İnsallah hayirli haberlerle dön canim :) insan gün sayiyor beninse 3 günüm kaldi görmeme insallah :),gögüs kafesi uyusmasi yokta bende bazen oturdugum yerden sanki maraton kosmusum gibi nefes nefese kaldigim oluyor. O karin sertlesmesi bana da surekli olmaya basladi. Bu yalanci kasilma dedikleri bu mu acaba diye düsünüyorum bende. Agrim falan hic olmuyor ama bilemedimBu arada bizim doktor kontrolümüz var bugün. 3hafta minnoşumu görmeden geçirdim. Aşırı özledim.. Devamlı git gel alışmışımBir an evvel saat 1 olsa da gitsek diyorum
Yürürken karnım sertleşiyor (sabah akşam fark etmiyor, birkaç adımdan sonra oluyor) onu soracağım inşallah.
Bir de göğüs kafesimin olduğu yer çift taraflı çok uyuşuyo ve ağrıyor, sizde de oluyor mu kızlar? Önemsiz geliyor bana ama yine de sorsam mı acaba
Ben l beden aldım canım, sonrasında da giyerim diye (şu an xl filan giyiyorum). Mesela sabahlığın önü tam kapanmıyor şu an ama doğumdan sonra göbek gidecek sonuçta, şimdi önü kapanıp sadece 1ay giymektense doğumdan sonra rahat rahat giyerim dedim. Evde de devamlı pijama giyiyorum normalde zaten, gönlümce giyerim
Sen de iyi yapmışsın, içine sinmedikten sonra alsan ne olacak, boşa masraf. Zaten her şey ateş pahasıo dalga geçen satıcı da gitsin de kendiyle dalga geçsin
Biz de kıyafetleri yıkadık ettik, yavaştan başladık çanta hazırlamaya da. Eşyalar hazırlandıkça heyecan da artıyor
hayırlı olsun aldıklarınız canım. giymek nasip olsun fıstığa inşallahAyy evet yaa cok heyecanli. Dun ordugum iki battaniyeyi de yikadim astim. Asarken sevdimannemle etiket kesiyoruz oyy minnos giycek bunlari diye seve oksaya hazirlik yapiyoz guzel seyler saglicakla giyerler insallah
Bende begen.edim hic gecelik kendime emzirme atleti aldim tediden 17-18 liraya alt kapali olacak o sekilde normal sveet giyerim alttan açar emziririm diye düşünüyorumAy gecelik tam bir fiyaskoydu benim icin. Kadin cikardi bi suru sey diyorum ben bunlari giymem evin icinde 1hafta giyecegim sey icin neden o kadar para vereyim ki... Icime sinse yine alirim ama kesimlerde bir degisik. Kendi bedenimdekiler bile omuz olsa kollar dusuk yada emzirme yerini cok yukarda yapmislar. Gereksiz ayrintilar ekleyip sana kakaliyorlar. Sinir oldum zaten en son kadin bunu giyin deyip basma anneannemin geceligini cikardi koydu onume alay ediyo aklincaoyle olayli bi carsi gunuydu benim icin. En dedim normal alirim alttan emziririm nolcak gelenim gidenim akraba zaten yok. artik umursamiyorum hic valla olmadi evdekilerle giderim
hayırlı olsun aldıklarınız canım. giymek nasip olsun fıstığa inşallah
Bende begen.edim hic gecelik kendime emzirme atleti aldim tediden 17-18 liraya alt kapali olacak o sekilde normal sveet giyerim alttan açar emziririm diye düşünüyorum
Bu arada bizim doktor kontrolümüz var bugün. 3hafta minnoşumu görmeden geçirdim. Aşırı özledim.. Devamlı git gel alışmışımBir an evvel saat 1 olsa da gitsek diyorum
Yürürken karnım sertleşiyor (sabah akşam fark etmiyor, birkaç adımdan sonra oluyor) onu soracağım inşallah.
