2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın kizlarsekeri sınırda veya fazla çıkıp evde şeker ölçümü yapan var mı aramızda?ben cihazla alıp evde ölçmeye başladım da sabah açlık 87, 1 saat sonra tokluk 159 ,2.saat tokluk 129 çıktı internette baktım ama çok fazla anlayamadım bu ölçümler hakkında fikri olan var mı?

Canım açlık sekerin 70 in altı olmaması gerekiyor yani o güzel ama tokluk şekerin yüksek çıkmış. İlk saat 140 i geçmemesi lazım ikinci saat 120 yıl geçmemesi lazım. Yediklerine dikkat ederek mi ölçüm yaptın?

Sabah açlık olduğun haftaya göre çok güzel 1. Saat tokluk biraz yüksek ekmek az yersen düşer hemen birde mümkünse 15 dk. Yürü kahvaltı sonrası 2. Saat 120 altı olsun diyo Dr. Ama çok deil gayet iyi bı stres yapma sakın hemen yukseliyo değerlerin fena değil tok 160 geçerse Dr. Bildiriyosunokadar canım geçmiş olsun

Evet canım, benimki bana 20lira civarına mal oldu, resmen en az 200e satıyorlar bu modelleri ya... Ama işte yapamayan, vakti fırsatı olmayan alıyor demek ki...

El emeği olunca insanın gözüne kat kat güzel geliyor ya

Yani şekeri falan kestim de sabah tam buğday ekmeği ile tost yedim cnm

Sağolasın cnm pazartesi doktora gittiğimde bebeğin kilosu 2 hafta önde cikmisti da doktorda şeker olabilir dedi korktum bende ama şekerim normal cikmiyo çok yüksekde değil sanırım ama sıkıntılı galiba gizli şeker olabilir

Tabi herkes yapamasın ki onlar da para kazansın. Ama keşke fiyatlar biraz daha uygun olsa.
Güzel olsa da olmasa da yapacak bişey yok, el emeği neticede. Kızım da ileride beğenmezse kendis daha iyisini yapsın, yapacak bişey yok anasının elinden bu kadarı geliyor

yüzünü göstermedi nazlı kızım çok uğraştık ama dönmedi :)) bir dahakine inşallah paşa da rahatı yerindedir napsın heheheh bnde ayagıma cora falan gıymıodum yanıorum dıe ama artk pofuduklarla gezıorum ewde bıle ıstanbul bırden sogudu evlerde sankı sogumaya basladı gıbı o yuzden artk kalın gıyınmelıyızzz hepımızz dıkkat etmelıyız kndımıze

soğudu valla canım bende öyle gezdim dün. kombi yakılsa yakılacak o derece soğudu. hepimiz dikkat edelim aman son aylarımız

Bizde gittik bugün kontrolümüze, haftasında huyu suyu yerinde dedi uslu uslu duruyordu , kilosu 2200 olmuş, 33. Haftadayım, ne şeker yüklemesi yaptırdım, ne de doktor nts soktu, öyle belimde falan sancım yok, içeride kendini dikiliyor sanırım mideme vurup duruyor ayaklarıyla, onun dışında bi sıkıntımız yok çok şükür, vaktinde gelir inşallah dedi. Doktor da hastane de çok güzel İzmit’te olsam Kocaeli tıp merkezinde yapardım doğumu, normal da sezaryende sigortalı 2000₺ dediler, ama İstanbul’a gidicem bi aksilik çıkmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…