2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım hayırlı haberlerle dön inşallah :)) bişry sorucam biz 32yi bitirdikmi 32ye girdik mi. Programda 32+0 diyo

32 hafta bitti canım yarın 33 ün ilk günü yani 32+1.
Biraz karışık ama şöyle dusun 4 günlük hamileyken aslında 1. Haftanın içindeydik 7 günlük hamileyken ilk hafta bitmisti. Şimdi de o hesapla 32 bitti :)

Ay ben bu kafayla bu çocuğu doğurmam hep geriden geliyorm

hayırlı haberlerle dön inşallah canımm birisi kontrole gidince neden heyecanlanıyorum acaba :)

Bende yanlis biliyomusum dogru 33 haftalik hamilesiniz diyo hesaplayicilar zaten

Yüzünü hic göstermese de insan özlüyo ya her gdiisimde heycanlaniyorum :) o yalanci kasilmayi ben hic yasamadim o zaman senin anlattgn sekilde. BenDe sadece bi yere toplanma oluyo ve sertlesiyo agri yok baski yok. Kendi kendine geciyo sonra. Doktor sana ne dicek bakalim bende bekliyorum haberlerini :)

Selam hanımlar...bugün kontrolüm vardı...en son gittiğimde nstde sancılarım çıkmıştı,dinlenmemi ve bol su içmemi söylemişdi Dr...ayrıca suyun fazla ve bebek iri demişti...bugün nst iyi çıktı fakat bebek olması gereken haftadan 2 hafta önde ciktigerçi hep önde çıkıyordu ama Dr iri bir bebek şu an 3 kilo ölçüyorum dedi(34+6 yim sat a göre,ultrasona göre 36+4),şekerden suphelendi ...aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama... erken doğabilir zaten haftasına kadar taşıyamazsın dedi....kendimi çok ağır ve daralmış hissediyorum,bu şekilde önden gidip sorunsuz doğum yapan var mı aranızda çevrenizde...sağlıkla kavusabilseydik hepimiz yavrularimiza Allah in izniyle

Canım bebek hareketinin dışında bir his bu bendeki. Bu olurken bebek başka yerlerde hareket de ediyor yani. Tekme de atıyor. Sanki karnım bir kemerle korseyle sıkılıyor gibi filan, sıkışma kasılma hissi gibi bir şey. Bebeğin kendini toplaması değil yani, bilmiyorum tarif edebildim mi...

Doktor şey dedi, muhtemelen o rahim kasılması. Tek tük olursa korkma, takip et sen olduğunda, çok olursa sıkıntı dedi. Benim geçen gün peşpeşe iki üç sancım oldu, sonra da leke geldi, onu anlattım. Hmm kötü bu işte bunu istemiyorum dedi. Bazen de tek bir tane oluyor ama peşpeşe olduğu da oluyor düzensiz aralıklarla işte

Bir de ben ağrı olmadığı için çok umursamıyorum ama şey dedi doktor bu kasılma için; illa sancıda ağrı olmak zorunda değil, düzenli olması önemli. O yüzden takip et olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…