Bir de göğüs kafesimin olduğu yer çift taraflı çok uyuşuyo ve ağrıyor, sizde de oluyor mu kızlar? Önemsiz geliyor bana ama yine de sorsam mı acaba
valla şuan anlattıklarından sonra korkmadım değilInsallah yaa sende bugun carsida umarim istedigin seyleri uygun fiyata bulursun. Benim gibi havani alip donmezsin
Bende de oluyor o nefes nefese kalma canım, hatta kalbim de aşırı hızlı çarpıyor öyle olduğunda. 120ye çıktığı oluyor nabzım gün içinde birkaç kere.İnsallah hayirli haberlerle dön canim :) insan gün sayiyor beninse 3 günüm kaldi görmeme insallah :),gögüs kafesi uyusmasi yokta bende bazen oturdugum yerden sanki maraton kosmusum gibi nefes nefese kaldigim oluyor. O karin sertlesmesi bana da surekli olmaya basladi. Bu yalanci kasilma dedikleri bu mu acaba diye düsünüyorum bende. Agrim falan hic olmuyor ama bilemedim
Canım kapıyı komple giydirecek misin tülle? Artı şeklinde mi olacak yoksa sadece Uzunlamasına mı? Biz bu bebişlerde kapıya tül yapmayacağız, o yüzden kristal tül almadık ama ablamda almıştım. Sadece uzunlamasına yapacaksan 5 metre tül sadece kapıya gider. Eğer artı şeklinde yapmayı düşünüyorsan mesela 5 metre beyaz 3 metre mavi alabilirsin ya da ikisini de beyaz alırsın işte zevkine göre :)günaydın kızlaar nasılsnız? bu hafta benm son derken bi hafta daha çalışıcamneyse sağlık olsun diyelim..
bende kuzumu pazartesi görücem inşallah. bugün çarşıya gidicez eşimle kapı süsü mevlütlük dağıtılacak külahları, bakım çantasını vs alıcam.LezzetliCipetpet bana çarşıdan kapı süsü için şunuda al dediğin bişey varmı? kristal tül mesela ne kadar almalıyım hem o bebeğin yattığı şey hem kapı için hemde yatağın ucu için sence ne kadar gider. ben keçe kristal tül bide emzik zinciri için boncuk almayı düşünüyorum inşallah bulabilirsem sevgili eşimle..
bide kontrolünüz varmış bugün güzel haberlerle dön inşallah :) aklına takılan herşeyi sor bence. sonra içimizde kalıp kuruntu yapıyoruz daha kötü oluyo. benm göğsümde falan ağrı olmuyoda karnımın alt tarafı çok ağrıyo bu aralar anlamıyorum nedenbenimde arada sertleşiyo bi yere toplanıyo karnımın şekli değişiyo. azcık masaj yapınca rahatsız edince beyefendiyi yerini değiştiriyo zannediyorum ki artık yerleri dar geliyo
Oyy minnoş minnoş öyle tatlılardır ki annesi, yemişsinizdir hepsiniAyy evet yaa cok heyecanli. Dun ordugum iki battaniyeyi de yikadim astim. Asarken sevdimannemle etiket kesiyoruz oyy minnos giycek bunlari diye seve oksaya hazirlik yapiyoz guzel seyler saglicakla giyerler insallah
Canım elindeki cibinliğin internetre resmi varsa atarsan belki fikir üretebilirim. Ben de bebişin cibinliğini sade aldım. Bu az önce attığım mesajdaki fiyonktan yapıyorum hastanede beşik için, eve gelince o fiyonku kendi beşiğine bağlamayı düşünüyorum şimdilik. Cibinliğin üstünü (demire giydirilen kısmını) süsleyebilirim çiçeklerle gibi düşünmüştüm ama olur da ben uyurken ya da bakmazken çiçekler düşerse bebişin üstüne diye korktumKızlar biz besigi aldık ama cibinligi çok düz bende onu suslemek istiyorum internetten baktim bi kac modele ama öyle cokta icime sinen bi fikir bulamadim. Aranizda cibinligi susleyen varmi yada fikri olanLezzetliCipetpet ozelliklede senin fikrin varmi bu islerden cok guzel anladigin belli
Bende de oluyor o nefes nefese kalma canım, hatta kalbim de aşırı hızlı çarpıyor öyle olduğunda. 120ye çıktığı oluyor nabzım gün içinde birkaç kere.
