2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz de Yusuf beyden güzel haberler aldık çok şükür
1970 gram olmuş tospikim :)
Boyu da 44 cm civarı maşallah :)
Seker takibinde yediklerime dikkat edince şekerimin yükselmedigini gördu, o zaman diyete devam dedi. Bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin dedi. Bir de sancı olursa hiç bekleme dedi. Geçenlerde 1 saat süren sancim olmuştu onu söyledim ne kadar gecikirsen durdurmak o kadar zorlaşır dedi. Nitekim rahim ağzıni 2 hafta önce gittiğimde 4.5 olcmustu bu defa 3.2 ye dusmus... 5 hafta daha dikkat edeceğiz 37den sonra doğsa da sıkıntı olmaz inşallah dedi.
Sadece Paşa'nın yüzünü göremedik iyice kendini kapatmış sıpa :)

Benimde durumum seninle aynı bebeğim 2 hafta önde ultrasonda ve banada erken gelebilir dedi şuan 34+3üm ama ultrason 36 şeker yüklemesi yapıldı bişey çıkmadı ama bebek iri sağlıkla doğsunlar inşallah Gelişimini tamamladıktan sonra erken doğsada bişey olmaz canım

Kızlar hayırlı akşamlar bebislerini görenlerin gözleri aydın olsun :)))

Ben pazartesi günü son kez ise gidicektim sonrası yıllık izin hamilelik izni falan derken cmt çalışamaz raporumu alacaktım.bugun ise gittim vardiya planı gelmişti ve pazartesi bana haftalık iznimi de vermişler böylelikle bugün çalışma hayatimi tamamladım ise giderken bile kara kara düşünüyordum pazartesi nasıl gidicem diye

Ama bu mutluluğun yanında kısa süre korku da yaşadım. Sabah kalktım bebek solda toplanmisti ise gittim saat 10 olcak hala aynı yer şiş. Göbeğini oksuyorum vuruyorum tık yok bizim kızdan. Eşime haber verdim o da tutturdu git doktora. Mescite gittim başladım yine okşamaya falan konuştum hala yok bsy.normalde tepki veriyor.en son aşağıdan biraz sert yokladım sonunda bir iki vurarak karsilik verdi.aklimdan türlü türlü şeyler geçti.oglene doğru tam anlamıyla kendine geldi hanfendi de başladı yumruklamaya :))

Böyle telaslanan bir tek ben miyim ? kordon dolanması sebebiyle kaybettiğimiz bı kardeşimiz var biraz onun da etkisi var bende.tekmeleme olmayınca telaşlaniyorum hemen

ÇILDIRIP KIZIP YANLIŞ BİRŞEY YAPMAMAK İÇİN SUSTUM SAKİN KALAYIM DEDİM
YA BİR İNSAN ÖĞLEDEN BERİ BİLGİSAYAR BAŞINDA OYUNDAN KALKIP HAMİLE KARISININ YANINA GELEMEZ Mİ - AKŞAM YEMEĞİ VİLE YEMEDİK- NE KADAR VURDUM DUYMAZ- KALKIP OYUN KONSOLUNU MAKASLA KES DİYOR ŞEYTAN- ZARAR ZİYANLA SİNİRLE ME KADAR KENDİNE GELİR BANA TAVRI NE OLUR. BİLEMİYORUM
KONUŞUN ÇÖZÜN DİYECEKSİNİZ ADAM ÇOCUK GİBİ İŞTEN GELŞNCE HER AKŞAM BÖYLE - BİR YETİŞKİN GİBİ MUHABBET YOK EVDE . NE YAPICAM BEN KIZLAR - SABAH O UYURKEN KESİP PARÇALAYIM MI BÜTÜN KULAKLIK KONSOLLARI

Ablamin da 2 hafta falan onden gidiyordu 38. Haftada sağlıklı bir şekilde dogdu yeğenim şuan 3 yaşında. Ama ablam hamilelikte 6-7 ay yanlislikla 2 farkli multivitamini aynı anda kullanmıştı biraz da oyüzden böyle onden gidiyordu bebiş.

Kötü örneğim bu konuda çünkü daha önce oyunun ortasında laptop ekranını defalarca kapattım. Laptopu camdan aşağı atmak için kablolarından söktüm, son anda durdurdum kendimi. Bir kere de o kadar çok bağırdım ki eşim sinirle laptop ekranına yumruk atıp kırdı. Ama ancak ayarını buldu oyun konusunda.
Ama tabi ben bunları hamile değilken yapmıştım, şu an ayarını kaçırsa bebeğe stres yaşatmamak için eşimi yok sayarım, o yokmuş gibi yaşarım evde. Yemeğimi yerim, çıkar gezerim, filmimi izlerim vs. Er geç bu durumu fark edince de veririm cevabını.

Allah sağlıklı uzun ömür versin...şuan demir ilacı ve ocean mumy kullanıyorum...aklima geldikçe de dvit....38. Haftaya kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum çünkü karnımı gören ikiz mi diyor,çatlayacak gibiyim ...Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah

Ya biz kirada kaç kapı kırdık ne fayda... konuşmuyorum, anladı ki konsolu getirdi Al sakla kaldır diye ..
Satışa koyacağım bi siteden hemen.. (gizlice)

LezzetliCipetpet canım bu kapi susunu kapıya nasıl takicaz.kasnağın vidasından ip mı geçiricez arkadan yapıştıricak miyiz nasıl olcak kafamda oturtamadim
Kasnağın arkasını kapatmazsan direkt asabilirsin de aslında canım ama ben sağlamca kurdela geçirdim kendi süsümün vidasına. Ablama yaptığımın üstü vida şeklinde değil de halka şeklinde. Ona kurdela gerekmeyecek gerekmeyecek sanırım.

Ya biz kirada kaç kapı kırdık ne fayda... konuşmuyorum, anladı ki konsolu getirdi Al sakla kaldır diye ..
Satışa koyacağım bi siteden hemen.. (gizlice)

Çocuk gibiler işte kendi kendilerine ayar tutturamıyor kocaman adamlar.
Eğer satman aranızda problem yaratmayacaksa sat, problem olur diyorsan sakla. Sorarsa unuttum yerini diye biraz daha oyalarsın. Böyle böyle vazgeçer veya ayarını bulur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…