Canım hayırlı haberlerle dön inşallah :)) bişry sorucam biz 32yi bitirdikmi 32ye girdik mi. Programda 32+0 diyo
Ay ben bu kafayla bu çocuğu doğurmam hep geriden geliyorm32 hafta bitti canım yarın 33 ün ilk günü yani 32+1.
Biraz karışık ama şöyle dusun 4 günlük hamileyken aslında 1. Haftanın içindeydik 7 günlük hamileyken ilk hafta bitmisti. Şimdi de o hesapla 32 bitti :)
hayırlı haberlerle dön inşallah canımm birisi kontrole gidince neden heyecanlanıyorum acaba :)Veee 32. hafta biterr
Çok mutluyumm şimdi hedefim 37 hafta... Sağlıkla o günler de gelir inşallah
Bugün benim de kontrol günüm inşallah güzel haberler alırız
Çalışamaz raporunu da alıyorum inşallah
onu bende daha yenı yenı ıdrak edıyorum canım benım de 34 bıtmıs 35 olmusum megerse :)Ay ben bu kafayla bu çocuğu doğurmam hep geriden geliyorm
Canim bende 32+2 yim 32 ye girdik ama 33 haftayiz deniliyo ya cok karisik bu hesaplar amaCanım hayırlı haberlerle dön inşallah :)) bişry sorucam biz 32yi bitirdikmi 32ye girdik mi. Programda 32+0 diyo
Bende yanlis biliyomusum dogru 33 haftalik hamilesiniz diyo hesaplayicilar zaten32 hafta bitti canım yarın 33 ün ilk günü yani 32+1.
Biraz karışık ama şöyle dusun 4 günlük hamileyken aslında 1. Haftanın içindeydik 7 günlük hamileyken ilk hafta bitmisti. Şimdi de o hesapla 32 bitti :)
Yüzünü hic göstermese de insan özlüyo ya her gdiisimde heycanlaniyorum :) o yalanci kasilmayi ben hic yasamadim o zaman senin anlattgn sekilde. BenDe sadece bi yere toplanma oluyo ve sertlesiyo agri yok baski yok. Kendi kendine geciyo sonra. Doktor sana ne dicek bakalim bende bekliyorum haberlerini :)Bende de oluyor o nefes nefese kalma canım, hatta kalbim de aşırı hızlı çarpıyor öyle olduğunda. 120ye çıktığı oluyor nabzım gün içinde birkaç kere.
Yalancı sancı gibi değil de karnım kasılıyor diyorum ben çünkü bir iki kere oluyor (yalancı sancı baya sürmüştü geldiğinde, bir de aşağıya baskı yapıyordu bu karın kasılması o aşağı ittirme hissini yapmıyor)
Sizin de az kalmış, özlemişsindir bebişini
Canım kapıyı komple giydirecek misin tülle? Artı şeklinde mi olacak yoksa sadece Uzunlamasına mı? Biz bu bebişlerde kapıya tül yapmayacağız, o yüzden kristal tül almadık ama ablamda almıştım. Sadece uzunlamasına yapacaksan 5 metre tül sadece kapıya gider. Eğer artı şeklinde yapmayı düşünüyorsan mesela 5 metre beyaz 3 metre mavi alabilirsin ya da ikisini de beyaz alırsın işte zevkine göre :)
Anne ayak ucuna da nasıl bir şey yapacağını bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim canım, biz fiyonk yapıyoruz şimdi.
Bebek yatağına da tülü 5veya 6 metre tül kullanmıştık, iki sıra bebe lastiğine diktirdim terzide. Pileli gibi diktiği için mesela 3 metre lastiğe 5 metre tül gitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Ne istediğimi gösterdim, malzemeleri verdim ve 5dakikada dikmişti terziyine onu kullanacağız inşallah, bir de anne ayak ucundaki fiyonktan bebek ayak ucunda olacak...
Diğer malzemeleri çarşıda satıcılara sorsan zaten gösterirler merak etme. Bulursun aradığın her şeyi, yeter ki ne yapmak istediğine karar ver
Oyy minnoş minnoş öyle tatlılardır ki annesi, yemişsinizdir hepsini
Benim kanim fazla bile canim. Tansiyon seker hep normaldi cok sukur. Sanirim hamilelikte normal kime sorsam ayni diyor cunku. Boyle durduk yere nefes nefese kaliyorum.Aynen bende oluyo nefes nefese çarpıntı gibi kanım düşük biraz ondanmidir bilmiyorum ama çok rahatsız edici
Herkes aynı değil canım stres olma gönlündeki gibi bir doğum olsun inşallah
Benım planlı sezeryan cnm oğlumda 3650 doğmustu o yuzden sorun yokKız onu bide dogurmak var fazlasi olmasin bence ben 2800 dogurdum 3 olsa yeter diyorum ama bakalim kısmet
Benimkide ole olcak canim bakalim bu hafta kontrolum var nekadar olmus oglusBenım planlı sezeryan cnm oğlumda 3650 doğmustu o yuzden sorun yok
Degismezse 12 kasim dedi drKızlar sezeryan tarihlerini belli oldu mu ne zaman gelecek minnoslar?
13 kasımKızlar sezeryan tarihlerini belli oldu mu ne zaman gelecek minnoslar?
2-3 kasım tam tarih belli değil.Kızlar sezeryan tarihlerini belli oldu mu ne zaman gelecek minnoslar?
Canım bebek hareketinin dışında bir his bu bendeki. Bu olurken bebek başka yerlerde hareket de ediyor yani. Tekme de atıyor. Sanki karnım bir kemerle korseyle sıkılıyor gibi filan, sıkışma kasılma hissi gibi bir şey. Bebeğin kendini toplaması değil yani, bilmiyorum tarif edebildim mi...Yüzünü hic göstermese de insan özlüyo ya her gdiisimde heycanlaniyorum :) o yalanci kasilmayi ben hic yasamadim o zaman senin anlattgn sekilde. BenDe sadece bi yere toplanma oluyo ve sertlesiyo agri yok baski yok. Kendi kendine geciyo sonra. Doktor sana ne dicek bakalim bende bekliyorum haberlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?