Yalancı sancı gibi değil de karnım kasılıyor diyorum ben çünkü bir iki kere oluyor (yalancı sancı baya sürmüştü geldiğinde, bir de aşağıya baskı yapıyordu bu karın kasılması o aşağı ittirme hissini yapmıyor)
Sizin de az kalmış, özlemişsindir bebişini
Canım kapıyı komple giydirecek misin tülle? Artı şeklinde mi olacak yoksa sadece Uzunlamasına mı? Biz bu bebişlerde kapıya tül yapmayacağız, o yüzden kristal tül almadık ama ablamda almıştım. Sadece uzunlamasına yapacaksan 5 metre tül sadece kapıya gider. Eğer artı şeklinde yapmayı düşünüyorsan mesela 5 metre beyaz 3 metre mavi alabilirsin ya da ikisini de beyaz alırsın işte zevkine göre :)
Anne ayak ucuna da nasıl bir şey yapacağını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım, biz fiyonk yapıyoruz şimdi.
Bebek yatağına da tülü 5veya 6 metre tül kullanmıştık, iki sıra bebe lastiğine diktirdim terzide. Pileli gibi diktiği için mesela 3 metre lastiğe 5 metre tül gitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ne istediğimi gösterdim, malzemeleri verdim ve 5dakikada dikmişti terziyine onu kullanacağız inşallah, bir de anne ayak ucundaki fiyonktan bebek ayak ucunda olacak...
Diğer malzemeleri çarşıda satıcılara sorsan zaten gösterirler merak etme. Bulursun aradığın her şeyi, yeter ki ne yapmak istediğine karar ver
Oyy minnoş minnoş öyle tatlılardır ki annesi, yemişsinizdir hepsini
heh o ayak ucundaki fiyonk var ya canım ben onu tülden yapmayı düşündüm büyüğü mavi ufağı beyaz gibi. sence nasıl olur ?aydingelini canım bak bu tarz fiyonklar olacak. Kumaşlarını diktik aynı yastık kılıfı gibi dikdörtgen, içine birazcık elyaf koyduk pofidik olsun diye ve ortadan kurdelayla sıktık fiyonk oldu. Ortasında da kurdela ve 3-4 çiçek olacak
Bu arada bizim doktor kontrolümüz var bugün. 3hafta minnoşumu görmeden geçirdim. Aşırı özledim.. Devamlı git gel alışmışımBir an evvel saat 1 olsa da gitsek diyorum
Bu sekilde canim tabi benimkinin kenarında saten kurdelesi de yok dümdüz bi tül. Henüz kurulmadigi icin besigimiz benimkinin resmini atamadim. Peki sen Hayal tülden falan mi yapiyosun fiyonk canim.Canım elindeki cibinliğin internetre resmi varsa atarsan belki fikir üretebilirim. Ben de bebişin cibinliğini sade aldım. Bu az önce attığım mesajdaki fiyonktan yapıyorum hastanede beşik için, eve gelince o fiyonku kendi beşiğine bağlamayı düşünüyorum şimdilik. Cibinliğin üstünü (demire giydirilen kısmını) süsleyebilirim çiçeklerle gibi düşünmüştüm ama olur da ben uyurken ya da bakmazken çiçekler düşerse bebişin üstüne diye korktum
Canim süs pus eksiklerini internetten daha kolay tamamliyosun. Ama yanlış hatırlamıyorsam sende istanbulda avrupa yakasinda oturuyodun.heh o ayak ucundaki fiyonk var ya canım ben onu tülden yapmayı düşündüm büyüğü mavi ufağı beyaz gibi. sence nasıl olur ?
