2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaburga ağrısından ziyade sanki oradaki kaslar, dokular ağrıyor canım. Bende yumuşak doku romatizması var, acaba ondan mı ağrıyor diye düşünüyorum bazen. İç organlar sıkıştığı için de olabilir ama çok doğru söylüyorsun..

Sana da geçmiş olsun canım, az kaldı artık bakalım son günler yerleri kalmayınca daha neler yapacak minnoşlar :)

Aynen bende oluyo nefes nefese çarpıntı gibi kanım düşük biraz ondanmidir bilmiyorum ama çok rahatsız edici

O hayal tüller yapistiricilar süs malzemeleri vs cok uygunmus orda ama biraz karisik bi yer kocanin sabirli olmasi lazim bizimki alisveris konusunda sabirli olmadigi icin ben gidemedim

tamam canım çok çok teşekkür ederim bende öyle ince seviyorum ya kalın olmasın.
ozaman ben bebek yatağının tülünü mavi yapmayı düşünüyodum. beyaz yapıp fiyonkları mavi mi yapsam tam tersi mi olsa şuan azıcık kafam karıştı. sence nasıl hoş durur

O hayal tüller yapistiricilar süs malzemeleri vs cok uygunmus orda ama biraz karisik bi yer kocanin sabirli olmasi lazim bizimki alisveris konusunda sabirli olmadigi icin ben gidemedim
hıı orada mı vrmış onlardan. ay aman kalabalığa kocamı sokmam kuzum hoş çarşıda kalabalıkta beni tek bırakmıyo diye geliyo. adamı ikeaya götürüyorum at koşturur gibi gidiyo önden. telefonla arayıp geri çağrıyorm. en iyisi bugün halledebildiğimi halledip kalanını işten çıkınca halletmek. yoksa kavga edip dönüyoruz her seferinde

Olabilir canım sana da geçmiş olsun sorarsın doktoruna bugün bakalım ne diyecek. Benim de randevum haftaya unutmazsam sorucam ama normaldir diyecek kesin :)
Az kaldı ya Şafak 37 :)

Demekki erkeklerin hepsi ayni bizde mutlaka alisveris sonrasi bi kere kavga ederiz acele etmeleri yüzünden

Bu sekilde canim tabi benimkinin kenarında saten kurdelesi de yok dümdüz bi tül. Henüz kurulmadigi icin besigimiz benimkinin resmini atamadim. Peki sen Hayal tülden falan mi yapiyosun fiyonk canim.
Anladım canım, baya sadeymiş. İstersen jüt ipe veya bir kudelaya çiçekler yapıştırıp o yukarıda demire takılan kısmın etrafına bağlarsın. İstediğinde çıkarabilirsin de. Direkt tüle dikersen yıkayacağın zaman sıkıntı çıkarabilir makinede çünkü o süsler. Ya da dantel kurdela satın alıp (bunun da renk renk seçenekleri oluyor, beyaz alırsam daha sade olur tabi) tülün bitim kısmına, uçlarına filan terziye diktirebilirsin (dikiş makinen varsa kendin de dikebilirsin)

Yok canım bizim yaptığımız fiyonklar normal kumaştan. Aynı yastık kılıfı gibi dikdörtgen diktik kumaşı, birazcık elyaf koyduk içine ve ortadan kurdelayla sıkıştırdık. Bak şu tarz bir şey olacak. Resmini çekmemişim sanırım daha bitirmedim diye. Bitirince koyarım inşallah.

Demekki erkeklerin hepsi ayni bizde mutlaka alisveris sonrasi bi kere kavga ederiz acele etmeleri yüzünden
Aynen canım bide surat yapıyosa deliriyorum ben. heleki kıyafet alışverişinde illallah yani. zaten kg almışım kendimi beğenmiyorum saçma sapan şeyler gösteriyo. dalga geçiyo aklınca. geçen alışverişte sinirlendim ben bişey almıyorum dedim sen alcaksan al. normaldede alıştı ben gösterip seçenek sunarm o beğenir alır. bedenini bile bilemez. bıraktım alsın diye bişey beğenemedi bende yanında put gibi gezdim. baktım yumuşuyo nasıl oluyomuş zoruna gidiyo dimi insanın dedim.
acele eder ayrı koşturur ben onun peşinde koşmaktan bişey bulamam ayrı. fikir sunmaz bişey demez fena yanii.

Bence hepsi güzel canım ya. Zaten birleşince o kadar güzel oluyorlar ki daha bitmeden diyorsun böyle bile kullanılır
Orada tüllere dokun bi bak, ona göre şekillendir bence. Şimdi aklında tamamen kesinleştirip orada bulamazsan bocalarsın mağazada. Zaten çok satış yapan yerler fikir de veriyor, yardımcı oluyorlar alışmışlar artık

Bak ablamın kapı süsünü dün bitiremedim yapım aşamasını koyayım. Böyle bile kullanılır yaa. İnsan her haline aşık oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20180929-112335_WhatsApp.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 75
AYYY inanmıyorum bu da çok hoş olmuşşş. eline sağlık kuzum ya maşallah baya beceriklisin. yusufcuk kuşunu yerim onun bende ikeadan çerçeve aldım odasına büyük olana yusufcuk iki yanına ufak ultrason fotoğrafını koyucm

Ben de en son lohusa pijama takimi bakarken sinirlendim almadan geldim artik beraber bakalim bile demiyorum hele bu hormonlarla hic uğraşamıyorum surekli ise yollayasim geliyo en azından beni kizdirmak yerine para kazansin

Çok teşekkür ederim canım, sen de çok güzel düşünmüşsün canım ya odasına çok güzel ve anlamlı bir aksesuar olur

Selam canım. Dün gittim kontrole. 1900 cıktı haftasıyla uyumlu dedi bu doktor. 4-5 gunde 100 gr almış eğer makinelerde farklılık yoksa başka hastane cunku burası. Nese öyle öyle buyuyecek sıpalar valla cok uçlarda gözüm yok 1 kilo daha alsa sağlıcakla yeter. 6 haftam felan var sezeryana göre.

Canım hayırlı haberlerle dön inşallah :)) bişry sorucam biz 32yi bitirdikmi 32ye girdik mi. Programda 32+0 diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…