini yaşamadan sağ salim alırsın kucağına
bak anca ekleyebildim canım görselini :)
Ayy hepsi harika olmuş canım, çok güzeller ellerine sağlıkLezzetliCipetpet ellerine saglik harika olmuş kapi süsün bende anca girebildim iki gündür hastahane misafir derken bi alamadim telefonu elime o yuzden yeni gördüm. Bende malzemelerimi aldim polyester kapı süsü yapicam ama ismimiz hazir olmadığı icin beklemedeyiz hâlâ tabi beklerken takı yastigimizi ve hediyelik magnetlerimi mevlutte icine koymak icinde bi kutu yaptim tabi magnetlerimizin fiyonklarını henüz bulamadim arastiriyorum hala onlarida bulsam alabilsem tam olacak bide isim etiketleri var tabi eksigimiz
Bu da çok güzelmiş canımLezzetliCipetpet kapı süsü çok güzel olmuş canım eline sağlık bizim kızların kapı süsleri benzer olacak demek ki. Ben de malzemeleri aldım, eşimin ikinci isim konusundaki onayını bekliyorum o zaman ismi de yaptıracağım ve kapı süsünü hazır edeceğim hemen. Benim yapacağım model şundan.
Eki Görüntüle 2193079
Tabi tüyünü süsünü bu kadar çok koymayacağım ben. Bu biraz abartmış bana göreSeninki gibi güzel olur umarım
Benim bi arkadaşım kokulu taş yapıyor. Dağıtmalık hediyelikleride kapı süsünüde ona yaptırcam. Sadece malzeme parası alırım dedi o bile 50 lira. Aynısını başka bi yere sordum 100 lira dedi, uçmuş bu millet tamam el emeği var ama 2 katı satmakta nedir.LezzetliCipetpet kapı süsü çok güzel olmuş canım eline sağlık bizim kızların kapı süsleri benzer olacak demek ki. Ben de malzemeleri aldım, eşimin ikinci isim konusundaki onayını bekliyorum o zaman ismi de yaptıracağım ve kapı süsünü hazır edeceğim hemen. Benim yapacağım model şundan.
Eki Görüntüle 2193079
Tabi tüyünü süsünü bu kadar çok koymayacağım ben. Bu biraz abartmış bana göreSeninki gibi güzel olur umarım
canım istanbulun neresinde oturuyordun :)aay maşallah canım çok sevindimm :) yüzünü gösterdimi cimcime. oy yerim onun kilosunu maşallah. bizde pazartesi gidicez bakalım bizim paşa napıyo :) benm karnım yine ağrıyo ya üşütmekten değilde rahim genişliyo ondan falan dese çok rahat eder galiba içimama üşümektende olabilir ben yarı çıplak geziyorum hala burda havalarda baya serinledi
Canım üç boyutlu figürler için içine elyaf koymak lazım, iki keçeyi birbirin dikip içine elyaf koyuyoruz. Ama kalın keçeler dikilmiyor, sert olduğu için. O yüzden içi dolgulu olacaksa ince keçe alman lazım. Bu yolladığın model de dolgulu canım ama malzemen olunca yaparsın yani zor değil. Çok güzelmiş
Ayy hepsi harika olmuş canım, çok güzeller ellerine sağlıkgerçekten isme karar verdikten sonrası daha kolay
Magnetler için de ben n11den aldım küçük fiyonklar. 20li satılıyor canım bir bak istersen.
Bu da çok güzelmiş canımzevklerimiz benziyor sizin kapı süsünün de fotoğrafını koyarsın isim netleşince. Gerçekteok daha güzel oluyorlar, fotoğrafta güzellikleri tam çıkmıyor bile ya
Benim bi arkadaşım kokulu taş yapıyor. Dağıtmalık hediyelikleride kapı süsünüde ona yaptırcam. Sadece malzeme parası alırım dedi o bile 50 lira. Aynısını başka bi yere sordum 100 lira dedi, uçmuş bu millet tamam el emeği var ama 2 katı satmakta nedir.
Çok sağol canım benim bende alırken dikkat ediyim bunlara :) yapıp becerirsem buraya atıcam büyük bi gururlaCanım üç boyutlu figürler için içine elyaf koymak lazım, iki keçeyi birbirin dikip içine elyaf koyuyoruz. Ama kalın keçeler dikilmiyor, sert olduğu için. O yüzden içi dolgulu olacaksa ince keçe alman lazım. Bu yolladığın model de dolgulu canım ama malzemen olunca yaparsın yani zor değil. Çok güzelmiş
Ayy hepsi harika olmuş canım, çok güzeller ellerine sağlıkgerçekten isme karar verdikten sonrası daha kolay
Magnetler için de ben n11den aldım küçük fiyonklar. 20li satılıyor canım bir bak istersen.
Bu da çok güzelmiş canımzevklerimiz benziyor sizin kapı süsünün de fotoğrafını koyarsın isim netleşince. Gerçekteok daha güzel oluyorlar, fotoğrafta güzellikleri tam çıkmıyor bile ya
avrupa yakasındayım ben canım :)canım istanbulun neresinde oturuyordun :)
Çok sağol canım benim bende alırken dikkat ediyim bunlara :) yapıp becerirsem buraya atıcam büyük bi gururla
avrupa yakasındayım ben canım :)
anladım canım, bakıcam bende yapabilirim diye düşünüyorum inşallah olur :)Canım üç boyutlu dediğim o şişkin olanlar iki boyutlu dediğim de direkt keçeden kesip yapıştırılanlar. Harfler gibi mesela :) eminim çok güzel birsey çıkacak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?