kapıyada bu tarz yapıp asmayı düşünüyorum + şeklinde değil. ama diğer balonluyu nasıl asarım onu bilemedim. bu Yusuf yazanı kendi odasına asıcam. çok sağol canım o bebek yatağı içinde 2 kat aynı renk tülden diktirdin dimi pileli. bende öyle yaptırayım bari . kapıya da 2 şerit tül için 5+5 10mt tül gider ozaman öylemi. bugün derdimi anlatınca yardımcı olurlar diye düşünüyoruminşallah şu aklımdaki süs püs eksiğnii tamamlarımda diğer eksikler öyle yada böyle illaki olcak zaten..
süs püs derken şu kapı süsü tülü vs canım. onlarıda kendim yapmak istediğim için çarşıya gidiyim diyodum gidicem inşallah bugünCanim süs pus eksiklerini internetten daha kolay tamamliyosun. Ama yanlış hatırlamıyorsam sende istanbulda avrupa yakasinda oturuyodun.Eger gidebilirsen istoca ugra yine bi umut ordan bulabilirsin her eksiğini hemde biraz daha uygun oluyomus. Benim gözüm kesmediği icin gitmedim ama herkes bu aralar oraya gidiyo süs esyalari icin
Canım eğer böyle iki ince tül yapacaksan (ben de böyle seviyorum) bi tane 5metre tül yeter. Uzunlamasına ikiye kestim ben o 5mt tülü Salihte. Eğer iki tane 5metre alırsan aşırı kalın olur, kapı komple tül olur... Bak ablam eski mesajlarından birinde paylaşmıştı onu alıntıladım bu mesajın sonunda.heh o ayak ucundaki fiyonk var ya canım ben onu tülden yapmayı düşündüm büyüğü mavi ufağı beyaz gibi. sence nasıl olur ?
kapıyada bu tarz yapıp asmayı düşünüyorum + şeklinde değil. ama diğer balonluyu nasıl asarım onu bilemedim. bu Yusuf yazanı kendi odasına asıcam. çok sağol canım o bebek yatağı içinde 2 kat aynı renk tülden diktirdin dimi pileli. bende öyle yaptırayım bari . kapıya da 2 şerit tül için 5+5 10mt tül gider ozaman öylemi. bugün derdimi anlatınca yardımcı olurlar diye düşünüyoruminşallah şu aklımdaki süs püs eksiğnii tamamlarımda diğer eksikler öyle yada böyle illaki olcak zaten..
Canım ben başta bunların gereksiz olduğunu düşünüyordum sonra 31 haftalıkken sancim tuttu hastaneye gittim 1 gece doğumhanede kaldım ve kendimi çok kötü hissettim. Herkesin kapısı odası cicili bicili benim yavrum öksüz yetim gibi doğacaktı :) neyse çok şükür 6 hafta daha durdu yavrum veLezzetliCipetpet sağolsun tüm süsleri en güzel şekilde yaptı. Gece sancim tuttu saat 11 de kardeşim yanımdaydı 12.42 de Salih doğdu ve odam çoktan hazırdı.
Eki Görüntüle 2156573 Eki Görüntüle 2156574
Herşey hayal ettiğimden bile güzeldinormal doğum yaptım ama haftasonu olduğu için 2 gece kalmis oldum. Kapı süsünü daha sonra evdeki kapıya taktik.
Çikolataları haciseriften yaptirmistik o da çok guzeldi.
Bu arada medilife Hastanesi'nde doğum yapacak arkadaşlara bir önerim olsun en güzel oda 424 nolu odaydi. Boşsa kesinlikle o odayı isteyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?