- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Kızlar sezeryan tarihlerini belli oldu mu ne zaman gelecek minnoslar?
Benimde durumum seninle aynı bebeğim 2 hafta önde ultrasonda ve banada erken gelebilir dedi şuan 34+3üm ama ultrason 36 şeker yüklemesi yapıldı bişey çıkmadı ama bebek iri sağlıkla doğsunlar inşallah Gelişimini tamamladıktan sonra erken doğsada bişey olmaz canımSelam hanımlar...bugün kontrolüm vardı...en son gittiğimde nstde sancılarım çıkmıştı,dinlenmemi ve bol su içmemi söylemişdi Dr...ayrıca suyun fazla ve bebek iri demişti...bugün nst iyi çıktı fakat bebek olması gereken haftadan 2 hafta önde ciktigerçi hep önde çıkıyordu ama Dr iri bir bebek şu an 3 kilo ölçüyorum dedi(34+6 yim sat a göre,ultrasona göre 36+4),şekerden suphelendi ...aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama... erken doğabilir zaten haftasına kadar taşıyamazsın dedi....kendimi çok ağır ve daralmış hissediyorum,bu şekilde önden gidip sorunsuz doğum yapan var mı aranızda çevrenizde...sağlıkla kavusabilseydik hepimiz yavrularimiza Allah in izniyle
Ay maşallahBu arada benim kız sevdi poz vermeyi sanırım, yüzünü gösterdi bugün de
Bakın teyzeleri, Betül'ümün son hali
Eki Görüntüle 2193503
Selam kızlar bunu çok beğendim ama normal teslim süresi 40 gün diyor. 10 günde teslim için 45 tl ekstra istiyor. Çok pahalı geldi. Normal teslim süresi de uçuk.
Kendim yapmaya karar verdim :)
Bakalım ne çıkacak Eki Görüntüle 2193518
Ay çok teşekkür ederim canım yaAy maşallahçok güzel bir kız olucak bebişin belli şimdiden, Yazmadan geçmek istemedim.
Ablamin da 2 hafta falan onden gidiyordu 38. Haftada sağlıklı bir şekilde dogdu yeğenim şuan 3 yaşında. Ama ablam hamilelikte 6-7 ay yanlislikla 2 farkli multivitamini aynı anda kullanmıştı biraz da oyüzden böyle onden gidiyordu bebiş.Selam hanımlar...bugün kontrolüm vardı...en son gittiğimde nstde sancılarım çıkmıştı,dinlenmemi ve bol su içmemi söylemişdi Dr...ayrıca suyun fazla ve bebek iri demişti...bugün nst iyi çıktı fakat bebek olması gereken haftadan 2 hafta önde ciktigerçi hep önde çıkıyordu ama Dr iri bir bebek şu an 3 kilo ölçüyorum dedi(34+6 yim sat a göre,ultrasona göre 36+4),şekerden suphelendi ...aslında dikkat etmeye çalışıyorum ama... erken doğabilir zaten haftasına kadar taşıyamazsın dedi....kendimi çok ağır ve daralmış hissediyorum,bu şekilde önden gidip sorunsuz doğum yapan var mı aranızda çevrenizde...sağlıkla kavusabilseydik hepimiz yavrularimiza Allah in izniyle
ÇILDIRIP KIZIP YANLIŞ BİRŞEY YAPMAMAK İÇİN SUSTUM SAKİN KALAYIM DEDİM
YA BİR İNSAN ÖĞLEDEN BERİ BİLGİSAYAR BAŞINDA OYUNDAN KALKIP HAMİLE KARISININ YANINA GELEMEZ Mİ - AKŞAM YEMEĞİ VİLE YEMEDİK- NE KADAR VURDUM DUYMAZ- KALKIP OYUN KONSOLUNU MAKASLA KES DİYOR ŞEYTAN- ZARAR ZİYANLA SİNİRLE ME KADAR KENDİNE GELİR BANA TAVRI NE OLUR. BİLEMİYORUM
KONUŞUN ÇÖZÜN DİYECEKSİNİZ ADAM ÇOCUK GİBİ İŞTEN GELŞNCE HER AKŞAM BÖYLE - BİR YETİŞKİN GİBİ MUHABBET YOK EVDE . NE YAPICAM BEN KIZLAR - SABAH O UYURKEN KESİP PARÇALAYIM MI BÜTÜN KULAKLIK KONSOLLARI
Allah sağlıklı uzun ömür versin...şuan demir ilacı ve ocean mumy kullanıyorum...aklima geldikçe de dvit....38. Haftaya kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum çünkü karnımı gören ikiz mi diyor,çatlayacak gibiyimAblamin da 2 hafta falan onden gidiyordu 38. Haftada sağlıklı bir şekilde dogdu yeğenim şuan 3 yaşında. Ama ablam hamilelikte 6-7 ay yanlislikla 2 farkli multivitamini aynı anda kullanmıştı biraz da oyüzden böyle onden gidiyordu bebiş.
Kötü örneğim bu konuda çünkü daha önce oyunun ortasında laptop ekranını defalarca kapattım. Laptopu camdan aşağı atmak için kablolarından söktüm, son anda durdurdum kendimi. Bir kere de o kadar çok bağırdım ki eşim sinirle laptop ekranına yumruk atıp kırdı. Ama ancak ayarını buldu oyun konusunda.
Ama tabi ben bunları hamile değilken yapmıştım, şu an ayarını kaçırsa bebeğe stres yaşatmamak için eşimi yok sayarım, o yokmuş gibi yaşarım evde. Yemeğimi yerim, çıkar gezerim, filmimi izlerim vs. Er geç bu durumu fark edince de veririm cevabını.
Kasnağın arkasını kapatmazsan direkt asabilirsin de aslında canım ama ben sağlamca kurdela geçirdim kendi süsümün vidasına. Ablama yaptığımın üstü vida şeklinde değil de halka şeklinde. Ona kurdela gerekmeyecek gerekmeyecek sanırım.LezzetliCipetpet canım bu kapi susunu kapıya nasıl takicaz.kasnağın vidasından ip mı geçiricez arkadan yapıştıricak miyiz nasıl olcak kafamda oturtamadim
Ya biz kirada kaç kapı kırdık ne fayda... konuşmuyorum, anladı ki konsolu getirdi Al sakla kaldır diye ..
Satışa koyacağım bi siteden hemen.. (gizlice)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?